12 Μαΐου 2014

Συνέντευξη Κώστα Πετρόπουλου στο κανάλι ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η συνέντευξη, του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Πετρόπουλου στον Δήμο Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου, με τον συνδυασμό ‘Συμμετέχω Δημοτική Κίνηση’, στο τηλεοπτικό κανάλι της περιοχής μας ‘ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας’

66 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτός είναι ο πετρόπουλος? αυτός δεν μπορεί να μιλήσει ρε @

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικός! Περιεκτικός, με σωστές τοποθετήσεις. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!!!

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι αυτός να είναι ο επόμενος δήμαρχος!!!Θερμά συγχαρητήρια και καλά αποτελέσματα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΟΣ, ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΓΝΩΣΗ. ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ, Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ, (ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥ). ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΤΟΥΤΕΣΤΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ Β΄ ΓΥΡΟ. ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ, "ΞΕΡΟΥΜΕ" ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

Χλωμό έως κατακίτρινο το κόβω για δεύτερο γύρο ο Πετρόπουλος. Πάρτε τώρα 15%-18% βαριά βαριά και όταν φτιάξετε καλύτερο ψηφοδέλτιο το ξαναβλέπουμε. Καλά θα τα πάτε και ως αντιπολίτευση.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος! Λόγια μεστά, ιδιαίτερα, στο σημείο που λέει ό τι ο Δήμος πρέπει να αξιοποιήσει τα φυσικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, με την δημιουργία ενός ριζικά διαφορετικού τρόπου ανάπτυξής, που θα στηρίζεται στις τοπικές παραγωγικές δυνάμεις και τους πόρους, επιδιώκοντας την ισορροπία και την συνέργεια της γεωργικής παραγωγής, της μεταποίησης και του τουρισμού διαφυλάσσοντας το περιβάλλον και τις φυσικές καλλονές.

Ανώνυμος είπε...

Πως ακριβώς ο δήμος θα εμπλακεί στις τοπικές παραγωγικές δυνάμεις? Πως δηλαδή θα κατευθύνει την ιδιωτική πρωτοβουλία και τους ντόπιους επιχειρηματίες? Πως θα δημιουργήσει ισορροπίες στην γεωργία στην μεταποίηση και στον τουρισμό? Πάτε καλά ρε παιδιά? Υπάρχουν νόμοι. Ποιος είναι ο δήμος που θα πει στους επιχειρηματίες θα δουλεύετε έτσι και όχι αλλιώς? Που νομίζετε ότι είσαστε? Στην βόρεια Κορέα ή στο Λένιγκραντ? Κύριε Πετρόπουλε λες πράγματα ανεφάρμοστα με την τρέχουσα νομοθεσία και το σύνταγμα της Ελλάδος. Για δήμαρχος πας όχι για πρωθυπουργός ή υπουργός οικονομικών. Τι τον πέρασες τον δήμο από άκρη σε άκρη ? Κοινόβιο ?

Ανώνυμος είπε...

Τεράστια η διάφορα με τούς υπόλοιπους υποψηφίους.Το όραμα του Κώστη για την περιοχή και την δυνατότητα πραγματοποίησης του είναι κούτσουρα διαυλιά καμένα για τους άλλους.Αν καθήσουν σε ένα τραπέζι οι υποψήφιοι και τους βάλεις απο ένα θέμα τυχαίο για ανάπτυξη εκεί θα πέσει το γέλιο της αρκούδας!
Κώστη αμα βγείς πάμε κάλα,αμα δεν βγείς κλάψε μαζί μας!

Ανώνυμος είπε...

Κολλημένος με τη μπάλα και κρατιστής καλά θα τα πήγαινε το παλικάρι σε έναν δήμο κάπου στη Βόρεια Κορέα ή στην Κούβα.
παρ' όλα αυτά πέραν του κολλήματος, ένας αξιόλογος άνθρωπος που μπορεί να κρατάει τα μπόσικα ως αντιπολίτευση

Ανώνυμος είπε...

