27 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σήμερα το πρωί με ειδοποίησαν 3 διαφορετικοί άνθρωποι, συγγενείς και φίλοι, ότι τους αναφέρθηκε υποτιθέμενη συμμετοχή μου σε επεισόδια την Κυριακή το βράδυ στον Μώλο, με εμένα να βρίζω κάποιους, και ότι το έμαθαν, διαβάζοντας το συγκεκριμένο μπλογκ.
Την αναφορά τη διαπίστωσα σε σχόλιο στην ιστοσελίδα αυτή, της 26 Μαιου , 8.11 μ.μ. « ακούσαμε με τα αυτιά μας τον Μακρυνίτσα να βρίζει εχθές…».
Παρότι ως συμμετέχων στα κοινά έχω σχολιαστεί αρνητικά πολλές φορές από διάφορους ανώνυμους, όπως και καθένας που τολμάει  στις μέρες μας να έχει συμμετοχή στα κοινά του τόπου του,…ομολογώ ότι με το τελευταίο, απλά ανατρίχιασα.
Την Κυριακή το βράδυ, έφυγα τελευταίος από το σχολείο των Κ.Β., και πήγα στον Μώλο όπου είχαν πάει και οι άλλοι συνυποψήφιοι μου, να συγχαρώ τους φίλους συνυποψήφιους του Μώλου.  Όπως είχε γίνει την προηγούμενη τετραετία με τον συνδυασμό του κ. Τετριμίδα που συμμετείχα. Καθυστέρησα, είχαν γίνει τα επεισόδια και μάλιστα ρώτησα 2 αδέρφια από τον Μώλο (δεν χρειάζεται να πω το ονομα τους) που ήταν στην πλατεία, τι έγινε. Χαιρέτησα 3-4 συνυποψήφιους από τον Μώλο, και έφυγα μέσα σε 5 λεπτά. Στον δρόμο, συνάντησα μάλιστα και έναν συνυποψήφιο από τον αντίπαλο συνδυασμό με τον οποίο μιλήσαμε πολύ ευγενικά και σχολίασα ότι δεν πρέπει να γίνονται επεισόδια, και αν δεν έπρεπε να έρθουμε, κακώς ήρθαμε. Αμέσως μετά έφυγα, προσπαθώντας να είμαι όσο πιο διακριτικός γίνονταν, καθώς το κλίμα ήταν ακόμη λίγο ηλεκτρισμένο. Παρότι υπήρχαν ήδη 2-3 περιπολικά.
Και τώρα εσύ κύριε που έγραψες αυτή τη συκοφαντία, και κύριε διαχειριστή, κύριε μπλογκερ,  ρωτάω, που ακούσατε εμένα να βρίζω?
Αν το έκανα εγώ , ένας ανθρωπος που ζητώ την ψήφο του συμπολίτη μου, και που μάλιστα με τιμά με το να με εκλέγει, ΕΧΩ μεγάλη ευθύνη. ΑΡΑ πρέπει επωνυμα να το αναφέρετε.
Μπορεί όσοι με ξέρουν να γνωρίζουν ότι δεν θα έκανα ποτέ κατι τέτοιο. Υπάρχουν και πολλοί που δεν με ξέρουν και με στεναχωρεί ιδιαίτερα να σπιλώνεται έτσι κάποιος, από εμπάθεια, από κακία. Αν κάποιος με έχει ακούσει εγώ θα ήθελα να το αναφέρει επωνύμως, και το θέμα θα λυθεί, όπως πρέπει, και αν φταίω εγώ θα τιμωρηθώ. Αν όχι θα τιμωρηθεί ο συκοφάντης.
Αν όμως δεν εμφανιστεί κανείς?  Θα έχει αναστατωθεί η οικογένεια μου, οι δικοί μου άνθρωποι, και πιθανόν ο διαχειριστής να σβήσει απλώς το σχόλιο μετά από 3-4 μέρες. Ταυτόχρονα εγώ θα πρέπει να παρακολουθώ το μπλογκ, πρωι , μεσημέρι, βράδυ, και να απαντώ ότι δεν είμαι υβριστής(το σημερινό), λαμόγιο (συχνή έκφραση για τους περισσότερους δημ. Συμβούλους), και αυριο, ποιος ξέρει, βαποράκι, μαστροπός κλπ. κλπ….  Αφού έφτασε κάποιος να πει ότι σηκώθηκα και πήγα στο Μώλο για να βρίσω  προχθές, γιατί να μην κανω χειρότερα στο μέλλον…….

