05 Μαΐου 2014

Συγνώμη κιόλας … κύριε Παταργιά … που μπδάς και από τα παράθυρα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Διαβάσαμε και τον λόγο του κυρίου Παταργιά και σε πείσμα όσων εξαρχής μας κατηγόρησαν ότι δεν θα γράψουμε σχολιανά για τον Παταργιά, ιδού τα σχόλια μας.

Κύριε Παταργιά, διακρίνω ότι αντιλαμβάνεσθε τις δυσκολίες που υπάρχουν στα ευρύτερα όρια του δήμου μας (οικονομικές δυσκολίες εννοώ) και διαπιστώνετε και εσείς την απαισιοδοξία και την αίσθηση ματαιοπονίας για ενασχόληση με τα κοινά των δημοτών - μιας πραγματικότητας που συμβάλατε και εσείς εξ όσων μπορώ να γνωρίζω, από την προηγούμενή σας διοίκηση στον δήμο Μώλου.

Θέλω να πω ότι η προηγούμενη θητεία σας ως δήμαρχος δεν σηματοδοτήθηκε μόνο από επιτυχίες αλλά είχε και μελανά σημεία. Θα μπορούσε δηλαδή η οικονομική διαχείριση που κάνατε να ήταν καλύτερη και τα έργα που αφήσατε πίσω σας περισσότερα.
Αυτό είναι που μας ανησυχεί περισσότερο να σας πω την αλήθεια.
Πως λοιπόν τώρα να σας εμπιστευτούμε? Να πάρουμε blanco και να τα σβήσουμε τα παλιά? Μας λέτε έναν καλό και πιστευτό λόγο, πως θα γίνετε πιο αποτελεσματικός?

Μας λέτε επίσης ότι πιστεύετε στην ανάπτυξη η οποία θα έρθει (εκτός των άλλων) μέσα από τον τουρισμό. Δηλαδή ξαφνικά θα γίνετε φιλοκαμενοβουρλιώτης και θα ρίξετε όλο το βάρος στα Καμένα? γιατί στον Μώλο τουρισμός δύσκολο το βλέπω! Και πως θα το διαχειριστείτε αυτό, το να ρίξετε τα κονδύλια στα Καμένα και όχι στο χωριό σας που είναι στον Μώλο? Θα σας ‘φάνε’ οι χωριανοί σας στην γκρίνια. Πώς θα το καταφέρετε ?

Μας υπόσχεστε και εσείς όπως και οι άλλοι ότι θα αξιοποιήσετε την θάλασσα, τις ιαματικές πηγές, το βουνό κλπ κλπ αλλά δεν μας λέτε πως!! Θα περιμένουμε βέβαια εμείς καρτερικά και το δικό σας φυλλάδιο και θα το κρατήσουμε για κάμποσα χρόνια.

Βλέπετε δεν πιστεύουμε ότι απλά με δυο τρία καλά στελέχη (όσο καλά και να είναι) θα έρθει η άνοιξη. Προϋποθέτει και την δικιά σας πολιτική βούληση.

Με τιμή ο Blogger.

ΥΓ1
Οι γενικές σας τοποθετήσεις, και η μη δέσμευση σας, ευκρινώς σε τίποτα, δυστυχώς δεν μας έδωσε τροφή για πολλά σχολιανά.

ΥΓ2
Το θέμα με την αργοπορία στην κατάθεση του συνδυασμού, και τα πηδήγματα από τα παράθυρα όπως ακούσαμε (ως αργοπορία, και ενέργειες της τελευταίας στιγμής) το αφήνω να πέσει κάτω… ως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα…

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οριστε ρε φαγωθκατε εγραψε ο ανθρωπος και για τον παραργια

Ανώνυμος είπε...

εισαι για γελια...bloker

Ανώνυμος είπε...

καλυτερα να μην εγραφε, ετσι και αλλιος τον μαθαμε τον κυριο τι ρολο παζει.

Ανώνυμος είπε...

ti rolo pezi re eseis, peste mas na katalaboume

Ανώνυμος είπε...

μερικοί δεν μπορείτε να το χωνέψετε και έχετε χάσει την ψυχραιμία σας. άντε για νανάκια παιδάκια τώρα και αύριο μέρα είναι. πάρτε από ένα ηρεμιστικό μην μας πάθετε και τίποτα. τι θα γίνουν οι ψυχολόγοι κλέφτες?

Ανώνυμος είπε...

μα ρωτήσω κάτι. ο μπλόκερ κατβένει για δήμαρχος; γιατί το τα χώνουν έτσι;

Ανώνυμος είπε...

12 05 εσυ τι δεν καταλαβαινεις? εχεις χασει τευχη.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ...ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ ΚΑΙ ...ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΟΣ ΗΘΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ!!!ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΣΥΝΑΞΗ ΤΩΝ...ΜΩΛΙΟΤΩΝ ΕΞΩ ΣΤΟ ...ΓΚΑΖΟΝ ΣΤΟ ΟΙΚΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΗ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ. ΒΡΕΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 18 ΜΑΪΟΥ. ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ...ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΑΣΚΗΣΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΗΤΕΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ...ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ BLOGER ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ;;; ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ : Θα φέρετε τα σκατά του Άγιου στον Βιολογικό στα Καμένα?
Πότε και με ποιο τρόπο θα συντηρήσετε τον βιολογικό στα Καμένα ?
Η καθαριότητα στον δήμο θα είναι αυτή που του αρμόζει?
Θα κατεβάσετε τα τέλη (νερά, αποχέτευση ΔΦ κλπ)
Τι ακριβώς σκέπτεστε να κάνετε με τα ιαματικά

Ανώνυμος είπε...

