03 Μαΐου 2014

Πρόσκληση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Κώστα Πετρόπουλου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Πετρόπουλος, 
ανακοινώνει το ψηφοδέλτιο του «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ»

και σας προσκαλεί αύριο Κυριακή 04-05-2014 στην επίσημη παρουσίαση

των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων για τον Δήμο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου

στις 20:00 στην αίθουσα ΛΑΓΟΥΔΕΡΑ του Ξενοδοχείου ΑΚΡΟΠΟΛ

στα Καμένα Βούρλα.



18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τ Ρ Ε Χ Ο Ν Τ Α Σ......

Ανώνυμος είπε...

Ηθικός, καθαρος, μορφωμένος κ όχι μπουρτζοβλαχος γιατί έχει ταξιδέψει κ έχει δει κ πέντε χώρες παραπάνω από τους άλλους που πέρα από την Φθιώτιδα δεν έχουν παει

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι δεν έχουν πάει περα από την φθιώτιδα ; επίσης να μας πείτε εάν βγάζουμε δήμαρχο με το πόσες χώρες έχει ταξιδέψει...

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε πετρόπουλε έχεις την αμυδρή εντύπωση ότι μπορείς να γίνεις δήμαρχος? έλα μεταξύ μας τώρα παραδέξου το, έχει και εσύ εγκλωβιστεί αλλά τι να κάνεις. ποτέ δεν κατάλαβα αυτούς με τις αριστερές καταβολές αλλά στο ποιο πορτοκαλί τους, οι οποίοι είναι μέρος του συστήματος όντας δημόσιοι υπάλληλοι. ολα αυτά τα τυπάκια έχουν κοινό προφίλ. κάνουν ποδήλατο γιατί έχουν άπλετο χρόνο και είναι χωρίς ευθύνες στην ψευτοδουλειά που κάνουν στο δημόσιο, είναι του στυλ δεν πληρώνω γιατί έτσι γουστάρω, για όλα φταίνε οι άλλοι, και όλοι είναι βλάκες πλην εμάς τους ιδίους. tragic

ΠΟΛΙΤΗΣ είπε...

Κύριε ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ στη σημερινή σου παρουσίαση του συνδυασμού σου τα πέτσινα λόγια των παλαιοπολιτικών δεν έχουν θέση. Αν πράγματι ενδιαφέρεσαι για το Δήμο μας θα ήθελα από τώρα να δεσμευθείς για τα υπαρκτά προβλήματα του Δήμου μας. Και εξηγούμαι : ΟΝΟΜΑΣΙΑ του ΔΗΜΟΥ. Αν πρόκειται ο Δήμος μας να αναπτύξει δραστηριότητα στον Γεωργικό Τομέα ( Προϊόντα ΠΟΠ )και στον Τουριστικό Τομέα δεν μπορούμε να έχουμε Ονομασία Σιδηρόδρομο. Δεσμευθείτε ότι μέσα στους πρώτους 6 μήνες θα φέρεται το θέμα σε Δημοψήφισμα με Ονομασία είτε Δήμος Μώλου, είτε Δήμος Αγίου Κωνσταντίνου, είτε Δήμος Καμμένων Βούρλων, είτε Αρχαία Ονομασία σε συνεννόηση με την Αρχαιολογία Λαμίας. Γεωργικός Τομέας Ποια Προϊόντα και πως. Τουριστικός Τομέας : Ιαματικός Τουρισμός, Εναλλακτικός Τουρισμός, Θάλασσα, Βουνό, Αρχαιολογικοί Χώροι. Ποιες είναι οι προτάσεις σας. Από ότι ξέρω ασχολείστε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση αρκετά χρόνια και δεν κάνατε τίποτα είτε σαν συμπολίτευση είτε σαν αντιπολίτευση. Δεν θα σας ψηφίσω αν δεν πάρω συγκεκριμένες απαντήσεις στα θέματα αυτά. Και πιστέψτεμε είμαστε πολλοί πλέον που δεν ακούμε τα πέτσινα λόγια.
Προτρέπω όλους να υποχρεώσουμε τους υποψηφίους να τοποθετηθούν με συγκεκριμένες δεσμεύσεις στα προβλήματα του τόπου μας. Θεωρείστε το σχόλιο αυτό σαν μια Ανοικτή Επιστολή προς τους Υποψηφίους και κοινοποιείται σαν σχόλιο στις ανακοινώσεις όλων των Υποψηφίων.

