05 Μαΐου 2014

Συγνώμη κιόλας … κύριε Συκιώτη … με τον ‘μπάρμπα από την κορώνη’

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Διαβάσαμε και τον λόγο που απήγγειλε ο υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου, κύριος Συκιώτης, και λέω απήγγειλε γιατί πραγματικά διάβασε αυτό που του δώσανε … τεσπα πάω παρακάτω…

Γενικότητες και αοριστολογίες, όχι βέβαια πως είναι η ώρα για εξαγγελίες ως προς το τι έχει σκοπό να κάνει αν εκλεγεί δήμαρχος (αυτό το περιμένουμε, εν είδει φυλλαδίου) αλλά ήταν ένα χαλαρό διακύβευμα έναρξης προεκλογικών εργασιών. (καλώωωωςςς)

Σε κάποιο σημείο προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα με την πανσπερμία της ψυχοσύνθεσης των υποψηφίων του, που όπως έχουμε επισημάνει και παλαιότερα, σε λίγους μήνες (αν εκλεγεί δήμαρχος) οι μισοί δεν θα μιλιούνται μεταξύ τους και οι άλλοι μισοί θα στραφούν εναντίον του (κατά την ταπεινή μας άποψη πάντα).

Μοναδική πιασάρικη υπόσχεση που μας έδωσε, αλλά ήτο νεφελώδης και αυτή, είναι ότι σε ένα χρόνο ο δήμος θα έχει αλλάξει όνομα. (θα το θυμάμαι αυτό γιατρέ αν βγεις δήμαρχος, μη μου λες μετά άλλα, να το ξέρεις.)
Βέβαια δεν ξέρω πως θα το καταφέρει αυτό ο γιατρός, ούτε ποιος θα είναι ο νονός (δηλαδή ποιος θα διαλέξει το όνομα) οπότε μένει να το δούμε …

Καλή η αμφισβήτηση στον νόμο Καλλικράτη ως προς την αποτελεσματικότητα του με άξονα και τις έντονες τοπικιστικές τάσεις που δεν είχαν συνυπολογιστεί (και εμείς την ίδια άποψη έχουμε) αλλά έλα μου ντε που είναι νόμος και ότι και να πούμε μόνο ευχολόγιο μπορεί να είναι.

Σε κάποιο σημείο, διάβασα ότι ο γιατρός λέει ότι πρέπει να υπάρξει διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος, δεν κατάλαβα τι εννοεί! Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να παρέλθει η τρέχουσα γενιά, να αλλάξει η νοοτροπία του 1960, να γκρεμιστούν τα σαράγια που υπάρχουν και να γίνουν νέες υποδομές τόσο στις προσφερόμενες κλίνες όσο και στα Ιαματικά, στα κέντρα διασκέδασης, στα εστιατόρια κλπ κλπ.  (δηλαδή σε καμιά 30ριά χρόνια).

Ολοκληρώνοντας θα δανειστώ φράση (αυτούσια) από την ομιλία του κυρίου Συκιώτη η οποία είναι ‘Η επιτυχία της δημοτικής αρχής εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την ποιότητα των μελών του δημοτικού συμβουλίου

Αυτά … θα επανέλθω ..

Με τιμή ο Blogger

ΥΓ1
Τρέφω απεριόριστη συμπάθεια και εκτίμηση στο πρόσωπο του κυρίου Συκιώτη ως δημότη και ως ιατρού, και σε καμία των περιπτώσεων δεν έχω κακή πρόθεση. Κάποιος όμως πρέπει να κάνει τον συνήγορο του έξω από εδώ ή έστω του πολίτη …

ΥΓ2
Τρέφω απεριόριστη συμπάθεια και εκτίμηση στο πρόσωπο όλων των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του κυρίου Συκιώτη, ως δημότες και ως επαγγελματίες (ο καθένας στον τομέα του) αλλά άποψή μου είναι ότι, αρκετοί εξ αυτών (άποψή μου είναι) δεν αποτελούν προστιθέμενη αξία στον συνδυασμό, τουναντίον θα είναι επιζήμιοι στην διοίκηση (αποτελεσματικά) του δήμου. Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, θεωρώ ότι δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι ρε παιδιά να διοικήσουν (έστω και έναν δήμο).

