31 Αυγούστου 2023

Γιατί κύριε Χρήστο Γεωργίου, πρόεδρε του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, δεν επιτρέπετε τις δωρεάν εξετάσεις στον Δήμο μας?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ένα δυσάρεστο και περίεργο (κατ εμάς) γεγονός συντελείται τις τελευταίες μέρες στην περιοχή μας, και ο τοπικός Ιατρικός Σύλλογος δεν συναινεί ώστε να γίνουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από επαγγελματίες και καταξιωμένους Ιατρούς, και να δοθούν συμβουλές σε ανθρώπους που ούτως ή άλλως δεν θα είχαν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν μια επίσκεψη σε κάποιον Ιατρό στην περιοχή μας.

Ο εθελοντισμός στην πατρίδα μας δεν περισσεύει ως έννοια, και όταν αυτός υπάρχει νομίζω θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον ανάλογο σεβασμό.

Επειδή λοιπόν, όπως πάντα, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ας το πάρουμε από την αρχή.

Κάθε χρόνο λοιπόν (συνήθως την καλοκαιρινή περίοδο), στον Λογγό, η οικογένεια Βαγιαννίδη (που είναι από τον Λογγό αλλά είναι και γιατροί), παρέχουν στους ντόπιους δωρεάν ιατρικές εξετάσεις αλλά και ιατρικές συμβουλές (για όσους τις έχουν ανάγκη).

Προφανώς, αυτή την ευγενική συνεισφορά, την χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να επισκεφθούν κάποιον ιδιώτη γιατρό για συμβουλές, και ούτε καν σχεδόν την οικονομική δυνατότητα να πάνε σε κάποια δομή υγείας ώστε να τους παρασχεθούν δωρεάν εξετάσεις και ιατρικές συμβουλές.

Φέτος στράβωσε η δουλειά, (δεν καταλάβαμε γιατί)και παρενέβη ο Ιατρικός Σύλλογος δια του προέδρου του Χρήστο Γεωργίου, και απαγόρευσε (??) να διατεθούν αυτές οι δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες.

Κακές γλώσσες λένε, ότι λόγω του ότι η κυρία Βαγιαννίδη (που είναι γιατρός) πολιτεύτηκε φέτος (κατεβαίνει ως δημοτικός σύμβουλος με τον Συκιώτη), ένας γνωστός γιατρός των Καμένων Βούρλων που κατεβαίνει και αυτός ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Κυρμανίδη, έκανε καταγγελία για να ‘σαμποτάρει’ αυτή την δωρεάν συνεισφορά Ιατρικών υπηρεσιών, γιατί μάλλον φοβάται ότι θα του κλέψει ψήφους.

Νομίζω δεν είναι και τόσο ευγενικό αυτό, όποιος και να έκανε την καταγγελία αυτή, γιατί φτωχοί άνθρωποι πάνε σε αυτή την δωρεάν συνεισφορά ρε παιδιά.

Κύριε Κυρμανίδη, αν αληθεύει αυτό εσείς συμφωνείτε με αυτή την πρακτική? Έχετε γνώση του συμβάντος? Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν την καταγγελία ήταν πολιτικοί? Η καταγγελία ήταν κατευθυνόμενη από εσάς? Θα πάρετε θέση σας παρακαλούμε?

Δηλαδή για τις εκλογές και τα καπρίτσια σας, στερήσαμε τους φτωχούς ανθρώπους από εξετάσεις?

Νομίζω η λέξη ντροπή περισσεύει …

Για να ολοκληρώσω κάπου, η οικογένεια των Ιατρών Βαγιαννίδη, απευθύνθηκε και εγγράφως στον Ιατρικό Σύλλογο, αιτούμενη την απαραίτητη σχετική άδεια για εξετάσεις που θα γινόντουσαν την ερχόμενη Κυριακή (3/9) αλλά δυστυχώς ο Ιατρικός Σύλλογος (πρόεδρος Χρήστος Γεωργίου) δεν απάντησε, κατά συνέπεια δεν μπορεί να ολοκληρωθεί αυτή η δωρεάν ιατρική δράση.

Τόσο σας κόβει και εσάς κύριε Γεωργίου τόσο πράττετε … (με όλο τον σεβασμό δηλαδή)

Με τιμή
Κώστας Γιαννακούρος
Ο Blogger



19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

νταξ στην πολιτικη επιτρεπονται τα χτυπηματα. εσεις βαρατε και κατω απο την ζωνη. δεν ειναι καλα σημαδια αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γεωργίου που κατεβαίνει για την περιφέρεια με τον Σπανό? Μαύρο στον Γεωργίου!

