04 Μαΐου 2014

Διακύρηξη των Βασικών Αρχών της Δημοτικής Κίνησης "Συμμετέχω" του Κώστα Πετρόπουλου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Click επάνω στο κείμενο ή click εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη την διακήρυξη

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό κείμενο!Θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια αυτή! Καλή επιτυχία!!!

Ανώνυμος είπε...

"Διακυρηξη αρχων";Ποιοι ειστε ρε παιδια η γαλλικη κομμουνα;Ρε μπας και το πατε λιγο μακρυα το θεμα;Λεω μπας...;
KING INK

Ανώνυμος είπε...

Πρός τον ανωνυμο 10.16 που υπογράφει ως KING INK

Μάθε συμπολίτη να γράφεις την λέξη "διακήρυξη" πού ούτε να αντιγράψεις δεν μπορείς και τόκανες "Διακυρηξη αρχων" και άσε τα σχόλια για "γαλλικές κομμούνες". Δηλαδή τι θές να πεις με την φράση "Ρε μπας και το πατε λιγο μακρυα το θεμα;".....Ποιό είναι δηλαδή το θέμα που πάει μακριά....δεν μας το κάνεις λίγο λιανά μπάς και καταλάβουμε και μείς.....

Ανώνυμος είπε...

Προς 11.38
Διαβασε την επικεφαλιδα στις δημοσιευσεις sucker και θα σου λυθει η απορια περι ορθογραφιας.Αυτη η αριστερα ειναι μαλλον αυστηρη με τα λαθη.Οσο για το γαλλικη κομμουνα εχεις δικιο.Μαλλον με φραξια του Συριζα μοιαζει που αποτελειται απο ρεβανσιστες ινστρουχτορες.
KING INK

Ανώνυμος είπε...

Προς 12.41 την επικεφαλίδα την διάβασα .....και ποιός σούπε ότι αυτός που την έγραφε ήξερε ορθρογραφία :-) ...και μάθε πρώτα να μιλάς κάποια γλώσσα .....και βασικά ελληνικά ....κυρίως μην κανεις copy-paste και συνέχισε να γράφεις .....αλλά δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς υβριστικές λέξεις σε καμμία γλώσσα....

Ανώνυμος είπε...

δεν εχουμε βουλευτικες εκλογες κ πετροπουλε, τι δεν καταλαβες..? σαν μανιφεστο ειναι αυτο ποθ διαβαζουμε αν και αριστερος δεν μου αρεσε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΡΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΞΕΘΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΡΕΜΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ, ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΖΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΓΕΙ ΑΚΥΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Πείτε ότι θέλετε, εγώ σαν ενεργός πολίτης που θέλω να ξέρω προς ποια κατεύθυνση και βάσει ποιων αρχων θα κινηθεί ο δήμος, που θα δώσει έμφαση και πως θα λύνονται τα προβλήματα, εξεπλάγην ευχάριστα από τη διακήρυξη. Αν εσείς βασίζεστε μόνο σε σόγια και πολιτικές δυνάμεις και δε σας νοιάζει καμία αρχή ή βάση, με γεια σας με χαρά σας, πολιτική σκέψη μηδέν. Επίσης, όλα αυτά είναι αποτυπωμένα σε χαρτί, άρα δεσμεύονται ως προς αυτά σωστά? Ποιος άλλος το σκέφτηκε αυτό? Ποιος άλλος σκέφτηκε να εξηγήσει στους ψηφοφόρους σε ποιες βάσεις θα κινηθεί? Κανείς. Γι'αυτό πονάει τόσο.

Ανώνυμος είπε...

Τα τελευταια 4 χρονια γινονται ολα αυτα;Απο τι ειδους ληθαργο ξυπνησατε;Προς 2:00 π.μ.Συνειρμος γκοφρετα!Αν μιλας οπως γραφεις πρεπει να το κοιταξεις.Sucker=κοροϊδο.Και επισης δεν σε κοβω για αριστερο(αφου δεν πιανεις τη "γλωσσα").
KING INK

Ανώνυμος είπε...

Προς king ink: εσένα τι σε χαλάει ακριβώς που βγήκε η διακήρυξη? Φραξια ή γαλλική κομμούνα? Σιγά μην είναι και κιμπούτς! Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά, μην πετάτε κοτσάνες και μη βγάζετε τόση χολή. Στην τελική αν δε σας καλύπτει ψηφίστε πάλι αυτούς που σας κάλυπταν τόσα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σοβαρό κείμενο.Θίγει πολλά κακώς κείμενα και θέτει τη βάση για ουσιαστική συμμετοχή των δημοτών.Μπράβο!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ωραιο κειμενο!Αρμονικα δεμενο και ομορφα συντεταγμενο!Υπεροχο κειμενο!ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΑ.ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
CHUCK NORRIS

Ανώνυμος είπε...

7.46 έχεις πολύ χιούμορ εσύ!Κάνε λίγο κράτει όμως,ξεπαγιάσαμε!Υ.Γ. Το φτηνό χιούμορ το καταφύγιο όσων δεν έχουν επιχειρήματα...

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ 9:27.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΥΑΜΑΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ CHUCK NORRIS!ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ.ΜΟΝΟ ΜΕ 'ΜΕΝΑ ΘΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙΤΕ!
MACGYVER

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ: ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ,ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ,ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΑΤΟΜΙΣΤΕΣ,ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΓΕΙΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ(ΒΛΕΠΕ ΠΑΣΟΚ).ΚΡΙΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

4.20 θα θέλατε παρακαλώ να δημοσιοποιήσετε και τα ονόματα όσων υποψηφίων έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά που αναφέρετε? Αλλιώς το μόνο που κάνετε είναι να πετάτε λάσπη.