05 Μαΐου 2014

Διακήρυξη Κώστα Παταργιά - Παρουσίαση συνδυασμού

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Συνδημότισσες και συνδημότες, φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στη σημερινή μας συγκέντρωση κ σας ευχαριστούμε θερμά που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας.

Σας ευχαριστώ που σήμερα είστε όλοι ΕΔΩ να σηματοδοτήσουμε την αρχή μιας ΜΕΓΑΛΗΣ προσπάθειας για το μέλλον του τόπου μας.
Είμαστε ΕΔΩ να δεσμευτούμε ότι θα δώσουμε ΟΛΕΣ μας τις δυνάμεις για τη ΝΕΑ πρόκληση της ΝΕΑΣ πενταετίας.
Είναι πράγματι συγκινητική η παρουσία σας.

Μια παρουσία που διακηρύττει τη θέλησή σας να προχωρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε αυτή την ωραία προσπάθεια.
Στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Σας υποσχόμαστε να φανούμε αντάξιοι της τιμής που μας κάνατε σήμερα.

Να προσπαθήσουμε – Να Δράσουμε - Να αγωνιστούμε
Και πάλι σας ευχαριστώ.

Κυρίες και κύριοι,

Εγώ και οι συνεργάτες μου, ζούμε και[.....] εργαζόμαστε ανάμεσά σας, βιώνοντας τη γκρίζα πραγματικότητα των χωριών μας , την απογοήτευση των συμπολιτών μας , την απαισιοδοξία, την αίσθηση ματαιοπονίας για ενασχόληση με τα κοινά και τη συνειδητή απουσία τους από τα δημοτικά δρώμενα.
Φίλες και φίλοι,

Όπως είναι γνωστό σε όλους, πορευόμαστε προς τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου μέσα σε ένα δύσκολο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον.

Μέσα σε ένα περιβάλλον που η ΚΑΘΕ ΜΙΑ και Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ από μάς αναζητά τις χαμένες αξίες , αναζητά την ελπίδα για μια καλύτερη και πιο ανθρώπινη ζωή.

Μέσα σε ένα περιβάλλον που εκτός από την οικονομική κρίση βιώνουμε και την κρίση ΗΘΩΝ και ΑΞΙΩΝ.

Συνδημότισσες και συνδημότες,
Οι δημοτικές εκλογές είναι η πιο αυθεντική έκφραση της βούλησης των πολιτών αφού καλούμαστε να ψηφίσουμε για τον τόπο που ζούμε, για την ανάπτυξη και την πρόοδο του, για την επίλυση των άμεσων προβλημάτων μας, για την κάλυψη των ζωτικών αναγκών μας, για τη βελτίωση της καθημερινότητας μας.
Κάτω από αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες για τον τόπο μας συγκροτήσαμε τον συνδυασμό ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’.

Ο τίτλος του συνδυασμού μας είναι η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ μας. Είμαστε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ έξω από κομματικούς παρεμβατισμούς και κατευθύνσεις τρίτων.

Είμαστε ένας συνδυασμός 80 περίπου ανθρώπων. Όμως δεν είμαστε απλά ένας αριθμός.
Είμαστε πρόσωπα με λόγο και συνείδηση.
Είμαστε άνθρωποι του ΜΟΧΘΟΥ και της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
Είμαστε άνθρωποι που ΑΓΑΠΑΜΕ την ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Μπορεί να έχουμε διαφορετικές καταβολές και ηλικίες, διαφορετικά βιώματα και συναισθήματα, διαφορετικές αναζητήσεις και κοινωνικές αναφορές.
Εκφράζουμε όμως τις ίδιες αγωνίες. Εκφράζουμε τις ίδιες προσδοκίες. Εκφράζουμε την κοινή θέληση και ευθύνη για την τύχη και την ανάπτυξη του τόπου μας.


Φίλες και φίλοι,

Όλοι εμείς εδώ, εγώ και οι συνεργάτες μου,
αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις δημοτικές εκλογές γιατί πιστεύουμε ότι τα δημοτικά μας πράγματα μπορούμε να τα αλλάξουμε μέσα από τα γεγονότα.