Πολύ δουλεμένες θέσεις,που μπορεί να προχωρήσουν τον τόπο μπροστά.Μακάρι οι συμπολίτες μας να αποφασίσουν με κριτήριο το ποιος είναι ο καλύτερος,και όχι με κριτήριο ποιος έχει το μεγαλύτερο σόι.Τότε μόνο μπορούμε να ελπίζουμε για το μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι εσείς που λέτε για Κούβα και Βόρεια Κορέα (που τα ακούσατε αυτά όλοι απορούν βέβαια,η κοτσάνα της εβδομάδας λέμε!),κατευθείαν από Μαξίμου παίρνετε γραμμή;Καμιά επαφή με την πραγματικότητα όμως ε;Αλλά φυσικά προσπαθώντας να κρύψετε τη γύμνια και την ένδεια επιχειρημάτων και θέσεών σας το γυρνάτε σε "επιχειρήματα" τύπου μέγκα,πρετεντέρη και λοιπών.Και εις ανώτερα!

Ανώνυμος είπε...

1.16, ο άνθρωπος μιλάει για διάλογο μεταξύ φορέων, έτσι ώστε προϊόντα της όποιας μεταποίησης να διοχετευθούν στην ντόπια αγορά, δεν μιλάει να κατευθύνει την ιδιωτική πρωτοβουλία. Αν εσύ έχεις στον νου την εικόνα ενός δημάρχου που περιφέρεται στους διαδρόμους υπουργείων για να μπορέσει μέσω "γνωριμιών" να γλύψει κάποιο κόκκαλο, θα πρέπει να αναρωτηθείς το κατά πόσον τέτοιυ είδους "δράσεις" έφεραν τον δήμο και την χώρα σε τέτοιο χάλι.

Ανώνυμος είπε...

ειχαμε εναν ποδηλατακια αντιδημαρχο και τωρα δηλαδη μπορει και να εχουμε δημαρχο ποδηλατακια??? ε δεν θα το αντεξω αυτο! παιδικη χαρα εντελωσ ομως !

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ !!!!!! Δεν σας ήξερα κ. Πετρόπουλε. Προσπάθησε τις λίγες ημέρες που μένουν να συγκεκριμενοποιήσεις το Μοντέλο Ανάπτυξης με συγκεκριμένες περιπτώσεις. ( Case Studiew ). Θα είστε αν εκλεγείτε ελπίζω ένας σωστός Υπηρέτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πιστεύω απόλυτα ότι Ανάπτυξη για την Πατρίδα μας θα έρθει μόνο από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μείνετε μακρυά από την Κεντρική Εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

Στον 11.16 ......ευτυχώς εσύ μπορείς να μιλήσεις....:-) !!!! Το τι θα πείς όμως είναι το θέμα!!!! Αν όλο σου το σχόλιο για μιά τέτοια συνέντευξη ήταν αυτό......ότι δηλαδή δεν μπορεί να μιλήσει.....καταλαβαίνω........ας είναι όμως......μάλλον δεν χρειάζεται να ψηφιστεί αυτός ο συνδυασμός απο κάποιους σαν εσένα.........

Ανώνυμος είπε...

Καλά Πετρόπουλε! Αυτά που λες δεν γίνονται ούτε στους σινεμάδες στα επιστημονικής φαντασίας. Βάλε την μπαντάνα σου και κάνε καμια πεζοπορία να σε χτυπήσει λίγος φρέσκος αέρας και άσε τα δημαρχηλίκια. Βρήκαμε τώρα! Δημόσιος υπάλληλος αραχτός και light και του γούσταρε και η καρέκλα. Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στον γιακά. Και για να έχουμε καλό ρώτημα φίλε πετρόπουλε δημόσιε υπάλληλε, δήλωσες παραίτηση από δημόσιος υπάλληλος για να κατέβεις για δήμαρχος? και αν δεν βγεις θα ξαναδουλέψεις στο δήμο εεεε?? Ούτε γάτα ούτε ζημεία. Θα ξαναγίνεις δημόσιος υπάλληλος εε? ερε ποιος τον έφτιαξε τον νόμο θα ήθελα να μάθω που οι δημόσιοι υπάλληλοι που δουλεύουν στους δήμους, δια της κωλοτούμπας κατεβαίνουν για δημαρχαίοι στον δήμο που δουλεύουν.

