04 Μαΐου 2014

Συγνώμη κιόλας ….. κύριε Πετρόπουλε … του ΣΥΡΙΖΑ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Πως τα έχετε κάνει αχταρμά στο κεφάλι σας ρε παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ όλα τα θέματα δεν μπορώ να καταλάβω.

Μπλέκετε μνημόνια, κεντρική πολιτική σκηνή, εξωτερική πολιτική, τοπική αυτοδιοίκηση και καμιά δεκαριά άλλες θεματικές ενότητες, τις κοτσάρετε σε μια διακήρυξη κονσέρβα και την σερβίρετε ως νερό του Καματερού με σκοπό το ‘όποιος τσιμπήσει’.

Για σταθείτε ρε λεβέντες, άλλο πράγμα το χωριό μας, οι δρόμοι του, τα σκουπίδια του, τα νερά του και τα έργα υποδομής του και άλλο αυτός ο αχταρμάς που γράφεις φίλε επικοινωνιολόγε του ΣΥΡΙΖΑ.

Ρε μάστορες, εμείς θέλουμε να μας γράψετε απλά πράγματα για να τα καταλάβουμε.
Θα τον πείτε τον Δήμο Καμένα Βούρλα?
Θα φέρετε τα σκατά του Άγιου στον Βιολογικό στα Καμένα?
Πότε και με ποιο τρόπο θα συντηρήσετε τον βιολογικό στα Καμένα ?
Η καθαριότητα στον δήμο θα είναι αυτή που του αρμόζει?
Θα κατεβάσετε τα τέλη (νερά, αποχέτευση ΔΦ κλπ)
Τι ακριβώς σκέπτεστε να κάνετε με τα ιαματικά (ακριβώς εεε, όχι αοριστολογίες)

Ας μη γράψω άλλες ερωτήσεις γιατί θα γίνω γραφικός στο τέλος.
Σε ένα δυο σημεία, αν το πάρει ζεστά ο νυν δήμαρχος σου κάνει και αγωγή χαλαρά κύριε Πετρόπουλε.

Επίσης σε ένα δυο σημεία αν καλεστείς να τα αναλύσεις μπορεί και να ακούσεις τα σχολιανά σου
πχ:
πως σκέπτεσαι να εκμεταλλευτείς το αιολικό δυναμικό? Θα βάλεις ανεμογεννήτριες στην Κνημίδα? Θα σε φάνε οι καμενοβουρλιώτες.
Πως θα ανασχεδιάσεις την τουριστική πολιτική ακριβώς? Θέλω να το ακούσω αυτό. επίσης θέλω να ακούσω πως το έχεις στο μυαλό σου να προωθήσεις τα αγροτικά προϊόντα μας.

Το άλλο δεν με τις λαϊκές συνελεύσεις για τις αποφάσεις στο δήμο με έκανε και γέλασα αρκετά μπορώ να πω. Μα είναι δυνατόν να είσαι τόσο ρομαντικός κύριε Πετρόπουλε ή απλά σου στείλανε ένα κείμενο από την κεντρική επιτροπή σας, το προσάρμοσες ελαφρώς και μας το μοστράρισες ?

Για να καταλάβεις πόσο διαφορετικά σκεπτόμαστε κύριε Πετρόπουλε (just in case you interest of) εγώ ξέρω πραγματικά σε ποιο έτος ζω, σε ποια χώρα, ποια είναι τα προβλήματα της Ελλάδας και ποια είναι τα προβλήματα του χωριού που είμαι δημότης.
Αυτή είναι η διαφορά μας μάλλον, γι’αυτό τα βλέπουμε λίγο (έως πολύ) διαφορετικά τα πράγματα.

Με τιμή ο Blogger

ΥΓ1
Για να μην παρεξηγηθώ, σε θεωρώ από τα πλέον αξιόλογα άτομα που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στον τόπο αλλά νομίζω ότι είσαι τόσο εξαρτώμενος από τη κεντρική σου διοίκηση (ΣΥΡΙΖΑ) που σου χαλάει την μανέστρα.

ΥΓ2
Βάλε το χέρι στην καρδιά, ξαναδιάβασε την διακήρυξη σου, και πες μου ειλικρινά, τα πιστεύεις αυτά? πόσο καλύτερο και αποτελεσματικότερο θεωρείς εαυτόν πχ από τους νυν τοπικοαυτοδιοικητικούς?

ΥΓ3

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραίος ο βλοκερ, απήντα πετρόπουλε

Ανώνυμος είπε...

