30 Μαΐου 2022

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1/6/2022

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Παρακαλείσθε την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022 και ώρα 19.00 μ.μ., όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Καμένων Βούρλων, αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου «Χρήστος Παπαγρηγορίου», Αγίου Παντελεήμονος 8 – 35008 Καμένα Βούρλα, όπου θα πραγματοποιηθεί η 11η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητήσουμε και λάβουμε απόφαση στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Η συνεδρίαση, θα πραγματοποιηθεί: Δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με την λίστα αποδεκτών, και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας & περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού Με απομακρυσμένη σύνδεση, μέσω της υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων για τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα e:Presence.gov.gr (https://epresence.gov.gr) για όσους το επιθυμούν (θα σας αποσταλεί και ηλεκτρονική πρόσκληση)


ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενων συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων
2.
Κατανομή Β΄ δόσης της τακτική Επιχορήγησης έτους 2022 στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καμένων Βούρλων
3. Συμπληρωματική κατανομή για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών (έκτακτη επιχορήγηση) έτους 2022 στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καμένων Βούρλων
4. Αξιολόγηση των στόχων του πίνακα στοχοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων του Δήμου Καμένων Βούρλων Α΄ τριμήνου 2022 σωρευτικά
5. Έγκριση αναμορφωμένου ΟΠΔ οικονομικού έτους 2022 του Δήμου Καμένων Βούρλων
6. 2 η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Καμένων Βούρλων οικονομικού έτους 2022
7. Λήψη απόφασης περί αξιοποίησης των Ιαματικών Φυσικών Πόρων του Δήμου Καμένων Βούρλων:1.-Πηγή Δημαρχείου, 2.-Πηγή «Έρως»(σχολικών μονάδων) και 3. Πηγή «Ηρακλής – Ελπινίκη», σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 3 περ. β του ν. 4875/23-12-2021 ΦΕΚ 250/Α/23-12-2021 «Πρότυποι Τουριστικοί Προορισμοί Ολοκληρωμένης Διαχείρισης, Οργανισμοί Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού, Ιαματικές Πηγές Ελλάδας και άλλες ρυθμίσεις για την ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης»

Οι εισηγήσεις των θεμάτων και λοιπά σχετικά στοιχεία, θα αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) προς τους Δημοτικούς Συμβούλους, για ενημέρωσή τους.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε εισαι μεγάλο λα***** μαζί με το σινάφι σου... Πας να βολέψεις τα γαλάζια παιδάκια απ το παράθυρο. Με προσωρινή διαταγή του Προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λαμίας, θα συνεχίσουν να απασχολούνται στο Δήμο Καμένων Βούρλων, οι δέκα εργαζόμενοι, που προσλήφθηκαν με διαδοχικές συμβάσεις ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19, τουλάχιστον μέχρι τις 30 Ιουνίου, οπότε και θα εκδικασθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, την οποία έχουν καταθέσει. Σημειώνεται ότι με την αίτησή τους οι εργαζόμενοι ζητούν, να αποδέχεται ο Δήμος τις υπηρεσίες τους, μέχρι το Δικαστήριο να κρίνει το εργασιακό τους καθεστώς, ισχυριζόμενοι, ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στα πόστα, όπου τοποθετήθηκαν και όχι πρόσκαιρες και ευκαιριακές. Παράλληλα, είναι γνωστό, πως σε όλους του Δήμους και τα ΝΠΔΔ της χώρας, εργαζόμενοι προσφεύγουν στα Δικαστήρια, για να κατοχυρώσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα, θεωρώντας, ότι είναι καταχρηστική η σύναψη διαδοχικών συμβάσεων ορισμένου χρόνου, καθώς τους εγκλωβίζει σε καθεστώς εργασιακής ομηρίας. Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων κ. Γιάννης Συκιώτης δήλωσε για την εξέλιξη αυτή: «Είναι γνωστά σε όλους τα προβλήματα, που δημιουργεί στη λειτουργία των Δήμων, η υποστελέχωσή τους σε όλες τις υπηρεσίες. Είναι άδικο οι εργαζόμενοι να εκπαιδεύονται σε ένα πόστο και μετά να πρέπει να σταματήσουν, χωρίς οι θέσεις τους να καλυφθούν από άλλα άτομα. Μακάρι να μας δινόταν από την Κεντρική Διοίκηση η δυνατότητα, να προσλάβουμε μόνιμο προσωπικό και να μην στηριζόμαστε σε ημίμετρα.».

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι οι δηθεν (ν)φιλελευθεροι - αντικρατιστες, υποστηρικτες-ψηφοφοροι του δημαρχου-Συκιωτη, δεν εχουν αποψη επι του ανωτερω θεματος;

Ανώνυμος είπε...

Τι να πούν οι βολεμένοι; Να πούν οτι βολεύτηκαν παρκάμτοτας βασικές προυποθέσεις διορισμού να πούν οτι βολεύτηκαν σε θέσεις οι οποίες δεν εχουν καμία σχέση με τον κορονοϊό να πούν ότι πληρώνονται με λεφτά των δημοτών για να μαζεύει ψήφους ο Δήμαρχος με τον συνεργό του τον υπουργό; Τι να πουν; Το Εργατικό κέντρο κάπου εκει στην Λαμία τι γνώμη έχει επι του θέματος;

Ανώνυμος είπε...

