03 Σεπτεμβρίου 2012

Επιστολή προς τους ένστολους πολίτες

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Χθες στην Αθήνα εκατοντάδες συνάδελφοί σας διαδήλωσαν για τα μισθολόγια και τις περικοπές που έγιναν και αυτές που ακολουθούν.
Ένιωσα αλληλέγγυος μαζί σας παρότι η διαδήλωση μου δυσκόλευε την δουλειά (είμαι ταξιτζής στην Αθήνα). Έχουμε τα ίδια αιτήματα για τις οικογένειές μας.

Προφανώς και εσείς οφείλετε αντίστοιχη στάση απέναντι στους εργαζόμενους αυτής της χώρας, δηλ. να τους επιτρέπετε να διαδηλώνουν. Κατανοώ την επικινδυνότητα της δουλείας σας, αλλά τον επόμενο καιρό οδηγούμαστε σε αύξηση της μικροεγκληματικότητας, λόγω ανέχειας και ανεργίας από τους έλληνες, και όχι μόνο από τους εγκλωβισμένους «μελαμψούς» ή τους συντοπίτες μας ΡΟΜΑ.

Όπως γνωρίζετε, λόγω της συμφωνίας ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 που υπέγραψαν οι ελληνικές κυβερνήσεις, πολλοί μετανάστες εγκλωβίζονται στην Ελλάδα και δεν μπορούν να φύγουν για στους προορισμούς που επιθυμούν.

Σας πιέζουν σήμερα για να χτυπάτε αύριο αγόγγυστα την οικογένειά σας, τους φίλους σας, τους έλληνες πολίτες, στηρίζοντας αυτούς πού το 2000 πλήρωναν φόρο 45% και σήμερα πληρώνουν 15%.

Γιάννης Φραγκούλης αυτοκινητιστής
Καμένα βούρλα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κατανοώ γιατι κυριοι αστυνομικόι δεν μπουζουριάζετε μερικούς κακούς ταξιτζήδες που κλεβουν κόσμο,που οταν απεργουν πλακωνουν στο ξυλο οποιο φουκαρά συναδελφο τους εχει αναγκη για ενα μεροκαμματο και δεν απεργεί.Απο την εποχη του Μπαντουρακη ως τον γαλαζιο Λυμπερόπουλο.
20 ευρώ Συνταγμα -Πλάκα ειναι πολλά φιλε αλλα γιαυτο τσιμουδιά.