08 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9-9-2012 ΣΤΙς 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ.

ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον οι εθελοντές θα μας σώσουν κι απ'τα σκουπίδια στην παραλία. Τώρα γύρισα απ'το μπάνιο μπροστά στην εκκλησία που έχει καταντήσει σκουπιδότοπος! Κατά μήκος της ακτής και στα τσιμεντένια παγκάκια είναι γεμάτο σκουπίδια. Τέτοιο χάλι δεν θυμάμε άλλα χρόνια.ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η ΟΧΙ???

Ευφραιμ είπε...

Η προηγουμενη δημοτικη αρχη ηταν τσιρακι του μητση.Αυτη τωρα τι ειναι;

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίει γιά τα σκουπίδια στα παγκάκια ο Δήμος 6:22,αλλά ο κόσμος με την νοοτροπία του,αφού τρώνε-πίνουν και ο κάδος απορριμάτων του Δήμου είναι δέκα μέτρα πιό πέρα γιά να τα πετάξουν,αυτοί σαν ζώα όπως και εσύ περιμένουν τον Δήμο.
Αν είναι ο Δήμος να έχει και ένα εργάτη σε κάθε παραλία έπρεπε να προσλάβει πολλούς και ποιός θα τους πληρώσει τότε?Σίγουρα εσύ και εγώ.Μήπως πρέπει όπως κάνουμε στο σπίτι μας να κάνουμε και στο δημοτικό χώρο και να σεβόμαστε το περιβάλλον?
Οι μικροπολιτικές δεν μου αρέσουν.

Ευφραιμ είπε...

Και τι σου αρεσει 11:27 τα καλαθακια που απο Δημος Καμ.Βουρλων γραφουν τωρα Δ.Μ.ΑΓ.Κ.(ουτε να το πω δεν θελω)και ας ειναι και μικροτερα;Αλλα δε φταις εσυ,φταινε αυτοι που σας φερανε εδω και τωρα τρεχουν να μαζεψουν τα ασυμαζευτα.

Ανώνυμος είπε...

11,27 το ζώον στο επιστρεφω όπως είναι, δεν βρήκε αποστολέα. Τώρα τι να καταλάβεις εσύ απο τουρισμό και απαιτήσεις μιάς λουτρόπολης?......αστο καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχαχ...οπα ρε πολιτες του κοσμου εσεις!!!Εσεις που "ξερετε" απο τουρισμο!!!!χαχαχαχαχαχα....τα ειδα τα χαλια της λουτροπολης σας τοσα χρονια που τη διοικουσαν καμενοβουρλιωτες που ξερουν απο τουρισμο!!!
τραβατε σκατοβλαχοι,καταντησατε τη λουτροπολη των καμενων βουρλων τοσα χρονια.....ξεφτιλισμενο χωριο...και μιλατε?ο καθενας τη παρτη του κοιταζατε...δν ενδιαφερθηκατε ΠΟΤΕ πραγμ,ατικα για τη λουτροπολη...απλα τωρα που γιναμε ολοι ενας δημος και εχετε δημαρχο απο αλλου σας εχουν πιασει τα φτηνα και ηλιθια σαν ψυξοπαρθενας,παραληρηματα..ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΑΤΕ...αυτο σας πειραζει και οχι το καλο της λουτροπολης...
που ησουν στρατηγε μας τοσα χρονια που ο δημος καμενων βουρλων ηταν "εταιρια παραγωγης" παρανομιων,διαφθορας και αλητειας??που ησουν??




Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ-ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΑΝΤΟΥ!ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΛΩΝ!ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΒΡΟΜΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ!ΜΗ ΠΕΤΑΤΕ ΚΑΤΩ ΤΙΠΟΤΑ!ΟΛΟΙ!ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ!ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Κ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ,ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΝΕΡΟΥ..ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΣ ΜΠΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ!ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!ΑΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΑ!Κ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ...Κ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ--------C


Ανώνυμος είπε...

σημ:στρατηγο,εννοω τον "ενεργο πολιτη-στρατηγο-πνιγμενο στο δικιο-καμενοβουρλιωτη"!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΟΝ ΓΚΟΥΝΤΕΡΙΑΝ ΤΩΝ Κ.ΒΟΥΡΛΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΖΟΥΚΩΦ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΒΙΟΚΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ. ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ. ΗΔΗ ΣΤΗΝΕΤΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ...