18 Σεπτεμβρίου 2012

Νικητής στους Πανελλήνιους αγώνες ο Ιππικός Όμιλος Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Προσοχή

Ο Ιππικός όμιλος Καμένων Βούρλων έχει αναστείλει την λειτουργία του

Το ΔΣ του ομίλου

Τα Καμένα Βούρλα διέπρεψαν και στους Ιππικούς Αγώνες.

Μεγάλη επιτυχία του Ιππικού Ομίλου Καμένων Βούρλων στους Πανελλήνιους αγώνες ιππικής αντοχής που έγινε στον Βόλο το σαββατοκύριακο 15-16/9/2012.

Η αθλήτρια του ομίλου Αριάννα Βενιζέλου κατέκτησε την πρώτη θέση στο αγώνισμα της ιππικής αντοχής των 30 χιλιομέτρων με τον ίππο ‘sahara’, ενώ ο προπονητής του ομίλου Νίκος Λάππας κατέκτησε την τέταρτη θέση στο αγώνισμα της ιππικής αντοχής των 30 χιλιομέτρων με τον ίππο ‘ali guasimo’. Επίσης ο ίππος ‘mohan’ με αμαζόνα την Αριάννα Βενιζέλου κατέκτησε την Τρίτη θέση στο αγώνισμα της ιππικής αντοχής των 60 χιλιομέτρων.

«οι αγώνες αυτοί ήταν η ‘επίσημη πρώτη’ για τον Ιππικό Όμιλο Καμένων Βούρλων και βάλαμε πραγματικά τα δυνατά μας. Οι εντατικές προπονήσεις που κάναμε το καλοκαίρι απέδωσαν καρπούς, και κερδίσαμε έναν δύσκολο αγώνα που συμμετείχαν μεγάλα ονόματα της ιππασίας… » ήταν τα λόγια του προπονητή του ομίλου Νίκου Λάππα.

Επίσης ο προπονητής του ομίλου Νίκος Λάππας μας δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει η προπόνηση για τους επόμενους αγώνες που θα γίνουν στο Κιλκίς στις 21/10/2012 και που θα συμμετέχουν και άλλοι αθλητές του ομίλου.

Μπράβο σας παιδιά, ευχόμαστε στον όμιλο καλές νίκες …




Δείτε εδώ video – παρουσίαση του Ιππικού Ομίλου Καμένων Βούρλων



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο παιδια παντα τετοια