Ανώνυμος είπε...

Ρε εσύ φίλε σε βλέπω γράφεις και ξαναγράφεις το ίδιο μήνυμα σε όλους του υποψηφίους.
Λες για τα υπαρκτά προβλήματα του Δήμου και θεωρείς ότι πρώτο είναι το όνομα. Πας καλά? Μα καλά ο κόσμος και οι επισκέπτες στα Καμένα Βούρλα πήγαιναν παλιά στα Καμένα Βούρλα συνεχίζουν και πάνε, που είναι το πρόβλημα? Μετά ρωτάς του υποψήφιους για το τον αγροτικό τομέα, τι ακριβώς ρωτάς? Μπορεί ο δήμος να παράγει γεωργικά προιόντα ή να υποχρεώσει να παράγονται γεωργικά προιόντα? Ή έστω να επιδοτήσει τα γεωργικά προιόντα με κάποιο τρόπο ώστε ο κόσμος να τα παράγει? Πως με ποιο τρόπο? ΣΥΝΕΛΘΕ!

Επίσης λες για τον τουριστικό τομέα, ποια η πρόταση σου? τι νομίζεις ότι μπορεί να γίνει? Ανήκει καμιά ιαματική πηγή στο δήμο και δεν το ξέρουμε? όλα ανήκουν και διαχειρίζονται από την κεντρική διοίκηση και τα τουριστικά ακίνητα. Τις θάλασσες τι να τις κάνει να τις καθαρίσει? Τα βουνά επίσης τι να κάνει? να τα γκρεμίσει?.

Έχεις επηρεαστεί από το προεκλογικό φυλλάδιο του Μάκη που μόνο την φράση και παιδιά θα σας κάνω δεν είχε γράψει. Συγκεντρώσου λίγο. Στην Ελλάδα είμαστε το 2014 μέσα στην κρίση.

Όποιος σου υποσχεθεί και το παραμικρό από τα παραπάνω να τον χαστουκίσεις γιατί δεν μπορεί πραγματικά να κάνει και πολλά πράγματα. Δήμος είναι, και εκτός από καθαριότητα, κανένα δρόμο, φωτισμό, νερά, βιολογικό καθαρισμό, άντε και κανέναν ψευτοέργο δεν μπορεί να κάνει! ΞΥΠΝΑ !!

ΠΟΛΙΤΗΣ είπε...

Αν Φίλε 8:53 έτσι το βλέπεις το θέμα ψήφισε ΠΑΤΑΡΙΑ και άσε εμάς να ονειρευόμαστε καλύτερες ημέρες από αυτές που μας εξασφάλισαν τα λαμόγια ......

Ανώνυμος είπε...

Προς ολους τους παραπανω φιλους και συντοπιτες.Καλο θα ηταν να ακουσουμε πρωτα και μετα να κρινουμε.Ο κ.Πετροπουλος γνωριζει την αυτοδιοικηση εκ των εσω η δουλεια του ειναι αλλωστε.Τωρα και εμεις ας τους ακουσουμε ολους αλλα να κραταμε μικρο καλαθι γιατι χρηματα για εργα δεν υπαρχουν
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Άλλο να είσαι δημόσιος υπάλληλος, στον δήμο, σαν τον παλιό γραμμτικό που είχαμε στις κοινότητες, και άλλο δήμαρχος.

Άλλο χόρτασε η μύγα και βγήκε στο γιακά και άλλο μπορώ να κάνω διοίκηση.

Άλλο βούρτσα άλλο ... σούστα.