Έχετε μπερδέψει την βούρτσα με την Π..... Ζητάτε ισονομία στην δημοκρατία της μπανανίας την οποία εσείς δημιουργησατε.
Ποιος σας είπε ότι ο κάθε εξουσιαστης δεν ειναι 'ρεπλικα' του εαυτού σας.
Σεις είστε με την ψήφο σας οι αιτίες της διαχρονικής κατάστασης στον κρατισμό.
Φιλελευθερισμός δεν υπήρξε ποτέ στο κρατισταν.
Ασχοληθειτε με τον σοσιαλισμό σας και αφήστε σε ησυχία την ιδεολογία της ελευθερίας του ατόμου( έως το όριο που δεν βλάπτει τον άλλον)και λέγεται φιλελευθερη δυτικού τύπου δημοκρατία.
Η κατάντια του να είσαι πλερια δημοκράτης και ιδρυματικος στον 'Πατερουλη' που χώνει βαθιά το χέρι στην τσέπη του αλλου δείχνει και τον ορθολογισμό του κάθε δικαιωματιστη.

Ανώνυμος είπε...

@7:36 μ.μ. 2/6/22. γρήγορα ξανά εκεί που πρέπει να τελειώσεις τις ..ανεκπλήρωτες σπουδες!!! υ.γ. το ψευδώνυμο γιατί το έκοψες μετά τις αρλούμπες που είπες για το ναύπλιο ???

Ανώνυμος είπε...

το εργατικο κεντρο αφενος δεν δυναται να εκφρασει γνωμη λογω ανεπαρκειας προσοντων της επικεφαλης αλλα και ουτε θελει αφου πλεον ασχολειται με την ανεγερση τετραοροφης οικοδομης της επικεφαλης εντος της Λαμιας.............

Ανώνυμος είπε...

Μπλόγκερ, στο Λαμία ναου σχετικά με το κεντρικό ακίνητο , γαλήνη κλπ, μίσθωση για 40 χρόνια, διαγωνισμός. Ανακοίνωση ταιπεδ;;

Ανώνυμος είπε...

Και τι να πει το εργατικό κέντρο; αφού ο Αδελφός της προέδρου είναι σε αυτούς που πάνε για μονιμοποίηση...

Ανώνυμος είπε...

Είμαι διεμφυλικος θέλω να προσφέρω στην τοπική αυτοδιοίκηση τι πρέπει να φοράω για να γίνω αποδεκτος-η ...φουστανέλα.
ρε αεί σιχτιρ μικροαστοί καμένο Βουρλιώτες.

Ανώνυμος είπε...

Στο εδώλιο ο Ψωμιάδης με τον αδερφό του Διονύση (αντινομάρχης) για 456 έργα (!) που "κόπηκαν" σε «45άρια»!
Η υπόθεση με τα «45άρια» περιστρέφεται γύρω από έργα προϋπολογισμού εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που φαίνεται ότι κατατμήθηκαν σε πολλά μικρότερα, αξίας έως 45 χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να δοθούν με απευθείας αναθέσεις και πρόχειρους διαγωνισμούς σε συγκεκριμένους εργολάβους, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο.
Η δικογραφία περιλαμβάνει 456 τέτοια έργα, κατά την περίοδο 2005-2010, στη θητεία δηλαδή του Παναγιώτη Ψωμιάδη στη νομαρχία, με τη ζημιά για το ελληνικό Δημόσιο να ξεπερνάει τα 4 εκατ. Ευρώ.
Ένα δεύτερο σκέλος της ίδιας δικογραφίας έχει να κάνει με συμβάσεις έργου που υπεγράφησαν το διάστημα 2007-'09 στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης με εργαζόμενους που φαίνεται ότι απασχολήθηκαν σε άλλες υπηρεσίες απ' αυτές για τις οποίες προσλήφθηκαν. Η ζημιά στην περίπτωση αυτή για το Δημόσιο φαίνεται ότι αποτιμάται σε πάνω από 1 εκατ. Ευρώ.

Γιάννη Συκιώτη εσύ πόσα έργα έκοψες σε «24αρια» στη θητεία σου από το 2014 ?

Ανώνυμος είπε...

Μαζί με τους πολιτικούς απατεώνες πρέπει να διερευνηθεί ΣΥΝΥΠΕΘΥΝΟΤΗΤΑ και των υπαλλήλων που έκοβαν και έραβαν τα τεμάχια του χρήματος ενώ ήξεραν ότι διαπράττεται υπαιξερεση με την κατάτμηση των ποσών για να δοθούν απευθείες αναθεσεις.
Η δικαιολογία ότι εκτελούσαν εντολές των πολιτικών απατεώνων τυπικά νόμιμες ουσιαστικά ανήθικες δεν μπορούν να τους δικαιώνουν.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μπολσεβίκοι νισαφι ποια με την βαρεμάρα σας,πάτε στη Ρωσία που δεν τρώνε τα λεφτά του λαού!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος το ξέρει γιατί καταλήγουμε να προσλαμβάνονται οι 8μηνιτες οδηγοί και εργάτες καθαριότητας τον Σεπτέμβριο, αντί στην αρχή της καλοκαιρινής σεζόν;;;
Χρονια τώρα το ιδιο τροπάριο και λέμε είμαστε τουριστικός τόπος.!!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που πήρε 20 γυναίκες ο Γαλαξίας με 400
Ευρώ για τετράωρη εργασία,κάτι είναι μαζί με την βαριά βιομηχανία του καφέ στην Κούβα του Μαλιακού .
Θα πούμε το ψωμί ψωμάκι με τους φόρους.