01 Μαΐου 2022

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού (το τρείς?)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Κατά την ταπεινή μου άποψη, από το 2014 που έχουμε δήμαρχο στα Καμένα Βούρλα τον Γιάννη Συκιώτη ο τόπος έχει βαλτώσει.

Θέλω να πω ότι, η παντελής απουσία στρατηγικού σχεδιασμού, οι μηδενικές βλέψεις για να πάει μπροστά ο τόπος, τα πενιχρά έργα υποδομής (να μην πω ανύπαρκτα) και αποκλειστικά η (κακή) συντήρηση ως μοναδική ενασχόληση (αν όχι η οπισθοδρόμηση), είναι αυτό που χαρακτηρίζει τον τόπο μας. Αν δεν ήταν και η περιφέρεια να κουτσοκάνει και κάνα έργο, εμείς μόνοι μας ... θα ήμασταν το απόλυτο μηδέν.

Εμ εδώ θα μου πείτε καλά καλά δεν έχει πάει στην Λιαπάτα νερό (χωριό του δήμου), εσύ ψάχνεις για έργα?? Και πόσο μάλλον υποδομής και στρατηγικού σχεδιασμού? Αστειεύομαι εε?

Εντωμεταξύ αυτή η αγρανάπαυση στο τομέα των έργων δεν έχει προηγούμενο … εγώ ήξερα ότι οι παλαιοί δήμαρχοι βγαίνανε και κάνανε ειδική συνεδρίαση πεπραγμένων και λέγανε στον κόσμο, κάθε 1-2 χρόνια..., αυτά τα έργα κάναμε μέχρι τώρα, και αυτά σκοπεύουμε να κάνουμε στο μέλλον. Γιατί έχει σταματήσει αυτό? Εεεε? Γιατί δεν βγαίνει ο δήμος να μας ενημερώσει επίσημα για τα έργα που έχει κάνει στην περιοχή μας, και πόσο αυτά τα έργα έχουν πάει μπροστά τον τόπο?

Να σας πω εγώ γιατί…, γιατί στην δικιά μας περίπτωση, όχι μόνο έργα υποδομής δεν γίνανε, αλλά ξεπουλήσαμε και τα ασημικά, και δώσαμε μπιτ παρά τα φώτα, τις παιδικές χαρές και γενικώς ότι μπορεί να ξεπουληθεί το δίνουμε σαν να μην υπάρχει αύριο.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα δεν μου αρέσει αυτό. Και αν κάνω λάθος παρακαλώ να βγει κάποιος να με διορθώσει και να μας πει τα έργα υποδομής και στρατηγικού σχεδιασμού που έγιναν τα τελευταία χρόνια.

Μακάρι να ήξερα την λύση στο πρόβλημα, ας κάνει ο κάθε ένας την αυτοκριτική του, γιατί όλοι φταίμε για το ‘σήμερα’ (ο πληθυντικός σε αρκετές των περιπτώσεων είναι ευγενείας), και ας πράξουμε αναλόγως στο άμεσο μέλλον.

Εκλογές θα έχουμε σε λίγους μήνες … στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε τα πράγματα.

Και μην ακούσω ‘αυτός δεν κάνει’, ‘ο άλλος είναι λίγος’, ‘ο τρίτος δεν μου αρέσει’… γιατί τα είδαμε και τα χαΐρια μας τόσα χρόνια τώρα!

Με τις υγείες μας … και καλό μήνα να έχουμε …

Φιλικά ο blogger





6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Blogger και κκ αναγνώστες/τριες,
Για το βάλτωμα του τόπου ΔΕΝ ευθύνεται ο Συκιώτης ;
Δεν φταίει αυτός. Αυτός τόσος είναι !
Βασικά ευθύνονται αυτοί που τον εκλέξανε για 2η φορά τον 2019 !
Και όσο υπάρχουν δημότες που ψηφίζουν κατ’ εντολή των βουλευτών της ΝΔ με προεξάρχοντα τον κ. Σταϊκούρα (και πατέρα) και πρώην αυτοδιοικητικοί που γλύφουν εκεί που έφτυναν γιατί δεν τους βγαίνει το δημαρχιλίκι, μην περιμένετε κάποιο θαύμα. Οι πιθανότητες να χάσει τη δημαρχία ο Συκιώτης είναι ελάχιστες.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη και σχολιαστή 3.22 διαφωνώ.

Σε αυτό το blog ασχολούμαστε αποκλειστικά με τα της περιοχής (με την ευρύτερη έννοια του Δήμου μας).

Για τα άλλα (και πιθανά σοβαρότερα) ενδιαφέροντα και ανησυχίες σας, παρακαλώ να απευθυνθείτε σε άλλα (ποιο μεγάλα) μέσα (blogs , sites etc).

Ας κρατήσουμε αυτό το blog για την στενή ενημέρωση - προβλήματα και ενδιαφέροντα της περιοχής μας.

Ανώνυμος είπε...

10.56 ως συμπέρασμα είσαι σωστός ως ανάλυση παίρνεις τα δεδομένα ως αμαρτήματα.
Ξεχνάς λοιπόν το βασικό ότι η φύση απεχθάνεται το κενό.Εχουμε λοιπόν συμπλήρωμα μόνο με αυτό που υπάρχει δηλ τον σημερινό.
Εάν υπήρχε κάτι άλλο να είσαι σίγουρος θα φαινόταν στην δυναμική.
Δεν είμαι κατά της φιλοδοξίας όταν συνοδεύεται από ορισμενες σταθερές ηθικές αξίες.
Όταν αυτές δεν υπάρχουν τότε οι δημότες δεν έχουν λόγο να σκεφτούν την αλλαγή στον Δήμο.
Για τον Μπλόγκερ θα έλεγα ότι είναι λίγα χρόνια στην πόλη με ενασχόληση με τα κοινά.Επισης ο δικαιωματισμος με τις βάρκες εκ του αποτελέσματος δικαιώνει την διοίκηση με την επένδυση εκεί και σε σχέση με την παρακμή που επικρατούσε.
Η λέξη Βαλτωμα είναι σωστή όταν αφορά το σύνολο της χώρας όχι μόνο τον δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Καλά θα τα κάνει ολα ο Κυρμανίδης.
Ερχεται τροπαιοφόρος (α)ψηφίστε τον.

Ανώνυμος είπε...

Λακάνε οι σύμβουλοι από τον Συκιώτη και πάνε στον Κυρμανίδη. Άλλος ένα αντιδήμαρχος σήμερα προσχώρησε.