22 Αυγούστου 2023

Καμένα Βούρλα: Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του συνδυασμού του Γιάννη Πλατανιά “Δημοτών Αρχή”

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ο Γιάννης Πλατανιάς παρουσίασε υποψήφιους Συμβούλους

Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 21 Αυγούστου 2023 στα Καμένα Βούρλα, η παρουσίαση υποψηφίων Συμβούλων του συνδυασμού “Δημοτών Αρχή” του Γιάννη Πλατανιά.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Καμένων Βούρλων κ. Γιάννης Πλατανιάς, παρουσίασε περισσότερους από 90 υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους στον προαύλιο χώρο Αγίου Παντελεήμονα στα Καμένα Βούρλα. Μία καλοστημένη παρουσίαση συνδυασμού την οποία παρακολούθησε πολύς κόσμος σε προεκλογικό παλμό.

Δείτε το φωτορεπορτάζ ενώ θα ακολουθήσει σχετικό άρθρο με την ομιλία του κ. Γιάννη Πλατανιά στο fonografos.net

142 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω το παιχνίδι τελείωσε. Πολλά τα ονόματα. Είδα και τον Μακρυνίτσα εκεί

Ανώνυμος είπε...

Πλατανιάς ο νέος δήμαρχος !
Τον κόβω ίσα με 45% !!!

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου
Μακρυνίτσα Δημήτρη
Τα έκανες όλα
Γ Α Ρ Γ Ά Ρ Α
οσα σου έκανε η όμορφη
ομάδα σου.......!
Καλη επιτυχία......!

Ανώνυμος είπε...

Υποψήφιε δήμαρχε κ Κυρμανίδη ξέρω ότι διαβάζεις το blog και σχολιάζεις και ανώνυμα γι αυτό επέλεξα μέσω αυτού να σου πω τa εξής...
Οι άντρες όταν έχουν να πουν κάτι για κάποιον... το λένε face to face και όχι με μηνύματα σε τρίτο πρόσωπο. Η αλαζονεία σου έχει αποδυναμώσει το μυαλό σου.
Μια ακόμη απόδειξη ότι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
Ένας ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ (Ξέρεις εσύ…)

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τι έγινε στη συνάντηση του Συκιώτη στο Μώλο ;
Ήταν κάποιος εκει να μας ενημερώσει ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά εσεις του ΠΛΑΤΑΝΙΑ παράκληση
γράψτε τα ονόματα των
υποψηφίων Δ.Σ..
Για μας τους μακρυνούς.....

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΟΜΩΣ ......Κ ΜΚΡΥΝΙΤΣΑ Δ. ΕΒΓΑΛΕΣ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Γ.
ΚΑΙ Σ ΑΝΩΤΕΡΑ Κ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ......!

Ανώνυμος είπε...

Θα τα μάθεις από την αναδημοσίευση στο μπλογκ από τον φωνογράφο.
Είναι 90 σήμερα +
* * * * * προσεχώς, τι να σου γράφουν, υπομονή δύο μέρες.

Ανώνυμος είπε...

Μακρυνίτσα Δ. εάν η φωτογραφία ήταν με τον κ.Κυρμανιδη θα ήταν ποιο φωτεινή, άσε με τον κ. Συκιώτη θα έλαμπε ο τόπος όλος. Ας γράψω και εγώ μια ....κακία. χαχαχαααα

Ανώνυμος είπε...

Σε όποια εργασία και αν πάει να πιάσει δουλειά σήμερα κάποιος το πρώτο που του ζητάνε είναι το βιογραφικό του. Ο κ. Πλατανιάς ως υποψήφιος Δήμαρχος Καμένων Βούρλων ας ανακοινώσει κάπου επίσημα το βιογραφικό του για να γνωρίζουν οι δημότες του Δήμου Καμένων Βούρλων τι έχει σπουδάσει. Ο κ. Πλατανιάς όπως λέγεται έξω στην αγορά είναι απόφοιτος Λυκείου και έχει δουλέψει αρκετά χρόνια ως πλασιέ φαρμάκων. Την πρώτη δε τετραετία που κατέβηκε με τον κ.Συκιώτη ως Δημοτικός Σύμβουλος και εκλέχθηκε τον έκανε ο κ.Συκιώτης Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου. Από εδώ αρχίζουν με την παρέα του Καραμανώλη Αδάμ, Μπεζάτη Φρόσω, Τριανταφύλλη Νίκο όλες οι παρανομίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στα Καμένα Βούρλα όπως : Η παράνομη λειτουργία του μπιτσόμπαρου στο Ασπρονέρι(εμπλοκή με πολεοδομία, κτηματολόγιο, δασαρχείο, πολεμικό ναυτικό, NATURA κ.α) όπου τον κρατάει και τον εκβιάζει ο κ. Συκιώτης τον κ. Πλατανιά και έτσι τον έχει κατεβάσει ως λαγό για υποψήφιο Δήμαρχο για να ανακόψει την δυναμική του Κυρμανίδη στα Καμένα Βούρλα. Το ξεπούλημα του λιμανιού για 40 χρόνια σε ιδιώτη με το ευτελές τίμημα των 1,300 ευρώ το μήνα. Μη πληρωμένα νερά στο Δήμο από επαγγελματίες ιδιώτες ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Η μετατροπή πλατειών μέσα στα Καμένα Βούρλα σε Οικοδομικά Τετράγωνα. Ανεξέλεγκτη χρήση καυσίμων. Το πνευματικό κέντρο στον Άγιο Κωνσταντίνο κόστισε 1,3 εκατομμύρια και αν ρωτήσεις οποιοδήποτε Μηχανικό θα σου πει ότι με αυτά τα χρήματα θα έφτιαχνε άλλο ένα τέτοιο κτήριο και θα του περίσσευαν και χρήματα. Νοικίασμα μαγαζιών από Αντιδημάρχους κ.α……. Αυτοί δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν το θράσος και έρχονται να ξαναβάλουν πάλη υποψήφιοι και εφόσον ξανά εκλεγούν να αποτελειώσουν ότι δεν πρόλαβαν την προηγούμενη θητεία. Πάντως με 2 έως 3 άτομα υποψήφιους από την ίδια οικογένεια και με όλους όσους δουλεύουν στο μπιτσόμπαρο υποψήφιους για δημοτικούς συμβούλους στο Δήμο Καμένων Βούρλων δεν κερδίζονται εκλογές. Αν τους ξανα θέλετε αυτούς ΔΟΞΑΣΤΕΤΟΥΣ και ΞΑΝΑΨΗΦΪΣΤΕ ΤΟΥΣ. Μην λέτε όμως αύριο πάλη τα ίδια …. Γιατί ο τόπος δεν πάει μπροστά κ.α. τέτοια ……

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ 90 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ..ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ??

Ανώνυμος είπε...

Ηλία ελα να δεις ποσο ένα θα είσαι πρώτος όπως ισχυρίζεσαι στα Καμενα !!! Ούτε με κυάλια δεν θα φτάσεις στο βάθρο. Θα σε περάσει μέχρι κ ο Ηλιοπουλος

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστή 3:09 μ.μ. fan του Κυρμανίδη ( ή είσαι ο ίδιος ;) φτάνει η προπαγάνδα, ας πούμε μερικές αλήθειες…
1/ Πράγματι ο κ Πλατανιάς δεν έχει κάποιο πτυχίο. Αυτό δεν λέει τίποτα. Πολλοί άνθρωποι όμως που διακρίθηκαν στη Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι μόνο, δεν είχαν πτυχίο.
2/ Ο κ Πλατανιάς έχει 35 χρόνια ένσημα στον Ιδιωτικό Τομέα. Ποια τα ένσημα του Κυρμανίδη ; Ένας κρατικοδίαιτος πολιτικάντης είναι, από αυτούς τους αριστερο-δεξιούς που χρεοκόπησαν την Ελλάδα.
3/ Ο κ Πλατανιάς μπορεί να μην έχει πτυχίο αλλά στην ομάδα του υπάρχουν επαγγελματίες, που έχουν διακριθεί είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες είτε ως στελέχη στον ιδιωτικό τομέα οι οποίοι έχουν ΓΝΩΣΗ και όχι ΑΠΟΨΗ. (μηχανικός - χημικός – οικονομολόγος – γιατρός – κλπ ). Σε αντίθεση με αυτούς που έχει ο Κυρμανίδης που έχουν ΑΠΟΨΗ αλλά εν έχουν ΓΝΩΣΗ. Και ο σκύλος μου έχει άποψη που θα πάει να βρει τροφή αλλά γνώση για να την φτιάξει δεν έχει. Αυτή είναι και η διαφορά των 2 ομάδων.
4/ Με γκεμπελίστικες μεθόδους (λέγε-λέγε κάτι θα μείνει) δεν πρόκειται να πείσεις κανέναν. Μιλάς για παρανομίες. Ιδού η Ρόδος. Έχεις στοιχεία στον Εισαγγελέα. Και αν υπάρχει ΕΝΟΧΟΣ αυτοί ΔΕΝ είναι ο Πρόεδρος του ΔΣ ή οι Αντιδήμαρχοι, αλλά ο Δήμαρχος. Ξεχνάς εσκεμμένα ότι το σύστημα διοίκησης στους Δήμους είναι δημαρχοκεντρικό και δεν μπορεί να ληφθεί καμιά απόφαση χωρίς την υπογραφή του Δημάρχου. Και Δήμαρχος 9 χρόνια είναι ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ.
5/ …
Νομίζω σε 1η φάση να φτάνουν αυτές οι αλήθειες !
Υπάρχουν και άλλες….
Εξάλλου τώρα ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική περίοδος…
Και υπάρχουν πολλοί σκελετοί στη ντουλάπες των κκ Συκιώτη και Κυρμανίδη.
Όλα στην ώρα τους…

Ανώνυμος είπε...

Παραγγελία στην ΑΜΣΤΕΛ κάνατε για τους διακριθεντες στο ιδιωτικό τους βίο ;

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστή μ.μ. Επιτέλους οι δημότες του Δήμου των Καμένων Βούρλων έχουν ένα πλήρες Βιογραφικό του υποψηφίου Δημάρχου κ.Πλατανιά Γιάννη. Ότι είναι απόφοιτος Λυκείου και έχει δουλέψει αρκετά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως πλασιέ φαρμάκων. Ακόμη είναι διαχειριστής ενός παράνομου μπιτσόμπαρου στο Ασπρονέρι. Αυτός ο άνθρωπος όποιοι τον ψηφίσετε από τους δημότες των Καμένων Βούρλων πιστεύετε πράγματι ότι θα έλθει να βάλει τάξη και νομιμότητα στο Δήμο των Καμένων Βούρλων (όταν ο ίδιος είναι βουτηγμένος στην παρανομία) ….. Δοξάστε τον και ψηφίστε τον…. Η ευθύνη είναι όμως δική σας ….

Ανώνυμος είπε...

Εν τέλει ο χαρακτήρας του μήπως είναι η αχίλλειος πτέρνα του???

Ανώνυμος είπε...

Αν το μπιτσόμπαρο είναι παράνομο γιατί δεν το καταγγέλεις ;
Ρε φίλε μήπως πήγες να του ζητήσεις δουλειά και δεν σε πήρε ;

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο νυν Δήμαρχος είναι τέρας μορφώσεως που πήγε και πλήρωσε να γίνει «γιατρός» στις Σερβίας

Ανώνυμος είπε...

AN O ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ;ΟΙ ip ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΚΑΝ ΠΩΣ ΡΙΧΟΝΤΑΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΛΑΣΠΗ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΡΟΣΔΟΚΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Θυμόμαστε πριν 6-7 χρόνια το καυγά στο δ.σ με τον Βούλγαρη, που έτρεχε πολεοδομικές κλπ. Η επιχείρηση τότε ήταν στο όνομα της γυναίκας του. Αλλά η αποκορυφωση είναι κάποιος που επικαλείται το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ως εμπλεκόμενη υπηρεσία δημοσίου. Τα συμπεράσματα ...δικά σας

Κριτων είπε...


Όντως ηταν μια αξιοπρεπή παρουσίαση χαμηλών τόνων χωρίς το στοιχείο της υπερβολής που κατά βάση είναι θετικό συγκριτικο μεγεθος
Η καταγραφή στοιχείων και προσώπων πάντα θα έχει ελλείψεις και έτσι το αποφεύγω.
Εντύπωση προκαλεί η ανεβασμένη αδρεναλίνη που μεγιστοποιεί την συγκίνηση που πάντοτε σε τέτοιες συγκεντρώσεις είναι "οπιούχα" σε σχέση με την πραγματικότητα.
Συμφωνα με αυτές των δύο άλλων υποψηφιων ήταν και αυτή διαφορετική .
Δεν υπάρχει άλλωστε μετρησιμη αντικειμενικά ποιοτική αξιολογιση εκτός της ποσοτικης.
Αν πρέπει κάτι να μετρηθεί είναι η εμπειρία στα κοινά που όντως υπάρχει σε όλους τους επικεφαλεις λόγω θητείας.
Ένα ιδιαίτερο θέμα είναι τα "βαρίδια" που αναφέρουν πολλοι σχολιαστές.
Όμως αυτό είναι ένα υποκειμενικό θέμα και κυρίως αφορά το. Συμβούλους.
Λ.χ.Ενας πρώην αντιδήμαρχος με μεγάλη "ζήτηση" από όλους, μου έθεσε την εξής παράμετρο:-'Πως μπορώ να ενδώσω σε συμμετοχη στις δημ. Εκλογές όταν στις ηγετικές ομαδες(αρχικος πυρήνας) είναι άτομα που στο παρελθόν με έδειχναν ως αιρετικό στην πολιτική "ορθότητα" της τότε διοικησης η οποία όμως αιρετική άποψη δικαίωσε μετέπειτα εμένα.
Θα πρέπει να αρκεστουμελοιπον αν είμαστε πραγματιστές σε προσδοκιες μετριοπαθών στόχων .
Γενικά όμως ως τελική αποτίμηση τα ψηφοδέλτια δεν έχουν σημαντικές ποιοτικές διαφορές.

Ανώνυμος είπε...

Έκπληξη μου προκαλεί το γεγονός της παρουσίας του Τσωμου πλάι πλάι με τον εκ Καινούργιου γνωστο Δικηγόρο τα συμπεράσματα δικά σας !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Κ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ , ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΤΣΩΜΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΥΡΜΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΜΩΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

«Πριν 6-7 χρόνια», «ο Βούλγαρης», «καποιος»,το «ναυτικό»,μπλα μπλα μπλα…Εσύ μάλλον ξέρεις και ποιός έφαγε τον Κένεντυ άρχοντα!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι μας κατηγορησατε για τη στηριξη που δίνουμε στον έναν και μοναδικό ηγέτη του τόπου μας.
Τώρα όμως που ο Χαλίφης Πλατανιάς παρουσιασε στο μισό του ψηφοδέλτιο το προσωπικο του μπιτσομπαρου του δεν τρέχει τίποτα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ (βυσματικα) ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΕ@$ ΟΔΟ¥ & Γ@Λ@ΞΙ@ "ΟΙ ΓΛ€ΙΦΟΚΩΛ*Δ€Σ"

Ανώνυμος είπε...

Φίλε σχολιαστή 9:18 μ.μ , επειδή φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις, σε πληροφορώ ότι η Διεύθυνση Φάρων ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό, και ότι δεν επιτρέπεται σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από τον Φάρο Ασπρονερίου να λειτουργεί οτιδήποτε.

Ανώνυμος είπε...

Κλάσεις ανώτερος ο Πλατανιάς τους τελείωσε από τώρα..ίδρωσαν οι σύμβουλοι του πιπίλα που ξέρουν ότι δεν θα ξανά βγουν και χάνουν το κασέρι..

Ανώνυμος είπε...

Από τον Λια λακαν. Όλο μεταγραφές ακούω

Ανώνυμος είπε...

9.18 δεν ηταν καυγάς......
Ηταν Δ Συμ/λιο ........
Και θέμα προ ημερησίας διατάξεως.......
Παράκληση στον κ μπλοκερ να το αναρτήσει
να το δουν οι δημότες πως λειτούργησε το σύστημα
που έβγαλε λάδι τον κ Πλατανιά......
Κ μπλόκερ το βιντεο έχει πολύ πλάκα βγάλτε το.....!

Ανώνυμος είπε...

Η προπαγάνδα σας υπέρ του πιπίλα τελείωσε!!Ο τόπος θα πάει μπροστά…..Με πλατάνια.Με έναν συνδυασμό που κατά 98%ειναι καθαρός!!Πλατανια θα λέτε και θα κλαίτε……

Ανώνυμος είπε...

Μην γράφετε βλακείες, δεν υπάρχει νόμος για φάρους και απόσαση 1 χλμ. Επίσης το μπαρ είναι νόμιμο μιας και είναι σε ιδιόκτητο χώρο. Επίσης και οι ξαπλώστρες νόμιμες είναι γιατί έχει άδεια από τον δήμο χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχος ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Βρε Ταλιμπάν δεν μπορείτε να κατανοήσετε ότι υποστηριζοντας και κατηγοροντας ο ένας τον άλλον ρίχνετε νερό στον μύλο του Ηλιοπούλου.
Θέλετε να βγάλετε κομουνιστικρατουμενο δήμο;

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα θέλει ο Γιαννης, γιατί θα πρέπει να ψηφίζει στο δημ συμβούλιο. ΝΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε τα παδιά
Του Πλατανιά
Ειναι καλά
Παιδιά......!