τον ξεσβερκιασες αλλα ετσι τους αξιζει.ο τσιπρας νομιζει ότι θα γινει πρωθυπουργος

Ανώνυμος είπε...

Για καμιά ποδηλατάδα και καμιά ορειβασία πάνω στο γιαννάκη καλοί είναι αλλά για ευθύνες εδω γελάμε

Ανώνυμος είπε...

Απορώ πως δεν στα έχουνε χώσει ακόμα, και έχουν και ένα βρομόστομα απαπαπαπα. Δεν τα λες και άσχημα πάντως. Αιχμηρός αλλά καλός.

Ανώνυμος είπε...

O blogger κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του (βέβαια και όλοι μεις οι άλλοι που γράφουμε.....αλλά μήπως θάπρεπε να βγούμε απο την ανωνυμία.....και να κάνουμε πραγματική πολιτική κουβέντα) και βγάζει λίγο δηλητήριο άλλων εποχών.....προσπαθώντας να απομονώσει τις αυτοδιοικητικές εκλογές από τα γενικότερα προβλήματα που μας απασχολούν όλους.......αλλά ρε συ φίλε blogger όλες οι εκλογές εμπεριέχουν πλέον ΠΟΛΥ πολιτική και δεν πρέπει να προσπαθείς να τις γυρίσεις πίσω σε άλλες εποχές πούχουν περάσει ανεπιστρεπτί.....
Οπότε λοιπόν αν θες πραγματική ΠΟΛΙΤΙΚΗ κουβέντα και ΟΧΙ κατινιές, βγες πες το όνομά σου και θα βγούμε και μείς.....

Ανώνυμος είπε...

Ποιος έθεσε θέμα για άρση ανωνυμίας? Μπας και αν γίνει αυτό θα αλλάξουν άποψη οι άνθρωποι που γράφουν εδώ? Είτε ο blogger είτε όλοι οι υπόλοιποι? ΟΧΙ! Οπότε τοποθετηθείτε επί του προκειμένου και μην βαράτε το σαμάρι.

Ανώνυμος είπε...

ελα λοιπόν δεν βλέπω απαντήσεις. το μελετάνε ακόμη? η έχουν πάει για ορειβασία με τον sylvester stallone στο βαρομετρικό χαμηλό

Ανώνυμος είπε...

Προς τον συντάκτη του σχολίου 12.46 ...περί άρσης ανωνυμίας και σαμάρι.... έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΗΟ ρε φίλε άδικα έχασα το χρόνο μου να γράψω κυρίως για τον blogger....αλλά και γενικώτερα....καλά διάβαζα καμμιά φορά χωρίς να γράφω- ,,,,εδώ δεν ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να γίνει καμμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ κουβέντα.... άσε να τόχουμε το blog για να γελάμε, να θυμώνουμε και τις πιο πολλές φορές να "οικτίρουμε εαυτούς".....τέλος δεν έχει κανένα νόημα καμμία συνέχεια της κουβέντας αυτής!!!!!!
.....που περίμενες και εναγωνίως απάντηση.....και αφού δεν ξερεις ποιός γράφει γιατί με έβαλες υποστηρικτή.....φυσικά και θα σκεφτόμουνα τι να γράψω.....οι άλλοι μάλλον δεν σκέφτονται!!!

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζεις να χτυπάς το σαμάρι. Τι σου φταίει και δεν μπορείς και εσύ να κοιμηθείς και εσύ όπως και εγώ?

Οι απόψεις που υπάρχουν? Το ότι είναι ανώνυμες? Το μπλογκ που γράφονται? Τι εε?

Και πες άντε ως δια μαγείας τις κάναμε επώνυμες τις απόψεις? Τι θα γίνει? Θα αλλάξει κάτι? Έχεις σκοπό να δείρεις κανέναν ?

βοήθησε με να καταλάβω και εγώ που το πας.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ 1¨13 ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ποιό σαμάρι.....και ποιές αϋπνίες....το όλο θέμα δεν αξίζει τον κόπο.....και μην προκαλείς για απάντηση απλά δεν αξίζει τον κόπο!!!! απλά συνεχίστε ....και αφήστε μας στην ανωνυμία μας ;-)!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαμά τι κάνουμε τώρα???

Ανώνυμος είπε...

Φιλε blogger εδειξες τα δοντακια σου.Η προσωπικη σου αποψη προς ολους τους υποψηφιους πρεπει να μεινει για εσενα.Αλλα δεν εισαι αμεροληπτος.Αυτο το δειχνει και η εικονα που εχεις αναρτησει.Ολοι σε τιμουν με τις αναρτησεις τους καλες η κακες.Αιχμηρος εισαι καλοπροερετος δεν εισαι.Φιλικα
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αντί για αυτοδιοικητική πρόταση έχουμε αυτό το κείμενο το οποίο είναι σαφώς επηρεασμένο από την εποχή που έτρεχαν στους ''αγανακτισμένους'' και απλά έχει επέμβει και καθοδήγηση από Κουμουνδούρου μεριά... Περιμένω να δω και το πρόγραμμα... Θα υπάρχει κοστολόγηση για όλα αυτά ; Τώρα θα μου πεις εδώ αυτοί δεν έχουν αποφασίσει τι νόμισμα θέλουν, θα αποφασίσουν και πώς θα το χρησιμοποιήσουν...

Ανώνυμος είπε...

bloker για τον γιατρο, και το πετροπουλο βγαζεις χολη, γραφης ανοιχτα υπερ παταργια που μονο κακο κανεις σε αυτον και καλο σε εμας, εισαι σε καλο δρομο συνεχισε το καλο εργο, μονο ταμπελα δεν εχεις βαλει, εχω μια προτση βγαλτο μπλοκ παταρομπλοκ!....θα ειναι πιο τιμιο. υπογραφη΄ ασυβιβαστος.

Ανώνυμος είπε...

εχει δικιο 2 50 πεσ μας και για τον παταργια κατι, πια ειναι η γνωμι σου?

Ανώνυμος είπε...

ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΑΡΓΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕ ΤΟ ΜΩΛΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΜΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΡΠΑΓΗΣ ΑΚΟΜΗ. ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, Ε; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπλόγκερ την λέξη "μνημόνιο" που την είδες γραμμένη στο κείμενο? Είπαμε να προμοτάρεις τον ή τους δικούς σου αλλά όχι και τόσο ξεδιάντροπα. Βέβαια, το χρήμα είναι γλυκό και ζεστο-εκλογές γαρ-και εσύ ό τι μπορεις θα αρπάξεις.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη κιόλας, κύριε μπλόγκερ, των καμένων, αν ήξερες πραγματικά σε ποια χώρα ζεις όπως λες και ποια τα προβλήματά της, αυτό το άρθρο δε θα το είχες δημοσιεύσει ΠΟΤΕ. Ένα από τα κύρια προβλήματα της χώρας είναι ότι οι υποψήφιοι άλλα λένε και άλλα κάνουν μόλις εκλεγουν. Εδώ λοιπόν έχεις έναν υποψήφιο συνδυασμό που δεσμεύεται εγγράφως για την τήρηση κάποιων βασικών αρχών, για την κατεύθυνση της αυτοδιοίκησης και για τη συμμετοχή των δημοτών στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Το ΜΟΝΟ συνδυασμό που το έκανε αυτό. Μία κίνηση που κανονικά θα έπρεπε από όλους να επικροτηθεί, να ζητηθεί μάλιστα κάτι αντίστοιχο και από τους άλλους συνδυασμούς. Και αντί να επαινέσεις, κι ας μη συμφωνείς με τις συγκεκριμένες αρχές, να επαινέσεις όμως τη δέσμευση αυτή, εσύ βγαίνεις και κράζεις? Πολύ κοντόφθαλμο, μεροληπτικό και λαϊκίστικο άρθρο, κατά την άποψή μου πάντα. Φιλικά.

Ανώνυμος είπε...

7:59 πόσο σωστά τα λες!!!

kamena voyrla blogger είπε...

Απαντώ αναλόγως

2:50 Υπομονή, ας παραχθεί ‘υλικό’ και από τους άλλους υποψήφιους και θα τοποθετηθώ για όλους.

7:59 Και τα 4 χρόνια άγριας λιτότητας, που έτσι ξεκινάει η διακήρυξη, πως προκύπτει? Από το μνημόνιο προκύπτει φίλτατε. Από την καλή μας την καρδιά προκύπτει? Δεν διακρίνω εννοιολογικό λάθος ούτε στην διακήρυξη ούτε στην απάντηση. Και οι δύο είναι ξεκάθαροι. Αμφότεροι νομίζω, συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.

7:59 Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος? υπονοείς ότι επειδή έχω άποψη και την λέω, τε και την γράφω παίρνω χρήματα?? Μπράβο μου!! Είμαι τόσο ουάου και δεν το ήξερα?

8:07 (1)Θέτεις θέμα φίμωσης απόψεων και αυτό δεν είναι καλό. (2)Όλοι οι υποψήφιοι διαχρονικά έχουν εκδώσει τέτοιου τύπου τοποθετήσεις. Μία από αυτές είναι και το φυλλάδιο του Μάκη Αντωνίου που κοσμεί το blog μας χρόνια τώρα, σελίδα του σελίδα του. Ψάξε στην δεξιά πλευρά του blog στην θεματική ενότητα ‘Δήμαρχε άλλα μας έταζες και άλλα μας έκανες’ και θα καταλάβεις.
Ειδικά αυτά τα προεκλογικά φυλλάδια, οι διακηρύξεις και λοιπά υποσχετικά χαρτιά είναι το καλύτερο μας. Σε αυτό βασίζουμε την κρίση μας αν και πόσο αποτελεσματικός είναι ο εκάστοτε υπογράφων. (σε κάποιο βάθος χρόνου βέβαια) καθώς εκεί βασίζουμε τα άρθρα μας, τα τύπου ‘σας τα έλεγα εγώ αλλά δεν με ακούγατε’. (πιστεύω κατάλαβες..)

ΥΓ
παρακαλώ τα υβριστικά προς εμέ σχόλια να τα γράψετε το απόγευμα, για να μπορώ να απαντήσω άμεσα, γιατί όντως δεν παίρνω χρήματα από το blog και εργάζομαι κανονικά 10-12 ώρες την ημέρα, κατόπιν τούτου δεν μου είναι και εύκολο να απαντώ άμεσα.

Ανώνυμος είπε...

Προς μπλόγκερ από 8:07: Αν αντιλήφθηκες ότι θέτω θέμα φίμωσης (!!!), σόρρυ, αλλά άλλα λέει η θειά μου άλλα ακούν τα αυτιά μου! Ανάξιο περαιτέρω σχολιασμού, καθώς οποιοσδήποτε μη δογματικός αντιλαμβάνεται τι εννοώ με το σχόλιό που παρέθεσα.
Όλοι οι υποψήφιοι??? Παρακαλώ όπως άμεσα αναρτηθεί η διακήρυξη όλων των νυν υποψηφίων λοιπόν, και ουχί μόνο του πετρόπουλου.
Αν μιλάς για εμένα, το σχόλιό μου ήταν φιλικό και σε καμία περίπτωση υβριστικό. Ωστόσο πρέπει να παραδεχτείς ότι ένα μένος διακρίνεται τόσο από το άρθρο σου, όσο και απο τα σχόλιά σου..

Ανώνυμος είπε...

Μπλόγκερ, έτσι ενημερωτικά, αυτά που λες ότι ήθελες να ακούσεις και απασχολούν τον κόσμο σήμερα, αποτελούν μέρος του προγράμματος και όχι της διακήρυξης που απλά περιλαμβάνει τις αρχές διοίκησης. Το πρόγραμμα, βάσει μακροχρόνιας πρακτικής, ανακοινώνεται αργότερα. Προς γνώση.
Τώρα εσύ γιατί ζορίζεσαι τόσο, που κάθεσαι και γράφεις κοτζαμάν άρθρα κραξίματος, αδυνατώ να καταλάβω.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΚΙΩΤΗ,ΧΑΝΕΙΣ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ...ΚΡΙΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο η φωτό που έχει μπει στο συγκεκριμένο άρθρο λέει πολλά για τις...αγνές προθέσεις του blogger! Ο νοών νοείτο!

Ανώνυμος είπε...

αμα το κολλας στα χερια το πληκτρολογιο ζβαρνας κοσμο ανετα ρε βλοκερ.

το κακο ειναι οτι ετσι περιπου οπως τα γραφεις ειναι τα πραγματα παναθεμασε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι γιατί τη βλέπω σωστή την φωτογραφία ρε φίλε 11,16? Τι λέει ο χριστιανός? Ξεκολλάτε από τα κόμματα. Εκλογές κάνουμε για το αύριο του χωριού μας, όχι αν θα βγούμε από το εβρό.

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος μίλησε για ευρώ (έτσι γράφεται...) 11.26;;; Διάβασες τη διακήρυξη; Τίποτα δε λέει για ευρώ. Εσύ μόνο το αναφέρεις! ό,τι να'ναι είστε

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΙΜΕΝΟΜΑΧΟΙ VS ΚΕΙΜΕΝΟΛΑΤΡΕΣ!ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ;...ΑΕΡΑΣ
SPEEDY GONZALES

Ανώνυμος είπε...