Πιστεύουμε ότι τα δημοτικά μας πράγματα μπορούμε να τα βελτιώσουμε μέσα από τη ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, μέσα από τον ΑΓΩΝΑ, μέσα από τις ΠΡΑΞΕΙΣ.

Πιστεύουμε ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ γιατί ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, γιατί ΘΕΛΟΥΜΕ, γιατί ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ, για την πορεία της περιοχής μας.

Αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις εκλογές με αίσθημα ευθύνης γιατί πιστεύουμε στην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ και όχι στην ΕΤΕΡΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, που οδηγεί σε θεσμική εκτροπή, οδηγεί σε μαρασμό και τελικά οδηγεί στην προέκταση της κρατικής εξουσίας.

Αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις εκλογές, γιατί είναι βαθιά μας πίστη, ιδιαίτερα μέσα στη σημερινή κρίση, ότι η αυτοδιοίκηση μπορεί να βοηθήσει και να συμβάλει στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΑΣ.

Μια ανάπτυξη που οφείλει να έχει και ενδογενή χαρακτηριστικά, αναβαθμίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις εσωτερικές τους λειτουργίες.

Μια ανάπτυξη μέσα από τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ
Από τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
Από τη ΝΕΟΛΑΙΑ
Από τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
Από τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
Από τα ΠΡΟ’Ι’ΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ.

Κυρίες και κύριοι,

στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές δε θα ακούσετε από εμάς ανέξοδους ύμνους, ούτε φθηνή και αόριστη μελλοντολογία.
Ανοίξαμε ανοίξουμε έναν γόνιμο και δημιουργικό διάλογο για τη συγκρότηση του προγράμματός μας.
Ένα πρόγραμμα που για μας θα αποτελεί δέσμευση και θα είναι οδηγός μας για τα επόμενα χρόνια.

Για μας φίλες και φίλοι,

ο διάλογος μαζί σας θα πρέπει να είναι ΣΥΝΕΧΗΣ και να πραγματοποιείται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
Κι αυτό γιατί, η συμμετοχή και η δημοκρατική λειτουργία ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ και ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ με την εκλογή της δημοτικής αρχής.
Η δημοκρατία και η συμμετοχή ουσιαστικά ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ.

Είναι το «κάθε μέρα»!
Είναι η συνομιλία με την κοινωνία, είναι τελικά η καθημερινή πραγμάτωση της συναίνεσης.

Νιώθουμε ΙΚΑΝΟΙ να δώσουμε λύσεις στα καυτά θέματα της κοινωνίας μας και της περιοχής μας.

- Στην ποιότητα ζωής
- Στην προβολή του Δήμου μας μέσα από την ονομασία του
- Στην προώθηση του τουρισμού
- Στην προβολή των προϊόντων μας.

Κυρίες και κύριοι,

Φιλοδοξία μας είναι να αλλάξουμε οριστικά τη σελίδα στην ιστορία του τόπου μας, αξιοποιώντας βεβαίως όλες τις επιτυχείς δραστηριότητες της ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ καθώς επίσης και τις ιδιαίτερες δεξιότητες και εμπειρίες όλων των πολιτών του δήμου μας.

Η μεγάλη εγγύηση για την επιτυχία των στόχων μας θεωρώ ότι είναι οι εκλεκτοί συνεργάτες μου τους οποίους και σας παρουσιάζω [ … ] .

Όπως κι εσείς θα διαπιστώσατε , στην «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» συμμετέχει η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, συμμετέχουν οι δυνάμεις της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, συμμετέχουν οι δυνάμεις της ΓΝΩΣΗΣ και της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Σας καλούμε λοιπόν, να διεκδικήσουμε ΜΑΖΙ αυτό που μας ΑΝΗΚΕΙ.
Σας καλούμε μακριά από άγονους τοπικισμούς, να κάνουμε πράξη για το δήμο μας το όραμα της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
Ο δήμος μας έχει τις προϋποθέσεις να ‘’αναπνεύσει’’ αρκεί να αξιοποιηθούν όλες οι δημιουργικές δυνάμεις που διαθέτει.
Αρκεί να αξιοποιήσουμε τα φυσικά και συγκριτικά του πλεονεκτήματα, το ΒΟΥΝΟ, τη ΘΑΛΑΣΣΑ, τα ΛΙΜΑΝΙΑ, τις ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ τους ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
Μοναδικό μας μέλημα, μοναδική μας επιδίωξη, μοναδικός μας στόχος είναι να ενώσουμε τις ΚΑΡΔΙΕΣ μας, να ΜΟΝΙΑΣΟΥΜΕ και να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ για την ανάπτυξη της περιοχής μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Σας καλούμε να κάνουμε πράξη το όραμα της ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Σας ευχαριστώ
Καλό μας Αγώνα και με τη Νίκη