Κύριε διαχειριστή, το μεσημέρι πήρα στην Υπηρεσία δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο τηλέφωνο, 11012, όπου κατήγγειλα το γεγονός. Το γεγονός ότι μπορεί ένας ανώνυμος να συκοφαντήσει μέσω ενός πρόσφορου μέσου, του μπλογκ, κάποιος τον οποιονδήποτε. Θα γινόταν αυτό σε μία εφημερίδα, σε ένα περιοδικό;
Μου απάντησαν ότι τα blogspot διεπονται από Αμερικάνικους νομους και δεν μπορεί να γίνει τίποτα, παρά μόνο αν κάνω μήνυση , η οποία θα πρέπει να τραβήξει και να συγκεντρωθούν στοιχεία κλπ….Δεν έχω κάνει μήνυση στη ζωή μου σε κανένα, όμως ερωτώ εσένα κύριε διαχειριστή: Θεωρείς ότι αξίζω τετοια τιμωρία να συκοφαντούμαι από το δικό σου αυτό μέσο; Σου έχω κάνει κάτι προσωπικά ;
Θεωρείς ότι μία απλή πιθανή διαγραφή ενός συκοφαντικού σχολίου, σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα με τη συνείδηση σου; Γιατί εμένα μου έχει προκαλέσει ταραχή, να διαταράσσεται η προσωπική, οικογενειακή γαλήνη. Να προσπαθώ να αποδείξω σε γνωστούς που  ρωτάνε, ότι δεν είμαι υβριστής. Και μάλιστα όταν είμαι σε μία μικρή κοινωνία, και όντας ελεύθερος επαγγελματίας.
ΓΙΑΤΙ το κάνεις αυτό;  Υπάρχουν πιθανότητες να είσαι εσυ ο ίδιος που έγραψες το συκοφαντικό αυτό σχόλιο; Γιατί όχι, Ανωνυμία και Αμερικάνικο δίκαιο , τα κρύβουν όλα μια χαρά. Ποιος θα το απέκλειε;
Η ευθιξία μου , δεν με αφήνει να παρατήσω το θέμα έτσι. Θα προσπαθήσω να γίνω το ίδιο «ενοχλητικός» σε σένα , όσο έγινες και εσύ σε μένα. Με μία ΜΕΓΑΛΗ διαφορά: ότι κάνω , θα το κάνω ΕΠΩΝΥΜΑ, και χωρίς να κρύβομαι πίσω από Αμερικάνικους νόμους.  Θα το κάνω γιατί πρέπει να καταλάβεις και εσύ και ο Ανωνυμος που κρύβεται πίσω από το σχόλιο, να καταλάβετε ότι ο αλληλοσεβασμός είναι  κατάκτηση της κοινωνίας μας.

ΥΓ.  Το να δημοσιεύσεις το κείμενο , δεν σε απαλλάσσει από όλα όσα σου καταλογίζω. Άλλωστε αν δε το κάνεις, θα το στειλω ως σχόλιο. Όπως δεν απαλλάσσει τον κάθε ανώνυμο , το να ζητήσει ένα συγγνώμη. Εννοείται ότι δε θα μπω σε διάλογο, με περεταίρω ανώνυμους σχολιαστες. Ούτε καν με επωνυμους, εδώ σε αυτό τον χώρο, που δεν μου προκαλεί κανένα  μα κανένα ενδιαφέρον.


Δημ. Μακρυνιτσας

55 σχόλια:

kamena voyrla blogger είπε...

Κύριε Μακρυνίτσα

Λυπάμαι για την δυσάρεστη κατάσταση που σας προκλήθηκε από τον ανώνυμο σχολιασμό αναγνώστη ο οποίος ανέφερε σε σχόλιο του blog ότι απλά εξυβρίσατε. Χωρίς να αναφέρει ούτε ποιον ούτε πότε (αναφέρομαι στο σχόλιο της 26/5 20:21).
Διαγράψαμε το σχόλιο. Και πάλι λυπούμαστε για την αναστάτωση.

Ανώνυμος είπε...

μακρυνίτσα εσύ και ο αντωνίου έχετε απειλήσει ανοιχτά τον μπλοκερ.
καουμποιδες και οι δυο είστε μφαίνεται. εύκολες τις έχεις τις απειλές βλέπω.

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε φιλε χαλαρωσε δε σε βρισανε εσενα που ειναι το θεμα σου;;;

Ανώνυμος είπε...

θα θυμαται ο Μακρυνιτσας στην εφημεριδουλα του την γελοιογραφια που εδιχνε γνωστη
καφετερια που συχναζε ο τοτε δημαρχος αντωνιου να τον σερβιρει μια μινιφορουσα
γκαρσονα μάλλον η ***** του ***** ,τότε ηταν ηθικό,να το κάνει ενώ σήμερα
έφθασε μεχρι την δίωξη ηλεκρονικού εγκλήματος,γιατί κάποιος είπε για αυτόν ψέματα.

Ανώνυμος είπε...

πλάκα κάνεις. μόνο αυτό? τις έχω τις ποιο πολλές εφημερίδες. να δεις τι έγραφε τότε. τώρα είναι μίμου άπτου.

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλα ολα υατα τα εγραφε ΕΠΩΝΥΜΑ....το ΑΝΩΝΥΜΟ ποσο ατρικειο ειναι?
οτι θελετε γραφετε ανωνυμα...βρισκετε νοημα στη ζωη σας...αργοσχολοι....εδω και τρια χρονια στο δημοτικο συμβουλιο δεν ηρθατε να πειτε το παραμικρο παρα μονο...κατασκευασμενα σεναρια και φανταστικες παραβατικες συμπεριφορες...ΑΝΑΝΔΡΟΙ...ΑΝΑΝΔΡΟΙ

Ο Μακρυνιτσα βρε ζωα,ηρθε 20 λεπτα αφου τελειωσε ο καυγας!ΖΩΑ

Ανώνυμος είπε...

σιγά ρε μήτσο πολύ εύθικτος μας έγινες. δεν σε είπανε και καμπούρη. 2 κόλλες αναφοράς διαμαρτυρία γιατί κάποιος λέει ότι σε άκουσε στο ξεκούδουνο να βρίζεις. εε και ? που ζορίστηκες?

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ?

Ανώνυμος είπε...

2 ΚΟΛΛΕΣ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΥΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝΕ?

Ανώνυμος είπε...

αυτό σε πείραξε μακρυνιτσα? στα καφενεία να δεις τι λενε για σένα ακόμα και στα καμενα, αν μάθεις τι λενε σε κόβω για αρειο παγο

Ανώνυμος είπε...

Συκιώτη αν δεν είχες καταλάβει ακόμα με τι υλικό έχεις να δουλέψεις τώρα αρχίζεις και καταλαβαίνεις, Βάζω στοίχημα ότι σε ένα χρόνο από τώρα ο κύριος Μακρυνίτσας θα είναι απέναντι σου και θα σου κάνει αντιπολίτευση, Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε,

Ανώνυμος είπε...

Πολυ δακρυβρεχτος μας προεκυψε.Αμ δε

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ, Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΚΡΙΜΑ,

Ανώνυμος είπε...

κακά αρχίζεις την θητεία σου φον δημητράκη. δεν επιτίθενται στο μμε της περιοχής. μέγα επικοινωνιακό ατόπημα. και δίκιο να είχες το έχασες. δεν σε βλέπω και πολύ λαρτζ. αλλά το να κάνεις αυτό που μόνο ο αντωνίου έκανε είναι τουλάχιστον υποτιμητικό.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΔΙΚΟ. Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικη και οικογενειακή γαλήνη,ευθιξία,αμερικάνικο δίκιο,αλληλοσεβασμός κλπ.
Μά τι επιτέλους έγινε και ενοχλήθηκε ο γίγαντας της πολιτικής πρώην συνεργάτης του
Τετριμίδα,ο ογκόλιθος της ηθικής ευπρέπειας τυπογράφος της λιβελοφυλλάδας,διεκδικητής
της μεγάλης επιτυχίας της διατήρησης του ΡΑΔΙΟΥ,εκδικητής τιμωρός του bloger για το
μεγάλο ατόπημα,αλλα με επώνυμο τρόπο??
Βέβαια όταν ήθελε ο άκρα προσχηματικός και μακιαβέλις να περάσει μηνύματα στο blog
το έκανε χωρίς να τον ενοχλεί το αμερικάνικο δίκιο,τώρα βέβαια ήταν καλή ευκαιρία
να χτυπήσει τον τοίχο[bloker]γιά να ακούσουν τα ποντίκια[συνδιεκδικητές του τίτλου του
αναπληρωτή δημάρχου].
Η δια απαγχονισμού τιμωρία του BLOGER, είναι από τον λιθοβολισμό ποιό
δίκαιη, για να ικανοποιηθεί και το "σύστημα" των 500 ψηφοδελτίων που είναι παρόν σε
κάθε εκλογή δίπλα στον λαοπρόβλητο,που δεν φθάνει όμως να τον κάνει και Δήμαρχο.
Οσο για την ευπρεπέστατη εξήγηση [γραπτή δήλωση bloker]δείχνει φόβο και όχι άτομο
που δεν είχε συμμετοχή και ευθύνη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν το καταλαβαν οι Μουληδες (Μωλιωτες)...

