03 Απριλίου 2022

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Η καταβολή των αποζημιώσεων για την παράκαμψη του Αγίου Κωνσταντίνου καθυστερεί .

Αν και η σχετική απόφαση του Αρείου Πάγου εκδόθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο δεν έχουν συνταχθεί ακόμα από το αρμόδιο Τμήμα Απαλλοτριώσεων του ΥΠΟΜΕ οι καταστάσεις παρακατάθεσης της αποζημίωσης . Λαμβανομένης υπόψη της ολοκλήρωσης της τηρητέας διαδικασίας μέχρι την παρακατάθεση της αποζημιώσεως στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και του ελέγχου που θα επακολουθήσει από αυτό προκειμένου να καταβληθούν οι αποζημιώσεις είναι φανερό είναι πολύς ο δρόμος, που θα διανυθεί μέχρι οι δικαιούχοι να εισπράξουν τις αποζημιώσεις τους.

Γι’ αυτό παρακαλούμε τους κ.κ. Υπουργούς και τους βουλευτές του Νομού μας να συνδράμουν ώστε να επιταχυνθεί η όλη διαδικασία καταβολής των αποζημιώσεων στους δικαιούχους .

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σταικούρας τον Αγιο Κωνσταντίνο τον έχει στο τσεπάκι του,γιαυτό και και δεν τρέχει τις αποζημιώσεις όπως των Καμένων Βούρλων.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 8,03 πάντα από τους δικούς σου την τρως! Ο ραγιάς ξύπνησε, το ψηφοδέλτιο της ΝΔ έχει και άλλες επιλογές! και δεν είναι αυτό για τις αποζημείωσεις... εγώ προσωπικά δεν έχω να παίρνω αλλά δύσκολα θα ψηφίσω Σταικ!

Ανώνυμος είπε...

Καλά θα κάνει ο Μογγόλος(σύνδρομο ντάουν) να πάει σπίτι του αρκετή ζημιά έκανε στην οικονομία.