Κωνσταντίνος Σπ. Παταργιάς

65 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εδω δεν βλεπω σχολια....τι εγινε ολα καλα...?

Ανώνυμος είπε...

bloker.....εισαι μεγαλοοο λαμογιο μονο για τον γιατρο και πετροπουλο σχολιασες με πικρα ο μπαταργιας βγηκε απο παρθενογενιση ξεχαστηκαν τα φεσια του δημου..?

Ανώνυμος είπε...

Blogger πω πω τι λαμογιο εισαι!!!!!!!καλα τι νομίζεις κουτόχορτο τρώει ο κόσμος τουμπεκι ψιλοκομμένο κανεις..........πρέπει ναστε απο εκείνα τα πασοκοειδη που αρνούνται να καταλάβουν ότι εσείς και το ανθρωποειδες που έχετε για αρχηγό τελείωσαν βοήθεια σας...θα σας περάσει

Ανώνυμος είπε...

Οπως βλέπετε όλα καλά. Αναπτυξη παντού , γκαζόν σε όλες τις αυλές των σπιτιών σας.

Ανώνυμος είπε...

αστονε ο κοσμος καταλαβε τωρα τι ρολο πεζη φερεφωνο του μπαταργια

ΠΟΛΙΤΗΣ είπε...

Ο ΠΑΤΑΡΙΑΣ είπε αυτό ακριβώς που έλεγε και στην ανοικτή !!!!! επιστολή του. Ψυφήστεμε και θα τα βρούμε μετά. Τόσο κορόιδα μας περνάς?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε μου το συνδυασμο του παρουσιαζε, δεν ανακοινωσε προγραμμα. Μια εισαγωγη εκανε μονο.Το προγραμμα τις επομενες ημερες οπως και οι υπολοιποι.

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα ,καλημερα ,ειμαι το φερέφωνο του κυρ Κώστα Σταικούρα.Σε λιγο το διαγγελμα του πολυχρονεμένου μας εργοδοτη Κώστα Σταικούρα δια στόματος του δεξιοφιλεστάτου Γιαννη Συκιώτη.stay tuned,stay tuned.

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ που νόμιζα οτι θα μας περιγράψει πως γίνεσαι πρωθυπουργός... Άσε μας ρε Κώστα, έκθεση Β Λυκείου έγραψες, κάποια μικρή αναφορά για εμάς.Στις εκλογές δεν μπορείς να τους έχεις όλους μαζί σου, πρέπει να σπάς αυγά. Ποιες είναι οι θέσεις σου; Θα ονομάστούμε Μώλος; Αυτές οι πήγες ξέρεις που είναι και τι μπορούμε να κάνουμε;

Ανώνυμος είπε...

ποιητής φανφάρας "να ενώσουμε τις καρδιές μας"
άντε και την άλλη φορά υποψήφιος (πες μου πόσες φορές θα κατέβεις ακόμα?) στην Ακαδημία ΑΘηνών

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΠΑΤΑΡΓΙΑ,ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΑΖΕΙΣ-ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.....ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ (ΠΑΡΑΘΥΡΟ), ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.......ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΩΛΙΩΤΗ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ???????
ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ.....

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ...ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ;;;

Ανώνυμος είπε...

τι σε κόφτη εσένα ρε για τον τετριμίδα. το είπε ο άνθρωπος, τέρμα δεν ξανακατεβαίνω. τι κόλλημα είναι αυτό που έχεις? έχεις μανία καταδίωξης? παταργιάς – πετρόπουλος – συκιώτης – τσαπάρας. με αυτούς ασχολήσου και άσε το παρελθόν.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ αξιες ΣΕ ΞΕΤΡΕΛΕΝΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ...ΜΑΝΙΦΕΣΤΟΥ;; Ο ΦΑΚΙΡΗΣ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΔΩ, 100 ΦΟΡΕΣ ΜΩΛΙΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΡΕ ΟΥΣΤ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ;; ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ;; ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;;

Ανώνυμος είπε...