Αθώες Περιστερές......
Ξυπνάτε δημότες/σες..
Η παρέα κάτι μυρίστηκε
Τί όμως;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι/ες σχολιαστές, να ένα περιστατικό που αξίζει να διαβάσετε και να το αξιολογήσετε μιας και βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο…
----
Στις 8/8/23 υπήρξε συνεδρίαση του ΔΣ με θέμα την 4η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού. Παρόντες ήταν 14 Δημοτικοί Σύμβουλοι (από τους 27) εκ των οποίων 10 της συμπολίτευσης και 4 της αντιπολίτευσης.
Μετά την εισήγηση του Προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας κ Γάκη, για το ποιοι κωδικοί του Προϋπολογισμού τροποποιούνται, ακολούθησε διαλογική συζήτηση.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ ΦΛΩΡΑΚΗΣ είπε: “Δεν ψηφίζω τα θέματα όσο το Δημοτικό Συμβούλιο ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ των Δημοτικών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης στον Εισαγγελέα και την προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης γνώμης. Εμείς οι μεγαλύτεροι κ Συκιώτη μικρά παιδιά ζούσαμε με την απειλή του χωροφύλακα. Ε’ δεν θα πεθάνουμε και με την απειλή του Εισαγγελέα’’
----
Απέρριψαν την πρόταση του κ Φλωράκη οι 10 Δημοτικοί Σύμβουλοι της διοικούσας παράταξης, οι κκ Συκιώτης, Σωσώνης, Σκεπαρνάκος, Πενταλιός, Παπαγρηγορίου, Κριτσόβας, Μπατσογιάννης, Δημόπουλος, Καροπλέσης , Τσιτίνης,
----
Θυμίζω ότι η υπόθεση αφορά Μήνυση που έχει υποβάλλει ο Προϊσταμένος της Οικονομικής Υπηρεσίας κ Γάκης, κατά των 8 Δημοτικών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης, για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ, διότι σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απέρριψαν την εισηγητική του πρόταση για ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ, λέγοντάς του ότι προσπαθεί να τους παραπλανήσει υπολογίζοντας τα αναμενόμενα έσοδα με λάθος τρόπο.
Αυτό ο κ Γάκης το θεώρησε ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ;;;
----
Και ο δήμαρχος κ Συκιώτης…
1/ Αντί να παραπέμψει τον Δημοτικό Υπάλληλο κ Γάκη για ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ με την αιτιολογία της προσπάθειας φίμωσης της φωνής της αντιπολίτευσης…
2/ Αντί να είναι αυτός, ως ο επικεφαλής του Δημοτικού Συμβουλίου, που έπρεπε να εισηγηθεί και να προτείνει να ψηφιστεί η καταδίκη αυτής της ενέργεια
Το παίζει … Πόντιος Πιλάτος !
Ένα ακόμα περιστατικό που φανερώνει το ποιος είναι πραγματικά είναι ο δήμαρχος κ Συκιώτης !
Τα σχόλια δικά σας…

Ανώνυμος είπε...

Επειδή τα σχόλια είναι δικά μας.
Πρώτα η μηνυση έχει ένα κομβικό σημείο την λέξη ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ δηλ εσκεμμένη ενέργεια με δόλο.
Αυτό δεν μπορούσε να αποδειχθεί πολιτικά ήταν εικασια,διότι ο προϊστάμενος οικονομικής υπηρεσιας μπορούσε να έκανε και λάθος στην εισηγηση .
Συνεπώς η αντιπολίτευση έπρεπε να περιοριστει στην πολιτική αντίθεση της πρότασης όχι στην πολιτική εκτιμηση.
Από την άλλη πλευρά ο Εναγων δεν έπρεπε να φτάσει στο δικαστηριο πριν στείλει εξώδικο όπου θα απαιτουσε μια αναδιατυπωση του χαρακτηρισμού, άρα και μια ηθική δικαίωση. Τώρα την αναζητεί μέσω δικαστηρίου.
Επίσης ως προς την τοποθετηση 12,10 μμ ως συμπεράσματα το λιγωτερο είναι αυθαίρετα,διότι ο χωροφύλακας του τότε με τα δικαστήριο του σήμερα καμία σχέση δεν εχουν.
Εκτός. του οτι ακομη και σήμερα ένας ιδεολογικοπλητος αριστερός δεν μπορεί να είναι κανονικος!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΑΝΤΙΟΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ .

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Ή ΚΟΠΗΚΕ ?

Ανώνυμος είπε...

Την ευθύνη για όλα την ανέλαβε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθως κ το ποσο των 600.000 περίπου χιλιάδων εφ όσον καταδικαστεί ο συνδυασμός θα το πληρώσει ο Τσωμος γιατί κ σύμφωνα με την απολογία όπως λέει τα έχει όλα πάνω του. Όμως να δούμε εάν γυρίσει τούμπα ο τροχός που θα κρυφτεί ο καταθετών τη μήνυση με τον Συκιώτη. Βαστάτε να δείτε αφού ο ασκός έχει ανοίξει κ ο Τσωμος κατεβαίνει με Κυρμανιδη

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 1:04 LINK ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ:

https://dai.ly/x8neidx

Ανώνυμος είπε...

Εχει αξια να διαβασουμε την αιτηση Τσωμου και την απαντηση Γακη.

Ανώνυμος είπε...

Σα να βλέπω ανακοίνωση ΣΥΚΙΩΤΗ 2019 χαχαχαχα. Ηλία ριχτο….

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Είδα το βίντεο στο Ντέιλι μοσιον, εκεί γράφει το φμπουκ του πλατανια ότι είναι αναρτημένο και γράφει κάποιους δείκτες στα ρώσικα πχ μπουφεριζατσια.Αντικειμενικα, έχει πολλούς συνταξιούχους,έχει τους γνωστούς φευγατους πρώην του συκιωτη και υπαλλήλους του. Είναι ένας συνδυασμός ανάγκης να συμπληρώσουμε για να κατέβουμε στις εκλογές οπως όπως γιατί αν δεν κατέβουμε θα εκτεθουμε. Σίγουρα θα είναι τρίτος. Κανείς δεν κατηγόρησε το πλατανια ότι δεν είναι πολιτικός. Είπαμε ότι δεν έχει πολιτικό λόγο, δηλαδή κάνω αυτό για να πετυχω αυτό .Είναι τελείως διαφορετικό. Ούτε ο συκιωτης και ο κυρμανιδης είναι πολιτικοί, αυτοδιοικητικοι είναι. Μίλησε με τα γνωστά κλισέ ότι θα είμαστε διαφορετικοί και θα κάνουμε καινούργια αρχή. Μηδενισε τα πάντα γιατί κατάλαβε ότι δεν τον συμφέρει. Είπε πράγματα που δεν ισχύουν, πχ ότι φταίει ο συκιωτης για τα ιαματικά του ταιπεδ και από κάτω οι γιαγιάδες χειροκροταγανε. Να αγαπάς κάποιον αλλά μην χειροκροτας μπαρούφες.

George N είπε...

Μπράβο φίλε σχολιαστή 12.10 . Να και κάτι που αξίζει να διαβαστεί και να αναρτηθεί ως κύριο άρθρο.στο blog. Ένα ζήτημα πως εννοεί τις δημοκρατικές διαδικασίες η διοικούσα ομάδα και ειδικά ο δήμαρχος κ Συκιώτης.
Και η άποψή μου είναι,
Ο Δήμος μας είναι υπό κατάληψη ενός ανεύθυνου αλαζόνα και μερικών χρήσιμων ηλίθιων, που ενδιαφέρονται μόνο για τη μόστρα : για επίδειξη, για βιτρίνα, για εντυπωσιασμό ...
Η ΠΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ !
Ας τελειώνουμε μαζί της. Δεν μας αξίζει !

George N

Ανώνυμος είπε...

Μεσιέ Τραχανά όσο μιλάς, όλο και περισσότεροι απομακρύνονται από Συκιώτη και τραβούν προς Πλατανιά και Κυρμανίδη μεριά. Συνέχισε...

Ανώνυμος είπε...

Ο πιπιλας υποσχέθηκε ότι θα φέρει τα καβείρια μυστήρια στα Κ.Β

Ανώνυμος είπε...

Μεσιέ Τραχανοβιτς πες αλεύρι.
Ο Παπαγρηγοριου σε γυρεύει.
Θα σε παει αίμα μέχρι της εκλογές Δημοσθένη Βεργή του Αγίου.

ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι αγαπητέ που βρίσκεις ενδιαφέρον το σχόλιο του 12.10.
Θα σταθώ στην επισήμανση σου ότι στο δήμο έχει γίνει κατάληψη.!
Προφανώς εννοεις ότι δεν έχουν δημοκρατική νομιμότητα.Αυτο θα το αποφασίσουν οι δημότες και όχι εσύ.
Αλλά μήπως και οι δημόσιοι υπάλληλοι που αρνούνται την αξιολογιση μέσω της παγκόσμιας πατέντας(Μονιμότητα) δεν έχουν κάνει κατάληψη στο κράτος;
Όμως επειδή είσαι ανελευθερος αριστερός δεν μπορείς να αξιολογήσεις την δυτικου τύπου δημοκρατια παρολο που ζητάς τον κομφορμισμο της.
Κάνε λίγο υπομονή έρχεται στα πράγματα ο Ηλιόπουλος με την Λαικη Συσπειρωση

Ανώνυμος είπε...

Ο Τραχανάς καλά τα λεει δεν είναι μυωπικος . Τι δεν καταλαβαίνετε, οταν λέει ότι τα γυναικόπαιδα από το σόι και οι υπάλληλοι του με τις οικογένειές τους, νόμιζαν ότι πήγανε στον γάμο του να του πουν να ζήσει! Η όταν λέει ότι αυτό δεν είναι κριτηριο πολιτικής αποδοχης!

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστή 6:33, Ιδιοκτησία κ. Πλατανιά και άλλων διεκδικητών, για την οποία υπάρχει εκκρεμοδικία στα δικαστήρια, εφόσον δεν τελεσιδικήσει υπέρ του κ. Πλατανιά και των διεκδικητών, δεν θεωρείται ιδιοκτησία…….

