30 Μαρτίου 2008

Το Λύκειο Καμένων Βούρλων σας προσκαλεί...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Με πρωτοβουλία των μαθητών της δευτέρας τάξης του Λυκείου της πόλης μας και σε άμεση συνεργασία με την κα Φαλάρα Βίκυ -καθηγήτρια φιλόλογο- την Κυριακή 6 Απριλίου 2008 στο κλειστό γυμναστήριο των Καμένων Βούρλων και ώρα έξι και μισή (18:30) το απόγευμα αναβιώνουμε ελληνικά έθιμα της περιοχής και ολόκληρης της χώρας που αφορούν τους τρείς μήνες της άνοιξης.
Ελάτε όλοι για να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε, να θαυμάσουμε πραγματικά έργα τέχνης, να γευτούμε παραδοσιακές λιχουδιές και οι μεγαλύτεροι να θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια.
Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι η διάδοση και η διάσωση της πολιτιστικής μας παράδοσης, την οποία μας παρέδοσαν όλο τιμή και καμάρι οι πρόγονοί μας με σκοπό να τη συνεχίσουμε. Εμείς βέβαια τις περισσότερες φορές, για να μην πούμε όλες, το μόνο που κάνουμε είναι να αδιαφορούμε γι' αυτήν κι έτσι λογικό είναι με το πέρασμα του χρόνου να εγκαταλείπει τη μνήμη και την καρδιά μας.

Γι' αυτό ελάτε όλοι για να σταματήσουμε όσο μπορούμε αυτό το κακό...



Είσοδος ελεύθερη!



Εκ μέρους του Λυκείου
ο γραμματέας του 15μελούς
Κονδύλης

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Blog στηρίζει και επικροτεί την εκδήλωση

Φιλικά ο Διαχειριστείς του Blog

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στα παιδία για την πρωτοβουλία. Θερμά συγχαρητήρια και στη φιλόλογο κα Φαλάρα.Η παρουσία και το έργο της στο Γυμνάσιο Καμένων Βούρλων αποτελούν εχέγγυο για το μέλλον των παιδιών μας και αποδεικνύουν, πως υπάρχουν ακόμη λειτουργοί στη δημόσια εκπαίδευση.

Ανώνυμος είπε...

Ως γονέας, μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω στα παιδιά αλλά και στην αξιόλογη κυρία Φαλάρα . Εύγε !

Ανώνυμος είπε...

Και όμως υπάρχουν ακόμη υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που δίνουν συνέχεια πράγματα απ` τον εαυτό τους και ερεθίσματα στην Κοινωνία προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να αναδεικνύουμε και να επιβραβεύουμε σαν τοπική κοινωνία και όχι στους γουρναραίους που έχουν μόνο στόχο της ζωής τους το χρήμα.
Εύγε στη Βίκη Φαλάρα που πάντα μας ξαφνιάζει θετικά με τις πρωτοβουλίες της..

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικός Θρίαμβος !

Πολύ καλή εκδήλωση.

Ευχαριστούμε παιδιά και κυρία Φαλάρα Β.

Αυτοί που ξέρουν τον τρόπο και μπορούν, να στείλουν στο blog video.

Ανώνυμος είπε...

SYGXARHTHRIA SE OLOUS HTAN OLA YPEROXA.....

Ανώνυμος είπε...

Ena megalo mpravo sta paidia...kai stous diorganotes an kai diapistosame meta leipeis mas oti apousiaze o kos "proedros" kai eprepe na einai ekei.Hthele omos na dei ton Panathinaiko....ti na kanoume???Ayta etsi einai...

kamena voyrla blogger είπε...

Φίλοι μου

Μετά από δική σας ερώτηση – email σχετικά με την εκδήλωση σας απαντώ.

Αν μας αποσταλεί ικανό οπτικοακουστικό (mpeg, avi κλπ) αλλά και φωτογραφικό (jpg, bmp κλπ) υλικό θα αναρτηθεί κανονικά..

O blogger, αλλά και όλοι οι αναγνώστες πιστεύω, στηρίζουν τέτοιες εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο πρόεδρος??