πες τα φιλε 9.04 γιατι μεχρι πριν 2 μηνες φωναζαν προδοτες αυτους που ειχαν βαλει με τον τετρι
και τωρα εκει που φτυνανε γλειφουνε ποιοι ειναι τωρα οι προδοτες;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ,ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ,ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΟΥΝ,ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ,Ο ΜΩΛΟΣ ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ
ΔΕ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ!ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ?ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΥΡΙΕ 9.04

Ανώνυμος είπε...

Εσυ 4.47 9.04για φανταστειτε ποσο το ξεφτυλισατε κ αηδιασαν απο ολα αυτα εσεις τους ωθησατε να πανε εκει καλυτερα ετσι παρα με τα λαμογια εσεις θα βγαλετε τονπαταρια δημαρχο λυπηρο οσο για το γλειψιμο αστο βρωμαει σας ξεβρακωσε κ τον γλειψατε απο πανω μεχρει κατω μαγκια του κριμα για σας

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε, είστε τόσο νούμερα που κάνετε θέμα τα ... σκατά???? Έχετε πάρει χαμπάρι ότι είμαστε πλέον (δυστυχώς, όπως φαίνεται από αυτά που γράφετε) ΕΝΑΣ δήμος??? Δηλαδή τι θέλετε, κάθε δημοτικό διαμέρισμα να έχει δικό του βιολογικό??? Και τα λεφτά που θα τα βρούμε ακριβώς φωστήρες μου??? Για πείτε μου εσείς που ξέρετε πολλά κ ο νους σας κατεβάζει? Γιατί, ενημερωτικά, είναι πολύ πιο δαπανηρό να δημιουργηθεί νέος βιολογικός, παρά να συντηρηθεί και να ενισχυθεί ο ήδη υπάρχων. Μήπως νομίζετε ότι θα δεχτούμε να επιβαρυνθούμε όλοι οικονομικά για τέτοια καπρίτσια? Μου θέλετε και μείωση των δημοτικών τελών μετα, μιλάμε για τόσο εκτός πραγματικότητας!!! Καλά κρασιά, η βλαχιά και η αμορφωσιά σε όλο τους το μεγαλείο...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΝΤΑΝΟ ΒΑΘΙ ΠΑΣΟΚ Ε? ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΕΡΧΕΤΕ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΠΕ ΡΕ Ο ΝΤΑΝΟΣ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ Ο ΣΚΑΡΛΑΣ Ο ΑΥΓΕΡΗΣ ΕΧΟΘΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΕΙ ? ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ? ΑΦΤΟΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΗΤΑΝ ΑΓΓΕΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΚΗΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΧΩΔΗΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΟ
70-70-10 ΕΥΡΩ? ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ 150 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΧΑΣΑΤΕ ΜΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑΣΑΣ Ε?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΩΛΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΣ Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΒΑΛΑΝΕ 6 ΔΕΚΑΟΧΤΟΥΡΕΣ (ΤΩΝ 18 ΣΤΑΥΡΩΝ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ. ΟΤΙ Ο ΜΩΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ 5ΜΕΛΕΣ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΛΛΑ 3ΜΕΛΕΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ; ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΝΤΡΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ; Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ (ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ...), ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ (ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ) ΗΤΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΑΤΣΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΣΑΝΟΥ....ΕΣΕΙΣ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΩΛΙΩΤΕΣ.....ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΠΑΤΕ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ????

Ανώνυμος είπε...

4.20 ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ Κ.ΜΠΑΣΑΝΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΡΩΤΑΣ ΚΑΤ'ΙΔΙΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΜΑΣ.ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΛΙΓΗ ΛΑΣΠΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ !ΤΙ ΑΘΩΑ ΣΚΕΨΗ....