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τον Διογένη τον κυνικό την εξουσία (εδώ εν προκειμένω την εκάστοτε διοίκηση του Δημου)
πρέπει να την αντιμετωπίζεις όπως την φωτιά, ούτε κοντά να καίγεσαι ούτε μακριά να παγώνεις!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ανέκδοτο. Είναι πραγματικό γεγονός !
Τρεις υποψήφιοι του Κυρμανίδη πίνανε καφέ στον ΦΛΟΙΣΒΟ.
Βλέπουν να έρχεται ο Κυρμανίδης και να κάθεται σε άλλο τραπέζι.
Μάκης…: : Γιατί κάθεσαι μόνος, έλα στο τραπέζι μας να πούμε και τίποτα για τις εκλογές.
Κυρμανίδης: Δεν θα μου πεις εσύ που θα καθίσω. Εγώ είμαι ο αρχηγός.
Μάκης…: : Πας καλά. Τι είμαστε εμείς ;
Κυρμανίδης: Εγώ αποφασίζω. Εσύ πρέπει να υπακούς.
Μάκης…: : Ε’ δεν πας καλά. Τι ‘θελα και έμπλεξα μαζί σου. Μην με υπολογίζεις. Αποσύρομαι.

Αυτός είναι ο αλαζόνας Κυρμανίδης που θέλει να γίνει και δήμαρχος.
Δημότες μαυρίστε τον γιατί αυτός έτσι και βγεί δήμαρχος θάναι χειρότερος και απο τον Συκιώτη.

Ανώνυμος είπε...

Ωωω,καλά λες φίλε! Ευχαριστούμε!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε σχολιαστή 12.04 π.μ Αυγούστου 23,
πράγματι δεν γνωρίζω που ανήκει η αρμοδιότητα, είχα την άποψη ότι εποπτεύεται από το Λιμεναρχείο , αλλά και {{ ότι δεν επιτρέπεται σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από τον Φάρο Ασπρονερίου να λειτουργεί οτιδήποτε.}} όπως γράφεις .
Το έψαξα στο διαδίκτυο και δεν βρήκα κάτι, εκτός εάν το άκουσες στο καφενείο .
Εσύ που είσαι γνώστης πληροφόρησε μας σε ποιο νόμο κλπ το βρήκες, γιατί σε χίλια μέτρα υπάρχουν σπίτια ,οικισμοί, παλαια λειτουργούσε πρατήριο βενζίνης και στον ίδιο χώρο του μπαρ, λειτουργούσε κάμπινγκ.
Από την ανάρτηση σου αυτή, ο σχολιαστής 5:57 μ.μ., Αυγούστου 23, έβγαλε το συμπέρασμα ότι {{υπάρχει εκκρεμοδικία στα δικαστήρια……..}} Κάνω λάθος και ξέρει αυτός κάτι παραπάνω?.

Ανώνυμος είπε...

Λασπολόγοι κ συκοφάντες μόνο έτσι πάτε να κερδίσετε με ψέματα κ λάσπη

Ανώνυμος είπε...

Ο Διογένης είπε και αυτό. -' Θα ήθελα να ήμουν Γλάρος να τα έβλεπα όλα από ψηλά και να εχεζα εκείνους που το άξιζαν!

Ανώνυμος είπε...

Το αξίζεις ένα χ...σ...ο

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά διάβασα τα σχόλια σου για τις μπαρουφες Πλατανιά με τα ιαματικά κλπ. Ρώτα τον εκλεκτό σου κ. Συκιωτη, τόσα χρόνια δήμαρχος στις δεξαμενες κουνιαβιτη δεν μπορούσε να πάει μια βρύση και ένα φως; Και θέλεις να σου ανοίξει τον παραλιακό δρόμο για να κάνει αναστροφή τριαξονικο .

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Πωλητης χοτ ντογκ αυτος, πωλητης φαρμακων ο αλλος, τα ιδια και χειροτερα, τελος η ανταρσια, ο Δημος στα χερια του ....Πουτιν?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"ΠΙΠΙΛΑΝΑ 2023"
"καζαντζιδεια 2033"

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στον μεγάλο μας λαϊκό ερμηνευτή, Στέλιο Καζαντζίδη, θα παρουσιάσουν ο Κώστας Καραφώτης και η Ζωή Παπαδοπούλου, την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023 στις 21:30 στην κεντρική πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, στο πλαίσιο του Μουσικού Φεστιβάλ "ΠΙΠΙΛΕΙΑ 2023" του Δήμου Καμένων Βούρλων.
Θα απολαύσουμε τα αλησμόνητα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη, που αγαπήθηκαν φανατικά και τραγουδήθηκαν και τραγουδιούνται από γενιές και γενιές Ελλήνων.
Ο Κώστας Καραφώτης και η Ζωή Παπαδοπούλου επιλέγουν τις μεγάλες του επιτυχίες όπως: «Το αγριολούλουδο», «Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει», «Η ζωή μου όλη», «Γυάλινος κόσμος», «Δεν θα ξαναγαπήσω», «Άσπρο πουκάμισο φορώ», «Της γερακίνας γιος», «Το θολωμένο μου μυαλό», «Αλλοτινές μου εποχές», «Υπάρχω», «Τα δάχτυλα», «Βραδιάζει», «Το τελευταίο βράδυ μου», τιμώντας με τον τρόπο τους τον σπουδαίο αυτόν λαϊκό τραγουδιστή.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Η έξοδος πληρωνεται με συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο "Δημιουργική Ασάφεια Μαζί".

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"ΠΙΠΙΛΕΙΑ 2023"
"καζαντζιδεια 2023"

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στον μεγάλο μας λαϊκό ερμηνευτή, Στέλιο Καζαντζίδη, θα παρουσιάσουν ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Λένα Αλκαίου, το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 στις 21:30 στην κεντρική πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, στο πλαίσιο του Μουσικού Φεστιβάλ "ΠΙΠΙΛΕΙΑ 2023" του Δήμου Καμένων Βούρλων.
Θα απολαύσουμε τα αλησμόνητα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη, που αγαπήθηκαν φανατικά και τραγουδήθηκαν και τραγουδιούνται από γενιές και γενιές Ελλήνων.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Η έξοδος πληρωνεται με συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο "Δημιουργική Ασάφεια Μαζί".

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"ΠΙΠΙΛΕΙΑ 2023"

Δωρεάν (σικε) εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις (υπέρηχοι, triplex, dopler και αιματολογικές) θα πραγματοποιήσει η γιατρός, Μαρία Μπέτση - Βαγιαννίδου, με συνεργάτες ιατρούς και νοσηλευτές το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023, από τις 9:00 έως τις 14:00 στο σχολείο του Λογγού στα πλαίσια της προεκλογικης προπαγανδας "ΠΙΠΙΛΕΙΑ 2023".
Μετά το τέλος των εξετάσεων θα δοθεί στους ιθαγενείς, καθότι αγράμματοι, περαν από καθρεφτάκια και σταυρωμενα ψηφοδέλτια.
Το επόμενο διάστημα θα λάβει χώρα αντίστοιχη δράση και στον Άγιο Κωνσταντίνο όπου θα μοιραστεί δωρεάν λάδι και ελιές από γνωστό υποψήφιο λαδέμπορα του συνδυασμου μας.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως αν τα άτομα όπως, ο σημερινός Δήμαρχος κ. Συκιώτης και υποψήφιος Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, ο σημερινός υποψήφιος Δήμαρχος κ. Πλατανιάς και τότε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Μακρυνίτσας Δημήτριος Αντιδήμαρχος τότε και εισηγητής για το ξεπούλημα του Λιμανιού, μαζί με τους Καραμανώλη Αδάμ, Πενταλιό Λεωνίδα, Μπεζάτη Φρόσω, Τριανταφύλλη Νίκο κ.α. οι οποίοι ξεπούλησαν το Λιμάνι των Καμένων Βούρλων σε ιδιώτη (στο οποίο οργιάζει σήμερα η παρανομία) αντί πινακίου φακής για 44 χρόνια, θεωρούν οι δημότες των Καμένων Βούρλων ότι είναι άξιοι να ψηφισθούν ας τους ξαναψηφίσουν, θα είναι όμως άξιοι της τύχης τους. Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν κάνει όλες τις παρανομίες στο Δήμο πιστεύουν οι δημότες ότι θα έλθουν να επιβάλουν τι νομιμότητα στο Δήμο ή θα ξεπουλήσουν ότι έχει απομείνει. Μην κάνουν όμως αύριο φιλοσοφικές συζητήσεις οι δημότες, όπως γιατί δεν πάει ο τόπος μπροστά και τι φταίει. Ας τους ξαναψηφίσουν και να τους στήσουν και ένα άγαλμα να τους θυμούνται για την προσφορά τους στον τόπο τους ….. Σε όλους αυτούς οι δημότες των Καμένων Βούρλων όμως επειδή δεν τρώνε κουτόχορτο θα τους δώσουν την απάντηση που τους αρμόζει ……

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΟΡΓΙΑΖΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Το λιμανι δεν ξεπουληθηκε εγινε διεθνης διαγωνισμος,και δεν ειναι ιδιοκτησια του Δημου.

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν από τις 6 το πρωί κάποια κυρία να έχει Οργασμό σκεπτόμενη τον Πιπιλα;
Το λιμάνι ήταν κατάσταση τύπου "Αγροτικής Τραπεζης".
Λάθος τοποθεσία,Μικρό για τα Καμενα βουρλα,υπό συνεχή καταλειψη από συνταξιούχους κυρίως του δημοσίου και το κόστος χρήσης να το πληρώνει το σύνολον των δημοτων. Σε όλα αυτά δεν μπορούσε ο Δήμος να εισπράξει τίποτε λόγω κυρίως ότι οι ομάδες αυτές συνδικαληστικαν σε σύλλογο με τον οποίον παγιώσαν δικαιώματα χρήσης σε σύνολο 120 μελών μόνον οι 80 με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση και συνεχείς προπιλακισμοι.
Έτσι η ιδιωτικοποίηση ήταν μονόδρομος και κατά την γνώμη μου επιτυχής.
Βέβαια το λούμπεν προλεταριάτο δεν βολευόταν να πληρώνει 900 ευρώ(ανά θέση) ετησίως για το χόμπυ του ήθελε να το πληρώνει ο δημότης που δεν είχε βάρκα!!
Είχε την νοοτροπια ότι αφού παρασιτεί με σύνταξη που δεν πλήρωσε ποτέ ασφαλιστικές εισφορές να του πληρώσουν και το χόμπυ του.,σοσιαλισμός βλέπεται.

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια...Μόνο για αυτήν την κατάληξη στην τουριστική Μαρινα μαζί με την ονοματοδοσια του δημου ο Συκιωτης είναι αξιολογημενος από την πλειοψηφία των φιλελευθέρων δημοτών.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο που σου διαφεύγει κάτι φίλε μου. Το λιμάνι έγινε με τα δικά μου λεφτά, με τους φόρους που πληρώνω δηλαδή. Και λόγω αδυναμίας του δήμου (που μαύρη ώρα να έχει) το καρπώνεται ιδιώτης έναντι πινακίου φακής για 2 γενιές. Για αυτό δεν θα ψηφίσω Συκιώτη

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστή 7.50 μας λες ότι ο Κυρμανίδης είναι ο δήμαρχος που θα επιβάλλει τη νομιμότητα στο Δήμο ;
Πας καλά ;
1/ Αυτός πρώτα πρέπει να μας πει γιατί τον έβγαλαν μετά απο 6 μήνες απο αντι-περιφερειάρχη Φθιώτιδας και τον έκανα αντι-περιφερειάρχη Περιβάλλοντος ; --- Δεν έχει ξανασυμβεί να αλλάζουν αντι-περιφερειάρχη σε 6 μήνες ; --- Οφείλει να μας εξηγήσει αφού ζητά να τον κάνουμε δήμαρχο. --- Έτσι κάνουν οι έντιμοι πολιτικοί άντρες ;
2/ Αυτός δεν έχει αφήσει δημότη για δημότη να μην το προσβάλλει επειδή έχει επιλέξει να είναι με κάποιον από τους άλλους 2 υποψήφιους. -- Ο άνθρωπος έχει ξεφύγει.
3/ Αυτός αν ω μη γένοιτο γίνει δήμαρχος θα είναι πολύ χειρότερος από τον νυν δήμαρχο. --- Σήκω πάνω, κάτσε κάτω θα έχει όλους τους δικούς του δημοτικούς συμβούλους --- Οι οποίοι το πολύ-πολύ να τον αντέξουν 5-6 μήνες, μετά θα γίνουν ανεξάρτητοι !
4/ Τα υπόλοιπα εν καιρώ ! Έχουμε μπροστά μας 5 ημέρες μέχρι 8/10/23

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστή 9.00 και 9.05 σταμάτα να πιπιλίζεις τη καραμέλα της Μαρίνας και του Ονόματος.
Αυτά κρίθηκαν με τις εκλογές του 2019.
Τώρα οι ΦΙΛΕΛΕΎΘΕΡΟΙ δημότες ( και όχι οι δήθεν φιλελεύθεροι σαν εσένα) θα ψηφίσουν με άλλα δεδομένα.
Και αυτό που θα βαρύνει στην επιλογή τους, είναι ο λεγόμενος πολιτισμός της καθημερινότητας.
Και σε αυτό τον τομέα ο Συκιώτης βαθμολογείται με ΜΗΔΕΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ- ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΨΑΡΑΔΕΣ, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΚΑ ΜΑΣ Η ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΣΥΚΙΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΜΠΕΖΑΤΗ, ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ, ΚΛ Π , ΕΠΕΙΔΗ , ΔΗΘΕΝ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΤΑΞΙ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΜΙΣΘΩΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ, ΝΟΜΙΖΩ 22000ΕΥΡΩ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΓΙΝΕ ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΠΩΣ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΤΡΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΜΑΤΟΣ.ΕΣΥ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Οι επιλογές ΣΥΚΙΩΤΗ και ΚΥΡΜΑΝΙΔΗ για λόγους που πολύ σωστά αναλύουν οι προηγούμενοι σχολιαστές 9.27 και 9.36 περισσότερα προβλήματα θα δημιουργήσουν στο Δήμο παρά θα λύσουν.
Η μόνη διέξοδος που έχουμε ως δημότες είναι ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ. Είναι η ήρεμη δύναμη. Και αν πλαισιωθεί και από συμβούλους με γνώση και πείρα τότε θα κάνει έργο. Και θα δώσει λύση σε προβλήματα που μας ταλαιπωρούν χρόνια.
Δαγκωτό ΠΛΑΤΑΝΙΑ.
Αυτό το λέω εγώ που ψήφισα το '19, Συκιώτη για δήμαρχο και Κυρμανίδη για περιφέρεια. Και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος είναι σίγουρο ότι έκανα λάθος.

Γιώργος από Αγία Τριάδα

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος πρέπει να διαθέτει ηγετικά χαρακτηριστικά αλλιώς δεν μπορεί να διοικήσει,δυστηχώς δεν βλεπω τον Πλατανία να τα καταφέρνει!!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην πρέπει να είναι και Μέγας Ναπολέων. Είδαμε και τους προηγούμενους. Όλο κοτσάνες αμολάτε μερικοί. Ο δήμαρχος καταρχήν δεν πρέπει να μαλώνει και να προσβάλει τους δημότες. Επίσης να πατάει στο δημαρχείο, όχι σαν το Συκιώτη στην χάση και στην φέξη. Και να αγαπάει το χωριό του και την περιοχή του και να έχει όραμα. Ας την αφήσει ρε αδερφέ την κουτάλα ο πιπίλας, έφαγε έφαγε φτάνει!

Ανώνυμος είπε...

Ο κ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΔΙΑΘ ΕΤΕΙ
ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΗΣΤΙΚΑ
ΠΟΙΌ ΚΑΛΆ.....
Κ ΜΠΛΟΚΕΡ ΒΑΛΛΕ ΤΟ
ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
ΠΩΣ κΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ........
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ κ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

Βloker Ημουν κι εγω σ εκείνο το Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Πρέπει να το δουμε και να ακούσουμε πως ξεκίνησε να γίνεται το ΒΑ R BLOUM....

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας όλα αυτά τα σχόλια διαπιστώνω ότι έχει χαθεί η ουσία. Αν υπάρχει κάποια παρανομία πίσω από το στήσιμο της επιχείρησης του ενός από τους 3 υποψηφίους θεωρώ ότι θα είχε ήδη βγει στο φως και δε θα κάναμε απλά σενάρια. Ο νυν δήμαρχος δοκιμάστηκε και απέτυχε. Το εντυπωσιακό είναι ότι κατάφερε να σχηματίσει συνδυασμό και μάλιστα με άτομα που μέχρι πρόσφατα τον κατηγορούσαν δημόσια. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός βρομάει από παντού. Το ζήτημα είναι οι άλλοι 2 υποψήφιοι να μιλήσουν για το πρόγραμμα τους. Τα Καμένα Βούρλα τουριστικά έχουν μείνει 20 χρόνια πίσω και για τα υπόλοιπα μέρη δε χρειάζεται να πω κάτι! Φτάσαμε στο σημείο να ζητάμε τα αυτονόητα. Καθαριότητα, ανακύκλωση, νερό-ύδρευση, παιδικές χαρές για τα παιδιά μας, κτλ. Σε άλλους δήμους αυτά είναι δεδομένα κ έχουν γίνει! Σε εμάς γιατί οχι; Ο νυν δήμαρχος βρίσκει δικαιολογίες για όλα και μόνιμα ρίχνει ευθύνες αλλού. Οι κακοί συνεργάτες, η κακή αντιπολίτευση, ο κακός εργολάβος κ πάει λέγοντας. Ακόμη κ έτσι να είναι, στα τόσα χρόνια διοίκησης θα έπρεπε να είχε βρει τον τρόπο να ξεπεράσει τα εμπόδια. Αφού μέχρι τώρα δεν τα κατάφερε τώρα τι θα αλλάξει στην 3η ενδεχόμενη θητεία του; Ένας Δήμος από άκρη σε άκρη δυσαρεστημενος κ ακόμη αναρωτιομαστε αν θα επανεκλεγει. Θλίψη! Αν συνεχίσουμε να ψηφίζουμε με γνώμονα το προσωπικό όφελος θα παραμείνουμε στον πάτο. Ας μην ψηφίσουμε αυτή τη φορά ξαδέρφια και κολλητούς αλλά ανθρώπους με φωνή και ήθος!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σχολιαστή 8:51 μ.μ. Η ακτίνα των 200 μέτρων στη ζώνη ασφαλείας των φάρων είχε τεθεί από τον Ν.1629/1951 και από το Ν.4278/2014 Άρθρο 1, παράγραφο η) Ζώνη Ασφαλείας. Το μέγεθος των 200 μέτρων τίθεται δίχως να λαμβάνεται υπόψη η γεωμορφολογία και το ανάγλυφο της περιοχής, το δομημένο περιβάλλον, το ιδιοκτησιακό καθεστώς και οι αξίες γης που θα επηρεάσουν το ύψος της απαλλοτρίωσης. Εκτιμώ ότι η ζώνη ασφαλείας των φάρων είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων και πως θα έπρεπε ένα νέο νομοθέτημα να προβλέψει τη δυνατότητα εκπόνησης μελετών από πιστοποιημένους φορείς (π.χ. ΕΜΠ). Υπάρχουν περιπτώσεις που απαιτείται ενδεχομένως μεγαλύτερη ακτίνα ασφαλείας των 200 μέτρων.

