17 Μαΐου 2014

Ομιλία και πρόγραμμα του συνδυασμού ‘Συμμετέχω’ του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Πετρόπουλου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Click εδώ ή στην φωτογραφία του άρθρου για να διαβάσετε την ομιλία και το πρόγραμμα του συνδυασμού ‘Συμμετέχω’ του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Πετρόπουλου για τον δήμο Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν είμαι δημότης Μώλου- Αγίου Κωνσταντίνου, ώστε να επηρεάζομαι προσωπικά, πιστεύετε ότι είναι σκόπιμο και ηθικό μια μέρα πριν τις εκλογές -ημέρα που απαγορεύεται η οποιαδήποτε προβολή οποιουδήποτε συνδυασμού- να προβάλετε ως τελευταία ανάρτηση το πρόγραμμα του συγκεκριμένου συνδυασμού; Σε ένα ανεξάρτητο και αντικειμενικό blog, αν όντως αυτό είναι, θα έπρεπε να επιδεικνύεται μεγαλύτερη προσοχή, ώστε να μη θεωρηθεί παρεξηγήσιμο.

kamena voyrla blogger είπε...

Ευχαριστούμε για την υπόδειξη αγαπητέ αναγνώστη 3:07 ωστόσο ..

1)Δεν μπορεί να θεωρηθεί παρεξηγήσιμο γιατί το blog αυτό έχει πάρει σαφή επικριτική θέση και στάση εναντίον του συνδυασμού του κυρίου Πετρόπουλου λόγω της (σύμφωνα με την προσωπική μας άποψη) άρρηκτης σύνδεση αυτού με την κεντρική του εξουσία (ΣΥΡΙΖΑ), και την ετεροβαρή αναφορά και ενασχόληση του με την ευρύτερη πολιτική σκηνή σε βάρος των του δήμου μας (πάντα ξαναλέω κατά την προσωπική μας άποψη).

2)Η παρούσα ανάρτηση, αφορά την ‘δακτυλογραφημένη’ μορφή της ομιλίας του κυρίου Πετρόπουλου, των κεντρικών του συναντήσεων, κατά συνέπεια δεν αποτελεί κάτι νέο αλλά κάτι που έχει ειπωθεί και το έχουν ακούσει όλοι αυτοί που ήταν να ‘επηρεαστούν’ από αυτό καθ εαυτό το κείμενο – προβολή.

3) Η διάταξη που αναφέρεσαι αφορά τα παραδοσιακά ΜΜΕ.

ΥΓ1
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ζητήσει τα ‘φυλλάδια’ των υποψηφίων μέρες πριν, ‘εντός ημερομηνιών’ ωστόσο ο συγκεκριμένος συνδυασμός μόλις χτες μας το απόστειλε.
Ε για να μην χαλάσουμε και τις καρδιές μας και εφόσον αφορά πράγματα που έχουν ειπωθεί ξαναλέω, το αναρτήσαμε.

ΥΓ2
Φυλλάδια και προγραμματικές δηλώσει ζητήσαμε από όλους, ενώ ο μόνος που το απέστειλε εντός ημερομηνιών είναι ο κύριος Παταργιάς. Ο κύριος Πετρόπουλος το απέστειλε εχτές ως ομιλία, ενώ ο κύριος Τσαπάρας και ο κύριος Συκιώτης μας (σας) αγνόησαν επιδεκτικά.

ΥΓ3
Με την ευκαιρία, καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

Ανώνυμος είπε...

Blogger ειλικρινά χαίρομαι απεριόριστα που σήμερα είναι εκλογές και δε θα ξανασχοληθώ ούτε με σένα ούτε με το παταρομπλογκ σου!Κοίτα βρωμιά και λάσπη που πετάς τελευταία μέρα.Ποιος Σύριζα βρε κακομοίρη;Σε βάρος του δήμου ε;Να σε δω τι θα λες όταν ξεπουλήσουν τα ιαματικά και κλείσουν τα σχολεία,κ ο δήμαρχος που θα έχει βγει σφυρίζει αδιάφορα.Τότε θα είναι αργά,αλλά τόσο σου κόβει τόσο λες.Όσο για την όψιμη νέα επίθεση στον Πετρόπουλο,το ξέρουμε ότι ο Παταριάς τον τρέμει,αλλά μην καρφώνεστε κ έτσι.Άντε γεια.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ο Συκιωτης δεν ειναι αρρηκτα συνεδεμος με την κεντρικη εξουσια ( ΝΔ- ΠΑΣΟΚ)?Αλλωστε κοτζαμ υπουργος ηταν εχθες στην λιτανεια στα Καμενα! Τυχαιο δε νομιζω.....Μαυρο στους μνημονιακους υποψηφιους!

Ανώνυμος είπε...

επιτεψτε μου να διαφωνω καθως:
1. οτι ειναι νομιμο δεν ειναι και ηθικο- αν και η απαγορευση ισχυει για καθε μεσο που μπορει να επηρεασει το ψηφοφορο..
2. οι κ.κ. Συκιωτης και Τσαπαρας επελεξαν να μην σας αποστειλλουν προς δημοσιευση τις ομιλιες τους, χωρις αυτο να σημαινει οτι αγνοησαν καποιον καθως αν καποιος ενδιαφεροταν μπορουσε να παρευρεθει στο φυσικο χωρο των ομιλιων
3 η νοοτροπια "του κανω τη χαρη για ν μη χαλασουμε.τις καρδιες μας ειναι η επικρατουσα που οδηγησε ως εδω. Αν ειχατε ενημερωσει για τις ημερομηνιες οφειλε να ειναι συνεπης. Εαν ξεκιναει ετσι στα απλα, δε θελω να φανταστω στα συνθετα. Αφηστε που στη συμπεριφορα αυτη εμπεριεχεται η εννοια της "κουτοπονηριας".

φιλικα παντα

Ανώνυμος είπε...

Bloggerθαθελα να μου λύσεις μια απορία ο κύριος πετροπουλος ειναι εξαρτημένος απο τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ κατα την γνώμη σου ο κύριος συκιωτης και παταριας ανεξάρτητοι ;;;;;;μάλλον εσυ εισαι εξαρτημένος απο το ΠΑΣΟΚ ιδικα.......

Ανώνυμος είπε...

Αν σας ενοχλει το blog και o blogger σταματηστε την ενασχοληση με αυτο.Αλλα μαλλον εσεις ειστε οι εξαρτημενοι!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν σας ενοχλει το blog και o blogger σταματηστε την ενασχοληση με αυτο.Αλλα μαλλον εσεις ειστε οι εξαρτημενοι!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή Φωστήρα μου11:37 πρέπει ότι γράφει ο οποίος δηποτε έχει ενα μπλογκ να το θεωρούμε θέσφατο χωρίς να μπορούμε να του κάνουμε κριτική;απλα αν είχε το θάρρος που δεν το έχει θα παραδεχόταν ότι ανήκει στο ΠΑΣΟΚ και γιαυτο θεωρεί όλους τους άλλους εξαρτημένους εκτός απο τους παλιούς του συντρόφους του!και μάλιστα οταν και ο ίδιος ειναι ανώνυμος ........ευτυχώς κάποιοι ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε ....εξάλλου τουλάχιστον εγω δεν έβρισα κάποιον απλα ήθελα να μου εξηγήσει πόσο ανεξάρτητος ειναι ο παταργιας. .....για το ψηφίσουμε το παλικάρι την δεύτερη Κυριακή

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δε διαβαζεις τα ονοματα των υποψηφιων του συνδυασμου του Παταργια ωστε να οδηγηθεις στο χαρακτηρισμο του ανεξαρτητου?Τωρα που πηρες την πληροφορια σου μπορεις να τον ψηφισεις !!!Οσο για το κειμενακι σου μπορει να μη βριζεις αλλα προσβαλλεις παραλληλα τρια προσωπα:τον υποψηφιο ,τον μπλοκερ και το !!!