18 Μαρτίου 2008

Πωλείται Θάλασσα και αιγιαλός στα Καμένα Βούρλα ?

Αναρτήθηκε από… rouagmat


Κάθε ημέρα οι τοπικοί παράγοντες βλέπουν απ` το παράθυρο
τους αυτή την εικόνα..., είναι ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο.

Γιατί δεν αντιδρούν στην περίφραξη του αιγιαλού και της παραλίας
από τον ιδιώτη επενδυτή? Υπάρχουν συμφωνίες που δεν ξέρουμε??

Στην επόμενη φωτογραφία που και εδώ φαίνεται σαφέστατα περίφραξη του αιγιαλού, μήπως μπορούν οι τοπικοί άρχοντες και οι αρμόδιοι φορείς να μας πουν ποιος έφραξε και αυτόν τον αιγιαλό και ποιανού ιδιοκτησία είναι ??? Είναι εντός σχεδίου ???


Πως να αντιδράσει ο κ. Δήμαρχος όταν ο ίδιος είναι εκτεθειμένος ???

Τι κάνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες το Λιμεναρχείο και η Κτηματική Υπηρεσία ???

Αν είναι ξέφραγο αμπέλι και τσιφλικάτο κάποιων η παραλία μήπως πρέπει από αύριο να αρχίζουμε να φράζουμε οικόπεδα στη Θάλασσα και όποιος φράξει τα περισσότερα?

Δυστυχώς όταν σ`αυτά τα απλά δεν κάνει τίποτα ο κ. Δήμαρχος τι περιμένουμε να κάνει κάτι στα πιο ΄δύσκολα ???

Δυστυχώς .........

Δυστυχώς ..........

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου, δεν τους ενδιαφέρουν αυτά. Φιλέτα για τους εαυτούς τους ψάχνουν που είναι λιγοστά πλέον αλλά όχι αμελητέα. Όταν τα βρούνε, πέφτουν σαν τα κοράκια και δεν υπολογίζουν τίποτα. Πάντως πολύ καλή η προσπάθειά σου να αναδείξεις αυτό το θέμα και ας ελπίσουμε ότι η δικαιοσύνη δεν είναι εντελώς τυφλή.

Ανώνυμος είπε...

Πως δεν πλακώσανε ακόμη οι κτηματομεσίτες να φράζουν τη Θάλασσα ???

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω ποιανού είναι το φραγμένο.
Δεν το λέω όμως.
Θα γελάσουμε πολύ σε λίγο καιρό

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να γελάσουμε σε λίγο καιρό ρε παιδία, να γελάσουμε τώρα.Αφού του Δημάρχου είναι το φραγμένο, τώρα τίτλους δεν έχω στα χέρια μου, αλλά ας αποδείξει εκείνος το αντίθετο.

Ανώνυμος είπε...

Για την αιγιαλιτιδα ζώνη υπεύθυνη είναι μόνον η Κτηματική Υπηρεσία, η οποία θα περέμβει θέλοντας ή μη..... Απαιτείται μόνο ένα email αύτης της φωτογραφίας προς την αρμόδια υπηρεσία. Όσο για τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη και σαφέστατα παρανομούντα πίσω έχει η αχλάδα την ουρά....... Η ΣΑΡΑΚΙΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ....... και ο νοων νοειτο

Ανώνυμος είπε...

Αντί να φράζει με σχοινιά τα μαγαζιά στην παραλία ο Δήμαρχος ας ξεφράξει την παραλία του

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα βλέπουν και οι σύμβουλοι του που τρέχουν σαν τα σκυλάκια πίσω του .... άβουλα όντα , πληρωμένες ψυχές , Τρέχουν κοντά του για να πάρουν το.. "παράσημο" ... φτύσιμο που θα πέσει κάποια στιγμή , για να μην πω και την ρουφιανιά που παίζει και μεταξύ τους , κάποιοι ήδη είναι δυσαρεστημένοι αλλά τους έχει δέσει με τον τρόπο του... τι να κάνουμε τους δίνουμε από μία αρμοδιότητα και κάτι ψίχουλα και όλα καλά όλα ωραία ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά εδώ ο κ. Δήμαρχος αγόρασε δρόμο δίπλα στη Γρυλάκειο γέφυρα για να δημιουργήσει οικοδομικό τετράγωνο τετράγωνο, για το καλό του τόπου.
Και δεν θα φράξει τη Θάλασσα που είναι και δωρεάν. Σας παρακαλώ να είμαστε και λίγο σοβαροί.