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΜΝΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΕΥΧΕΣ ΘΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ...

kamena voyrla blogger είπε...

Για να σας προλάβω, μπας και φάω κάνα σχολιανό λιγότερο, έχουμε ζητήσει και την ομιλία του κυρίου Παταργιά που την αναμένουμε και θα τοποθετηθούμε δεόντως. (Αν την έχει κανένας αναγνώστης ας μας την στείλει)

Ανώνυμος είπε...

περιμενε εσυ σχολιο για τον μπαταργια, και να κανει θα τον χαιδεψει, μονο ταμπελα δεν εβαλε στο μπλοκ, δεν εινα αργα...μπορει να το κανει.

Ανώνυμος είπε...

εχει δωσει γραμη ο μπαρμπακοτσος τα ρεστα στον παταργια.

Ανώνυμος είπε...

blogger η αλήθεια πονάει και αυτά που γράφεις είναι σωστά. Έισαι πολυ πρώτος συνέχισε έτσι

Ανώνυμος είπε...

ασε 2 59 να τα λετε αυτα εκει που περνανε!

Ανώνυμος είπε...

3:03 τα λέμε παντού

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν να σας πω εγώ που είμαι στο συνδυασμό με κρύα καρδιά βέβαια γιατί με πίεσε ο παππούς Κώστας την ομιλία την έγραψε κύριος Ντίνος.
Οσο για αλλαγή ονόματος απλά είπαμε ότι θα επαναφέρουμε το θέμα Θερμοπύλες ή μαλιακος γιατί τώρα ξεχάστηκε το θέμα των ψαριών. Αν έπιασε έπιασε αλλιώς αφήνουμε το ίδιο. Άλλωστε δεν έχουμε και καμία υποχρέωση στους Καμενιώτες ελάχιστοι είναι μαζί μας.
Αυτό που με βρίσκει σύμφωνο γιατί είμαι από τον Άγιο είναι ότι επιτέλους θα απαλλαγούμε από τα απόβλητα και θα τα πάμε στο βιολογικό των Καμένων, εμείς λέμε ότι δεν είναι δική μας απόφαση αλλα του Δημ.Συμβουλιου άρα δεν μπορούμε να αλλάξουμε μια απόφαση ψηφισμένη. Προσωπικώς εύχομαι να μην βγω σύμβουλος γιατί θα τα σπάσουμε εκεί και θα στεναχωρεσω τον μπάρμπα Κότσο.

Ανώνυμος είπε...

το προγραμμα του ΦΑΚΙΡΗ ποιο ακριβως ειναι;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ρε bloger ασε τις ευγενειες , δεν θα μας πεις και για το συνδιασμο των ΠΑΤΑΡΓΙΑ - ΦΑΚΙΡΗ καποιο σχολιο εκτιμηση;;;για τον Μπρουφ, τον Καρακαξη, τον Μπουσδούκο, ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ πΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ σΥΚΙΩΤΗ. Αυτο που φοβασαι δεν θα το αποφυγεις!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κατοικοι Κ.Βουρλων δεν ξεχναμε οτι την πινακιδα στο Δημαρχειο την αλαξαν οι:Παντρας Χ &Κυριακος Α με εντολη του Γιανακοπουλου !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

4 54 λες ψεματα δεν εισαι απο τον αγιο και εκθετεις ονοματα και συνδιασμους, αστο καλυτερα και ζητα συγνωμη, εισαι ανοριμος ακομα και να γραφεις, δεν φορας παντελονια πηγενε και βγαλτα....φτου λεχρα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ....ΚΥΡΙΕ ΜΠΛΟΚΕΡ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ¨"ΣΥΡΑΓΓΑ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΥ΄"

Ευχές γιά το καλύτερο κα΄αρχήν.