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 4.20 ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ .ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΣ !!!ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΑΘΗΤΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

εχουν να φανε κραξιμο οι δηθεν τοπικιστες καμενοβουρλιωτες που κοπτονται για τα συμφεροντα του τοπου ταχα και μεχρι χθες στο ακουσμα του μολου βγαζαν φλυκτενες τωρα ηπιαν το νερο της λησμονιας;

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΠΙΛΑ??? ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ

Ανώνυμος είπε...

4.20 πονεσες πολυ βλεπω.ποσο χρονων εισαι;πανω απο 70;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΠΙΛΑ(ΑΚΟΥ ΟΝΟΜΑ)ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΑΡΑ ΤΙ. ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ, ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

Ανώνυμος είπε...

5.15 ΓΙΑΤΙ ΣΕΠΙΑΣΕ ΤΩΡΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ?ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΩΛΙΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ?ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ !!!ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΜΙΑ ΣΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Εχω μια απορια ο πιπιλας στα δ.σ θαχει μαζι του και το θειο?

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστευω τον θειο τις γλαστρες σιγουρα...παιδια νομιζω οτι πολυ σημασια δοσαμε στο ΤΙΠΟΤΑ..

Ανώνυμος είπε...

Εσυ 5.15 καλα βρεεε καημενε που ζεις το μεγαλο κραξιμο το εχετε φαι εσεις απο την κοινωνια χαιβανια του σταικουρα εχει ταξη και στους πεθαμενους θεσεις ξυπνηστεεεεε εμετος ξεπουλησατε την πολη σας κ περιμενατε να σας ακολουθησουν ντροπη σας

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΟΥ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ), Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ 1998, ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΟΡΙΣΤΙΚΑ), ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ "ΔΕΞΙΟΥΣ" ΘΕΡΜΟΠΥΛΙΩΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΤΙΣ ΠΗΡΕ ΜΕ 58 ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ), ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΤΤΤΤΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΡΑΞΙΑΣ) ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΕΤΗ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΑΤΗΜΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΥΣ ΜΩΛΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΞΕΡΑ.

ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΥΜΜΜΜΜΜΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕΒΙΡΕΙ ΣΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ Κ. ΒΟΥΡΛΩΝ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΦΑΚΙΡΟΤΕΤΡΙΜΙΔΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΣΤΑ ΤΡΙΑ.
ΠΟΙΟΙ ΜΩΛΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΔΑΛΑΜΑΓΚΕΣ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ;

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ (ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ) ΟΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ) ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΣΠΑ... ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΤΟ ΚΥΚΝΙΟ ΑΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ, ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΝ... ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥΣ : "Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Η ΤΙΠΟΤΑ".
ΜΩΛΙΩΤΕΣ, ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ "ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΣΕΠΩΝ ΤΟΥΣ", ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΥΩΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΜΥΝΥΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΛΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΣ ΕΧΕΙ";
ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΥΡΡΟΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΦΑΚΙΡΗΔΕΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΑΝΟΜΠΛΑΤΣΑΡΟΤΡΙΓΚΟΠΛΑΚΟΓΟΥΛΙΩΤΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ; ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΤΗ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε λεβεντόπαιδα. Είστε μια μικρή ομαδούλα που έχετε ξεφύγει εντελώς, και στο μυαλό σας υπάρχει μόνο συγκεκριμένες σκέψεις. Έχετε μανία καταδίωξης, νομίζετε ότι μας ψεκάζουν, παντού υπάρχει ο αόρατος εχθρός, όλοι είναι λαμόγια, όλοι είναι άχρηστοι και στραβοί και ΜΟΝΟΝ εσείς είστε σούπερ ντούπερ δημότες που μπορείτε να δώσετε λύσεις για τα πάντα.
Είστε λιγόμυαλοι, μωροί, κολλημένοι με τον Τσίπρα και το θεωρητικό και ψεύτικο ιδεώδες που τάζει. Ξυπνάτε πριν είναι αργά !!

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ:
Νοιώθω άσχημα που ο συνδυασμός του κ., Παταριά έβαλε στα Καμενα Βούρλα άτομα που μένουν και κατάγονται από τον Μώλο. Ακόμα και στο τοπικό μας είδαμε άτομα.
ΑΠΟΡΩ: αυτοί οι υποψήφιοι από τα Καμ. Βούρλα δεν αντέδρασαν? Ο κ. Φραντς, ο κ. Τσούλκας, η κ. μηχανικός? Δηλαδή αν πέσει γραμμή για την περιφερειακή ψήφο από τους Μωλιώτες, να ψηφιστεί κάποιος Μωλιώτης, δεν θα βγει με ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ???
Αλλά λυπάμαι και για τους "καθαρούς και βέρους" τοπικιστές ΚΑμενοβουρλιώτες κ. Μπασάνου και κ. Χονδροδήμο ψηλό, που μας το παίζανε Κ.Βούρλα ή χάος. Τι λένε για όλα αυτά? Πως πάνε στον κ. Παταριά?
Αυτοί δεν ήταν που καυχιώντουσαν για τους αγώνες τους για το Λύκειο και το Κεντρο Υγειας κόντρα στον κ. ΠΑταριά? Αυτοί δεν δίνανε μαθήματα πολιτικής και κατακεραύνοναν το σύστημα Φακίρη-Τετρι?
Για τον κ. Φακίρη που ακολουθεί με τη στηριξη του Τετρι, τον κ. Παταριά, τι να πω...Ετυχε να θυμαμαι τους κεραυνούς περί μη χρηστής οικονομικά διοίκησης του κ. Παταριά ως δημάρχου Μωλου..Πότε? στις προηγούμενες εκλογές όταν ο κ. Φακίρης και οι υπόλοιποι χειροκροτούσαν από κάτω!!!
Τώρα είναι ο αρχιερέας της διαφάνειας για κάποιους από αυτούς...Σωστά κ. Φακίρη??? Δεν με εκπλήσετε όμως, αντιθέτως το περιμέναμε πολλοί.
Αλλά εσύ Μαράκι που πας????

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 10.10 ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ....ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΙΖΕΤΑΙ

Vida Alaniara είπε...

εις τον αφρο εις τον αφρο της θαλασσας
ο συκιωτης ο συκιωτης κοιμαται
παααααααααααααρακαλω σας κυματα
ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕ

vida alaniara είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
vida alaniara είπε...

εβαλα τα καλα μου
ρουφηξα και τη κοιλια μου
φορεσα ένα μασαζοκαλσον
για να μη μοιαζω με γκαρσον
και ηρθα να πω μαρια μπασανου .... Χονδροδήμε πως σας αγαπωωωωωωω................ παμε γιερααααα τα καμενα βουρλα ειναι μαζι σας

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι αλήθεια ότι κατεβαίνει ο Χονδροδήμος και η Μπασάνου με τον Παταργιά,

τότε δεν αποκλείεται να τον φέρουν πρώτο και στα Καμένα Βούρλα τον Παταργιά.

Άρα μην πάμε να ψηφίσουμε ήδη έχει βγει ο Παταργιάς !!!!!

vida alaniara είπε...

Ουλα ουλα θελουμε δημαρχο παταργια στα καμενα βουρλα ....καταλαβου????

vida alaniara είπε...

Παραθυρο παραθυρο πανε γιατι απο πορτα σε πορτα παει ο κυριος μακρυνητσας με την γαλλικια την μυτουλα. Και φοβουνται μην τους καρφωση σαν σουβλακια

Ανώνυμος είπε...

