04 Μαΐου 2014

Όλοι έγκυροι οι υποψήφιοι,αποφάσισε το πρωτοδικείο Λαμίας!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με εξαίρεση τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Μωραΐτη Αντώνη του συνδυασμού Απόφαση Ανάγκης που δεν είχε κανέναν υποψήφιο σύμβουλο παρά μόνο υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και ακυρώθηκε η υποψηφιότητα του, το Πρωτοδικείο Λαμίας ανακήρυξε όλους τους υπόλοιπους και τους συνδυασμούς τους ως υποψηφίους για τις εκλογές τις 18ης Μαΐου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 αρκετή συζήτηση έγινε για τον υποψήφιο Δήμαρχο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου Κώστα Παταργιά που οι πληροφορίες έφεραν ότι δεν είχε εγκαίρως προσέλθει στο Πρωτοδικείο το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής,το συμβούλιο αποφάνθηκε ότι μπορεί να κατέθεσε τον φάκελο του μετά τα μεσάνυχτα αλλά από μαρτυρίες ο κ.Παταργιάς ή εκπρόσωπος του ήταν εκεί πριν την 12η νυχτερινή.

Όμως η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση εκπροσώπων του συνδυασμού του συνυποψήφιου του Γιάννη Συκιώτη που μάλιστα ο νομικός του εκπρόσωπος φέρεται να έχει εντολή διερεύνησης της πιθανότητας κατάθεσης ένστασης κατά της ανακήρυξης του κ.Παταργιά.
Ένσταση είναι πιθανόν να καταθέσει και ο συνδυασμός του σημερινού και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Λοκρών Νίκου Λιόλιου κατά της ανακήρυξης του υποψηφίου Κώστα Αγγελλούση γιατί διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τηρήσει τις προβλεπόμενες ποσοστώσεις γυναικών σε ορισμένα δημοτικά διαμερίσματα.

Ανάλογη επισήμανση στον συνδυασμό του κ. Παταργιά καλύφθηκε με την παραίτηση ανδρών υποψηφίων και την κάλυψη της θέσης τους από γυναίκες υποψήφιες κάτι που προβλέπεται από την κείμενη Νομοθεσία.

lamiafm1.gr

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ααα την έκανε ο Συκιώτης την πουστίτσα του, που μου τον λέγατε ότι είναι υπεράνω. Την έκανε την ένσταση του στο τέλος. Καλά ρε εσείς λέγατε ότι είναι μέγας, δεν τα βλέπει αυτά με τα παράθυρα, η μάχη θα γίνει στις εκλογές και κάτι τέτοια. Τώρα ξεσκεπάζονται όλα ότι ο πιπίλας είδε ότι αμα κατέβει ο Παταργιάς θα φάει παπά και προσπαθεί να τον βγάλει από τη μέση γιατί αν πάνε στις εκλογές σώμα με σώμα άντε γεια

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 3 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ (ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ) ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ****** ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.
ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΖΑΡΙΑ, ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΜΩΣ, ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΕΔΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...
ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΒΑΡΗ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ, ΜΕΣΩ "ΕΡΓΩΝ", ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ, Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ....
ΟΜΩΣ, Ο ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΩΡΟΙ ΦΡΟΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ...
ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΙ Η ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΜΕΣΩ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστοί οι ***** του σταικουροψηφοδελτίου που ανέμεναν ότι θα κάνουν εκλογές μόνοι τους.... Περαστικά και ραντεβού στην κάλπη... Άντε βρείτε τώρα κανένα άλλο κουτσομπολιό για να δικαιολογήσετε το ότι δεν έχετε καμία πολιτική πρόταση...

Ανώνυμος είπε...

είστε μερικοί όμως συριζέοι απαπαπα! πολύ θυμό και οργή μέσα σας ρε παιδιά. να το κοιτάξετε αυτό δεν θα σας βγει σε καλό. πολύ εκδικητικό το μένος σας τσ τσ τσ. ξεκαθαρίστε λίγο το μυαλό σας. δεν γίνονται βουλευτικές εκλογές αλλά δημοτικές, δεν υπάρχει λόγος να βρίζεται με μένος. άλλωστε το σύστημα των εκλογών είναι δίκαιο και αδιάβλητο. αν έχετε τις περισσότερες ψήφους θα πάρετε τον δήμο. αλλά μην χαλιέστε κιόλας. ούτε χρειάζεται να βρίζετε. εδώ που τα λέμε με αυτά που κάνετε τον απομακρύνετε τον κόσμο στην τελική. χάνετε το δίκιο σας. αυτό που έχετε τέλος πάντων.

Ανώνυμος είπε...

Ρε εσύ ξέρεις τι κουμάσια είναι αυτοί οι συριζαίοι, ο θεός να σε φλάει. Νομίζουν ότι όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες και αυτοί είναι οι έξυπνοι. Παρακολουθήστε τους στα καφενεία πως κάνουν σα βαρβάτα άλογα.

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι και να είναι οι ΣΥΡΙΖαίοι και ο Πετρόπουλος, σίγουρα είναι πολύ καλύτερος στα Δημοτικά, από τον Συκιώτη που δεν πατούσε ποτέ στα συμβούλια....!!!

Ανώνυμος είπε...

mas katestrepse to PASOK kai tha mas sosi to kainourgi PASOK pou legete SIRIZA

Ανώνυμος είπε...

Εσύ φιλαράκι 9:38 ρίξε μία ματιά στο ψηφοδέτιο Συκιώτη και στο ψηφοδέλτιο Παταριά, για να βρεις που πήγε πραγματικά σύσσωμο το παλιό Πασόκ. Έλεος δηλαδή που πήγε στο σύριζα, από το ίδιο μέρος είμαστε όλοι, λέτε να μη τους ξέρουμε τους παλαιοπασόκους και τις νυν αγαπημένες τους παρέες??

Ανώνυμος είπε...

Αν θεωρείς κουμάσια τους συριζαίους αγαπητέ, μάλλον δεν έχεις δει στο λεξικό τι ακριβώς σημαίνει η λέξη κουμάσι. Και στην τελική, αφού δε θα βγει ο πετρόπουλος όπως λέτε, γιατί κάνετε τον κόπο και ρίχνετε τόση λάσπη? Τι φοβάστε τόσο πολύ? Απορία.

Ανώνυμος είπε...

Ρε, πείτε πόσες φορές πάτησε ο Συκιώτης στο δημοτικό συμβούλιο σε 8 χρόνια !!! Τόσο υπολόγιζε τους ψηφοφόρους του!!!

Ανώνυμος είπε...

τι να λεει αν ερχοταν ο γιατρος και ο παταργιας ερχοταν και το χερι δεν το ειχε βγαλει απο το ταμειο του δημου 3μυρια ευρο εβαλε τον δημο μεσα και μυαλο δεν βαλατε τουλαχιστον ο γιατρος ειναι τιμιος.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ φανατισμος υπαρχει στο δημο μας κυριοι.Ως γνωστον ο ελληνας ξεχναει γρηγορα.Τα μεγαλα κομματα μας εφεραν εδω που ειμαστε.Η ανεργεια στον τοπο μας εχει φτασει στο κοκκινο,πολλοι συντοπιτες μας χανουν τα σπιτια τους και το βιος τους και εμεις κατηγορουμε ο ενας τον αλλον και οχι αυτους που μας ριχνουν κατω και μας ξυλοφορτωνουν καθε μερα.Πρεπει να αλλαξουμε τακτικη να τους δειξουμε οτι δεν ανεχομαστε αλλο τις ιδεες τους,τα τζακια τους,τα προσωπεια τους.-
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

κοιταξτε για μια μονο φορα τα προσωπα των δυο μεγαλων συνδιασμων και με το χερι στην καρδια πειτε αν τους εμπιστευεστε

Ανώνυμος είπε...

Με το χέρι στη καρδία ψηφίζουμε παταργιά. Τέλος

Ανώνυμος είπε...

αλλοιμονο να μην τον επιβραυευσουμε και αυτον και τον Σταικουρα