Μπλόγκερ έλα αγόρι μου δειξεμας συνεχώς πασοκος είσαι μην ντρεπεσαι...........δεν πιάνεις καλύτερα πάλι το ρολο και την βούρτσα δεν ειναι για σένα το ποντίκι και το πληκτρολόγιο ........παει το ΠΑΣΟΚ και τα συντροφιά σου σχολασαν........

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα μπλόγκερ καισυ πασοκακι εισαι..........τελείωσαν οι μάσες .........αργά η γρήγορα ολα τα τρωκτικά και οι πράσινες σαύρες θα εξαφανιστούν

Ανώνυμος είπε...

ρε μεγαλε δεν μας ειπες γιατι ο συνδια σμος του Πετροπουλου ειναι συριζα,απο που προκυπτει αυτο.Για κοιτα τους υποψηφιους και πες μας ποσοι απο αυτους ειναι συριζα.Το να ειναι καποιοι συριζα ειναι κακο μηπως θα επρεπε να ντρεποντε για αυτο και δεν πρεπει να ντρεποντε οι επαγγελματιες πολιτικοι και χρονια παραγοντες του τοπου που οτι υγιες παει να βγει το πολεμανε με λυσα

Marcus Berg είπε...

Μπλόγκερ, μου βάζεις το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ στον Πετρόπουλο και μου αφήνεις ανέγγιχτο τον κ. Συκιώτη ξάδερφο του Χ. Σταϊκούρα;

Θα κάνω δικό μου μπλογκ γιατί πολλή μονόπλευρη ενημέρωση πέφτει.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει αμφιβολία ότι ο Πετρόπουλος στηρίζεται και πατρονάρετε από το ΣΥΡΙΖΑ και ο Συκιώτης από τον μπάρμπα που έχει στην Κορώνη ενώ ο Παταργιάς είναι παραθυράκιας?

Εγώ νομίζω ότι και τα 3 δημοσιεύματα είναι αληθέστατα και αντιπροσωπευτικότατα, εσείς να πάτε στο άλλο blog των ενεργών κοπριτών αν θέλετε άλλου τύπου άποψη.

Ανώνυμος είπε...

9.42 ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ,ΠΟΣΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΙΑ?ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΥΑΛΟ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Επειδη μια εικονα αξιζει οσο 1000 λεξεις παρατηρηστε πως προσπαθουν να διαμορφωσουν αρνητικες σκεψεις.Απο την μια ενα κρανιο με τη σημαια του ΣΥΡΙΖΑ,απο την αλλη ενας κλεφτης και μετα ενα μικρο παιδακι που του δινουν ενα βαθμο και αυτο κοιταει τοοοσο αθωωωα
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Νίκο 8.55 έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά δυστυχώς λίγοι διατηρούν την καθαρότητα σκέψης που χρειάζεται για να δουν τι κρύβεται πίσω από τις γραμμές.

Ανώνυμος είπε...

Η σύγχυση εν κρανίω του μπλόκερ που εγκαλεί τον Πετρόπουλο για τις αρχές του περί Δημοκρατίας, Διαφάνειας και Λαϊκών Συνελεύσεων είναι εμφανής-βλπ. και την απεικόνιση που ανάρτησε.-
Στη διακήρυξή του ο Πετρόπουλος δεσμεύεται να διοικήσει με πλήρη διαφάνεια και καλεί όλους τους Δημότες σε ενεργό συμμετοχή. Αυτό θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, ειδικά στην Τοπ. Αυτοδιοίκηση. Ο φίλος μας έχει όμως εθιστεί από την μέχρι σήμερα αντίθετη πρακτική των αποφάσεων "πίσω από κλειστές πόρτες", που υποκρύπτουν ιδιοτέλεια. Δύο τινά συμβαίνουν. Ή είναι αφελής, κάτι που δεν συνάδει με το επιθετικό του ύφος ή έχει λόγους, ιδιοτελείς βέβαια.
Αντίστοιχα ιδιοτελής είναι και η προσπάθειά του να αποκόψει πολιτικά τις Αυτοδιοικητικές εκλογές από την κεντρική πολιτική σκηνή. Έτσι δεν χρειάζεται να απολογηθεί ούτε τώρα ούτε μελλοντικά για την επέλαση της μνημονιακής πολιτικής που στόχο έχει την εξάλειψη της Τ.Α., μέσω και της οικονομικής της ασφυξίας.
Φίλε μου μία και μόνο μία είναι η λύση και στα αιολικά και στα σκατά, όπως πολύ ωραία το εξέφρασες.Η ΣΥΜΜΈΤΟΧΗ των δημοτών.
Και η δική σου.
Καληνύχτα σου

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.