ποιος Χονδροδημος? ο Μπλατσαρας??? αχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Κανείς παταραΪκός δεν απαντά στο φίλο 4.14, που αναφέρει πολύ συγκεκριμένα ατοιχεία για τον μεγαλοαπατεώνα, που ακόμη και σαν Καμενοβουρλιώτες τον πληρώνουμε.
Και καλά ο Χονδροδήμος συγχωρείται, λόγω απραξίας, τεμπελιάς και βλακείας, και πάνω από 10 ανθρώπους του ίδιου βεληνεκούς δεν ελέγχει.
Η Μπασάνου, πώς ξεπέφτει έτσι χαμηλά, όταν όλοι της έδιναν συγκεκριμένη δύναμη με το καμενοβουρλιώτικο στρατόπεδο, κόντρα στα σκατά του μωλιοτοπαταργιωτικοτετριμιδοτόξου;Μάλλον τις έταξαν αέρα κοπανιστό κι εφαγε την μπανανόφλουδα με ευχαριστίες. Δεν έχει καταλάβει η ίδια πόσο θα χάσει επαγγελματικά με τη στάση της. Ούτε για να τον κεράσει καφέ δεν θα περάσει ποτέ ο Παταργιάς από το χώρο της. Κρίμα, που γίνεται υποχείριο του κάθε τυχάρπαστου Φακίρη και συνεργάζεται με τον μέγα πολέμιο των Κ.Βούρλων Γιαννακόπουλο. Μαρία παραιτήσου, πριν την καταστροφή σου.
Όσο για τον ανύπαρκτο Γουλιώτη το Λεωνίδα, οι Πλακαίοι, έφαγαν το δόλωμα Φακίρη κι εξαντλώντας κάθε περιθώριο μη συμμετοχής τους στο μωλιωτοαπατεώνα, τον έβαλαν εξηλαστήριο θύμα για να μην εκτεθούν οι ίδιοι.
Κι ο μέχρι χτες αξιοπρεπής Γιώργος Τρίγκας, έβαλε στη θέση του το Βασίλη Τρίγκα από τη ΔΕΗ, μέσα στην φακιρομάδα, βιαζόμενος κι εκβιαζόμενος από το Χειμωνίδη για τη θέση εργασίας του γιού του στο γαλαξία του Αγ. Κων/νου.
Άρα στα Καμένα θα σύρουν προς τον κάφρο του τόπου, συνολικά καμιά διακοσαριά σταυρούς.
Μετά τις εκλογές, με τι μούτρα θα απαντούν στα ερωτήματα των συμπολιτών μας, για το μέλλον της Λουτρόπολης; Πόσο θα πρέπει να βοηθηθούν από εμάς τους υπόλοιπους, για να καταπιούν οι συμμετέχοντες στο (ευτυχώς ανέφιγκτο) έγκλημα την κατακραυγή που ήδη έχει προκύψει;;:
Όσο είναι καιρός παραιτηθείτε δημοκρατικά, κι όλα θα είναι ως μή γενόμενα. Αν παραμείνετε στην οργανωμένη προδοσία στο συνδυασμό του ξεπουληματος, δύσκολα θα ξαναβγείτε στην κοινωνία με αξιώσεις, έστω και με μεταμέλεια...

vida alaniara είπε...

Καμια φορα σκεφτομαι "Ρε λες να ειμαι εγω ο βλακας"...αλλα ξανακοιταω το σχολιο σου 3:15και λεω αποκλειεται

vida alaniara είπε...

3:15 λαθος για των 4:35. Lew. Στο σχολιο μου

Ανώνυμος είπε...

4.14 και 4.35 \ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ . ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ Η ΜΕΙΝΑΤΕ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΕΙΣΤΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ??ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ .ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΚΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ??ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΣΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑΨΑΤΕ ΤΑ 3\4 .ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ?? ΣΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ 1\4?? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ??ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ??ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΤΟ 2014??ΡΕΚΟΡ ΥΠΟΜΟΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Στις φετινες εκλογές ΟΛΟΙ οι Καμενωβουρλιώτες ψηφίζουμε ΛΕΥΚΟ!!!

ΛΕΥΚΟ προς ένδειξη διαμαρτυρίας και όσοι πιο πολλοί τόσο πιο δυνατοι θα γίνουμε για να ζητήσουμε μετά απόσχιση της Λουτρόπολης των Καμένων Βούρλων απο τον Καλλικρατικό Δήμο!!!!


ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΕΥΚΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εδω δεν καταφεραν οι Καμενοβουρλιωτες να μαζευτουν στο δ.σ για το ονομα.Δεν καταφεραν να μαζευτουν να βγαλουν εναν δημαρχο.Πιστευεις οτι θα ψηφισουν λευκο γιατι το προτεινεις εσυ μεσ'απο το μπλοκ και μαλιστα ανωνυμα?Ασε να ψηφισει ο κοσμακης αυτον που θεωρει ικανο ,το λευκο δεν ειναι επιλογη ,δεν ειναι αποψη ,ειναι παγιδα .

