14 Μαΐου 2014

Που είναι τα φυλλάδια σας κύριοι υποψήφιοι δήμαρχοι?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Εκλογές Μάιος 2014, και θα έχουμε νέο δήμαρχο στο χωριό μας.
(εφόσον ο νυν δεν ξανακατεβαίνει)…

Απορία έχω …

Τόσα χρόνια (για το παρελθόν λέω), όλοι οι κατά καιρούς υποψήφιοι δήμαρχοι, μας είχαν συνηθίσει σε προεκλογικά φυλλάδια που τρόπο τινά μας εξηγούσαν το όραμα τους που έχουν για τον τόπο…, το τι θα κάνουν για το χωριό δηλαδή και λοιπά προεκλογικά ταξίματα.

Μας έταζαν ρε αδερφέ πράματα και θάματα για να τους ψηφίσουμε .. (πες το και έτσι) …   

Κύριοι κύριοι υποψήφιοι δημαρχέοι … Παταργιά, Πετρόπουλε, Συκιώτη και Τσαπάρα που είναι τα δικό σας πρόγραμμα?? Γιατί εγώ να ψηφίσω κάποιον από εσάς όταν εγγράφως δεν έχει δεσμευτεί το τι θα κάνει για το χωριό μας? Το όραμα σας ρε παιδιά .. βάλτε το σε ένα χαρτί να ξέρει ο κόσμος ο απλός τι έχετε στο μυαλό σας !!! έλεος !! ένα φυλλάδιο δεν μπορείτε να καταφέρετε ?!

Χμμμ βαριά η καλογερική εεε?? Βλέπετε  … Verba volant, scripta manent (η φράση αυτή όπου στην ελληνική γλώσσα αποδίδεται ως "τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν", είναι λατινική παροιμία), και ταιριάζει και γάντι με την ηχηρή απουσία γραπτών σας δεσμεύσεων για το τι και το πώς, του αν εκλεγείτε δήμαρχοι (κάποιος από σας θα εκλεγεί δηλαδή)

Και θέλω να σας πω ότι … θα τις ακούσω τις ομιλίες σας αλλά παιδιά όλα και όλα!!
Θέλω φυλλάδιο έστω και γραμμένο στο χέρι … αλλά με την υπογραφή σας από κάτω!!

Προφανώς όλοι οι δημότες, (πλην των σκληροπυρηνικών σε κάθε συνδυασμό), θα συμφωνήσουν μαζί μου.


Φιλικά
O Blogger

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οτι δεν υπαρχουν φυλλαδια καλο ειναι, ειμαστε σε καλο δρομο τουλαχιστον δεν θα διαβαζουμε ψεματα, μονο θα τα ακουμε και το λεο για ολους ειμαι ξεκαθαρος..!

Ανώνυμος είπε...

Blogger, είδες τι μας έχεις κάνεις; Εσύ φταιές!του κακομοίρη του Αντωνίου ακόμα να κατέβουν ... χαχαχα
Δεν πρόκεται να κυκλοφορήσει κανένας και τίποτα ... και θεωρώ όχι γιατί δεν έχουν σκεφτεί 5 πράγματα ο καθένας τους... Δεν υπερασπίζομαι κανέναν, αλλά όταν ανεβάζεις μια ομιλία και γίνεσαι αποδέκτης 100 σχολίων που όλοι κάτι έχουν να πουν, δεν δημοσιεύεις τίποτα...

Ανώνυμος είπε...