Σας το έχω ξαναπεί μπερδεύεστε εύκολα. Μην κοιτάτε το δάχτυλο, το δάσος ψάχνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Με τη μονη διαφορα οτι ο κ.Πετροπουλος δεν ειναι ενας απλος γραμματικος.Ειναι οικονομολογος με σπουδες στην τοπικη αυτοδιοικηση και χρονια εμπειριας στην διαχειρηση πορων και ανθρωπινου δυναμικου
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

φφφφσσσ να σου πω ότι δάκρυσα δεν θα με πιστέψεις

Ανώνυμος είπε...

1. Προφανώς και το κριτήριο εκλογής δημάρχου δεν είναι τα ταξίδια. Προφανώς όμως κάποιος που έχει ταξιδέψει, σε σχέση με κάποιον που δεν έχει βγει καν από τη Φθιώτιδα, υπερτερεί, καθώς ταξιδεύοντας βλέπει κανείς πράγματα που με επιτυχία μπορεί να εφαρμόσει και στο δικό του δήμο για να γίνει καλύτερος/πιο τουριστικός/πιο λειτουργικός. Όποιος το αρνείται, προφανώς δεν έχει πάει παραπέρα από την Αθήνα.
2. Μέρος του συστήματος επειδή είναι δημόσιος υπάλληλος, χμμ... Άρα όσοι βάζουν υποψηφιότητα για δήμαρχοι με το κριτήριο αυτό, θα πρέπει να ζουν αυτόνομα, με εναλλακτικές πηγές ενέργειας για να μη χρηματοδοτούν το σύστημα, μη διατηρώντας τραπεζικούς λογαριασμούς, ενώ θα πρέπει να είναι αποκλειστικά αγρότες/οικοδόμοι? ΚΚΕ οσμίζομαι.
3. Για το ποδήλατο, έχω να πω ότι αυτό από μόνο του, οποιοσδήποτε ανοιχτόμυαλος άνθρωπος καταλαβαίνει ότι μπορεί να αποφέρει πολλά θετικά για τον τόπο μας, αν σα δράση οργανωθεί και προωθηθεί ορθά.
4. Όποιος δεν κατααβαίνει ότι η εμπειρία στη τοπική αυτοδιοίκηση είναι ΠΟΛΥΤΙΜΗ, απλά είναι βαλτός για να ρίξει λάσπη, ή δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.
Τέλος, να πω ότι ο Πετρόπουλος, αν μη τι άλλο, έχει δείξει το μεράκι του και έχει πρωτοστατήσει στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής. Στην πράξη. Οι άλλοι?

Ανώνυμος είπε...

8:12 πόσο φοβάστε τον Πετρόπουλο και τους ομοϊδεάτες του; Η στρατευμένη κατηφόρα σας έχει μεγάλη κλίση και τα φρένα είναι σπασμένα.

Ανώνυμος είπε...

Αλλαγή στον τόπο μας θα έχει συντελεστεί όταν υπάρξει δήμος με νεοεκλεχθέντες.

Ανώνυμος είπε...

ολα τα ατομα του συνδιασμου ειναι πεντακαθαρα με θεσεις και αποψεις,απο εκει και υστερα ο λαος αποφασιζει.Και φυσικα μπορει να κρινει ολους τους κολοτουμπες και να αποφασισει αν θα παει για μια ακομη φορα μαζι τους,γιατι μετα θα ειναι πολυ αργα για δακρυα

Ανώνυμος είπε...

Ο κύβος ερρίφθη. Ψηφίζω Πετρόπουλο δαγκωτο!!!

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν ρε παιδιά αυτός δηλώνει ότι αν δεν βγει δήμαρχος θα παραιτηθεί από δημ.σύμβουλος... Άρα τί ψηφίσουμε ; Εδώ δεν ξέρουμε ποιος επικεφαλής θα προκύψει σε αυτήν την παράταξη...

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ (ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΩΛΙΩΤΕΣ...!!!)
ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΟ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΜΑΤΟΦΟΡΑ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.
Η ΜΟΝΗ ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ "ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ" (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ "ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ), ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΑΣΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΒΑΤΖΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΚΕΤΑ.
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΧΤΙΖΕ, ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΣΤΟΥΣ "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ" ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.