Νά προσπαθήσω να απαντήσω σε αυτά που λές γιά Πετρόπουλο και
Συκιώτη είναι μάλλον άτοπο,ως προς το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα,λόγω
τις αναρχίας που επικρατεί στη δόμηση των σχολίων σου.

Εμπλέκεις προσωπικές εκτιμήσεις με υποθετικά κινηματογραφικά
σενάρια του ινδικού Μπόλιγουντ,στρεβλώνεις υπαρκτά στοιχεία
[τουριστικής υποδομής],και γιατί;

Επίσης εκφράζεις προσχηματικά την συμπάθεια σου[απεριόριστα] ενώ
γνωρίζεις ότι δεν γίνεσαι πιστευτός.

Παραγνωρίζεις το διακύβευμα [πέντε ετη] της επομένης περιόδου και
την ανάγκη να μην είναι ανεπαρκή άτομα στην διοίκηση του Δήμου,και
κυρίως ανυπόληπτα περι των οικονομικών.

Εάν ο γνωστός Φεγγιτοεισβολέας είναι καλύτερος του νεαρού Πετρόπουλου
και του Καρδιολόγου θα το πεί η υπηρεσία[δημότες].

Καλώς όμως προκαλείς και στηρίζεις "εκείνους" διότι έτσι τους
ξεγυμνώνεις ετι περισσότερο, μάλλον φίλε μου μπλόκερ την γνωστή
παροιμία "στο σπίτι του κρεμασμένου...."δεν την ξέρεις.






Ανώνυμος είπε...

Γιαννη Συκιωτη τον Ταταριδα-Παλλα γνωστο και ως ΝΤΑΛΑΚΑ τι τον θες στο συνδυασμο σου.Ζημια σου κανει!

Ανώνυμος είπε...

Αν είχαμε και την ομιλία Παταργία, θα ήταν καλύτερα. Αρκεί δηλαδή τα 150, τα 200, τα 500, τα 1000 άτομα που ήταν στο Γαλήνη.
Σύμβουλάτορες του Παταργία, είστε εκτεθειμένοι... την ομιλία σε κοινή θέα.( και αυτούσια, όχι διορθώσεις και περικοπές)

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 5.42 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα σας

Θα ήθελα να μας εξηγήσει ο Κος Συκιώτης τι εννοεί με την αλλαγή ονόματος και πως θα ονομαστεί ο Δήμος μας Δήμος Θερμοπυλών αφού οι Θερμοπύλες ανήκουν σε άλλο δήμο;;Θα αλλάξει και η σύσταση των δήμων;;Είναι πολύ σημαντικό ζήτημα καθώς επηρεάζει εν μέρει την ψήφο μας!

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

προς 8:42 γιατί οι υπόλοιποι είναι καλύτεροι? Άσε μας ρε φιλαράκι απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ Κ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ Κ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΗΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ, ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ Κ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο κοσμος που ηταν στην ομιλια του κ.Συκιωτη ηταν πολυς αλλα εκτος του δημου.Ολος ο συρφετος της Ν.Δ απο Λαμια και γυρω περιοχες ηταν εκει και μετα ξεχυθηκαν και μοιραζαν καρτες στα μαγαζια.ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.Τετοιους θελουμε στον σβερκο μας???
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Βελάζεις καλά προβατίνα

Ανώνυμος είπε...

9:19 eisai o kalyteros....μπεεεεεε προβατα......ahahahahaha....

