19 Σεπτεμβρίου 2012

Δήμος Θερμοπυλών;

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από τον lamiafm1.gr

Αλλάζει ονομασία ο Δήμος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου;
Το θέμα που κυοφορείται εδώ και πολύ καιρό φαίνεται πως απασχολεί πλέον σοβαρά και την ηγεσία του Δήμου.

Χτες 17/9/2012 αυτό τέθηκε από αρκετούς συμβούλους της πλειοψηφίας με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος Βαγγέλης Τετριμίδας να δεχτεί μεν μια προοπτική αλλαγής ονομασίας, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι το όνομα αυτό θα είναι Δήμος Θερμοπυλών.

Εδώ όμως τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα ,κατά πόσο δηλαδή είναι εφικτό να μετονομασθεί ένας καλλικρατικός Δήμος με την ονομασία δημοτικού διαμερίσματος που ανήκει σε άλλον Δήμο ,εν τω προκειμένω στον Δήμο Λαμιέων;
Όμως αν αυτό θεωρείται σχεδόν αδύνατο ανοίγει όμως το κεφάλαιο πιθανής συνένωσης των δυο Δήμων όπου και πάλι τίθεται ως προαπαιτούμενο να μετονομαστεί ο νέος Δήμος σε Δήμο Θερμοπυλών.

Σε μια τέτοια εξέλιξη ασφαλώς τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει το[.....]

δημοτικό συμβούλιο Λαμίας όπου θεωρείται απίθανο να γίνει δεκτή πρόταση μετονομασίας του Δήμου Λαμιέων σε Δήμο Θερμοπυλών!
Το όνομα της Λαμίας έχει ιστορική και όχι μόνο αξία και σημασία και ταυτόχρονα είναι η έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Με εξαίρεση την περίπτωση του Δήμου Άμφισσας που μετονομάστηκε σε Δήμο Δελφών με αμφίβολης έως τώρα θετικά αποτελέσματα, δεν είναι γνωστό αν σε άλλο Νομό άλλαξε το όνομα της πρωτεύουσας του.

Το όνομα Δήμος Θερμοπυλών είναι ένα παλαιότερο αίτημα που ως Δήμαρχος Μώλου τότε, ο Βαγγέλης Τετριμίδας είχε αναδείξει, όταν οι Θερμοπύλες ήταν δημοτικό διαμέρισμα του Μώλου. Στη συνέχεια οι Θερμοπύλες εντάχτηκαν στη Λαμία, οπότε το λόγο έχει πλέον ο Δήμος Λαμιέων.
Φυσικά όλα αυτά εντάσσονται στη σφαίρα του ιδεατού αφού για οποιαδήποτε αλλαγή είτε σε επίπεδο ονομασίας είτε σε επίπεδο αλλαγής διοικητικών ορίων απαιτείται νομοθετική ρύθμιση για την δημιουργία του Καλλικράτη Νο 2.

Στη χθεσινή συζήτηση τέθηκε και η μετονομασία του Δήμου σε Δήμο Καμένων Βούρλων ,πρόταση που δεν βρήκε σύμφωνους δημοτικούς συμβούλους από τον Μώλο και τον Άγιο Κωνσταντίνο, αλλά δεν αποκλείσθηκε κατηγορηματικά αν μεταφερθεί η έδρα στο Μώλο όπου υπάρχει κτηριακή υποδομή για τη στέγαση Δημαρχείου, σε αντίθεση με τα Καμένα Βούρλα όπου το Δημαρχείο στεγάζεται σε ένα χώρο μάλλον ακατάλληλο για την λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών.

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε αντε και στο διάολο πρωινιάτικα χωριάτες κωλομωλιώτες... Τουλ τη μανα ρεεεεε...

Ανώνυμος είπε...

