03 Αυγούστου 2023

Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΚΙΩΤΗ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Το αγγλικό επιβατηγό πλοίο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ βυθίστηκε στις 15.4.1912 στον Ατλαντικό ωκεανό, λίγες ώρες μετά τη σύγκρουση του με ένα παγόβουνο … Το πλοίο βρισκόταν στο παρθενικό του ταξίδι και θεωρούνταν αβύθιστο… Αλλά δυστυχώς πήρε στον υγρό του τάφο πάνω από 1500 ανθρώπους … Από την ώρα της σύγκρουσης με το παγόβουνο και μέχρι τη βύθιση του, ο Άγγλος καπετάνιος Έντουαρντ Σμιθ είχε διατάξει την ορχήστρα του πλοίου να παίζει με σκοπό να εμψυχώσει τους κατάτρομαγμένους επιβάτες !!!
Γιατί τα λέω τώρα όλα αυτά;

Μα γιατί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο συμπεριφέρεται και ο ‘’καπετάνιος’’ ΣΥΚΙΩΤΗΣ που έχει διαπιστώσει ότι η κατάρρευσή του δεν αργεί, και είναι αναπόφευκτη …
Έδωσε εντολή στην “ορχήστρα” να παίζει …
Μη φανταστείτε όμως ότι πρόκειται για καμιά σοβαρή ορχήστρα με μεγάλο ρεπερτόριο …
Κάτι νεροπίστολα και κάποιοι περαστικοί που βουτάνε στο βούρκο των ψεμάτων και της συκοφαντίας …
Δεν τους ενδιαφέρει το τι λένε και τι γράφουν …

Δεν τους νοιάζει αν λένε αλήθεια ή ψέματα ή απλά συκοφαντούν τον οποιονδήποτε θεωρούν αντίπαλο τους …
Αρκεί να πιστεύουν ότι έτσι εξυπηρετείται το αφεντικό Συκιώτης…
Και βέβαια δεν ενδιαφέρονται ούτε για τις συνέπειες των πράξεών τους αφού πιστεύουν ότι για να τους έδωσε εντολή ο ‘’καπετάνιος’’ Συκιώτης να παίξουν, το πλοίο δεν πρόκειται να βυθιστεί.

Είναι βλέπετε και αυτή η ματαιοδοξία των ανθρώπων που επιμένουν να μην βλέπουν τα σημάδια της πραγματικότητας … Θεωρούν ότι το καθεστώς θα συνεχίσει την πορεία του και αυτοί θα συνεχίσουν να παίζουν κακόηχα, μονότονα και βαρετά τον ίδιο σκοπό…

Καμία, όμως, ορχήστρα όσο καλά κι αν παίζει δεν μπορεί να αποτρέψει ένα ναυάγιο …
Πόσο μάλλον την κατάρρευση ενός καθεστώτος όταν η ορχήστρα του είναι επιπέδου πανηγυριού… τραχανοπλαγιάς !!!
Το τέλος είναι ήδη προδιαγεγραμμένο…

Ένας αγανακτισμένος ‘’καλοκαιρινός’’ κάτοικος Κοινότητας ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΥ

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην χαθείς τον Οκτώβρη...

Ανώνυμος είπε...

Καθημερινά σχεδόν στοχοποιείτε προσωπικότητες ανώνυμα εδώ μέσα. Μία απ' αυτές χτες δέχτηκε μπογιά στο αυτοκίνητο του. Έχετε χωρίσει τον κοσμο σε στρατόπεδα και δημιουργείτε πόλωση. Συνεχίστε να επιδιδεστε στις ανωνυμες καταγγελίες στα σαιτς, που αυξήθηκαν κατακορυφα με την ανακοινωση των υποψηφιων. Σας βλεπει ο κοσμος και σας εχει πάρει χαμπάρι! Εσεις ειστε στον Τιτανικό και δεν το έχετε καταλάβει...

Ανώνυμος είπε...

Ας καθόταν στα αυγά του κι’αυτος… τον τρώει ο κ…

Ανώνυμος είπε...

Βρε ότι και να λέτε ο Συκιώτης πάει, τελείωσε. Ο ‘’Τιτανικός’’ του έχει πολλά βαρίδια και θα πιάσει πάτο.
Ανθρώπους-βαρίδια…
Ένα από αυτά ο ψευτο-τιτάνας Σκεπαρνάκος που μας φλόμωσε στο ψέμα και μετά έγλυψε εκεί που έφτυνε για την καρέκλα του αντιδημάρχου ! Ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος και ο Σκεπαρνάκος ‘’μάγκας’’ . Ένας κηφήνας του δημοσίου που αν είχε λίγη τσίπα δεν θα κυκλοφορούσε στα κβ αλλά θα κρύβονταν.
Αλλά και πράξεις-βαρίδια…
Δεν υπάρχει κοινότητα που να μην έχει πρόβλημα. Ακόμα και το χωριό του το άφησε χωρίς νερό ενώ ήξερε ότι έχει πρόβλημα απο το 2017. Ο άνθρωπος είναι ανίκανος για να δημαρχεύει αυτόν τον τόπο.

