30 Σεπτεμβρίου 2008

Αδιευκρίνιστες διευκρινήσεις από τον κ Χειμάρα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Μάσησε τα λόγια του ο νομάρχης Φθιώτιδας κ Χειμάρας Αθανάσιος σε τηλεφωνική επικοινωνία του την Κυριακή 28/09/08 το απόγευμα σε εκπομπή του ALTER.
Ο σχολιασμός από γνωστό δημοσιογράφο του ALTER, σχετικά με την αναφορά του κ. Χειμάρα στην ομιλία του στην Κ.Ε. της Ν.Δ., περί κάποιων στελεχών στη ΝΔ που πρέπει να διαγραφούν, που φωτογραφίζουν ως έναν από τους αντάρτες τον πρώην υφυπουργό και νυν πρώτο σε ψήφους βουλευτή Φθιώτιδας κ. Θανάση Γιαννόπουλο.
Η ερμηνεία που δόθηκε από το ALTER, αιτιολογήθηκε σαν πρόθεση από τον κ Χειμάρα να δημιουργήσει επιπλέον επιβάρυνση στη δημόσια εικόνα του κ Γιαννόπουλου, καθότι ότι ο κ Χειμάρας πρόσκειται φίλια στον μεγαλύτερο εσωκομματικό αντίπαλο του κ Γιαννόπουλου, τον κ Χρήστο Σταικούρα, επίσης Βουλευτή Φθιώτιδας, των οποίων η κόντρα ξεκίνησε πριν τις τελευταίες εκλογές και με τον καιρό επιδεινώνεται.
Ο κ Χειμάρας εγκλωβισμένος ξαφνικά στις συμπληγάδες αυτής της τεράστιας ενδοκομματικής κόντρας στο νομό όπου υπηρετεί ως νομάρχης, αναγκάστηκε να προβεί άμεσα σε ζωντανή τηλεφωνική παρέμβαση, όπου προσπάθησε να πείσει πως στα λεγόμενά του δεν εστίαζε στο πρόσωπο του κ Γιανόπουλου.
Παράλληλα δέχθηκε ευθείες βολές για τις δηλώσεις-συστάσεις του προς τον Υπουργό κύριο Γιώργο Σουφλιά, στα εγκαίνια τμήματος Θερμοπυλών του Πετάλου, περί κάποιων υπουργών που θα πρέπει ο κ Καραμανλής να τους … ξεκουράσει.
Ερωτούμενος λοιπόν αν συμφωνεί με τις προ επταημέρου δηλώσεις του, απάντησε πως μετά τις τελευταίες καθησυχαστικές εξαγγελίες του Πρωθυπουργού τις οποίες απέφυγε να αναφέρει, θεωρεί πως… δεν απαιτείται πλέον ανασχηματισμός, σημειώνοντας έτσι ρεκόρ στρουθοκαμηλισμού με δύο αναδιπλώσεις δηλώσεων στην ίδια συνέντευξη.
Ανέφερε όμως πως στη Φθιώτιδα γίνονται .. Έργα.
Τώρα τι σχέση μπορεί να έχουν τα ..απλήρωτα-φρακαρισμένα έργα της Νομαρχίας με την Εσωκομματική κόντρα στη Νέα Δημοκρατία και τον Ανασχηματισμό, ίσως μόνον ο κ. Χειμάρας μπορεί να μας εξηγήσει..
Ας μην αντιγράφουμε όμως άνανδρες επιθέσεις εναντίον Δημοσίων προσώπων και ας περιμένουμε να επιστρέψει ο κ. Νομάρχης μας φωτισμένος πίσω απ την Αγία Πετρούπολη και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους!

Ο Φθιωτός

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε λέει κανένας πολιτικός αλήθεια?

Αναδιπλώνονται κατά το δοκούν, πάντα κατά περίπτωση και μόνο εφόσον επιτυγχάνονται προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Έχει κανένας εκ των αναγνωστών αντίρρηση περί των πολιτικών ανδρών και γυναικών?

Ανώνυμος είπε...

Αρνήθηκε λέει να παραιτηθεί ο Δαιλάκης.
Ενώ έλεγε… ότι πει το κόμμα… , όταν του το ζήτησε ο Τραγάκης τα έστριψε.

Κουκοδήμος νούμερο 2 μας βρήκε. Ψηφίζω ότι θέλει το κόμμα αλλά δεν ανήκω στο κόμμα, είμαι εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας.

Στον επόμενο θα πέσει ο κλήρος για να ρίξει την κυβέρνηση.
Της κακομοίρας γίνεται.

Πολιτικός σχολιασμός.
=====================