11 Μαρτίου 2008

Η Εφημερίδα των Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… Ανώνυμος

Διαβάστε Online την εφημερίδα
ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ σήμερα

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που είναι ρε παιδιά το τεύχος του Φεβρουαρίου?
Κοντεύει να τελεύσει ο Μάρτιος

Ανώνυμος είπε...

Εγώ το έχω βρει στο περίπτερο εδώ και 2 βδομάδες. Δες αν το χει αναρτήσει το nokb.gr

Ανώνυμος είπε...

Η Μομφή κατευθύνεται στο nokb.gr

Εσύ προφανώς μένεις στα Καμένα και είναι διαθέσιμη η εφημερίδα.
Εγώ που μένω στην Αθήνα ?????

Ανώνυμος είπε...

Xαιρομαι να βλέπω τη ζήτηση αυτής της εφημερίδαςνα μεγαλώνει, να ξεφεύγει από τα στενά όρια της λουτρόπολης. Αύτο βέβαια δημιουργεί ανάλογες υποχρεώσεις από πλευράς εκδοτικής ομάδας καθώς και αυξανόμενες προσδοκιές από πλευράς του αναγνωστικού κοινού. Σίγουρα ο χρόνος πιστεύω οτί θα κανεί την εφημερίδα πιο ώριμη και γιατί οχι ανταγωνιστική. Είναι άλλωστε η μόνη γαργαλιστική νότα στο κατά τα άλλα μονότονο άσμα που εκτελεί η κομπανία των τοπικών αρχόντων αύτης της πόλης. Τα όποια φαλτσάκια της λοιπόν ας συγχωρεθούν προς το παρόν. Εύχομαι λοιπόν σύντομα να εξεληχθεί σε σολιστικό όργανο αξιώσεων, αν και ο δρόμος προς αυτή την κατεύθυνση είναι πολύ μακρύς και, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα γίνεται όλο και πιο δύσβατος. Ας μην ξεχνούμε ότι οι διαφορετικοί μουσικοί σκοποίιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό ενοχλούν τα αρχοντικά αυτιά, τα στολισμένα με ολόχρυσα ενώτια και φέροντα πάντοτε ωτοασπίδες. Εμείς όμως είμαστε εδώ και περιμένουμε να ακούσουμε ωραίους σκοπούς.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής στο παραπάνω σχόλιο (1,17).

Δεν διακρίνω ευκρινώς τι εννοεί λέγοντας αρχοντικά αυτιά.
Είναι των τοπικών παραγόντων (Εξουσία Α) η των τοπικών εκδοτών (Εξουσία Β)

Όπως και να έχει σκοπούς θα ακούσουμε, καλούς η κακούς δεν ξέρω.

Ο ασκός του Αιόλου (για να γίνω και εγώ ποιητής) ανοίγει.
Αργά αργά αλλά ανοίγει.

Ανώνυμος είπε...

Απαντώντας στο σχόλιο 12.04....
Τα αρχοντικά αυτιά προφανως ανήκουν στα μέλη του συγκροτήματος(Εξουσία Α), που παίζει συνήθως live μία φορά το μήνα στο κέντρο διασκεδάσεως "ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ". Σε ότι αφορά τη συντακτική ομάδα αυτής της εφημέριδας, θεωρώ ατυχή το χαρακτηρισμό της ως (Εξουσία Β) καθώς κατά την ταπεινή μου άποψη δεν αποτελεί καν φορέα εξουσίας αν κανείς κρίνει τα κείμενά της. Είναι άλλο θέμα το ενδιαφέρον και σχολιασμός της τοπικής επικαιρότητας, και άλλο ζήτημα ο αγώνας για την εξουσία και ο δρόμος προς την κατάκτησή της. Ας μη τα συγχέουμε αυτά τα πράγματα.
Σε επόμενο σχόλιο μου θα αναφερθώ σε ζητήματα της εφημερίδας, που πιθανώς πρέπεινα βελτιωθούν,με στόχο πάντοτε την αναζήτηση για πληρέστερη, περισσότερο αντικειμενική ενημέρωση και κυρίως έκφραση υπεύθυνης γνώμης.