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήτανε ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης να δώσει το VIDEO της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στο οποίο πάρθηκε η απόφαση άδειας λειτουργίας του μπιτσόμπαρου στο Ασπρονέρι. Οι δημότες των Καμένων Βούρλων βλέποντας το VIDEO του Δημοτικού Συμβουλίου με Πρόεδρο τον κ. Πλατανιά και σημερινό υποψήφιο Δήμαρχο, θα καταλάβουν για το πώς πάρθηκε η απόφαση για την λειτουργία του παράνομου μπιτσόμπαρου στο Ασπρονέρι, και γιατί κατεβαίνει υποψήφιος σήμερα ο κ. Πλατανιάς για Δήμαρχος …

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητοί αναγνώστες, βεβαίως να το αναρτήσω το επίμαχο video, και να σχολιάσω επ αυτού. Μήπως κάποιος από εσάς το έχει να μου το πει παρακαλώ?

Ανώνυμος είπε...

Γτι δε μας λες εσύ λοιπόν γτ κατεβαίνει για δήμαρχος ο Πλατανιάς;

Ανώνυμος είπε...

1.19 γραψε το ονομα σου και την διευθυνση σου και θα σου στειλω και το πρακτικο.

Ανώνυμος είπε...

1251....αν μου βρεις περισσότερους από 2 στους 100 που θα ψηφίσουν υποψήφιο για το πρόγραμμα τους. Ονοματισε τους και θα τους κάνω εικόνα! Αφίσα και θα τους μνημονεύω συνέχεια αλλά δεν θα βρεις...εδώ ψηφίζουμε το φίλο το συγγενή κτλ άρα θα κερδίσει αυτός με την μεγαλύτερη διείσδυση στο εκλογικό σώμα

Ανώνυμος είπε...

Όχι ότι δεν είναι όπως τα λες σε αρκετούς, ότι δηλαδή ψηφίζουν συγγενής γνωστούς κλπ. Αλλά πολλοί ψηφίζουν το μη χείρον βέλτιστο, και αυτό είναι ο Πλατανιάς. Τόσο απλά.

Ανώνυμος είπε...

Εάν τις άδειες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος τις έδινε ο δήμος με απόφαση του δημ. Συμβουλίου, θα υπάρχει ανάρτηση στο διαύγεια. Μόνο κάτι αποφάσεις για την μουσική διαβάζουμε. Δεν πρέπει να μάθουμε την αλήθεια, που βέβαια πρέπει να στηρίζεται στη νομιμότητα.;; και όχι στην επικαιρότητα. Πριν από χρόνια ζήσαμε , πριν από εκλογές, ψευδώνυμες καταγγελίες στην πολεοδομία για οικοδομές. Εκεί θα φθάσουμε τον 21 αιώνα??

Ανώνυμος είπε...

Παλαιότερο άρθρο του μπλογκ που με τιμή έχει αναδημοσιευσει στο προφίλ του ο υποψήφιος δημοτικός συμβουλος Κώστας Τραχανάς.
Ρε κεφτέ τραχανοπλαγιά ποσο λιγος είσαι?
Εκεί που έφτυνες γλείφεις τώρα.
Ξεφτίλα.


https://kamena-voyrla-news.blogspot.com/2021/12/blog-post_22.html?fbclid=IwAR1wEYh0Il-D-xYpZkXXDQDGCJtgJL6pRxzdyYrD1tWa2U2Hp4ou9mgu5cA&m=1

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Για ποιο άρθρο λες?

Ανώνυμος είπε...

;ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ . ΓΝΩΣΤΟΠΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΙ .ΤΑ ΚΡΑΤΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΙΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ. ΤΡΑΧΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ? ΑΠΑΝΤΗΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

Στο άρθρο «Πάλι ‘φόλα’ έφαγε ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων!» του Διαχειριστής του blog, Κώστα Γιαννακούρο, της 2/12/221, υπάρχει σχόλιο του ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑ στις Σ5:32 μ.μ., Δεκεμβρίου 23, 2021 που μςταξύ άλλων λέει : “”….Ξανα απο την αρχη,,= ενα κρατικοδιαιτο μπουμπουκομπουμπουκο εκανε μηνυση σε καποιον αξιο δημοτη και πηρε το πουλο απο το δικαστηριο ! Εχετε γνωμη για αυτο ? Αν οχι καλα χριστουγεννα’’
Κωστάκη αυτό το κρατικοδίαιτο μπουμπουκομπουμπουκο που λες ήταν ο δήμαρχος Συκιώτης….
Θα βγάλω και άλλα σχόλιά σου στη φορά που τα χώνεις στον Συκιώτη… και που τώρα τον γλύφεις.

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δικαιο εχει καταργειθει η χορηγηση της προεγκρισης και η εκδοση της αδειας λειτουργιας των ΚΥΕ απο την επιτροπη ποιτητας ζωης .Αν ρωτησετε τον προισταμενο της αρμοδιας υπηρεσιας του Δημου θα παρετε ολες τις απαντησεις

Ανώνυμος είπε...

Άρα ότι γράφουν για άδεια του μπαρ κλπ στο δ.σ είναι όλα παπαριές, να μην πω άλλη ποιο βαρειά κουβέντα .

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΛΙΑ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ.Ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκι άκου μια υποθετική είδηση και μετά τα λεμε:
Ανακοινώνεται η ένταξη του Δήμου ΚΒ σε επιλέξιμο προγραμμα χρηματοδότησης ΕΣΠΑ και αυτοτελων πορων, για εξαγορά των σούπερ μάρκετ Γαλαξίας Καμ. Βουρλων. Το προσωπικό θα αποτελεί μόνιμο προσωπικο του Δήμου σύμφωνα με τον δημοσιοϋπαλληλικό κωδικα της χώρας"
Αν αυτή η υποθετική ανακοινωνση γινόταν πράξη με τα χρήματα των φορολογουμενων χωρίς εσύ να έχεις προσληφθεί αλλά θα πληρωνες την εξαγορά θα σου ήταν αρεστή.;
Και κάτι ακόμη θα ήταν βιώσιμη ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ Κ ΜΠΛΟΚΕΡ.......
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ....
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΚ....!
ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ.........!

Ανώνυμος είπε...

Mr TRAXANA τα υπόλοιπα που έχει πει κατα καιρους για τον Πιπίλα θα στα γράψω μετα την καταθεση των ψηφοδελτιων... για να δω που θα κρυφτειτε και εσυ και ο πιπιλας !!!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Αυτή η ιστορία με τον σκουφια είναι παλιά και έχει τελειώσει Ακόμα και ο σκουφιας τώρα τον συκιωτη θα ψηφίσει πιστεύω σαν πιο ικανός από τους άλλους δύο. Αν θυμάσαι στην ιστορία με τον τριανταφυλη και το κατηγορώ του στην επιστολή είχα υποστηρίξει τον συκιωτη τότε που τον διέγραψε.Ποσες φορές έχω γράψει από παλιά ότι την αντιπολίτευση αυτη την παίζει στα δάχτυλα. Γράφω ότι βλέπω με θάρρος όσο πικρή και αν είναι η αλήθεια. Για αυτό είμαι καθαρός βενιζελικος. Τώρα πρέπει να φτιάξει κάποιος έμπειρος από διοίκηση το βιοκα Αγίου γιατί οι άλλοι δεν τους έχω εμπιστοσύνη καθόλου σε ικανότητα. Δεν γλύφω κανένα ούτε και πρόκειται.,,,Στα μαγαζιά από την κρίση του 09 χαλαρωσαν οι κανόνες για τον πλήρη φάκελο, όχι ότι δεν πρέπει να έχεις τα προβλεπόμενα πχ μελέτη πυρασφάλεια, απλά τα φτιάχνεις μετά από μέρες, όχι χρόνια εννοείται.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα εισαι ανημερωτος.
Ο Σκουφιας οχι μονο δεν θα ψηφίσει τον Συκιώτη αλλά στις 19.9.23 στο δικαστήριο στη Λαμία θα τον κανει ρόμπα, γιατί ακόμα η υπόθεση ειναι στο ακροατήριο.
Στη πιατσα λένε ότι κατεβαινει με τον Πλατανιά, όπως και ο Μακρυνιτσας, για να κερδίσει τις εκλογές και να λογοδοτήσει ο Συκιωτης για όλα έχει κάνει 9 χρόνια στο Δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σκουφιας που έχει κάνει καταγγελία στον Πλατανια να πάει μαζί του;;;
Χιχιχιχιχι ωραία ομάδα….

