15 Σεπτεμβρίου 2012

Ας καταλάβουμε επιτέλους ότι τα λουτρά αφήνουν λεφτά στον τόπο και ας τα περιποιηθούμε

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Ήρθα με τον πατέρα μου από την Αθήνα στα Καμένα Βούρλα για να κάνει λουτρά στις πηγές Κονιαβίτη και έχω να παρατηρήσω τα εξής:

Ο δήμος και οι κάτοικοι, από την στιγμή που έχουν έσοδα έξ αιτίας των πηγών αυτών, είναι υποχρεωμένοι να τις προσέχουν.

Δεκαπέντε ημέρες που καθήσαμε, φαγητό, ξενοδοχείο, ζαχροπλαστείο, βενζινάδικο, και όχι μόνον επωφελήθηκαν οικονομικά, γιατί λοιπόν δεν προσέχουν τους οικονομικούς τους πόρους.

2ον Αν ο δήμος και οι κάτοικοι που επωφελούνται οικονομικά δεν μπορούν, τότε ο καθένας λουόμενος θα μπορούσε να κάνει λίγα πράγματα κι απλά, όπως έκανα και γω, κι αυτά είναι τα εξής:
α. Αγοράζεις μια σιρματόβουρτσα 4 Ε και την ώρα που κάνεις μπάνιο ασχολείσαι για πέντε λεπτά με το ξύσιμο των σκαλιών για να μην σκοτωθείς.
β. Δεν πετάς σκουπίδια και όχι μόνον αυτό μαζεύεις και δυο τρία των άλλων. Με τον τρόπο αυτό σε πέντε ημέρες κάπως καθάρισε ο τόπος μπροστά στις πισίνες και αισθανόμουν εγώ και ο πατέρας μου κάπως καλύτερα.

Το χειρότερο απ' όλα πάντως είναι ότι τα αποδυτήρια έχουν γίνει τουαλέτες με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να πάει εκεί να γδυθεί. Ίσως το καλύτερο είναι, για να μην ξευτηλίζόμαστε και στους ξένους, ο δήμος να κλείσει τα αποδυτήρια και να βάλει ταμπέλα απ' έξω ότι τα έκλεισε γιατί ο κόσμος έκανε τα αποδυτήρια τουαλέτες . Και η ειρωνία είναι ότι ούτε για τουαλέτα δεν κάνουν από την στιγμή που μπήκανε τουλάχιστον δύο και έκαναν την ανάγκη τους.

Πάντως συγχαρητήρια στο blog για το ενδιαφέρον που δείχνει.

Σπύρος Καβακόπουλος
Λουόμενος που αφήνει τα λεφτά του στα Καμένα Βούρλα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OTAN OI SK@TOKARIOTES KATALABOYN TIN AKSIA POY EXOYN TA LOYTRA TOTE KATI 8A GINEI KAI STA KAMENA BOYRLA ALLA EINAII TOSO M@L@KES POY DEN LEGETE AYTOI 8ELOYN NA DOYLEBOYN 2 MHNES KAI NNA KA8ONTAI 10 ANTI NA LOITOYRGOYN TA LOYTRA OLO TON XRONO

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 2¨35 ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΜΑΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Καργιωτες και Αλβανοι υποβαθμησανε την λουτροπολη.Δ Υ Σ Τ Ι Χ Ω Σ.

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν να μην δημοσιεύονται οι βρισιές. Για τα λουτρά δίκιο έχει ο επισκέπτης και τον ευχαριστούμε που φροντίζει για την βελτίωση των λουτρών,όσο για τα αποδυτήρια μια λύση θα ήταν να είναι ανοιχτά γύρω-γύρω χαμηλά, όπως στη θάλασσα.