Ανώνυμος είπε...

4.35 πω πω θεωρία.....και μετά ξύπνησες!!!! ....αδικείσαι φίλε μου εσύ...θα γινόσουν μεγάλος σεναριογράφος....ουστ μακάκα...

vida alaniara είπε...

4:35 για σεναριο τσο..νταςςς. καλος εισαι

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
vida alaniara είπε...

Η. Ελεύθερη Κίνηση Πολιτών δεν φοβαται τη βροχή, μήτε το ψύχος το βαρύ. Με το χιόνι με τ' αγιάζι , με βροχή και με χαλάζι, πάντα πρώτο θα καλπάζει. Με παταργια γι αρχηγό η νίκη ειν' εδω!

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχο το πρόγραμμα και η επιχειρηματολογία των υποστηριχτών του Παταργιά... (όπως του 3.53). Δεν απαντούν σε κανένα σχόλιο για τη ληστρική θητεία του, που σταμάτησε ευτυχώς 12 χρόνια πριν. Δεν μπορούν να πουν το παραμικρό για τις χαμένες Θερμοπύλες... αντιθέτως ρίχνουν στους Καμενοβουρλιώτες το δόλωμα για αλλαγή ονόματος του Καλλικρατικού Δήμου, χωρίς συγκεκριμένη πρόταση, για να μη φάνε μαύρο εκ των όπισθεν (κολλημένοι εγκέφαλοι, που θέλουν να μείνει ως έχει). Δε συζητούν για το αύριο του τόπου, γιατί τους ενδιαφέρει μόνο το πενταετές πρόγραμμα μάσας. Τη δοκιμασμένη συνταγή που αποδεδειγμένα κατέστρεψε οικονομικά και όχι μόνο το Μώλο, την φέρνουν σήμερα, ως αναμασημένη τροφή, σαν πρόταση για το μέλλον...
Δε θα πάρουμε!!! Είμαστε συνηδειτοποιημένοι δημότες και καταδικάζουμε όσους έχουν δώσει τα δείγματα γραφής τους στο παρελθόν, με κάκιστα αποτελέσματα. Έλεος, πια με τον παραθυράκια και τους τραμπουκισμούς του.

vida alaniara είπε...

1.58. χαχααχαα ΕΣΠΕΙΡΕΣ! τετοια δημιουργηκότητα ? (γραφεις κ ποιηματα σιγουρα)

Ανώνυμος είπε...

Ξερει κανεις να μας πει, γι αυτα τα δανεια, που σταματησαν προ 12ετιας, εαν εχουν αποπληρωθεί. Εαν οχι, τοτε ειναι χρεος που καταλογιζεται στον ενιαιο ΔΗΜΟ. Μεχρι σημερα ακουγαμε απο τον κ.Τετριμιδα και την παρέα του, μονο για τα χρεη των Καμενων.
Ερωτημα, Αυτα τα θεματα ,δεν πρεπει να βγουν στο αερα, απο τους υποψηφίους συνδιασμους, με πραγματικα νουμερα και οχι μαιμουδιες. Ο κ. Πετροπουλος, ειναι ο ποιο ενημερωμένος, λογω τις ανασχόλησής του με τα οικονομικά του Δήμου, εκτος εαν εχει κόλλημα, αφου ηταν ο εξ απορρητων στα οικονομικα του Τετριμιδα.
Δυστυχως παμε σε εκλογες στα τυφλα. Εαν η κοινωνια, εστω και μετεκλογικα δεν απαιτησει οργανωμένα απο την Δ.Αρχη, οποια και εαν ειναι αυτη, την ΑΛΗΘΕΙΑ, η ιδια θα φταιει.ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΟΝΤΩΣ, ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΤΑΡΓΙΑ.... (ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΚΗΣ, Κ.Λ.Π.)
ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... (ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΩΛΟ, Κ.Λ.Π.)
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ;
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ!
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΛΑΤΣΑΡΑ, Κ.Λ.Π. (ΜΟΝΟ Η ΜΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ), ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΕΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΚΙΡΗ, ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟ ...ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ!
ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΗ : "Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ"!!!

Ανώνυμος είπε...

3:26 epanalamvanese. ......grapse kati diaforetiko