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια κ. Γιαννη Συκιωτη υπεροχο ψηφοδελτιο (ισως & συλεκτικο)σκετη ομορφια που λεει & ο λαικος βαρδος Le Pa.Ba Bαθυ πρασινο απο πολιτικα αστεγους αυριανιστες τους γνωρισες? μπα δε νομιζω γιατι το 81 ησουν πολυ μικρος αγαπητε κυριε Συκιωτη(καπου στα 10 και σου ευχωμε να τα εκατοστησης)αργοτερα που μεγαλωσες πηγες Beograd για σπουδες.Συμπερασμα δεν γνωριζεις την πολιτικη πορεια και πρακτικη των πρασινων υποψηφιων του ψηφοδελτιου σου.Παμε στα αλλα αστερια τωρα εκτως μερικων περιπτωσεων οι υπολυποι υποψηφιοι ειναι (πελατες) της Ν.Δ,εδω μπαινει μεσα στην ομορφια που λεγαμε το ξεπλυμενο μπλε της Ν.Δ γιατι μπλε δεν ειναι εδω και καιρο το χρωμα της Ν.Δ.Και λεω εγω τωρα τι δουλεια εχου ολα αυτα τα καλα πεδεια μαζι?Μηπως ειναι το ιδιο το συστημα που αγκαλιαζεται για να σωθει & ξεχναει αμεσως τις δηθεν διαφορες που ειχανε μεχρι χτες ουτε γεια δε λεγανε μερικοι μεταξυ τους!!και τωρα εχουμε αγκαλιες και φιλια .σα να βλεπω το Σαμαρα(σαν Αυστριακος γεωπονος ειναι) με τον ΒΕΝΥ να αγκαλιαζωνται Απο τους αρχηγους σας την πηρατε την ιδεα κυριοι υποψηφιοι..το συστημα σε ολο το μεγαλειο του!!Και μη νομιζεται οτι τα λεω αυτα για να ανεβασω αυτοματα στην εκτιμηση σας τη θολοκολτουρα του ΣΥΡΙΖΑ μιας & ειναι αντιπαλο ψηφοδελτιο και ενοω σε τοπικο και εθνικο επιπεδο. Οσων αφορα τον κ. Παταργια τι να πω? κατι πρασινους πολιτικα ειχε και τους περιεφαιρε στη στη πλατεια του χωριου μου(Αγιος.Κ) μου οπως ο Ιησους Χριστος τους μαθητες του καπου στη Nazareth καπως ετσι μου φανεικε η βολτα του κ. Παταργια (οσων αφωρα τη συσχετιση του Ιησου Χριστου με τον κ. Παταργια δεν εχω καμια προθεση να προσβαλω κανενα ιερο καμια θρησκεια & κανενα πρωσωπο )Τι εχει να μας πει το ΠΑΣΟΚ Κ ΠΑΤΑΡΓΙΑ το κομμα που εκχυδαεισε την εννοια της πολιτης.και καθε ηθικης αξιας αυτοι που διελυσαν τις κρατικες και κοινωνικες δομες της χωρας αυτους κ. Παταργια αντιπροσωπεευεται αν ναι θα σου πω εξω πουστη απ' τη παραγκα αν οχι( αν και δεν το πολυβλεπω θα σου πς συγνωμη) Τι εχουν να μας πουν οι εναπωμειναντες πασοκοι πως κανουμε τη λαμογια επιστημη? Εμαι ενα ελληνας πολιτης και οχι υπηκοος οπως πολοι απο σας μαγκες δεν χρωσταω κανενα πολιτικο γραμματιο σε κανεναν επιορκο πολιτικο και δεν επισυναψα ποτε καμια σχεση ανομιας αναμεσα σε μενα και τους φορεις της εξουσιας εις βαρος των συμπολιτων μου και στη τελικη αναλυση εις βαρος της δημοκρατιας και της κοινωνιας γλειφωντας τα λαμογια της εξουσιας οπως πολοι απ'εσας φιλοι μου.Και το μονο που με προβληματιζει καθε φορα ειναι ποσα προβατα θα σας ακολουθησουν..Υστε θεαμα για γελια κυριοι εσεις που ειστε μεσα στα ψηφοδελτια γιατι ειστε οι περισοτεροι φυντανια κοματικων γραφειων. τι καλο ειδε ο τοπος οπ'τα κομματα κυριοι τιποτα μονο υποβαθμιση σε ολα τα επιπεδα (κρατικα κοινωνικα και θεσμικα)Και θα δει απο εσας τα κοματοσκυλα (κοματοσκυλο ο υπηρετης του συστηματος,αυτος που ξεπουλαει την αξιοπρεπεια του για ενα ρουσφετη)Σε ποιον τα πουλατε ρε μαγκες αντε να ψαρεψετε αλου και οχι στη δικη μου αυλη. dimitris agios .k