05 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων ’ξαναχτυπά’ στο θέμα του ΧΥΤΑ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αγαπητοί συνδημότες

Μάθαμε, ότι έγινε συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ στις 4/9 στην Αταλάντη και συμμετείχε ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων κύριος Μάκης Αντωνίου καθώς και η δημοτική σύμβουλος κυρία Όλγα Αναγνωστοπούλου.

Εκτός των άλλων συζητήθηκε για ακόμα μια φορά το θέμα που αφορά την ανεύρεση χώρου για την υγειονομική ταφή των απορριμμάτων, ΧΥΤΑ κατά το κοινώς λεγόμενο, χωματερή κατά την καθομιλούμενη.

Αν ακούσαμε καλά λοιπόν ο Μάκης πρότεινε για ακόμα μια φορά η χωματερή να γίνει σε περιοχή εντός του Δήμου Καμένων Βούρλων.
Συγκεκριμένα αυτή την φορά ο Δήμαρχος πρότεινε να γίνει στην θέση Κοτρόνι , πάνω από το Ρεγγίνι , κοντά στο φαράγγι ’Φοντάνα’ προς το Μόδι.

Σε αυτό το σημείο έχω μια μικρή ερώτηση κύριοι
Ποιος εξουσιοδότησε τον Δήμαρχο κύριο Μάκη Αντωνίου να επιλέγει και να προτείνει περιοχές? Υπάρχει απόφαση δημοτικού συμβουλίου ?

Επίσης
Αναρωτιέμαι τι λένε οι δημότες του Ρεγγινίου για αυτό, όπως και αναρωτιέμαι τι λένε και πως τοποθετούνται οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και ποιο ειδικά οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Ρεγγινίου
Για τοποθετηθείτε κύριοι σας παρακαλώ γιατί οι δημότες που σας ψήφισαν (και μπορεί να μην σας ξαναψηφίσουν) θέλουν να ενημερωθούν, και να μην γίνεται πίσω από την πλάτη τους τίποτα, πόσο μάλλον κάτι τόσο σοβαρό όσο ο ΧΥΤΑ.

Από την άλλη μαθαίνουμε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας οργανώνονται και κινητοποιούνται προς αναζήτηση των πρακτικών της συνεδρίασης .

Οψόμεθα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Δήμαρχος μας παίρνει τόσο σημαντικές πρωτοβουλίες χωρίς να έχει συζητήσει στο Δημ. Συμβούλιο. Ή το έχει φέρει στο συμβούλιο ή δεν πιστεύω ότι υπάρχει αλήθεια στα σενάρια.
Ο ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Έγινα μάρτυρας μιας τραγελαφικής ιστορίας την οποία και καταγράφω.
Καθόμουν στο λιμάνι των Καμένων Βούρλων και ποιο εκεί ένας πατέράς είχε φέρει το παιδάκι του , που με μια πετονιά ψάρευε.
Ξαφνικά ακούω κάτι φωνές από την απέναντι πλευρά ΕΕΕΕΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ,
Αφού ακούστηκε σε όλο το λιμάνι και στις μισές ταβέρνες γυρίσαμε να δούμε όλοι τι απαγορεύεται. Εκπλαγήκαμε όλοι όταν ο ένας λιμενοφύλακας , Θανάση νομίζω τον λένε έκανε το χαμό επειδή μέσα στο λιμάνι κάποιος έριξε πετονιά.
Ο ’Κακούργος’ ψαράς εξεπλάγην και αυτός και λέει στον Θανάση τον λιμενοφύλακα
’σε παρακαλώ μην με ενοχλείς θα φωνάξω την αστυνομία’, άστραψε και βρόντηξε ο λιμενοφύλακας ο Θανάσης, και με ποιο άγρια φωνή (ακούστηκε και στις άλλες μισές τις ταβέρνες) του λέει ’ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ’.
Τελικά τα μάζεψε και έφυγε ο άνθρωπος και δεν το έκανε θέμα αλλά ρε Δήμαρχε ΝΤΡΟΠΗ!!! Τι πράγματα είναι αυτά!! Τέτοιες εντολές έχουν αυτοί οι άνθρωποι που φυλάνε το λιμάνι? Τι καπετανάτο είναι αυτό? Έχω ξανακούσει φασαρίες στο λιμάνι από τους εποχικούς που έχουν τον ρόλο της φύλαξης στο λιμάνι.
Ποιοι νομίζουν ότι είναι οι φύλακες τελικά? Και σε τελική ανάλυση γιατί δεν κάνουν παρατηρήσεις σε κάποιους επαγγελματίες που έχουν κάνει κατάληψη του λιμανιού (στην θάλασσα και εκτός αυτής) ? προφανώς δεν τους παίρνει εεεε?
Δήμαρχε μερικοί τυχαίοι σου χαλάνε την εικόνα. Να παίρνεις εποχικούς με ιδικές ανάγκες αλλά όχι σε τέτοιες θέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ανοίγματα συνδιοικησης του Δημάρχου Κ.Βούρλων με εξωθεσμικούς παράγοντες.
Αυτό πως να το εκλάβουμε,ότι οι θεσμικοί είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ ,είναι στήροι από ιδέες και οράματα?
Και γιατί οι εξωθεσμικοί αφού έχουν ιδέες και διάθεση εργασίας δεν έθεσαν υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της πλειοψηφίας και να έχουν πάρει την έγκριση των δημοτών?

΄Ο Δήμαρχος πρόσφατα αποκάλεσε //ΨΙΘΥΡΙΣΤΕΣ// των καφενείων δημότες που έχουν διαφορετική άποψη από αυτόν.
Θα πρέπει να γνωρίζει,διÏ! �τι πολύ αργά το ανακάλυψε ότι τα καφενεία είναι χώρος συνάντησης και αναψυχής ,όπου μπορούν να γίνονται διάφορες συζητήσεις ,που μερικές φορές συμφωνούν και μερικές φορές διαφωνούν μεταξύ τους.
Οι αποφάσεις του Δήμου δεν πρέπει να παίρνονται στα καφενεία αλλά στα Δημοτικά Συμβούλια από εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους.

Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