Ανώνυμος είπε...

Περα απο την θεση του δημαρχου υπαρχουν και οι δημοτικοι συμβουλοι και δυστυχως σε αυτον τον συνδυασμο ειναι ανυπαρκτοι..ισως στο μελλον ειναι καλυτερα!

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Πετροπουλος φαινεται οτι δεν ειναι επαγγελματιας πολιτικος σαν καποιους αλλους.Φαινεται η διαφορα.Τωρα αν επιλεξεται με κριτηριο τα σογια,τις γνωριμιες,τις πολιτικες ακρες τοτε λυπαμαι πολυ οτι η περιοχη μας θα βαλτωσει ακομη πιο πολυ την επομενη πενταετια.Η επιλογη δικια σας.
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ma einai dynaton 48 xrono anuropos na trexei me ta pitsirikia me ta podhlata kai sta vouna? kai uelei na ginei kai dhmarxos? toso romantika apoxaynomenoi eiste sta kamena vourla?

Ανώνυμος είπε...

ego pantos ida enan anthropo p milise anthropina kai oxi politika

Ανώνυμος είπε...

Για σου ρε Πετροπουλε εισαι παλικαρι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στον 2.25 που τα λόγια του στάζουν χολή........Μόνο ένα πράγμα .........και θέλει να μιλάει και για αυτοδιοίκηση......Οι αυτοδιοικητικοί δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι........Αλλά τελικά τι σημασία έχει το επάγγελμα κάποιου για την ενασχόληση του με τα κοινά........Τουλάχιστον αυτός δουλεύει......ούτε διαπλεκόμενος είναι, ούτε αραχτός και light εισοδηματίας........ Η μήπως το δημαρχιλίκι ειναι συντεχνιακό;

Ανώνυμος είπε...

Κωστη παντα ψηλα παντα καλα.

Ανώνυμος είπε...

ναι φαγωθείτε πετρόπουλοι και παταργέοι να σας την πάρει από πρώτη κυριακή ο πιπίλας.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΥ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΑΡΓΙΑ, ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟΤΟΜΩΣ...

ΤΕΛΙΚΑ, ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΑ) ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ, ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΟΡΑΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ...

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Case study φιλε μου ξενογλωσσε
"ο ζωγραφος"

Ανώνυμος είπε...

ναι με εμπειρια στην αρπακτικη και το ριφιφι χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Τους κάνω χάζι καμιά φορά αυτούς τους νεολαίους, που νομίζουν ότι όλος ο κόσμος τους χρωστάει. Τους κάνω χάζι όταν την πατάνε, τους πιάνει ένα πράγμα σαν κατάθλιψη. Παιδιά μου, δεν υπάρχει μόνο ο μικρόκοσμος σας. Αλλά δεν πειράζει, θα μεγαλώσετε και εσείς σιγά σιγά ... παιδιά μου.

Ανώνυμος είπε...

Στον φιλόσοφο 6.06 μμ Ααααχ, ρε φιλόσοφε....βαθυστόχαστε......εσένα που γέρασες και το φιλοσοφείς, μήπως σε έχει πιάσει το κάτι σαν κατάθλιψη των γηρατειών; και η απογοήτευση φυσικά.........;-)

Marcus Berg είπε...