11.03 αν είσαι επιβάτης κατέβα όσο πιο γρήγορα μπορείς γιατί ήδη έχει πάρει κλίση βυθίσματος και θα σε συμπαρασύρει στο βυθο..

Ανώνυμος είπε...

καλά πήγαινε πέτα καμιά σακούλα με σκουπίδια, βγάλε φωτο και κανε ανωνυμη καταγγελια γιατι θεωρεις τον εργατη στην καθαριοτητα δουλαρα σου και μετα μιλα για βυθο.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ εσυ πάλι κάτσε όλη μέρα με ένα καφέ στο χέρι κ τραβά καμια φωτό/ βίντεο τους εργάτες για το φέισμπουκ..

Ανώνυμος είπε...

Οι εργάτες καθαριότητας είναι μια αξιοσέβαστη δουλειά και αυτό είναι θεμελιώδες. Οι εργάτες καθαριότητας, στους δήμους είναι μια εργασία οκταώρου απασχόλησης. Στα Καμένα Βούρλα, όσο μπορώ και διακρίνω είναι μια εργασία 2-3 ωρών, και ξέρω και κάποιους που δεν πάνε καθόλου. Μπορείς να μου πεις έναν καλό λόγο γιατί να πληρώνει ο δήμος ανθρώπους να πίνουνε τσίπουρα στο καφενείο αντί να εκτελούν την εργασία τους κανονικά μέσα στο οκτάωρο τους όπως όλοι οι άνθρωποι? Ξέρω και ονόματα, έχω και φωτογραφίες. Πείτε μου έναν εργάτη καθαριότητας που να εργάζεται 8 ώρες ή έστω 6,40.

Ανώνυμος είπε...

Πληρωμενοι Ψηφοι του Συκιωτη Τα 8μηνα!!!!!
Τι δεν Ξερουμε Ολοι?
8 ΜηΝηνιτες
Και γιατι να Δουλεψουν?
Καριερα Κανουν?
Με εναν ψηφο αντε και 2,3 ακομα της Οικογενειας για τον ανικανο για κατι αλλο, και Καθαρισαμε

Ανώνυμος είπε...

Ποιον Εργατη?
Ποια Καθαριοτητα?
ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας «πληρώνει» όπως μπορεί άλλοι έχουν επιχειρηματίες κ άλλοι εργολάβους γιατί ζορίζεστε ; Ο Συκιωτης έχει μαζί του την κοινωνία τον απλό δημότη της διπλανής πόρτας. Ο χρόνος θα δείξει. Οι εκβιασμοί κ τα οικονομικά ανταλλάγματα δεν περνούν πλέον

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα τελειώσουμε με τις αναθέσεις σε δικηγόρους για τα πρόστιμα του λιμεναρχείου, ξέρει κανείς;; 10 αναθέσεις προσεχώς.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο εάν βγει ο Πλατανιάς. Ουδείς άλλος

Ανώνυμος είπε...

έχει μαζί του και αυτούς που μας είναι άγνωστοι γιατί δεν εχουν το θάρρος να βγουν μπροστά και έχουν μισθώσεις τα μηχανήματα τους και τα τρακτερ στη πολιτική προστασία του δήμου εισπράττεται χιλιάδες ευρώ καθώς επίσης και αυτούς που καλλιεργούν με δωρεάν καύσιμο χρεώνοντας το στο Δήμο αφού τους το προμηθεύει με δοχεία υψηλότατες στέλεχος του δημοτικού συμβουλίου. και η ντροπή ντρέπεται

Ανώνυμος είπε...

Τελικά.... Ενοχλεί πολυ ο Συκιωτης... Σε βάθος ανάλυση... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?
Ασχολείσαι με κάποιον όταν αξίζει.... Αυτός που είναι πατροναρισμενος δεν αξίζει να ασχοληθείς! Ότι κ να πουμε τελικά η διαφορά του outstanding.. Του Κου Συκιωτη φαίνεται!

Ανώνυμος είπε...

Μην μπερδεύεις τις εξαρτήσεις και τις πελατειακές σχέσεις που έχει αναπτύξει 9 χρόνια τώρα με το ωραίο outstanding που γράφεις φίλε. άλλο το ένα άλλο το άλλο. Μην μας πουλάς φούμαρα, όλοι από εδώ είμαστε και όλοι ξέρουμε τι γίνεται.