03 Σεπτεμβρίου 2012

Ληστεία στο Super Market Γαλαξίας στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η λάθος σακούλα και το σπρέι πιπεριού σε ληστεία των Καμ. Βούρλων

Με κινηματογραφικό τρόπο έγινε σήμερα λίγο μετά την 1.30 στην παραλιακή λεωφόρο των Καμ. Βούρλων το χτύπημα ληστών που είχαν βάλει στο μάτι τις εισπράξεις γνωστού Super Market .

Όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, είχαν στήσει καρτέρι έξω από το κατάστημα και περίμεναν την μεταφορά των εισπράξεων που γίνεται κάθε μέρα τέτοια ώρα. Μόλις φάνηκε η υπεύθυνη του καταστήματος με δύο τσάντες, ο ένας από τους δράστες, αγνοώντας την κίνηση που υπήρχε στα γύρω καταστήματα, της επιτέθηκε ρίχνοντάς της στο πρόσωπο σπρέι πιπεριού και τραβώντας ταυτόχρονα από το χέρι της την μία από τις τσάντες.

Επειδή όμως "αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη " όπως λέει ο λαός, οι κλέφτες έφυγαν τρέχοντας με την μηχανή τους παίρνοντας μαζί τους την τσάντα που δεν είχε χρήματα, κάτι που πολύ γρήγορα διαπίστωσε η σαστισμένη γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση.

Η τσάντα με τις εισπράξεις έμεινε ανέπαφη, η ληστεία δεν απέδωσε αλλά η αστυνομία αναζητά τους δράστες που διέφυγαν με ένα δίκυκλο.

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό πως από την περιοχή της Τιθορέας εκλάπη σήμερα το πρωί ένα δίκυκλο ΧΟΝΤΑ μαύρο, που ενδέχεται να είναι αυτό με το οποίο οι δύο άνδρες επιτέθηκαν στα Καμ. Βούρλα.

lamiafm1.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πφφ;/ εγω τους ειδα τους κλεφτες!!