Φίλε 2:33
ναι ο Πετρόπουλος είναι δημοτικός υπάλληλος και έχει φάει τα σκατά 15 χρόνια. Θά πρεπε να είναι πολιτικός μηχανικός με τζίπ ή επιχειρηματίας με BMW για να σου κάνει κλίκ;

Αυτούς θέλετε όμως και αυτούς θα έχετε.

Ραγιάδες!

Marcus Berg είπε...

φίλε 2:48

Αν εσύ γουστάρεις δήμαρχο με τζιπ και BMW πρώτη μούρη στα πανυγήρια και στις εκλησίες και να σου κουμπώσει και το καμάρι σου με καμιά 6μηνη στο δήμο, τότε ξέρεις τι θα ψηφίσεις.

Ανώνυμος είπε...

Case Studies στον πληθυντικό Φίλε Ζωγράφε. Απλά το ς στα Ελληνικά μου βγήκε w στα Αγγλικά .

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε ψηφίζουμε παταργιά.

Ανώνυμος είπε...

ο παταργιασ δημαρχοσ με εμπειρια....????
το ακουσαμε και αυτο....
η εμπειρια του 98-02....
που οτι πασαλλειματα εκανε ηταν ΟΛΑ παρανομα.....

που διελυσε ΗΘΙΚΑ τον κοινωνικο ιστο του Μωλου...

που εχεις χρεωσει τον Δημο με δανεια τα οποια ουδεις ξερει που επενδυθηκαν.....

ενας Δημαρχος που αυτο που εμεινε απο την θητεια του ηταν σοους κατω στην παραλια...μαζορετες(γιατι ηταν και γυναικαδες ,πως να το κανουμε??)

και παντου αδιφανεια ,σπαταλη και ασωτη ζωη με τα λεφτα των Μωλιωτων που απ οτι φιανεται ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!

ΧΟντρε σου εφεξε ,με το χερακι του αντ αυτου βεβαια....




Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

nai re me mauro tzip kai pinakides san tou liapi! Xoris teli kikloforias xoris asfalia kai xoris kteo. axios na mas kani san ta moutra tou. theos tis apateonias kai tis mizas.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ.Παρατηρω τα σχολια τον τελευταιο καιρο και βλεπω οτι ο τοπος που ζουμε δεν εχει αλλαξει ΚΑΘΟΛΟΥ εχουμε σταθερα την (ΑΝ)-ΗΘΙΚΗ την (ΑΝ)-ΑΞΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ.Τετοιοι ανθρωποι μας ΑΞΙΖΟΥΝ καποιοι που θα μας βαλουν ποιο βαθια σε τελμα.
Απορω για την ηλικια πολων σχολιαστων ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ?ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΝ?ΔΕΝ ΤΑ ΕΖΗΣΑΝ?ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ?Η ΞΕΧΑΣΑΝ ΛΟΓΟ ΓΗΡΑΤΟΣ?
Τελικα ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΕΙΣ.
ΝΙΚΟΣ


Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικός!Απλός και κατανοητός,με όραμα και φιλοδοξία για το δήμο μας.Ελπίζω οι συμπολίτες μας να επιλεξουν βάσει προγράμματος και οράματος και όχι βάσει γνωστών πρακτικών(ταξίματα,σόγια κλπ).

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

11:53 Τι να πεις κ εσύ,είδες ότι έχει ιδέες και όραμα,διάθεση και όρεξη για δουλειά και είπες να τον μειώσεις με λάσπη,αφού με επιχειρήματα δε μπορείς.Αντί να δεις αν αυτά που θέλει να προωθήσει για το δήμο είναι σωστά και μπορούν να μας πάνε μπροστά,είπες να δείξεις πόσο σε ενόχλησε αυτή η πετυχημένη εμφάνιση του κυρίου Πετρόπουλου.Πόσες ψήφους σου κόβει και αναγκάστηκες να ρίξεις τόσο πολύ το επίπεδό σου;Περαστικά σου.
Υ.Γ.Την κατινιά πολλοί αγάπησαν,την κατίνα κανείς.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

σεμναααα

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητοί αναγνώστες,

Παρακαλώ, για την εγκράτεια σας στα σχόλια.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

τι εγινε ρε παιδια τι γραφουνε και τα σβησανε? τι εχασα?

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα καλά

απαγορεύετε για τους υποψήφιους Δημάρχους

η χρήση λίγου χόρτου για την ανάπτυξη της περιοχής ……

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

PSHFHSTE FAKIRI RE

Ανώνυμος είπε...

ακομα και ο μωλος συκιωτη ψηφιζει!!ξυπνα παταργια...

Ανώνυμος είπε...

παταργιάς οεοεοεοεεοεοεοεο. θα βγεί θέλετε δεν θέλετε...

Ανώνυμος είπε...

Μακρια απο ανθρωπους του μνημονιου! Ψηφιστε οτι αλλο θελετε

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 9:27 Φιλε μην γραφεις το μικρο σου ονομα.Υπαρχουν συνωνυμιες και θα γινουν παρεξηγησεις...........

Ανώνυμος είπε...

Ο 2.57 ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ. ΨΑΨΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ. ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

προς τον φιλο 4.12 στην περιοχη μας υπαρχουν πολλοι δημητραδες,κωσταδες,μακηδες,γιωργαδες,νικολαδες κτλ. εγω υπογραφω ως
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

είδα όλο το βίντεο, 16 περίπου λεπτά, μιας και μένω Αθήνα και δεν το είδα στην τηλεόραση.
απέραντα ρομαντικός, με ανεφάρμοστες ιδέες (όχι απαραίτητα κακές!).
φίλε, αυτά που λες περί δήμου συνεπενδυτή, τα ξέρει ο Αλέξης και η Ρένα? μαύρο φίδι που σε έφαγε. η στροφή που κάνεις μπας και ξεγελάσεις κανέναν σοβαρό, δεν πείθει λόγω των ατόμων που έχεις στο ψηφοδέλτιο. έχεις 16 άτομα να διοικήσουν το δήμο? έχεις 16 μη κομπλεξικούς με τον Τσε και τον Μαρξ? όχι. καλό κουράγιο αν και νομίζω ότι κάηκες και έπρεπε να κατέβεις την επόμενη φορά.

Ανώνυμος είπε...

Στον 9.26......τους δημότες θα πρέπει, (και φαίνεται πως σκοπεύει να το κάνει) να ρωτάει, και κανέναν Αλέξη, Ρένα κλπ. Για δήμο μιλάμε φιλαράκο και η σχετική λέξη ειναι "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ", μιά λεξη που τα λέει όλα........εσείς είστε μάλλον μπερδεμένοι για το τι σημαίνει αυτοδιοίκηση.....μείνετε στον συγκεντρωτισμό του διαπλεκόμενου με την κεντρική εξουσία παλαιοκομματικού στύλ δημάρχου που γλείφει στους διαδρόμους των υπουργείων και ψάχνει δίκτυα υπαλλήλων για να κάνει δουλειές του δήμου...........

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον κ. Πετρόπουλο. Θα τον στηρίξουμε όλοι όσοι μπορούμε να δούμε και να κρίνουμε αντικειμενικά. Μακάρι να αποδείξει την αξία του από την θέση του δημάρχου, διότι είναι ο πιο ικανός από τους υποψηφίους του δήμου μας. Και μην αναρωτηθείτε γιατί.. Τι κάνει νιάου νιάου;

Ανώνυμος είπε...

Ο Πετρόπουλος και οι υποψήφιοι που τον στηρίζουν είναι αξιόλογοι άνθρωποι,σπουδαγμένο,προσγειωμένοι και συζητήσιμοι.Αυτό δεν κρύβεται,όσους τόνους λάσπη και να πετάξουν οι άλλοι.Έχουν την ψήφο μου.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι φλώρος.