Ανώνυμος είπε...

Περίεργα πράγματα από πολλές και ποικίλες πλευρές......τόσοι γιατροί σε
ψηφοδέλτιο, τι συμβαίνει γατζωθηκαμε στην καρέκλα.

Ανώνυμος είπε...

Ειιιιιι'''
Ειπαμε παροχες...
Στο παρα 5' και τζαμπα εξετασεις???
Οικ. Βαγιαννιδη δεν μας τα λετε πολυ καλα!!!
Δεν Υπαρχουν Ανασφαλιστοι Ελληνες
Ολοι Εχουμε ΑΜΚΑ!!
Προσβαση στο Κεντρο Υγειας
Προσβαση στα Αγροτικα-Περιφεριακα Ιατρεια
Προσβαση στο Νοσοκομειο
Ο κ Συκιωτης ,ως Γιατρος
Οφειλε στην 9χρονη Θητεια του ως Δημαρχος
Να Εχει Εξασφαλισει την Μετακινηση των Ανθρωπων που δεν εχουν την Δυνατοτητα, Υπερηλικες και Οχι μονο,
Με Δημοτικη Συγκοινωνια
Προς τις Δομες
Σας Παρακαλω πολυ
ας μην τα ισοπεδωνουμε Ολα!!
Σωτηρες της τελευταιας στιγμης...
Πυροτεχνηματα κα Βαγιαννιδη , με ολο το σεβασμο
Δεν γνωριζομαστε!
Αλλα δεν Βοηθανε τετοιου ειδους Παρεμβασεις στο να Παει ο Τοπος μας Μπροστα.



Ανώνυμος είπε...

Σιγα ρε λεβεντη!!!
Αιντε ας κανουμε ενα εγγραφο
Και ο Ιατρικος Συλλογος Σουζα??
Εαν γινοταν ετσι , να ανησυχουσες
Αντε και εγιναν οι αιμοληψιες...
Που θα πανε τα Αιματα?
Εχουν στο Λογγο μηχανημα η οικ. Βαγιαννιδη να φυγοκεντρισει και?
Σε ψυξη να πανε που?
Στην Αθηνα?
Καθηστε Καλα Παιδια..
Γιαννη Συκιωτη
Ως που Μπορεις να φτασεις
Για να ξαναπαρεις την Καρεκλα?
Ντροπη και μονο Ντροπη!!

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε ρε κατσαπλιάδες;;;;
Τι άρρωστα μυαλά είναι ρε αυτά που έχετε;;;
Όταν κάτι είναι καλό πρέπει να το επικροτούμε και όχι να ρίχνουμε λάσπη επειδή νομίζετε ότι θα χάσετε ψήφους…
Όρνια ε όρνια.

Ανώνυμος είπε...

Και δεν μου λέτε, πέρσι ή άλλες χρονιές, γιατί δεν αντιδράσατε που έγιναν πάλι δωρεάν εξετάσεις? Είστε για τα μπάζα. Ηλία είσαι τυχοδιώκτης, εσύ και η παρέα που έχεις μαζέψει.

Ανώνυμος είπε...

Blogger Κώστα Γιαννακούρο,
επί του θέματος είχε τοποθετηθεί ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, προ ημερών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του LamiaFM1 και είχε αναφερθεί λεπτομερώς (α) Tι προβλέπει το καταστατικό του συλλόγου σε τέτοιες περιπτώσεις (β) γιατί δεν έδωσε άδεια και (γ) ρητά είχε δηλώσει ότι η δεν υπήρχε καταγγελία αλλά η ενημέρωση του συλλόγου ήταν από αναρτήσεις στα τοπικά social media..

Εσείς, ΧΩΡΙΣ να έχετε πλήρη εικόνα του θέματος, ΧΩΡΙΣ να έχετε διασταυρώσει ΑΝ αυτά που λένε οι ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ (όπως λέτε) ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ένα κείμενο ΚΑΤΗΓΟΡΩ εναντίον του Συνδυασμού ΚΥΡΜΑΝΙΔΗ.

Γνωρίζετε ότι αυτό το ΚΑΤΗΓΟΡΩ σας εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ διότι το στηρίζετε στα όσα λένε οι ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ;

Έχετε αποδείξεις ότι ο Γιατρός κ ΚΕΦΑΛΑΣ έκανε τη καταγγελίας;

Εμπλέκετε και τον κ ΚΥΡΜΑΝΙΔΗ και μέσω ερωτήσεων του ζητάτε να τοποθετηθεί επί του θέματος και χωρίς να έχετε απαντήσεις του λέτε ‘’η ντροπή περισσεύει’’.