Ανώνυμος είπε...

Ότι πιάσει η γλώσσα σας.Ποια καταγγελία και γιατί; Όνειρα βλέπετε. Μάλλον εφιάλτης είναι για σας.Κουνιστε το κεφάλι σας μπας κ ξυπνήσετε.

Ανώνυμος είπε...

Θερμά συγχαρητήρια στον Ιατρικό Συλλογο Φθιώτιδας που ξεφτιλίζει με την ανακοίνωση του την ψηφοθηρικη ενέργεια Συκιωτη - Βαγιαννιδου. Μπράβο και πάλι μπράβο!

Υ.Γ. Δημοσιογραφακο γιατί σε τσουζει τόσο πολυ;

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχος ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Λεβέντες .. .. Δ.Μ και Ι.Σ πιστεύω ότι θα τους ζητηθεί να συμμετάσχουν σε ομάδες εργασίας σε θέματα που έχουν γνώση , εάν δεν μπορούν να είναι και υποψήφιοι.. Μόνον με Πλατανια πιστεύω ότι έχουν σημείο επαφής για την προώθηση αναπτυξιακών θεμάτων. Μακάρι να μην διαψευθω. Για να προχωρήσει αυτός ο τόπος χρειαζονται ΠΟΛΛΟΙ.
ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΑΣΧΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ψάξτε σε όλους τους δημους του "ύψους μας" ΔΕΝ θα βρείτε να έχει δημοσιογραφική κάλυψη με τον χρόνο. Όλοι έχουν συμφωνίες για εκδηλώσεις συγκεκριμένες , εμείς τον έχουμε από πέρυσι με 2 χιλιάδες τον μήνα. Το έχεις παρατραβηξει κ. Δήμαρχε.

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να γράψουμε ο καθένας για τον άλλον είναι χωριατιά.
Δεν είναι ουσία αλλά συναίσθημα.
Δεν γινεται πολιτική με τον τρόπο αυτόν
Ούτε φυσικά η κάθε γεροντοκορη θα πρέπει να είναι το σημείο αναφοράς των ψηφοδελτιων,γύρω από τις οποίες θα παραχθεί πολιτική.
Πολύ σωστά το έθεσε ο Μακρινίτσας " Δηλ θα κληθω να συμμετάσχω σε καποιον συνδιασμο ως 61ος αφού στην πρωτη πενταδα υπάρχουν οι ανωτέρω κυρίες ως "ιδρυτικά" μέλη με τις οποίες από το παρελθον έχω δομικές αντιθέσεις,ευχαριστώ για την τιμή που μου κανετε αλλά δεν θα παρω"
Κατά τον ίδιο τρόπο η παρόμοιο δεν αποφασίζει κάποιος που σέβεται τον εαυτόν του να λάβει μέρος.
Φυσικά οι ομάδες εχουν γεμίσει από "απολιτικους" που η μοναδική σχέση που έχουν με τα τοπικά είναι η Σκουπιδιαρα του Δήμου που περνάει μπροστά από το σπίτι τους.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε ανθρωπάκι βγες μπροστά αν μπορείς να με αντιμετωπισεις.Ξερεις που θα με βρεις. Κρυψου πίσω από την κυλοτα της γιαγιάς σου. Νεοσε.,,,,, Ρε φίλε άσε την πιάτσα, σου φαίνεται ότι ο σκουφιας μπορεί να επηρεαστεί από τα κουτσομπολιά ?Ο μακρυνιτσας δεν θα κατέβει γιατί μυρίζει ήττα ο πλατανιάς. Δεν έχει συνδυασμό νίκης. Με τετριμιδα κατέβηκε γιατί είχε πιθανότητα νίκης, με συκιωτη το ίδιο. Δεν ρισκάρει. Το 10 ο τρίτος φαινότανε και αυτοί εδώ στον Άγιο λέγανε μπούρδες ότι ο Αντωνίου θα ήταν τρίτος και να ψηφίσουμε αυτούς στο δεύτερο γύρο. Ώραια αν είμαστε τρίτοι θα ψηφίσουμε εσάς τους λέμε. Αν είστε εσείς τρίτοι θα μας ψηφίσετε τους λέμε?Εννοείται λένε, βγήκαν τρίτοι και όλοι πήραν πίσω το λόγο τους. Ο μανωλας δεν είναι μεσι. Πρεπει να βλέπεις την δυναμική σου.Ολοι οι δήμαρχοι ότι έχουν κάνει είναι νόμιμο γιατί ελέγχεται από επίτροπο και αποκεντρωμενη.,,,,Τι κατάφερε ο ιατρικός σύλλογος Φθιώτιδας να γράψει μια μπούρδα και να καθυστερήσει τις δωρεάν εξετάσεις μια εβδομάδα. Δηλαδή αν ο γιατρός ανήκει στον ιατρικό σύλλογο Καρδίτσας ή Αρκαδίας δεν μπορεί να εξετάσει δωρεάν ανθρώπους στο λογγο? Ρε πάτε καλά μερικοί? Στο λογγο έχει μόνο περίπτερο αν δεν έχεις ασπιρίνες στο σπίτι. Αυτοί οι γιατροί το κάνουν αυτό 15 χρόνια δεν είναι για τις εκλογές τώρα. Ότι μπορεί να προσφέρει κάποιος δωρεάν στην μικρή κοινωνία ακόμα και ένα φρέσκο παγωτινι είναι ευπρόσδεκτο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΝΑΧΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΧΡΕΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΗ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΑΚΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας το βίντεο παρουσίασής του Πλατανία βγάζουμε το εξής συμπέρασμα αυτοί δεν ξέρουν να κάνουν ταξινόμηση στο Excel πως θα διοικήσουν???

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να κάνω ένα καυστικό σχόλιο αλλά έχουν ........καει όλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν συμμετέχουμε σε ένα δημιουργικό διάλογο, κατιτις μαθαίνουμε, όπως:
Α) Οι Φάροι, Λιμάνια, Καταφύγια Τουριστικών Σκαφών είναι αρμοδιότητα Υπ. Ναυτιλίας και Όχι Πολεμικού Ναυτικού. ‘
Οι Φάροι έχουν απόσταση ασφάλειας 200μ, άρα και στο φάρο ασπρονεριου έχει απαλλοτριωθεί επιφάνεια σε ακτίνα 200μ από την παλαια θέση , για την ασφαλεια της ναυσιπλοιας, έκταση επομένως Δημόσιου, μην αρχίσετε παπαριες δεν φθανει μέχρι το Μπλουμ.
Εάν πρέπει να μεγαλώσει η απόσταση , ας το νομοθετήσουν, να απαλλοτριώσουν και εδώ είμαστε.
Β) Οι αδειες ΚΥΕ καταστημάτων, ο επιχειρηματίας συγκεντρώνει όλα τα χαρτιά που προβλέπονται κατά τις υγειονομικές διατάξεις κλπ, ενημερώνει υγειονομικό ότι ανοίγει το κατάστημα και είναι υποχρεωμένος να έχει τον πλήρη φάκελο στην επιχείρηση του.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ο λόγος της ύπαρξης συνάφειας μεταξύ πολιτικής και επιχειρηματικότητας.
Το ένα είναι ανεξάρτητο από το άλλο και δεν αντιβαίνει στον νομό.
Αν υποθέσουμε ότι το πολιτικό πρόσωπο στην ιδιωτική του εργασία έχει παρατυπίες παραβάσεις κλπ ας υποβληθεί μια μηνυτήρια αναφορά.
Άλλωστε το ίδιο συνέβη και στο παρελθόν (περίπτωση Χειμάρα,Δημάρχου ΚΒ.κλπ).
Η συνεχής επίκληση νόμων,, διατάξεων συμπερασμάτων είναι άσκοπος κόπος.
Ειδικά όταν προέρχεται από ανώνυμους της συνομοταξίας Homus Sovieticus..

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 9.24 η ταξινόμηση στην ανακοίνωση των ονομάτων του συνδυασμού Πλατανιά ήταν η πιο σωστή σε σχέση με αυτή των άλλων συνδυασμών.
Πρώτα ανακοινώθηκαν απο Α - Ω οι υποψήφιοι δημοτικού σύμβουλοι και
Εν συνεχεία απο Α - Ω οι κοινοτικοί σύμβουλοι.
Όλα όσα προσπαθείτε να προσάψετε στον συνδυασμό του κ Πλατανιά άπτονται της κατηγορίας "κουτσομπολιά καφενείου" που εύκολα καταρρίπτονται γιατί είναι ψευτιές.
Ελπίζω να μην φτάσετε στο σημείο να καταλογίσετε στον κ Πλατανιά και τους συνεργάτες ότι φταίνε για τις "πυρκαγιές" και για τον "πόλεμο στην Ουκρανία". Αν και σας έχω ικανούς και γι αυτά. Ο γκεμπελισμός σας έχει ξεφύγει .....

