28 Μαΐου 2022

Επιθετικά σκυλιά στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Έγινα μάρτυρας μιας αρκετά δυσάρεστης κατάστασης.

Σκυλιά επιτέθηκαν σε παιδάκι, χωρίς ευτυχώς να το τραυματίσουν, στην παραλιακή οδό προς το λιμάνι μετά τις ταβέρνες. Ευτυχώς παρενέβησαν κάτι σερβιτόροι και περαστικοί και αποφύγαμε τα χειρότερα. Δεν είναι και λίγο να τραυματιστεί το παιδί σου από σκυλιά, τόσα ακούμε που γίνονται.

Έμαθα λοιπόν ότι αυτό είναι ένα καθημερινό φαινόμενο, που διαδραματίζεται στο συγκεκριμένο σημείο, και τα συγκεκριμένα σκυλιά επιτίθενται συχνά στους περαστικούς.

Τα σκυλιά βρίσκονται διαρκώς εκεί, γιατί μια κυρία που έχει σπίτι στο σημείο, τα συντηρεί και τα ταΐζει και μπράβο της (και εμείς φιλόζωοι είμαστε), ωστόσο καλό θα ήταν να τα περιορίσει στην αυλή της εφόσον είναι απρόβλεπτα (τα σκυλιά) και επιδεικνύουν διαρκώς επιθετική συμπεριφορά προς τους περαστικούς.

Τόσες υπηρεσίες στον Δήμο, τόσες φιλοζωικές, τόσες ΜΚΟ, κάποιος δεν μπορεί να δώσει λύση?

Οκ, της κυρίας αυτής που τα μαζεύει και τα συντηρεί σε πολυσύχναστο δρόμο, τόσο της κόβει τόσο κάνει, οι υπηρεσίες οι σύλλογοι ο δήμος? αγρόν ηγοράζουν?

Τέλος πάντων, να επαναλάβω άλλη μια φορά ότι είμαι φιλόζωος και καταδικάζω οποιαδήποτε μορφής βίας προς τα ζώα… ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ όμως και πάσης μορφής βία από τα ζώα προς τους ανθρώπους (και πόσο μάλλον παιδιά).

Θα παρακαλέσουμε λοιπόν την κυρία αυτή που συντηρεί αυτά τα επιθετικά σκυλιά, να τα επιβλέπει αποτελεσματικότερα, διότι η πρακτική του να μαθαίνεις σε έναν σκύλο ότι το σπίτι του είναι ένας πολυσύχναστος δρόμος, και εφόσον αυτός ο σκύλος είναι επιθετικός, τότε είναι μαθηματικά βέβαιο ότι σύντομα θα γίνει η ζημιά, και η κυρία αυτή δεν θα είναι απλά ηθικός αυτουργός ΑΛΛΑ αποκλειστικός υπαίτιος.

Και μη χειρότερα …

Φιλικά ο Blogger

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα συγκεκριμένα σκυλιά έχουν κινηθεί επιθετικά και σε μένα που έτυχε να περνάω πεζός από αυτό το σημείο, αλλά υπήρξα μάρτυρας και άλλων 2 περιστατικών, το πρώτο ήταν εναντίον ενός διερχόμενου παππού και το δεύτερο εναντίον μιας κυρίας που πέρναγε με το σκυλάκι της το γεφυράκι δίπλα στην είσοδο του λιμανιού. Πρέπει κάτι να γίνει και γρήγορα με αυτά τα σκυλιά, αλλιώς θα έχουμε κανένα δυσάρεστο περιστατικό.

Ανώνυμος είπε...

γνωστή η καθημερινή ιστορια με τα σκυλιά. γνωστή και η μπέσση που τα μαζεύει εκεί αφού βλέπει το πρόβλημα. της έχουν φερει και την αστυνομία. πρέπει να σταματήσει να τα ταίζει εκει.

Ανώνυμος είπε...

Μπλόγκερ εσύ που είσαι αριστερός θα ξέρεις τον τρόπο αφού το φωναζαν οι δικοί σου '- Φόλα στον σκύλο...της ΕΣΑ βεβαίως βεβαίως!

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ 2 ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 120 ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 30 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ 90 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε από τον αγιο Σεραφείμ φάτε και κανένα
Τζάμπα τα ταιζετε

Ανώνυμος είπε...

τα σκυλιά στο σημείο είναι επικίνδυνα και πρέπει να απομακρυνθούν χτες. εγώ φιλόζωος δεν είμαι και βάρδα μην μπουν στον δρόμο μου. θα τα δαγκώσω και αυτά και αυτήν.

Ανώνυμος είπε...

ετσι μπραβο,αφου δεν μπορειτε να φατε τιυς ανευθυνουπευθυνους,βγαλτε τα απωθημενα σας στα ανυπερασπιστα πλασματα του θεου.αληθεια στον αγ σεραφειμ ποιοι τα πετανε στην παραλια??? αληθεια στον αγ σεραφειμ ποιοι δηλητηριασαν 5 σκυλια μεσα στο κεντρο του χωριου;αληθεια ποιοι εχουν επιθετικη συμπεριφορα απεναντι τους και τα αγριευουν;αληθεια ποιοι κανουν επιθεσεις με απειλες σε αυτους που τα λυπουνται και προσπαθουν να τους προσφερουν;ο καννιβαλισμος που επικρατει στην περιοχη δειχνει και το επιπεδο του πολιτισμου ο οποιος ειναι ανυπαρκτος.υοαρχιυν συγκεκριμενα ατομα που ανεκαθεν μισουσαν τα σκυλια μιας και η σκατοψυχια τους ειναι στο πετσι τους και εκ γενετης.αυτοι ειναι το προβλημα ητοι αυτοι που τα πετανε και αυτοι που τα κυνηγιυν ανελεητα.αλλωστε οπως συμπεριφερονται στα σκυλια συμπεριφερονται και στους ανθρωπους.επικινδυνα ανθρωποειδη που σιγουρα αν λειψουν θα ξεβρωμισει ο τοπος

Ανώνυμος είπε...

Μπερδεύτηκες 7,55 και έλα να σε ξεμπερδέψω. Υπάρχουν σκυλιά που συχνάζουν σε πολυσύχναστο δρόμο και έχουν επιθετική συμπεριφορά προς τους ανθρώπους. Τι δεν καταλαβαίνεις? Γιατί να το ανεχτούμε δηλαδή αυτό? Αν είσαι φιλόζωος να πας να τα πάρεις να τα βάλεις σπίτι σου στην μάντρα σου και να τα κοιμίζεις στο κρεβάτι σου. Βρήκαμε τώρα τον κάθε ηλίθιο και ανισόρροπο να μας πει ότι αγριεύουμε τα σκυλιά. Ρε ψυχίατρο θέλετε, έχετε χάσει το μέτρο και τις προτεραιότητες. Ρε τα κοπρόσκυλα γλύφουν πρώτα το πουλί τους και μετά κάθεστε και σας γλύφουν στο πρόσωπο. Ψυχάκιδες όλοι με τα κοπρόσκυλα!

Unknown είπε...

Το καταφύγιο του Δήμου μας για αδέσποτα είναι έτοιμο ?

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, για να ξεμπερδευουμε με αυτή την υπόθεση. Τα σκυλιά δεν αποφάσισαν από μόνα τους να γίνουν αδέσποτα. Αυτή/ος που τα ταΐζει δεν έχει καμία ευθύνη για τα σκυλιά όπως καταγγέλει ο μπλόγκερ. Υπεύθυνος είναι ο δήμος αλλά ένας ανυπαρκτος δήμος που δεν κάνει τα βασικά, τι θα κάνει με τα αδέσποτα;
Αν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε, βοηθήστε το έργο των φιλοζωικων σωματείων που σαν σκοπό έχουν τις κυνοθεσιες (σικ ορθοπολιτικη, αντί υιοθεσίας) και τις στειρώσεις για να μαζευτεί αυτή η κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε στα χωριά που δεν υπήρχαν τουαλέτες,το φυσικό καθαρισμό την νύχτα την αναλάμβαναν τα σκυλιά.Ετσι δεν είχαν έξοδα για τάισμα και είχαν και καθαρό περιβάλλον στα σκατορεματα.
Τωρα αταιστα θα μας φάνε.

Ανώνυμος είπε...

8.46 σιγουρα εσυ εισαι για ψυχιατρο αλλα που να βρεις της προκοπης σε ολοκληρωτικα καθεστωτα..και μονον τα απανθρωπα ενστικτα σου δεικνυουν την εγκληματικη φυση σου...προσεχε ομως πως ομιλεις γιατι φαινεσαι και ποιος εισαι..φασιστιειδες που αρεσκεσαι να βασανιζεις ψυχες αιντε λοιπον στον ψυχιατρο σου..εχει καποιους γνωστους ο δημαρχουκος να βγαλεις καθαρη και την υπολοιπη μιζερη και κακιασμενη ζωη σου...

Ανώνυμος είπε...