1)Πότε στο Διάολο δεν γενικολογούν υποψήφιοι πολιτικοί?
2)Πότε στο Διάολο είχαν οι Καλλικρατικοί Δήμοι Δήμαρχο που νοιάζονταν για όλα τα χωριά? Θα τον έπαιρναν με τις πέτρες στο χωριό του.
3)Μια ζωή το ένα χωριό στάζει δηλητήριο για κάποιο άλλο από καθαρή κακία. Τώρα που είναι συμφέροντα και ανάπτυξη στη μέση, η όλη φάση είναι σκέτο Hunger Games.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς ήρθες στον πραγματικό κόσμο μικρέ μου Hunger Games

Ανώνυμος είπε...

Οκ κύριε μπλόγκερ,μας πείσατε!Χαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

9.19 ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΣΟΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟΥ ΨΗΦΟΦΕΛΤΙΟΥ ΣΑΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ. ΑΝ ΖΗΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΑΖΕΤΕ, ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ ΑΠΟ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ κ. ΠΑΤΑΡΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Βιογραφικό? Γιατί θα τον προσλάβεις στην δούλεψη σου? Χαλάρωσε λίγο. Να πας στις ομιλίες του ή να τις διαβάσεις από το internet. Ρώτα τον πατέρα σου αν θες να μάθεις κάτι αφού δεν μένεις εδώ. Αν θες τον ψηφίζεις αν δεν θες αλλού, καλή καρδιά, μην αγχωνόμαστε με αυτά.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ..ΧΡΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ!! ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΑ ΧΡΕΗ..ΧΑΧΑΧΑΧ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΖΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΗΞΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ;;;;;ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Το ξεστόμισε ο Βαγγέλης και μοιραία μας σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο, μιας και ρεύμα εκατομμυρίων αμπέρ διαπέρασε τα ταπεινά κορμιά μας.

«Ελιά ή χάος», θρασύτατα και άβουλα γατάκια.

Οι συνειρμοί και οι τύψεις του μέσου Έλληνα, μετά από αυτό το ανελέητο ντεμαράζ δηλώσεων και εντυπώσεων του προέδρου, αναπόφευκτοι:

Αν το βαθύ ΠΑΣΟΚ με το λεβεντόπαιδο τον Λοβέρδο, δηλαδή η Ελιά, βουλιάξουν στις Ευρωεκλογές, οι σημαίες στα μπαλκόνια των σπιτιών μας αλλά πρωτίστως στις καρδιές μας θα κυματίζουν μεσίστιες. Μαύροι κι άραχνοι καπνοί και καφέ έως τσιρλί σύννεφα θα καταπλακώσουν τα όνειρά μας για ισονομία, εντιμότητα, αξιοκρατία, ότι ακριβώς δηλαδή πρέσβευε και θα πρεσβεύει στην Ελλάδα εις τον αιώνα των αιώνων αμήν, διαχρονικά το πράσινο πανάγιο μοναστήρι.

Αν το ΠΑΣΟΚ και ο Βάγγος ο τρισμέγιστος πατώσουν στις Ευρωεκλογές, οι Έλληνες αυτόματα θα βγούμε από το ευρώ, θα αυτοριχτούμε μέσα σε αέναους λάκκους με κωλοδάχτυλα, η κόλαση θα είναι πια για μας και μόνο για μας. Ως εκ θείου θαύματος και τιμωρίας θα δακρύζουν καθαρό αίμα τα μάτια μας και πολύ δύσκολα θα μας ξανασηκωθεί. Το ηθικό.

Αν η ΠΑΣΟΚάρα, αυτός ο στιβαρός εγγυητής της σταθερότητας και του παχυλού μισθού μου φάει φούμο από τον αχάριστο, αγνώμονα λαό, η Φατμέ θα αφοδεύσει ολάκερο το Γενί Τζαμί, η φοράδα θα καταχέσει ολάκερο το αλώνι και το πράσινο θεόσταλτο επί γης κίνημα θα λάβει άδοξο χέσιον τέλος. Το ίδιο και ο κατάπτυστος λαός. Γιατί δε φτάνει που σας έδωσαν χωριάταροι αυγό, το θέλατε και ρουφηχτό.

Το βαθειά λαϊκό μοβιμέντο που έβγαλε μέσα από τα σπλάχνα του τον Άκη, τον Γιάννο, τον Κοσκωτά, το Μένιο, τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τον ΓΑΠ, το Μνημόνιο και τα άλλα παιδιά πρέπει να στηριχτεί. Οι διδάκτορες της χρεοκοπίας και οι εφευρέτες της μεταπολίτευσης είναι επιτακτική ανάγκη να μην εξαψανιστούν, αλλά να προστατευθούν ως άλλες χελώνες καρέτα – καρέτα ή ως άλλοι γυπαετοί της Κρήτης.

Αν κατουρήσεις σε μια ελιά, στη θάλασσα ή στο ποτάμι, θα το βρεις στο λάδι, στο ψάρι και το αλάτι.

Για αυτό μετανοείτε! «Ψωμί, Ελιά κι Αντώνη βασιλιά» πτωχοί τω πνεύματι πληβείοι…

*Follow on twitter: @AlexisPolitis

Ανώνυμος είπε...

Ο,ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΛΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΟ ΚΥΚΝΙΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!