24 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Παυλόπουλος τα λέει στην ΚΕΔΚΕ και η ΚΕΔΚΕ στον Αλογοσκούφη

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΕΝΑΡΞΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ

Σχετικά με τον «Καποδίστρια», ο κ. Παυλόπουλος είπε ότι ο ορίζοντας του συνεδρίου της ΚΕΔΚΕ είναι εκείνος ο οποίος θα καθορίσει τα επόμενα βήματα των συνεννοήσεων για τη διοικητική μεταρρύθμιση.

Διαβάστε παρακάτω την ενημερωτική επιστολή του προέδρου της ΚΕΔΚΕ προς τις ΤΕΔΚ για την σχετική απόφαση του ΔΣ της ΚΕΔΚΕ στη συνεδρίαση της 12ης Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενη από την επιστολή προς τον υπουργό Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη.


Και εδώ η επιστολή από τον Κακλαμάνη προς τον Αλογοσκούφη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο αφέντης το λέει στον σκύλο του και ο σκύλος στην ουρά του?
Καλά καλά …. Πάμε παρακάτω. Δεν την βλέπω την περίφημη διοικητική μεταρρύθμιση με αυτή την κυβέρνηση. Ποιος θα βγάλει τα κάστανα από την φωτιά με τόσα ανοιχτά μέτωπα! Μαλάκες είναι νομίζετε ?

Ανώνυμος είπε...

Τελικά μας φοβίζει το άγνωστο ?
Μήπως βολεύει να μείνουν τα πράγματα όπως είναι για τους λίγους και εκλεκτούς ,που χρόνια τώρα καπηλεύονται όνειρα και αγώνα ανθρώπων που εχουν τρέξει , έχουν πληρώσει από την τσέπη τους να βάλουν και αυτοι ένα λιθαράκι για τα έρμα τα Καμένα Βούρλα ?

Μήπως κύριοι θέλετε να μας πείσετε πως χρόνιοι πολιτικοί του τόπου μας , οι οποίοι είναι από τους πρώτους που έχουν διώξει τα παιδιά τους από εδώ για ένα καλύτερο αύριο ενδιαφέρονται τόσο μα τόσο πολύ για το μέλλον του τόπου μας και των νέων ανθρώπων που παίρνουν την απόφαση να μείνουν ΕΔΩ ????????

Τόση ειρωνία πια και δεν μιλάει κανείς ?

ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ?????

Κύριοι δεν κρατάω το λάβαρο της συνένωσης και το ανεμίζω ψηλά αλλά επιτρέψτε μου να βλέπω περισσότερα οφέλη απο έναν μεγάλο δήμο .

Αλήθεια όταν ξένος κόσμος διερωτάται πως γίνεται και καταφέρατε να να πάτε τον τόπο σας από το ζενίθ στο ναδίρ τι θα τους απαντούσατε ?

Φταίει ο Κεφαλας ?

Φταίει ο Αντωνίου ?

Μήπως φταίει η κριτική του καφενείου που δυστυχώς διακατέχει πολλούς εδώ απο τα γραφόμενά τους ?

Αλήθεια μιας και βοηθά η ανωνημία εδώ μέσα , έτσι από περιέργεια , ας γράψει ο καθένας και από κάτι που έχει προσφέρει μικρό ή μεγάλο και ανιδιωτελός για να δούμε τελικά αν αξίζει η εποικοδομιτική κριτική που κανουν !

Μη ζητάτε τα πολλά όταν δεν μπορείται να δώσετε τα λίγα !
Και επιτέλους ας διαβασουμε και κανένα σοβαρό επιχείρημα για το γιατί θα ήταν καλυτερα να μην συμφωνήσουμε με τις συννενώσεις και το ξανασκεφτόμαστε !
Από διαφωνίες με σωστα και λογικα επιχειρήματα όλοι θα βγούμε κερδισμένοι !

ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

AΠΟΡΗΜΕΝΕ:
Κατ αρχην δεν κατάλαβα καλά τι ήθελες να πεις στο 1ο μισό της επιστολής. Σόρρυ.
Από την άλλη σου θυμίζω ότι η κριτική του καφενείου δεν κάνει πολιτική ούτε παίρνει αποφάσεις. Αποφάσεις παίρνουν οι Δήμαρχοι και οι εξουσίες γενικότερα.
Εκεί αναζήτησε τις ευθύνες για τον κατήφορο που λες!
Για τον διάλογο που λες και τα επιχειρήματα που θα πρέπει να ειπωθούν, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ ότι μπορεί και πρέπει να γίνει και από το μπλογκ.
Αλλά για παράδειγμα άμα ακούσατε τον Δήμαρχο Μώλου Τετριμίδα να βγάζει ψεύτη τον Μάκη χτες θα καταλάβεις και συ ΑΠΟΡΗΜΕΝΕ γιατί είναι ο κόσμος καχύποπτος.
Δήλωσε ο Μάκης ότι συμφώνησε με τους Δημάρχους Μώλου –Αγιου για νέο δήμο μεγάλο. Και ο Τετριμίδας τον διέψευσε κατηγορηματικά, με την Παρασκευά να μένει κόκαλο.
Να τους χαιρόμαστε τους άρχοντες μας. Μιλάμε για ΣΟΒΑΡΟΥΣ ανθρώπους που θα μας οδηγήσουν σε σίγουρα μονοπάτια……….
Περιμένω το σχόλιο σου, Απορημένε

Ανώνυμος είπε...

Ο Μακάκος έχει ξεφύγει τελείως, έχει γίνει πλέον επικίνδυνος για αυτό θεωρό απαραίτητο ο φίλος του ο Doctor να του δώσει κανένα χαπάκι !!!!

Ο ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΟΣ