21 Αυγούστου 2023

Ασπρονέρι: Κλοπές σε αυτοκίνητα μέρα μεσημέρι ακόμη και στον κεντρικό δρόμο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μέσα σε λίγα λεπτά έσπασαν ένα αμάξι και διέρρηξαν ακόμη ένα…

Για πολλοστή φορά αυτοκίνητα λουόμενων στο Ασπρονέρι του Δήμου Καμένων Βούρλων, έγιναν στόχοι διαρρηκτών.

Το μεσημέρι της Κυριακής (20/8) καταγγέλθηκαν στο ΑΤ Καμένων Βούρλων, δύο ακόμη περιστατικά διαρρήξεων, από ιδιοκτήτες οχημάτων που τα είχαν παρκάρει στο ύψος του ξωκλησιού, στον κεντρικό δρόμο πάνω από τη δημοφιλή παραλία της Φθιώτιδας.

Στη μία περίπτωση ο δράστης ή οι δράστες (η εμπειρία προηγούμενων διαρρήξεων καταδεικνύει οργανωμένη επιχείρηση από 2 έως και 4-5 άτομα), παραβίασαν την πόρτα ΙΧΕ και αφαίρεσαν από μέσα μία τραπεζική κάρτα και ρούχα μικρής χρηματικής αξίας.

Στη δεύτερη περίπτωση οι «ποντικοί» έδρασαν πιο δυναμικά, σπάζοντας το ένα παράθυρο και αφαιρώντας επίσης τραπεζική κάρτα αλλά και ένα σεβαστό χρηματικό ποσό γύρω στα 400 ευρώ.

Αν και τις περισσότερες φορές η παράνομη δράση των συγκεκριμένων ατόμων, δεν γίνεται άμεσα αντιληπτή, υπάρχει η εμπειρία παρακολούθησης υπόπτων και η ταυτοποίηση τους δεν αργεί να στοιχειοθετηθεί από τα αποτυπώματα που αφήνουν ή από συναλλαγές που επιχειρούν να κάνουν στη συνέχεια με κλεμμένες τραπεζικές κάρτες ή κλεμμένα αντικείμενα.

Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Καμένων Βούρλων.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαν Νταμ που είναι όταν τον χρειαζόμαστε;

Ανώνυμος είπε...

Κάποιες ταμπέλες ενημερωτικές, ότι γίνονται κλοπές γιατί δεν βάζει ο δήμος;; Πόσο στοιχίζουν;; Σήμερα πήγα Γαλαξία, υπήρχε τέτοια ενημέρωση σε πινακίδα, ότι ο χώρος στο πάρκιγκ ΔΕΝ Φυλάσσεται. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ # ΑΣΤΕΡΕΣ ΜΑΣ#

Ανώνυμος είπε...

ούστε γατάκια ,το πρόβλημα βρίσκεται στην αδειοδότηση των μπιτς μπαρ που δεν έχουν ελεγχόμενα πάρκιγκ και στην αστυνομία που δεν κόβει κλησεις επί την της πρώην εθνικής οδού.
Αυτά τα δύο δημιουργούν την κλεψιά και τον αθέμιτο ανταγωνισμό από ένα άλλο σημειο στην θάλασσα που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει όπως στον Α/Κ

Ανώνυμος είπε...

Γατάκι... πέριξ στο εκκλησάκι, γίνονται οι κλοπές..

Ανώνυμος είπε...

Ενα ,Δυο, Τρια Αυτοκινητα Εταιρειας Φυλαξης?
Δεν Μιλαμε για Δημοτικη Αστυνομια, Πολυτελεια!!!
Τα Χρηματα απο τα Προστημα
Του Ναυαγοσωστη θα πιαναν Τοπο
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΙ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΟ ΠΡΟΝΕΙΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ!!¡