βρε σκατοκαμενοβουρλιωτες που νομίζετε ότι μόνο εσείς είστε. σκατοκαριωτες του κερατά.
δεν πρόκειται να δείτε όνομα που να χτυπάτε το κωλο σας κάτω δεν το έχετε πάρει χαμπάρι;; πιθανότερο το δημο να τον πουν δημο καινουργιου παρα καμενων βουρλων

Ανώνυμος είπε...

δημος καμενων βουρλων με εδρα τα καμενα.μας ξερει ολη η ελλαδα εσας ποιος σας ξερεις μουληδες!αντε να αλλαξει το ονομα μπας και ξαναγεμισουν τα μαγαζια μας..
απο τοτε που σταματησαμε να ειμαστε δημος η πελατεια μας μειωθηκε,δν αντεχουμε αλλο..

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα το όνομα σας πείραξε τώρα. μόλις άλλαξε το όνομα του δήμου σταμάτησε να έρχεται ο κόσμος. μα καλά ποσο χαζος είσαι τελικά;
πάω κάθε χρόνο στο γαλαξίδι και θα συνεχίσω να πηγαίνω κάθε χρόνο γαλαξίδι. δεν αναρωτήθηκα ποτέ ξαφνικά από πέρσι να λέω ότι πάω στο δήμο δελφών ή ας πούμε να σταματήσω να πηγαίνω. αφήστε τις κλάψες. κανένας δεν σας πήρε το όνομα. καμενα βούρλα συνεχίζει να λέγεται το χωριό

Ανώνυμος είπε...

Πόσο στενόμυαλοι και εν συνεχεία ανικανοι είναι οι δημοτικοί μας σύμβουλοι και δη ο Δήμαρχος (τρομάρα μας)...
Βγάλτε τις τοπικιστικές παρωπίδες βρε αχαρακτήριστοι!!!
Έλεος! Δείξτε έλεος και κάντε κάτι για να αναδειχτεί ο Καλλικρατικός μας Δήμος σε τόπο τουριστικού προορισμού! Όλοι θα κερδίσουμε!!!! Ξυπνάτε ρε!
Τι να πω? Ότι και να πω είναι λίγο και χάνω τον χρόνο μου με την αμορφωσιά που έχει κατακλύσει το Δήμο μας...
Τοπικιστές!!!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχχα...καμενοβουρλιωτης αποκαλει τους αλους τοπικιστες!!!!!χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχ
κατι σαν να λεει ο κασιδιαρης καποιον.....φασιστα,ναζιστη!!!
χαχαχχαχαχαχαχχα γελαδια σκατοβλαχοι σας χαιρομαι!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε κωλοχωριατες μωλιώτες... ΕΙΣΤΕ ΕΜΕΤΙΚΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η καθημερινότητα άσχετα με τα συναισθήματα έδειξε οτι η τοπική Αυτοδιοίκηση θα βρεί αργά ή
γρήγορα τόν σωστό δρόμο αφού πρώτα εξαλειφθούν οι φωνές εκείνων που όχι μόνο δεν συμβάλουν
με την παρουσία τους στήν ανάπτυξη,αλλά θέλουν επειγόντως και οι ίδιοι ψυχολογική υποστήριξη.
Το να συνεχίζουν να μην αποδέχονται το αυτονόητο,στρουθοκαμηλίζοντας,λές και με τα ξεχειλισμένα
αρνητικά τους συναισθήματα θα αλλάξουν ως δια μαγείας τόπο ,καταγωγή, εργασία,συνήθεια,σκέψη,
και θα γίνουν όπως ήταν παλαιά οι πρώτοι,αναβιώνοντας φανταστικά πλέον κεκτημένα,χωρίς να έχουν το απαραίτητο πλέον ανατροφοδοτούμενο έμψυχο υλικό,ειναι επιθυμίες που δεν έχουν καμία προοπτική.
Παρακμιακά χωριά,με τον τοπικιστή εκπρόσωπο να ορύεται ανώφελα, τι θα καταφέρει με την εκδικητικότητα του να μην γίνει το σωστό αλλού;
Η μετατόπιση του κέντρου,προς τα άκρα δεν θα φέρει το λιγώτερο στρέβλωση,και διαμαρτυρία απο το άλλο άκρο;
Τί διώχνεις και δεν δέχεσαι να έχεις στην επιχειρησή σου,αυτό που σου αποδίδει,ή αυτό που σε
ζημιώνει και δεν είναι κερδοφόρο;
Απλές σκέψεις,που ως μάθημα πολιτικής οικονομίας το έχει διδαχθεί ο των Οικονομικών κ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ,
και ο κ.ΜΠΕΖΑΤΗΣ αν και δημόσιος υπάλληλος το ξέρει και αυτός.
Τώρα γιά την πρόταση "ΣΥΡΑΓΓΑ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΥ" του κ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ και του κ. ΦΑΚΙΡΗ μάλλον η επιστήμη
σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!!




Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ. ΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΦΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ωραιο επιπεδο εχετε ολοι. Ετσι βριστε ο ενας τον αλλο και μετα αναρωτηθειτε γιατι δεν παει μπροστα ο τοπος. Ε με τετοια μυαλα και τοπικιστικες αντιληψεις πως να δουμε βελτιωση? Τι σχεση εχει το ονομα θερμοπυλες με τα καμενα και το μωλο? Επιπλεον αυτο που μας νοιαζει ειναι το ονομα απλα για να το καμαρωνει ο καθε ασχετος ο οποιος καθεται στην καφετερια και κανει τον παντογνωστη? Δηλαδη αυτα τα πραγματα τα βλεπω μονο εδω! Ο καθενας την παρτη και ολοι οι αλλοι να πανε να.. αξιζετε ενα μεγαλο μπραβο για τις τεκμηριωσεις που κανετε στην συζητηση του ονοματος. Αυτα ηθελα να πω τωρα συνεχιστε τη φαγωμαρα ωστε να παει μπροστα ο τοπος οπως εσεις ξερετε!

Ανώνυμος είπε...

Καταρχην θα ηθελα να πω οτι μου δημιουργει θλιψη ολο αυτο που διαβασα! Και αναφερομαι στα σχολια! Θα ηθελα να πω πρωτα οτι ειμαι απο το μωλο. Συμφωνω οτι η ονομασια επρεπε να ειναι καμενα βουρλα. Ειναι ενα πολυ ομορφο τουριστικο μερος που σε ολους μας αρεσει να επισκεπτομαστε! Η εδρα ομως επρεπε να ειναι στο Μωλο οπου υπαρχει η υποδομη! Αν αυτο δεν γινεται κατανοητο τοτε υπαρχει σοβαρο προβλημα! Πρεπει ομως να καταλαβετε φιλοι μου οτιδεν μειωθηκε ο κοσμος που επισκεπτετε τα καμενα βουρλα επειδη αλλαξε το ονομα! Δεν προβληματησε κανεναν το γεγονος οτι κοσμο εχει μονο και σταθερα ο Μυθος και 2-3 ακομα καταστηματα; Γιατι δεν το αναγνωριζετε; Η απουσια επαγγελματισμου και η λογικη του αρπακτικου εδιωξε τον κοσμο! Ασχοληθειτε και λιγο με τις πηγες σας! Καντε πρωτα αγωνα να παρετε πισω τα λουτρα που εκμεταλλευεται απολκειστικα το Γαληνη και μετα ασχοληθειτε και με τα υπολοιπα! Και επισης μη δαγκωνετε το χερι που σας ταιζει! Οταν απο τους "κωλομωλιωτες" οπως λετε παιρνετε τοσα χρηματα και κυριως τους χειμερινους μηνες που δεν εχετε τουρισμο καθολου καλο θα ηταν να προσεχετε τις εκφρασεις σας και τον τροπο σας! Δειξτε λιγο το επιπεδο που θεωρειτε οτι εχετε! Αλλα φταινε και οι ανθρωποι του Μωλου! Πρεπει να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ! Ειναι τρομερο το γεγονος οτι παρα τα οσα λενε για εμας τα καμενα να συνεχιζουν να τα στηριζουν οικονομικα!