Ανώνυμος είπε...

12,36μμ ....επαναληψη :
Θα ήθελα να κάνω ένα καυστικό σχόλιο αλλά έχουν ........καει όλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12:36 Σαν εκπρόσωπος γραφείου τύπου μίλησες …Προσλαμβάνεσαι!!!

Ανώνυμος είπε...

10.35μμ ....ορθη επαναληψη :
Θα ήθελα να κάνω ένα καυστικό σχόλιο αλλά έχουν ........καει όλα!!!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Το ξέρω έχω δει εντάλματα δεν είπα κάτι για παλιό σύστημα αποστολής στην Λαμία. Όποιον ορίζει ο νόμος το γακη, το γακη

Ανώνυμος είπε...

Συκιώτη συμμαζέψου !
Δεν είναι "τσιφλίκι" σου ο Δήμος να κάνεις ότι θέλεις !
Υπάρχουν και όργανα, όπως ο Ιατρικός Σύλλογος Λαμίας, που πρέπει να πάρεις άδεια για κάποια δράση που θέλεις να κάνεις, υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Αλλά ήθελα νάξερα;
Τώρα τα θυμήθηκες όλα, σε προεκλογική περίοδο ;
Πέρσι, πρόπερσι, γιατί δεν έκανες παρόμοιες δράσεις ;
Διακρίνω άγχος ;
Σε έχουν πληροφορήσει ότι έρχεσαι τρίτος και θες πάση θυσία να μπεις στο 2ο γύρο ;
Αμ δε ; Χορτάσαμε σανό !
Τώρα ήρθε η ώρα να σε στείλουμε σπίτι σου ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Ένα ψηφοδέλτιο μόνο με δημότες της αγορας,της πιάτσας της συναλλαγής με επιταγή,και γενικά της πραγματικής οικονομίας. θα ήταν το καλύτερο και πιο ηθικό(Ελιτίστικο μεν νόμιμο δε)
Με αρχηγό βέβαια έναν επιχειρηματία του Τουρισμού τύπου Σταυρού Μήτση.
Ακόμη και δημότες με έναν στενό συγγενή εργαζόμενο στο δημοσιο θα πρέπει να ήταν εκτος ψηφοδελτίων.
Ας πρόσφεραν αυτό για το οποίο πληρώνονται,αν το καταφέρνουν βέβαια και αυτό,και ας έπαιρναν όλους τους συλλόγους του πολιτισμού στα χέρια τους.
Με την πολιτική όμως θα έπρεπε για λόγους αυτογνωσιας να ήταν σε "ασφαλή" απόσταση
Από την άλλη ένα καλο ψηφοδέλτιο θα ήταν μόνο με ΔΥ αποκλειομενων όλων των άλλων που ασχολούνται με το κερδος
Έτσι η απόδοση σε δημοτικό εργο θα ήταν ευθέως αναλογη της εργασιακής αποδοσης τους εις την οποίαν ήταν.
Αρχηγός εδώ θα ήταν ένας με συνδικαλιστική δράση η ένας ψηλά στην επετηριδα
Πάντως τα μεικτά ψηφοδέλτια είναι "νόθα" και δημιουργούν παρενέργειες.
Καλή η δημοκρατία και οι εκλογικοί νόμοι αλλά για ανεπτυγμένους λαούς!

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα ζητήματα που έχουν σχέση με τα κοινά είναι υποκειμενικα.
Στηρίζονται στην επιθυμία για βελτίωση του ατομικού συμφεροντος μέσω δήθεν του γενικού.
Πρώτοι σε αυτην την διαδρομή είναι οι ατακτοποιητοι μετά οι αχόρταγοι και τελευταίοι οι τακτοποιημενοι. Τι δεν καταλαβαίνετε γατάκια!!!

Ανώνυμος είπε...

Φέρτε τον Τσωμο πίσω , μέγα λάθος η μη συμμετοχή του στα κοινά.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχετε ιδέα για το νομικό πλαισιο του Ιατρικου Συλλόγου, τι μπορεί κ τι δεν δικαιουται να κάνει. Άρα η γνώμη σας άνευ σημασίας. Τώρα... Για το ποιος έρχεται 3ος..κ ξέρετε το αποτέλεσμα ας μην γίνουν οι εκλογές! Τελικά γελάμε πολυ!

Ανώνυμος είπε...

Ασε τα Σαπια ,δημοσιογραφακι
Ο Συκιωτης χαριζει δηθεν και ταχαμου ο Επιστημονας Απινιδωτες Δωρα στο Δημο !!!?(Ροταρι)???
Χωρις καμμια προετοιμασια!!!
Εκαναν λεει καποιες ωρες?.?
Εκπαιδευση 13 τον Αριθμο με πρωτοβουλια του Νεανικου Παλμου
Μπραβο
Και?
Ο Απινιδωτης Δωρο?
Που?
Ποιο το Απιτελεσμα εχα
Ποιο το οφελος?
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΦΟΥΣΚΕΣ!!!!
Τι ειχες ΓΙΑΝΝΗΜ'
Τι ειχα ΠΑΝΤΑ!!!
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ
ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΚΙΩΤΗ
ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΟΥΜΕ!!!!


Ανώνυμος είπε...

Τη Βαψαμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΣΚΟΥΦΙΑΣ ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ
ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟ BLOG.
ελεος
Εκλογες πενταετιας Ερχονται!!!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα εσυ θες και τα λες;;;
Τα 11 από τα 10 Σκουφιας είναι…
Ή μήπως και συ;;;

Ανώνυμος είπε...

11 από τα 10 είναι Κρίτων
Ακαταλαβίστικες αρλούμπες

Ανώνυμος είπε...

μόνο ..της πιάτσας, της συναλλαγής με.επιταγη..
Αυτοί που δηλώνουν κάτω από 5000€, αυτοί που κυνηγάνε κάθε επίδομα, κάθε market pass, voucher κλπ. Αυτοί που χρωστάνε εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, ρεύμα, νερό κλπ

άντε ρε.φιλαρακι από εδώ, μας.εκανες να γελασουμε

Ανώνυμος είπε...

Κ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΟ
ΜΠΛΟΚΕΡ
ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜ/ΛΙΟΥ
ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ
ΤΟΝ κ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
ΥΠΟΨ.ΔΗΜ/ΧΟ
ΔΗΜΟΤΩΝ
ΑΡΧΗ......

ΕΚΕΙ Κ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΟ
ΤΙΣ ΑΡΧΈΣ ΠΟΥ
ΠΡΕΣΕΥΕΙ
κ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΙΠΟΙ.......!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΩΛΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ,ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΙΔΙΟΣ Η ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ Η ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΑ ΥΛΙΚΟ Η ΗΘΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ.Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ Η ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ;
ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Να τον τιμήσουμε τον Στελαρα δεν λεω όχι, αλλά δυο συνεχόμενες βραδιές χθες και σήμερα , δεν είναι υπερβολή και κόστος.
Πως μπορεί να είναι ΜΟΝΟΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ………….
Μήπως πρέπει την Δευτέρα να έχουμε και τον Νικολόπουλο…..

Ανώνυμος είπε...

Πρόταση, στην νέα δημοτική αρχή βέβαια, να έχει στο σάιτ του δήμου αναρτημένο τον κανονισμό λειτουργίας του Δημ. Συμβουλίου , για να ξεστραβωθουμε ??

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΠΛΟΚΕΡ
ΕΙΣΑΙ ΑΞΑΡΤΟΜΕΝΟΣ
ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ......
ΑΛΛΆ ΑΠΌ
ΠΟΙΟΎΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ 02:00 μμ δεν είμαι εξαρτώμενος από κανέναν. Εσύ?

Το επανέλαβα παραπάνω αλλά μάλλον δεν το είδες. Πες μου που είναι το λινκ με το δημοτικό συμβούλιο αυτό που λες, και εγώ θα το ανεβάσω αμέσως. Ουδέν κρυπτόν …

Ανώνυμος είπε...

Το Γιαννακούρος είναι πραγματικό όνομα. Είναι γαμπρός εδώ, και έχει σπίτι στον Μώλο.

Ανώνυμος είπε...

Αποτελέσματα εκλογών 39% , 32%, 29%. Η έκπληξη είναι ότι τρίτος μπορεί να είναι ο Πιπίλας

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ από την πρώτη Κυριακή 51% plus πάντως όχι κάτω από 47% Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή

Ανώνυμος είπε...

7.19 αυτά πήγαινε να τα πεις στους Λογγίτες που τα χουν παρει στο κρανίο, γιατί η συγκεκριμένη δράση γίνεται χρόνια. οσο για το αν τα θυμηθηκε ολα τωρα ο Συκιωτης εσείς 6 μηνες πριν τις εκλογές θα σταματάτε τα ΄έργα, που ξερετε ποσα χρονια χρειαζονται να εγκριθούν; Πόσο κακόψυχοι; Όλα στο βωμό της καρεκλας που δυστυχως χαθηκε...