Και για ‘’επιδόρπιο’’ απευθύνεστε στον κ ΓΕΩΡΓΙΟΥ απαξιωτικά με το ‘’ τόσο σας κόβει, τόσο πράτετε’’

Κε Γιαννακούρο, τι παιχνίδι παίζετε;
Ζηλέψατε τον Τραχανά και είπατε και εσείς να το παίξετε… Γκέμπελ;
Οι άλλες ‘’κακές γλώσσες’’ λένε ότι οι κκ Κυρμανίδης και Κεφάλας θα στραφούν εναντίον σας για διασπορά ψευδών ειδήσεων κλπ
Σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στις δικαστικές αίθουσες !

Ανώνυμος είπε...

Και να οι αποδείξεις των ανωτέρω ... απο https://www.lamiafm1.gr - 25/8/2023

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας δεν μετέχει σε πολιτικά παιχνίδια λέει ο Χρήστος Γεωργίου.
Nτρέπομαι για όσα γίνονται δηλώνει ο Γιάννης Συκιώτης.

Μια ιατρική δράση του Δήμου Καμένων Βούρλων έγινε αφορμή για καταγγελίες που κάνουν λόγο για πολιτικές παρεμβάσεις λόγω προεκλογικής περιόδου και εγείρουν ερωτηματικά για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Πολιτική παρέμβαση που ανάγκασε τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας να βγάλει ανακοίνωση για την ιατρική δράση του δήμου Καμένων Βούρλων κατήγγειλε μέσα από το δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM1 96.2 ο δήμαρχος Γιάννης Συκιώτης που ανέφερε ότι αυτό που συμβαίνει είναι ντροπή. Αφορμή μια ανακοίνωση του συλλόγου που παροτρύνει ουσιαστικά του πολίτες να μην συμμετέχουν σε δράσεις που δεν είναι υπό την αιγίδα του ή δεν γίνονται από μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας.
“Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά ,λυπάμαι,έχουν ποταπά κίνητρα” είπε χαρακτηριστικά

Καμία πολιτική παρέμβαση και σε κανένα πολιτικό παιχνίδι δεν συμμετέχει ο Ιατρικό σύλλογος Φθιώτιδα απάντησε επίσης μέσα από τον ΛΑΜΙΑ FM1 96.2 ο πρόεδρος Χρήστος Γεωργίου, “Δεν υπήρχε καμία σκοπιμότητα.Δεν δέχεται καμιά παρέμβαση πολιτική ο σύλλογος και το έχουμε αποδείξει πολλές φορές.”
Ο Χρήστος Γεωργίου ήταν σαφής ότι θα προτιμούσε να παραιτηθεί ο ίδιος από τις διεκδίκηση των αυτοδιοικητικών εκλογών απο το να συμμετάσχει κατά οποιονδήποτε τρόπο σε πολιτικά παρασκηνιακά παιχνίδια.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ακούστε τα μαγνητοφωνημένα στιγμιότυπα στην ανάρτηση...
https://www.lamiafm1.gr/%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%b4/

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η διαμάχη αφορά τον Συκιώτη με τον Ιατρικό Σύλλογο με πολιτικές προεκτάσεις.
Και παραμένει η ερώτηση. Το 2022 αλλά και τα άλλα χρόνια, γιατί δεν παρενέβη ο Ιατρικός Σύλλογος για αυτές τις δωρεάν εξετάσεις? Μας πουλάτε φούμαρα κύριοι. Το Κεφάλα ποιος τον έμπλεξε και τον σχολιάζετε?

Ανώνυμος είπε...

blogker,
οφείλεις στο μπλοκ να αναρτήσεις τους διαλόγους Συκιωτη-Γεωργίου με την δημοσιογράφο.
Θα μπήκες στο κόπο να τους ακούσεις και τους δυο…….. και ότι……. νομίζεις, να τα σχολιάσεις εσύ!!!..

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τι είσαι ρε 8,33? Ο Συνήγορος του Κυρμανίδη? Χαχαχαχα. Αυτογκόλ έβαλες πάντως γράφοντας το όνομα του Κεφάλα. Ο μπλοκερ δεν έγραψε το όνομα Κεφάλας. Βρε θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

Ανώνυμος είπε...