Ανώνυμος είπε...

Τελικα μονο ενας συμβουλος ειχε το θαρρος να πει αυτο που ολοι παραδεχονται αλλα δεν τολμουν να το πουνε ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ με εδρα τον ΜΩΛΟ και αυτο το ειπε μονο ο κος ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΙΝΑΤΣΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΑΛΑΕΙ Ο ΠΡΩΘΙΕΡΕΑΣ ,ΝΑ ΣΑΛΙΑΣΕΙ ΠΕΡΙ ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΑΠΟΥΜΕ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ
ΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗΣ ΣΚΟΤΟΣ.ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΑΤΙΘΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΞ.ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΖΩΞΗ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕ ΤΗΝ ΣΥΡΑΓΓΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ,ΑΛΛΟΣ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ,ΑΛΛΟΣ ΤΗ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΡΕΓΓΙΝΑ ΒΑΣΙΛΛΙΣΑ ΤΟΥ ΣΑΒΑ,
ΕΝΑΣ ΨΥΧΑΚΑΚΙΑΣ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ,Ο ΒΔΕΛΑΤΟΣ
ΣΥΜΦΩΝΑΓΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΣΕ ΤΙ,Ο ΛΙΟΤΡΙΒΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΟΥ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ. ΟΙ ΜΗΤΣΑΡΑΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΞΑΝΕ ΑΛΜΥΡΟ ΦΥΣΤΙΚΙ ΚΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΙ.ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ.








Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΠΑΝΤΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙ Η ΚΑΜΕΝΕ ΒΟΥΡΛΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙ Η ΒΟΡΕΙΩΝ ΛΟΚΡΩΝ Η ΚΝΙΜΙΔΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΜΩΛΟ ΜΠΕΖΑΤΗΣ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΡΑΜΑΖΙΩΤΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣ ΕΧΕΙ Η ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥΤΣΟΥΡΟΥΦΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον 11.29 ,οσο αφορά τα σχολια που δημοσιευονται με τα βρισίδια κλπ. αν ημουν διαχειριστής του μπλογκ θα τους εκοβα έξω.Το μπλογκ μας χρειάζετε, εστω και ανώνυμα, η έκφραση γνώμης θα πρέπει να ειναι καλοπροαίρετη, και η κριτική να ειναι αποδεκτή από τους διοικούντες. Ομως φίλε διαβάζοντας το σχόλιο σου, σου γνωρίζω ότι ποτε τα λουτρά δεν ηταν της Τ.Α, πάντα λειτουργούσαν από το 1940 υπό την επίβλεψη του ΕΟΤ , με διάφορες εταιρείες.
Δεν συμφωνώ με το σχόλιο σου για δαγκώματα,ταισματα και στήριξη των Κ.Β. Για ρώτησε τους επαγγελματίες ξυλουργούς ,τι συναλλαγές είχαν με τα Κ.Β;;; (Τσουκνίδας, Παπαγεωργίου, Ζαχαρόπουλος κλπ)
Σήμερα στα τιμολόγια κηπευτικών γράφετε και η προέλευση, τέτοια τιμολόγια έχουν κοπέι αρκετά από αγροτικά προιόντα Μώλου, στις επιχειρήσεις των Κ.Β.
Τώρα πόση υποδομή έχει ο Μώλος για την έδρα, δεν χρειάζονται σχόλια γιατί ένα κτίριο, που ανεγέρθηκε για Δημαρχείο, και εχει αιθουσα Συν/σεων, δεν αρκεί, στο σημειο αυτό η Τ.Α τι κάνει ;;. Εχει σχέδιο, εχει πολιτική, ποιά είναι;
Στην κριτική για την εδρα, υπερισχύει η χωροταξική θέση,κέντρο ευρύτερης περιοχής.
Η ιδια πρόταση(υπ. οικισμου) είχε γίνει και με την πολιτική των ανοικτών πόλεων, (περίοδο Τρίτση 1985),τότε είχατε αναστατωθεί οτι φεύγει το Ειρηνοδικείο, για να μην πώ τον ΠΟΛΕΜΟ (Φαφούτης κοινοτάρχης) που δεχθήκαμε για το κέντρο Υγείας , που τελικά έγινε στο Καινούριο, για να είναι ποιό κοντά σας (δεν έχω δει προσωπικά Μωλιώτη στο Κ.Υ)
Υ.Σ Βρισκόμαστε σε περιοχή που μπορούμε να έχουμε ανάπτυξη, ας στρώσουμε τον κ.... κάτω και άς δουλέψουμε, κέρδος θάχουμε
(ορεινοί ογκοι, θάλασσα,Ιαματικά, ΠΑΘΕ,λιμάνι,τρένο, σταθμός ΟΣΕ, κέντρα παραθερισμού, οικοδομικοι συν/σμοί), γεωργία,κτηνοτροφία, .
ΑΥΤΆ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΏΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Το δίκαιο είναι ο σιδηροδρομικός Σταθμός ,οταν καποτε γίνει να ονομασθεί Σταθμος Καμένων Βούρλων,Για να ξέρει ο κόσμος που ερχεται για τουρισμο που να κατεβαίνει γιατι αν ακούει Μώλος θα το μπερδευει και θα λεει τι...κωλος λεει ρε παιδιά ο ελεγκτής και θα συνεχιζει τον υπνο του για να ξυπνησει στα Φάρσαλα.