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Δήμαρχε λεβέντη που θα βάλεις επιτέλους τάξη και …στον αιγιαλό.
Ακους εκεί να θέλουν κάποιοι ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία.!! Οικοπεδάκια δίπλα στο κύμα είναι αυτά, πρέπει όλοι να τα εκμεταλευτούνε (οι εργολάβοι εννοείται…).
Να ακολουθήσει ο κ. Πιλλίπου (ο επόμενος…) και να κλείσει πάραυτα τον αιγιαλό μπροστά από το Πόρτο Μαρίνα ώστε να φτιάξει και εκεί κανένα μπλοκ πολυκατοικιών όπως προς Νεκροταφείο μεριά. (τα λεγόμενα και Άνω Τείχη της πόλης). Ακολουθούν κατά σειρά προτεραιότητας, με συντονιστή πάντα τον Μακάκο, οι κάτωθι:
Ένωση Ταγαράδων Εργολάβων(με πολιτικό-κάλυψη τον μπαρμπα-Θύμιο), στο Μουράγιο μεριά, συνεχίζει ο κυρ-Μήτς στην Πλαζ με συστοιχία μπαρ-ομπρέλων και τα σκατά φρέσκα-φρέσκα στη θάλασσα, ακολουθεί ο Μακάκος με Πλάτανο-Παναγιώτη να δίνουν τον σχεδιασμό(δίνεται βάση στην κατασκευή υπογείων που θα πλυμμηρίζουν εύκολα-τακτική δοκιμασμένη επί 30ετίαν) και συνεχίζει η γνωστή οικογένεια
Κορομονολη με ιδιαίτερο βάρος στο θέμα πυλωτή και τομέα δραστηριότητας ΠΑΝΤΟΥ-από θάλασσα με βάθος 30 μέτρα(υποθαλλάσιες κατασκευές), αιγιαλό, και σιγά σιγά προς τα πάνω ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ(τα κολοπεύκα να μάθουν να φυτρώνουν εκει που δεν τα σπέρνουν).
ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕ ΠΑΔΙΑ???
Συμπληρώστε ελεύθερα.

Ανώνυμος είπε...

Συμπλήρωση σχολίου 11.27 22-03-08
Πολύ εύστοχες οι παρατηρήσεις και αληθείς. Δεν θα πρέπει όμως να λησμονούμε και τους κατόχους γης (βλ. Παπαρίδας, Λιγνοδήμος, Καρατάσος, Μπακάνος κ.τ.λ.). Δεν έχουν παίξει κατα καιρούς οι εν λόγω κύριοι αλγινό ρόλο στη μοίρα αυτού του τόπου; Γιατί σίγουρα είναι σεβαστή η προάσπιση της ιδιοκτησίας, όμως εκτιμώ ότι σε μία ευνομούμενη πολιτεία δε μπορεί και δεν πρέπει να λησμονείται η προάσπιση του κοινού συμφέροντος. Αν και το τελευταίο είναι κυρίως ζήτημα αγωγής.

Ανώνυμος είπε...

Ο Άκης όμως τα έβγαλε τα σχοινία δίνει το καλό παράδειγμα ως δημοτικός σύμβουλος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Άκης καλά θα κάνει να βγει να πει τα πράγματα με το όνομα τους και να πάρει το παιχνίδι επάνω του. Και όχι να κάθεται παθητικά να παρατηρεί τις εξελίξεις, που απ` ότι φαίνεται είναι ραγδαίες.
Άλλωστε για αυτό ο κόσμος του έδωσε τόσους ψήφους , για να σηκώσει το βαρεί φορτίο. Και όχι να κάθεται όπως κάνουν κάτι οσφυοκάμπτες που ίσια που βγήκανε, να γλύφει για να πάρει κανένα κοκαλάκι και να σχολιάζετε αρνητικά από τον καθένα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Άκης από ότι δείχνει , είναι μπερδεμένος ... καλό θα είναι να τιμήσει τους ψήφους ΤΩΝ ΝΕΩΝ που τον στήριξαν , και να βγει με το κεφάλι ψηλά!

Ανώνυμος είπε...

Το μπέρδεμα δεν το βλέπω πουθενά φίλε. Ότι κάνει το κάνει συνειδειτά, μη γελιόμαστε.
Τι ήταν ο Άκης εκτός από καλός μαγαζάτορας; Ε, και τώρα συνεχίζει να κοιτάει το μαγαζί του και το συμφέρον του. Τιποτα άλλο. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα αλλάξει βιολί, και ας του λένε και του γράφουνε διάφορα.

Ανώνυμος είπε...

και εμεις ξερουμε ποιανου ειναι αλλα δεν το λεμε. μαλλον ειναι κοινο μυστικο. αλλωστε ρε παιδια εχει και τρια παιδια να τακτοποιησει. λεω τα νομιμα.....