Ο καιρός που θα εξαφανιστούν άπαξ και διαπαντως από τον χάρτη κοντοζυγώνει!!!!!

Λίγος είναι ο καιρός που το έκτρωμα "Δήμος Μώλου - Αγ. Κων/νου) θα "κοσμεί" τα επίσημα έγγραφα μας...

Ήρθε η στιγμή που τα Καμένα Βούρλα θα αναστηθούν και ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ πλέον θα βάλει πλώρη για την ανάπτυξη!!!!

Άντε τώρα καλοί μου φίλοι Μούληδες... Κούκλωμα και μό-κο!!!

C++

Ανώνυμος είπε...

Ο μακρυνίτσας με το άλογο του εεε συγνώμη με το ποδήλατο του θα φέρει την ανάσταση. θα εξαφανίσει όλους τους παρείσακτους, θα γίνει δήμαρχος και μετά πρωθυπουργός. γυρνάτε πλευρό γιατί θα σας πονέσει η πλατούλα σας
το είδαμε και το έργο του. τον θυμάμαι να φωνάζει χρόνια για το λιμάνι στα καμένα να τα χώνει καθημερινά στον αντωνίου και τι έκανε? πορδές. το ανέλαβε λέει να το νομιμοποιήσει και ακόμα έτσι είναι. ρε στα λόγια λένε γίνονται ανώγια και κατώγια.

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρώστε δεν έγινε και τίποτα. Το μάθαμε όλοι ότι βριστήκανε και όχι μόνο στον μώλο. ε και? Δεν το αμφισβητεί κανένας αυτό. Συμβαίνει κάθε μέρα. εσείς γιατί το πήρατε τόσο βαριά Χαλαρώστε τα πραγματικά προβλήματα είναι αλλού. Της στραβής τσουτσους της φταίνε οι τρίχες λέει ο σοφός λαός.

Ανώνυμος είπε...

μητσάρα έχς ξιφύγει.ένα σχόλιο ότι απλά κάποιος σε άκουσε να βρίζεις από μόνο του χωρίς να γράφει κάτι άλλο δεν στέκει για να κάνεις μήνυση και καλά έκανες και δεν το προχώρησες. τουναντίον όμως οι δικές σου οι απειλές που γράφεις στέκουν και παραστέκουν για να σου κάνουν εσένα μήνυση. σε βλέπω από μηνυτής να βρίσκεσαι μηνυόμενος

Ανώνυμος είπε...

εχουν στομα αλλα οχι μυαλο ανοιγουν το στομα τους και δεν ξερουν τι λενε η σαρα η μαρα η παραχαραξη το κομπλεξ η λερα κλπ κλπ που συναντηθηκαν κατω υπο την σκεπη του θειου και παραδιπλα στεκει και ο αμηχανος ανιψιος που οτι του λενε το πιπιλιζει (εξου και το π ι π ι λ α ς ) ερμε κοσμακη.

Marcus Berg είπε...

Ρε 7:55 για το θεό! Τι μυαλά κουβαλάς ρε φίλε!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπλογκερ, που είναι οι ενημερώσεις που μας εκανες παλιά? Γινανε εκλογες και δε ξερουμε, ουτε καν ποιοι συμβουλοι βγαινουν, ποιοι θα είναι οι προεδροι των χωριών κ.α.
Τοσο πολύ απορροφήθηκες με τη στηριξη στους κολλητούς σου, που έπαψες να ενδιαφερεσε για τη στοιχειώδη ενημερωση?

Ανώνυμος είπε...

Καλα βρε παιδια ο κ.Μακρυνιτσας γιατι ηρθε στο Μωλο τοσο αργα???Μαλλον στα Καμμενα και στον Αγιο θα ειχε πολλους πανηγυρισμους και ηρθε να ηρεμησει απο την ενταση της μερας.Φιλοτιμη η προσπαθεια αλλα δεν..................