βρε μουρλαθήκατε μερικοί εντελώς; σκυλιά επιτίθενται σε παιδιά και εσείς μου γράφετε μανιφέστα για τα δικαιώματα των σκυλιών? είστε για πολλές κλοτσιές. ξεφεύγετε από απλό κοινωνιολογικό φαινόμενο και προσχωρείτε σε περιστατικά που χρήζουν ψυχιατρικής έκθεσης. να αυτά κάνει ο εγκλεισμός, χάνει ο κόσμος το μυαλό του και δεν δύναται ούτε τις απλές προτεραιότητες να ταξινομήσει. γιατί ρε φιλόζωοι δεν τα υιοθετείτε τα σκυλιά να πάρετε στις αυλές σας? μόνο για κουβέντες είστε;

Ανώνυμος είπε...

κλωτσιες,ψυχιατροι...μμμμ ωραια συνταγη..ωραιες διαθεσεις απο υπανθρωπους...το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει..

Ανώνυμος είπε...

αυτον τον 5.37 τον αμολυσαν προσφατα ???

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη κιόλας 6:58 & 7:03, είναι αποδεκτό από εσάς, οι σκύλοι να επιτίθενται σε ανθρώπους στον δρόμο?

Ανώνυμος είπε...

αυτο που δεν μπορει να γινει αποδεκτο ειναι η βια προς τα ζωα.δυστυχως στην περιοχη μας υπαρχουν καποιοι που το θεωρουν μαγκια ακομη και να τα σκοτωσουν.σιγουρα αυτο ειναι μια παθογενεια που δεν χρηζει ψυχιατρικγς παρακολουθησης αλλα κατευθειαν εγκλεισμο πισω απο τα σιδερα της φυλακης.το θεμα ειναι ποιος θα φροντισει γιαυτο μιας και οι αρμοδιοι κανουν τα στραβα ματια

Ανώνυμος είπε...

Ξανά συγνώμη κιόλας 9:51, είναι αποδεκτό από εσένα, οι σκύλοι να επιτίθενται στους ανθρώπους στον δρόμο?

Ανώνυμος είπε...

Ρε τεμπελχαναδες εδώ ο κόσμος σκοτώνεται στην Ουκρανία και εσείς ασχολείστε με σκυλοκαυγάδες.Ουστ ρε.

Ανώνυμος είπε...

Ξανά ξανά συγνώμη κιόλας 9:51, είναι αποδεκτό από εσένα, οι σκύλοι να επιτίθενται στους ανθρώπους στον δρόμο?

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/WiAKOvgn3rU

Ανώνυμος είπε...

Η αναγραφή σε συσκευασία κρέατος σκύλου,στο σούπερ μάρκετ, για να είναι δελεαστική στον πελάτη, πρέπει να αναγράφει εκτός των χαμηλων λιπαρών 90%
και 10% όμως αυξημένων.
Έτσι αν θα το προτιμήσω να ξέρω και το ένα και το άλλο.Επισης αν είναι φάρμας Αγ Σεραφείμ ανώτερης ονομασίας προέλευσης !

Ανώνυμος είπε...

Ξανά ξανά ξανά συγνώμη κιόλας 9:51, είναι αποδεκτό από εσένα, οι σκύλοι να επιτίθενται στους ανθρώπους στον δρόμο? Ήρεμα ρωτάω!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που ρωτάς και ξαναρωτάς, απάντηση δεν θα πάρεις, γιατί είναι καραγκιοζοφιλόζωοι και για πολλές κλωτσές και φάπες οι περισσότεροι του συναφιού.

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως μετα την προτεινομενη θανατωση των σκυλων κινδυνευουμε κι εμεις οι ανθρωποι να φαμε κλωτσιες και φαπες...ποιοι εισαστε εσεις οι νταηδες ρε παιδια και απο που πηγαζει η σιγουρια σας οτι μπορειτε να τα κανετε ολα αυτα και θα μεινετε ατιμώρητοι;

Ανώνυμος είπε...

Σκυλίσιο κοντοσούβλι είναι γκουρμέ φαγητό το τρώνε δισ Ασιάτες;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 9:51 31/5 , είμαι αυτός που ερωτώ και ξαναερωτώ αν είναι αποδεκτή από εσένα η επιθετική συμπεριφορά σκύλων προς τους ανθρώπους. Θα ήθελα παρακαλώ να μου απαντήσεις εσύ ή κάποιος άλλος από τον τοπικό σύλλογο της φιλοζωικής, αν υπάρχει τέτοιος σύλλογος.