29 Απριλίου 2022

Ιαματική Πηγή & Camping Κονιαβίτη: Δημοσιοποίηση Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) – Ανοικτή Διαβούλευση

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) , που εδρεύει Καραγιώργη Σερβίας 6, T.K. 105 62, Αθήνα, (υπεύθυνη έργου Τώνια Τσαγκάρη, τηλ. 210 3274400) ως Αρχή Σχεδιασμού του Ειδικού Σχεδίου Χωρικής Ανάπτυξης Δημοσίου Ακινήτου (ΕΣΧΑΔΑ) για το «Ακίνητο Ιαματικών Πηγών Κονιαβίτη (πρώην Camping ΕΟΤ)» στο Δήμο Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου, Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην παρ. 4.2 του άρθρου 7 της ΚΥΑ με αρ.πρωτ. ΥΠΕΧΩΔΕ/ΕΥΠΕ/οικ.107017/5.9.06 (Β΄ 1225), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει:

α. Ανακοινώνει ότι τόσο η Αρχή Σχεδιασμού όσο και το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, διαθέτουν τις απαραίτητες πληροφορίες και στοιχεία του φακέλου της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του ως άνω σχεδίου, προκειμένου να ενημερωθεί το κοινό.
β. Προσκαλεί το ενδιαφερόμενο κοινό να διατυπώσει εγγράφως και σε κάθε περίπτωση επαρκώς τεκμηριωμένα τις απόψεις του, προς τη Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΔΙΠΑ) του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (email: sec.dipa@prv.ypeka.gr, ή στη ταχ. διεύθυνση: Λ. Αλεξάνδρας 11, 11473 Αθήνα,), μέσα σε προθεσμία είκοσι ημερών από τη δημοσίευση της ανακοίνωσης αυτής.

Η ΣΜΠΕ είναι αναρτημένη στην παρούσα ανακοίνωση.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΧΑΡΤΗΣ 1 ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ signed
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΧΑΡΤΗΣ 2 PROTASH ESXADA 1.2000 ΙΟΥΝΙΟΣ 2021 signed
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΣΧΑΔΑ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV προμελέτη Δέουσας Εκτίμησης Κονιαβίτη_final_ΔΑ_SIGNED_090421_signed
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ φωτογραφίες
ΣΜΠΕ Κονιαβίτη 011221 signed

4 σχόλια:

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

Θολο τοπιο στην ομιχλη,αιεν αριστευειν

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ο αυθεντικος μαθητής του Σωκράτη!

Ανώνυμος είπε...

Μετά από αρκετό καιρό σιωπής λόγω που πιάστηκε με τη γίδα στη πλάτη – για τις σπουδές του - έκανε πάλι την εμφάνιση του ως γνώστης των πάντων, ο μαϊντανός του blog, για να καταθέσει την επιστημονική του άποψη για τα ιαματικά ως ειδικός επί του θέματος, λέγοντας ‘’Θολό τοπίο στην ομίχλη, αιέν αριστεύειν’’ Τώρα τι σχέση έχει ‘’το θολό τοπίο στην ομίχλη’’ με το ‘’πάντα να αριστεύεις’’ μόνο αυτός ξέρει .
Κρίτων ‘’Κρείττον του λαλείν το σιγάν’’

Ανώνυμος είπε...

Ο επενδυτής είναι πάντα καπιταλιστής δεν θα έρθει εδώ για να μοιράσει τα χρήματα του ως κοινωνικό μέρισμα. Από την άλλη ο πολιτικός είναι σοσιαλιστής με τα λεφτά του άλλου.
Για να γίνει επένδυση εδώ
στα Καμενα Βουρλα θα πρέπει ο δεύτερος να συμπορευτεί με το κίνητρο του πρώτου που στόχο έχει την κερδοφορία και όχι την ζημιά.
Αυτή την πραγματικότητα δεν μπορούν να την ανεχθούν οι διάφοροι μη κανονικοί κολεκτίβες.
Και μιλάμε για τον τουρισμό γιατί για επένδυση σε βιοτεχνία ή εμπόριο κλπ υπάρχει θερμοκρασία υπό του μηδενός.