Ανώνυμος είπε...

καημενα βουρλα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΗΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΗΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ . ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΑΝΕ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ ΟΡΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΘΑ ΦΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΚΕΝΤΡΧΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ..... ΔΗΛΑΔΟΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ? ΣΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΟΓΕΙΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ? ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ? ΣΑΣ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ Η ΜΑΣ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ? ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΘΙ ΣΕ ΑΥΤΩΝ ? ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΣ ? ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ? ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΜΑΣ ? ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΟΥΜΕ ? ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ? ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ...ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ???? ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ...ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ? ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ? ΤΙ ΕΧΕΤΕ ? ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ? ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΔΟΜΗ ΣΑΣ ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΑΣ ? ΑΠΟ ΤΙ ΩΡΑ ΚΛΕΙΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ....ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ? ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ? Η ΖΩΗ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑΙ...ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ ...ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΜΕ....ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΛΟΓΙΚΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ . ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ . Η ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ...ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ? ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ..ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ . ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ? ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ . ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ . ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ , ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ , ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ...ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ...ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ..ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΟΥΤΕ ΕΦΥΣΗΧΑΣΜΟΥ ΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΟ-ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΕΩΝ . ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΡΑΞΙΜΟ ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΔΥΝΑΤΑΙ ΠΡΟΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗ......Η...ΚΑΛΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΚΕΨΗ ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ !!!!

Ανώνυμος είπε...

τι λες βρε παπαρα βραδιατικα?

Ανώνυμος είπε...

@9:19 Αψογος!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο 9.19 ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ
ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ "ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ" ΜΑΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΙΟΤΙ Η ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣΤΑ,Π.Χ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΣΗ ΜΙΑΣ ΚΟΥΠΑΣ ΩΜΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΡΙΩΤΗ.ΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΝΕΟΥΝ ΔΥΟ
ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΡΑΓΓΑΣ ΚΑΛΙΔΡΟΜΟΥ.ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΩΛΙΟΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΙΘΟΝΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ
ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟ "Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ".
ΟΙ ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝ\ΝΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ,ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΗΨΗ ΑΡΚΕΤΟΥ ΒΙΑΓΚΡΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ.
ΓΙΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΥΛΕΡ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΠΑΝΙΩΤΑΤΗ!ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΩΝ ΒΟΥΚΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ [ΠΡΟΤΙΜΗΤΕΟΣ
Ο ΤΡΑΓΟΣ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ].ΓΙΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΜΙΑ ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Τετριμιδα γιατί να μην τον ονομάσουμε Δήμο Αρκίτσας????? Με το φτωχό μου το μυαλό λέω γω...