Τα αλλα Χρονια, Εαν η Ιατρικη Οικογενεια Βαγιαννιδη,με οποιονδηποτε Τροπο
Παρειχε Εθελοντικα Οποιεσδηποτε Εξετασεθς σε ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ
Δεν Ζητησαν ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΜΙΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ
ΜΕ ΜΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΙΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΚΙΩΤΗ!!
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ
ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ
ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΚΙΩΤΗ ΑΣΕ ΠΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΓΑΠΟΝΤΙΕΣ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
ΕΛΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε λεβέντες, εδώ και 10 χρόνια οι συγκριμένοι γιατροί παρέχουν δωρεάν εξετάσεις στο χωριό τους κάθε καλοκαίρι. Φέτος σας πείραξε ? Γιατί άραγε? Αφήστε τις παπαριές μερικοί. Δεν σας σώζει τίποτα.

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη 8:33, απαντώ αναλόγως

Το γεγονός ότι ο πρόεδρος το ΙΣΦ μέσω των δηλώσεων του είπε την δικιά του ιστορία, δεν σημαίνει ότι εμείς το χάψαμε και ότι δεν έχουμε την δικιά μας άποψη για τα πράγματα,και την καταγράφουμε βέβαια αναλόγως.

Κανένα κατηγορώ στον συνδυασμό Κυρμανίδη, απλά ζητάμε να πάρει θέση.
Ψηφοφόρος είμαι, προέκυψε ένα θέμα καθημερινότητας και ζητάω την θέση του, με απώτερο σκοπό να αποφασίσω αν θα τον ψηφίσω ή όχι. Κακό είναι?

Οι κακές γλώσσες μπορεί να λένε ότι θέλουν, ας τους κάνεις μήνυση.

Αποδείξεις δεν έχουμε αγαπητέ για αυτό και δεν αναφέρουμε κανένα όνομα στο άρθρο αυτό.

Η ‘Ντροπή περισσεύει’ ως φράση δεν απευθυνόταν στον Κυρμανίδη, αλλά στην πράξη αυτή καθ αυτή … όποιος και αν την έκανε.

Η φράση προς Γεωργίου ‘’ τόσο σας κόβει, τόσο πράτετε’’ κατ εμάς δεν είναι υποτιμητική γιατί κατ εμάς είναι πολύ έξυπνος ο Γεωργίου, αν εσείς το εκλάβατε ότι ο Γεωργίου είναι χαζός τότε πρόβλημα σας.

Εν κατακλείδι νομίζω ότι όλοι μας εξετάσαμε τα γεγονότα και τις δηλώσεις αμφοτέρων (Δημάρχου και προέδρου του ΙΣΦ), μάθαμε ότι αυτή η δράση γίνεται εδώ και 10 χρόνια αλλά μόνο φέτος (προεκλογικά) έγινε θέμα ….. και βγάλαμε νομίζω τα συμπεράσματα μας.

Αυτή είναι η άποψη μας αγαπητέ. Που νομίζω είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα να την έχουμε και την διακινούμε (κάτι τέτοια νομίζω λέει η σύνθεση του Δημοσίου Δικαίου για την Ελεύθερη διακίνηση Ιδεών εεεε ?)

Ανώνυμος είπε...

Αν έχεις από αυτά που έχουν οι άντρες πες το όνομα σου να σου πω ποιοι τυχωδιοκτες.

Ανώνυμος είπε...

Μήτσακλας

Ανώνυμος είπε...

Blogger Κώστα Γιαννακούρο ,
Μην κάνεις τον ‘’αλέκο’’, ξέρεις πολύ καλά τι έγραψες. Επαναλαμβάνω..

Γράφεις ‘’…ένας γνωστός γιατρός των Καμένων Βούρλων που κατεβαίνει και αυτός ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Κυρμανίδη… ‘’
Ο μόνος γιατρός είναι ο κ Κεφάλας.

Γράφεις ‘’… Κύριε Κυρμανίδη …. Η καταγγελία ήταν κατευθυνόμενη από εσάς? …..’’ και εν συνεχεία ‘’Δηλαδή για τις εκλογές και τα καπρίτσια σας, στερήσαμε τους φτωχούς ανθρώπους από εξετάσεις?’’

Εγώ αν ήμουν Κυρμανίδης ή Κεφάλας θα σου έκανα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.
Και αυτό θα εισηγηθώ ως υποψήφιος στη πρώτη συνάντηση του συνδυασμού μας.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω ότι δεν θα γίνει τίποτα! Κανείς δεν θα κάνει καμία μύνηση και λυπάμαι για αυτή την διάσταση που παίρνει μια τόσο καλή ενέργεια. Θα έπρεπε να ντρέπονται που κάποιοι μια τόσο καλή ενέργεια προσπαθούν να την ακυρώσουν. .κάποιοι καταλαβαίνουν ότι θα χάσουν ....και αυτός δεν είναι ο δήμαρχος