Ανώνυμος είπε...

7.55 θελω να σου πω οτι η αναπτυξη στα Καμμενα βουρλα θα ερθει οταν απομονωθουν απο την κοινωνια ατομα σαν εσενα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μακρυννιτσα εάν δεν αντέχει τους σχολιασμούς κ την δημοσιότητα κ για κάτι τόσο μικρό αφιέρωσεΣ τοσο πολύ χρόνο δεν κανείς για την πολιτική σπιτάκι σου φίλε μου . Γι αυτό λένε ότι εκτέιθεσαι

Ανώνυμος είπε...

Η ανάπτυξη στα Καμένα Βούρλα θα έρθει όταν βομβαρδιστεί ο Μώλος!!! .-

C++

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το blog στο παρελθόν ήταν η φωνή του Μακρυνίτσα μέχρι που νομίζαμε ότι αυτός ηταν ο διαχειριστής,τώρα έγινε μιμόζα η αισχυντηλή;
Οχι πως δεν ήθελες να κάνεις μήνυση απλά ο Σφακιανάκης σου είπε την αλήθεια ότι δηλαδή έχουμε και στην Ελλάδα Δημοκρατία και κατοχυρωμένη την ελευθεροτυπία. Ξέρεις όσα έχουν γράψει για μένα; Εχω δημόσιο λόγο και υπόκειμαι σε κριτική εστω και αδικη αλλά ο κ.Μακρυνίτσας ξεχνά την ρηση του Βολταίρου,ίσως και να αγνοεί το όνομα Βολταίρος.

Ανώνυμος είπε...

5.51ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΜΩΛΟ.ΗΡΕΜΗΣΕ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ........

Ανώνυμος είπε...

7.55 EXEIΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Γ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ,ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.ΟΙ "ΜΟΥΛΗΔΕΣ",Η ΣΚΑΡΦΕΙΑ,Ο ΑΓ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΛΠ ΚΛΠ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ.ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ Γ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΚΙΑΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

7.55 ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΩΛΟΣ,Η ΣΚΑΡΦΕΙΑ,Ο ΑΓ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΚΙΑΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

7.55 ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΜΩΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΚΙΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΜΟΥΛΗΔΕΣ".ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

7.55 ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΩΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΚΕΙ.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΩΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΕΙΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ 1981 ΚΑΙ 1985 ΖΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΜΩΛΟ(ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ)!!!!!ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ!!!!!ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ...ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ..ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΑ : ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ-ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΕΒΓΑΖΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝΙΑΣ-ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΕΒΓΑΖΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΣΥΚΙΩΤΗ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΕΠΙ 4 ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ( με ΠΙΣΛΗ, με ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ 2 φορες και με ΣΥΚΙΩΤΗ )ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ ΤΟΝ ΜΩΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ ΤΟΝ ΜΩΛΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΜΩΛΟ...ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΗΘΙΚΑ...
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΩΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ....
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΓΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ.....ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ;;;Η ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ( 2010 ) ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΩΛΙΟΤΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ 12.29 ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ!!!!!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΗΡΞΑΝ 420 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ,ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΑΝΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ....2.500 ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτες τις εκλογες στο Μωλο επρεπε να ερθουν ψυχολογοι για την διατριβη τους....Απο τους 420 ψηφοφορους που ανεφερε καποιος που δεν ψηφισαν Παταργια τα 2/3 τον εγλειφαν και του ευχονταν καλη επιτυχια.Σας λεει κατι?Δυστυχως ακομη και στις μερες μας καποιοι ζουνε μεσα στην υποκρισια.Δεν εχουν το θαρος να εκφρασουν την αποψη τους γιατι ξερουν οτι θα φανει η μιζερια και η ζηλεια που κουβαλανε.Ευτυχως ειναι λιγοι αλλα δυστυχως κρινεται και η τυχη του τοπου μας και της χωρας μας γενικοτερα απο αυτους.Ελπιζω στα νεα παιδια και ευχομαι να ξεπερασουμε επιτελους Τετοιες νοοτροποιες.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί σε φίλε δεν το δέχεσαι δεν αποφασίζουν μόνο αυτοί μπορεί κάποιος να προδικάσει το αποτέλεσμα; ισα ισα που δείχνει χαρακτήρα κ ανωτερότητα......

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΙΝΑΙΔΕ 7:55 ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΤΟ C++ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ=> COLOPEDO.

Ανώνυμος είπε...

Φιλοι απο το Μωλο συνεχεια αναφερεστε οτι στηριζετε τα Καμενα ερχομενοι για καφε,ποτο κ.λ.π. ξεχνατε βεβαια ποσοι Καμεν/τες φερνουν τα αυτοκινητα τους στο συνεργειο του ******* για αλλαγη ελαστικων πηγαινουν πηγαινουν στον **** για αγορες διαφορων ειδων στο *** για γλυκα στο *** ,τις ελιες τους στα λιοτριβια .Οι περισσοτεροι παραγωγοι στις λαικες ειναι απο το Μωλο και βγαζουν καλο μεροκαματο χωρια αυτοι που πουλανε απ'ευθειας στις ταβερνες και στα ξενοδοχεια.Πιο χωριο λοιπον στηριζει πιο πολυ το αλλο εεεεεε;; Εαν γινοταν την Κυριακη το βραδυ καποιο σοβαρο επεισοδιο ποιος λετε θα εβγενε χαμενος;; Ηρεμηστε !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ , ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ. ΓΙΑ ΡΩΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ κκ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ, ΣΕ ΠΟΣΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ;;

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΡΕ ΚΙΝΑΙΔΕ 7:55 ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΤΟ C++ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ=> COLOPEDO.
8:36 μ.μ., Μαΐου 29, 2014

Ντάξει φιλαράκι... Γελάω ακόμα! ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!
H φαντασία σου οργιάζει! Ούτε που το είχα σκεφτεί είναι η αλήθεια!!!

Η C++ (C Plus Plus, ελληνική προφ. Σι Πλας Πλας) είναι μια γενικού σκοπού γλώσσα προγραμματισμού Η/Υ...

Αυτό είναι και το επάγγελμα με το οποίο ασχολούμαι... εξού και το ψευδώνυμο...

Πέρα από την πλάκα τώρα... Αληθεύει οτι κατα τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου είχε σταματήσει λεωφορείο στον Μώλο και ξέβρασε καμιά 50ρια ρουφιάνους???
Δεν αποκλείεται να είσαι και συ απόγονος τους... Ρουφ...

C++

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΡΟΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ:ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΩΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟ,ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ Αυτό το Blog φτιάχτηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει τους δημότες , τους παραθεριστές και φίλους των Καμένων Βούρλων, με χρηστικές πληροφορίες , κακώς και καλώς κείμενα,νέα των Καμένων βούρλων και γενικότερα με ό,τι αφορά την ευρύτερη περιοχή.-ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΦΩΣ-ΧΡΩΜΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΟΥΝΑ ΜΠΛΟΓΚΕΡ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΕΝΑ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΦΥΛΑΚΗ.-ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΅ΣΧΟΛΙΑ΅. ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ.ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΙΚΟ.ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ...ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ:Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΟΥΤΕ Ο ΜΩΛΟΣ,ΟΥΤΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΤΟΠΟΣ(ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο C συν συν).ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΑ-ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΗΣ,ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ !!!ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΕΤΟΙΜΟΣ.ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ;ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ-ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ;ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΗΜΑΣΙΑ.-Υ.Γ.ΜΗ ΜΕ ΤΑΡΑΖΕΤΕ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ...ΟΧΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙΝΕΣ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ.ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ,ENJOY THE RIDE. C

Ανώνυμος είπε...

MakrInItsa kalImera paraItIsou mas epreIkses ta ubala akoma den anelaves.....k mIn ksexnas se exw psIfIseI

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 4.26,ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ 2\3 ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ??,,,ΤΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ!!ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ,ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ,ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ,,ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΩΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,(,ΟΙ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ)..............

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες λένε ότι γυναίκα πρώην δημάρχου θα είναι η επόμενη υποψήφια δήμαρχος για της επόμενες δημοτικές εκλογές τα υποψήφια ονόματα τα αφήνω σε σας

Ανώνυμος είπε...

Αν έιναι αυτή που φαντάζομαι,τότε εγω προσφερομαι αφιλοκερδώς να εκφωνω τις ομιλιες της. Διαφορετικά θα πεσει το γελιο της αρκουδας

Ανώνυμος είπε...

Η ζωη εχει αναγκη απο χαρα και γελιο και η κυρια θα μας το προσφερει αφθονο.Περιμενω πως και πως να περασει η πενταετια.