Ανώνυμος είπε...

Κι αν σου πέφτει μακρυα... Κάντο Δήμος Μελιδονίου!!! Καλλίτερα ακούγεται από το μακρυνάρι Δήμος Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου με έδρα τα Καμένα Βούρλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.... Καθυστερημένε.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ο καθυστερημένος ή έστω αδαής είσαι εσύ. Ο Τετριμίδας αν δεν ξέρεις το βρήκε το όνομα του δήμου δεν το έφτιαξε αυτός. Αναζήτησε ευθύνες στην προηγούμενη διοίκηση (Αντωνίου Μάκης) για το ‘δήμος Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου μπλα μπλα μπλα’ .

Όσο για την μετονομασία αρμόδια να γνωμοδοτήσει είναι η επιτροπή διαβούλευσης εφόσον το υπουργείο εσωτερικών αποφασίσει να ανακινήσει τις αλλαγές ονομάτων των δήμων.

Ανώνυμος είπε...

Ασε μας ρε πρασινοφρουρε και συ... Που τα τηλέφωνα στο υπυργειο Εσωτερικών και στους αυλοκόλακες του Ραγκούση είχαν πάρει φωτιά από κάτι ανθρωπάκια (πράσινα στρουμφάκια πες τα αν θες) που ήθελαν ντε και καλά να γίνει το χατήρι τους!!!

ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΖΟΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ, ΝΕΟΣΕ, ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΙΤΑ) ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ...

ΓΙ ΑΥΤΟ... ΒΟΥΛΩΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο Κος ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΡΥΩΤΗ ΜΙΛΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΒΛΑΧΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΒΡΕ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ. ΒΛΕΠΕ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΚΥΛΩΝ,ΚΟΤΕΤΣΙ,Κ.Λ.Π. Κ.Λ.Π. Κ.Λ.Π. ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΔΕΙΞΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ........................

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΕΓΓΙΝΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Ρουφιανοχώρι = Μώλος!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙ,Ο ΤΕΤΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΥ,
ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΚΑΡΩΝΕΙ ΩΣ ΝΕΟΣ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ!!!!!ΘΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΛΑΜΠΡΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ 1832 ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΩΛΟ, ΤΟΣΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΚΕΨΗ!!!!
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΑΟΚΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥ,ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ
ΚΟΤΡΩΝΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΖΗΤΟΥΝΙ"!!!!
ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ "ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ" Ο ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ ΤΕΤΡΙ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ΧΩΡΟ [ΒΛΕΠΕ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ"] ΕΙΝΑΙ
ΑΚΛΟΝΗΤΑ!!!!
ΠΑΝ ΠΛΗΝ ΜΩΛΙΩΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ,ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΒΑΘΡΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΕ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ "ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ" ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ!!!!
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ,ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΜΠΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ω ξειν αγγελειν λακεδαιμονιοις..................








Ανώνυμος είπε...

χαχα ρε μεγαλε ηθελα να ηξερα ποιος απ τους 5 γελοιους ενεργους εισαι...

Ανώνυμος είπε...

μουγκα ολοι σας κυριοι ενεργοι πολιτεσ για την ασφαλτο της γερασιμου βασιλειαδη....??
η μηπως δεν σας αρεσει?
βεβαια εσεις ειστε ικανοι να μας πειτε ....ας μν στρωνοταν ποτε,ας μεναμε στις λακουβες(τουριστικες παντα!!) αρκει το ονομα να ειναι καμενα βουρλα!!
γραφικοι!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

για να ευμενισουμε τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ασφαλτοστρωνουμε;; Σε αυτους θα πρεπει να δινει αναφορα ο βδελατος;; Η ασφαλτοστρωση ηταν στο προγραμμα;; Ο καθενας την πολιτικαντικη νοοτροπια για τις επομενες εκλογες. Ο υπουργος δεν θα ανακατευτει καθολου στις επομενες δημοτικες εκλογες , να μην ελπιζουν τετρι ποδηλατακιας μπελλοι κλπ.