6-35 ΕΧΕΙΣ ΛΕΙΨΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΜΑΤΩΝ.---ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΦΡΕΣΚΑ.ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΚΟΜΗ ΝΟΗΤΙΚΑ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΙΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ...ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:1)ΑΝΑΠΟΛΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ;2)ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ;--Υ.Γ.ΜΠΛΟΓΚΑΝΘΡΩΠΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΦΕΤΟΣ...ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝΕ ΟΜΩΣ...ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Είναι εντυπωσιακό ό,τι εκφράζεις πάντα και με σαφήνεια το μέσο πολίτη!!!
Εσένα θάπρεπε να έχουμε δήμαρχο και μάλιστα ισόβιο.Τί λέω, πρωθυπουργός σου αξίζει.
Αν έριχνες καιμια ματιά γύρω σου να δεις ότι τουλάχιστον ένας συνδυασμός έχει φυλλάδιο, αντί αφισσών, θα μπορούσες να πας και για Θεός.
Ένα σοβαρό θέμα για προβληματισμό δεν βάζεις ποτέ, μόνο εντυπωσιακές ατάκες, έτσι για να κρατάμε το επίπεδο χαμηλά. Τώρα βέβαια ίσως και να σε αδικώ, να έχεις όντως χαμηλό επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

αν έγραφε υπέρ αυτού που υποστηρίζει 7.51 θα ήταν θεός ο βλοκερ, τώρα δεν σ’αρέσει εε? ερε βρεγμένη σανίδα που θέλετε μερικοί. ερε κάτι πρώιμους αγωνιστές που έχει ο τόπος.

Ανώνυμος είπε...

Όχι φίλε μου, 8.24, δεν θα μου άρεσε.
Μπορούμε να συζητήσουμε για το πως πρέπει να λειτουργεί η αυτοδιοίκηση, για τον τρόπο που θα αντισταθούμε στο ξεπούλημα των πόρων μας από το ΤΑΙΠΕΔ, για αν θέλουμε γιγαντιαίες "επενδύσεις" ξένων συμφερόντων ή ανάπτυξη πρωτογενούς τομέα με ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ και διάθεση των πρϊόντων σε συνδασμό με τον τουρισμό της θάλασσας και του ορεινού όγκου;
Να δούμε ότι το δεύτερο αυτό μονtöeλλο εφαρμόζεται εδώ και 100 χρόνια στη κεντρική Ευρώπη, ενώ το πρώτο μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες, όπου οι δήθεν επενδυτές εκμεταλλευονται τον φυσικό πλούτο ερήμην του ντόπιου πληθυσμού.
Μπορούμε να αγωνιστούμε εμείς οι ίδιοι μέσα και από τον αυτοδιοίκηση για να σώσουμε την πατρίδα μας και να σταματήσουμε να αναθέτουμε την σωτηρία μας σε άλλους?
Αυτό θα μου άρεσε.

Ανώνυμος είπε...

πρωτος απο ολλους ειχε βγαλει ο μακρυνιτσας το προσωπικο του φυλλαδιο,βεβαια θα μου πειτε οτι δεν ειναι δημαρχος ακομα,καλα κατσε να βγει ο γιαννης και θα δουμε ποιος θα ειναι στη θεση του,εχουν μοιραστει τα ποστα εκτος και αν εχει γινει και αλλη μια συμφωνια κατω απο το τραπεζι οπως συνηθιζει ο τυπος

Ανώνυμος είπε...

Το να είναι κάποιος όψιμος αγωνιστής, δηλαδή μετά την επανάσταση, είναι λάθος, το πρώιμος, δηλαδή στην αρχή της είναι σωστό.
Απλώς για να μην ξεχάσουμε και τη γλώσσα μας

Ανώνυμος είπε...

Άρα λοιπόν, περιμένουμε την αυτοκριτική του blogger, που τους έβαλε συλλήβδην όλους σε ένα τσουβάλι.
Χωρίς ή με σκοπιμότητα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον 8:49. Αυτό επιδιώκουν οι Πολιτικοί της Κεντρικής Διοίκησης. Οιμεγάλες επενδύσεις ελέγχονται λόγω μεγέθους από αυτούς και οι ΜΙΖΕΣ έχουν μεγαλύτερη Ονομαστική αξία. Ας κοιτάξουμε επιτέλους τον ΤΟΠΟ ΜΑΣ εμείς οι ίδιοι..... Ο κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ έχει ένα όραμα που μπορεί να μας βγάλει από τη μιζέρια και να μας φέρει όλους πιο κοντα.