Ανώνυμος είπε...

ας μην νομιμοποιουσατε κυριε δημαρχε τη μαρινα ,να συνεχιζαμε να πληρωνουμε μαυρα χρηματα στις τσεπες καποιων....αρκει αυτα τα μαυρα χρηματα να ειναι τουριστικα(που ξερετε ρε μωλιωτες απο τουρισμο..)..!!!!!!!!!!!!!!
μν φτιαχνετε τον αμιαντο κυριε "αρβυλοφυλακα" γιατι εμεις θελουμε να εχουμε αμιαντο και να ειμαστε μοναδικοι στην ελλαδα(που ξερετε εσεις απο τουρισμο....??
μν καθαριζετε το παρκο "κυριε σκαρλα" εμεις θελουμε να κανουν τουρισμο και οι σαυρες και τα φιδια αι αρκετα υπολλειματα τροφων και αλλων σκουπιδιων....(που ξερετε εσεις αΠΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ...)
ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΒΙΟΚΑ??και να φερετε τα "σκατα του αγου κωνσταντινου" εδω σε εμας??οχι...!εμεις δν θελουμε καταρχην να εχ4ι ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ βιοκα...και δευτερον δν μπορει να μπλεκουμε τα σκατα μιας τουριστικης περιοχης με αποσκατα...να μας φορτωθουν ολα εδω και μολυνουν τη θαλασσα μας...Ενω τωρα η greenpeace μας δινει βραβειο για καλη λειτουργια βιολογικου και μηδενικη μολυνση του περιβαλλοντος...
τα καμενα βουρλα πρεπει να ανακτησουν τη χαμενη τους αιγλη και την παλιοτερη αναπτυξιακη πορεια!!!!!
αυτα!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε ηλιθιε για προγραμματισμο και βλακειες..δηλαδη οτι κανει μια δημοτικη αρχη το κανει για τις επομενες εκλογες..τι να κανει δηλαδη?να μην κανει τιποτα??βλακα τι λες??

Ανώνυμος είπε...

ας μην νομιμοποιουσατε κυριε δημαρχε τη μαρινα ,να συνεχιζαμε να πληρωνουμε μαυρα χρηματα στις τσεπες καποιων....αρκει αυτα τα μαυρα χρηματα να ειναι τουριστικα(που ξερετε ρε μωλιωτες απο τουρισμο..)..!!!!!!!!!!!!!!
μν φτιαχνετε τον αμιαντο κυριε "αρβυλοφυλακα" γιατι εμεις θελουμε να εχουμε αμιαντο και να ειμαστε μοναδικοι στην ελλαδα(που ξερετε εσεις απο τουρισμο....??
μν καθαριζετε το παρκο "κυριε σκαρλα" εμεις θελουμε να κανουν τουρισμο και οι σαυρες και τα φιδια αι αρκετα υπολλειματα τροφων και αλλων σκουπιδιων....(που ξερετε εσεις αΠΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ...)
ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΒΙΟΚΑ??και να φερετε τα "σκατα του αγου κωνσταντινου" εδω σε εμας??οχι...!εμεις δν θελουμε καταρχην να εχ4ι ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ βιοκα...και δευτερον δν μπορει να μπλεκουμε τα σκατα μιας τουριστικης περιοχης με αποσκατα...να μας φορτωθουν ολα εδω και μολυνουν τη θαλασσα μας...Ενω τωρα η greenpeace μας δινει βραβειο για καλη λειτουργια βιολογικου και μηδενικη μολυνση του περιβαλλοντος...
τα καμενα βουρλα πρεπει να ανακτησουν τη χαμενη τους αιγλη και την παλιοτερη αναπτυξιακη πορεια!!!!!
αυτα!!!!!!!