12 Αυγούστου 2019

Καμένα Βούρλα: Έγκλημα σε εξέλιξη...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Ανίκανοι δημοτικοί άρχοντες με τη βοήθεια εξίσου ανίκανων ιδιωτών κατέστρεψαν την πόλη των Καμένων Βούρλων, άλλοτε στολίδι στο Ν. Φθιώτιδας: Παντού σκουπίδια, διπλοπαρκαρισμένα στην κεντρική οδό, υποδομές χωρίς συντήρηση / σπασμένα πεζοδρόμια, αδέσποτα ζώα, λουτρά σε πλήρη εγκατάλειψη.

Το έγκλημα είναι σε εξέλιξη, ας ενδιαφερθεί κάποιος πριν είναι πολύ αργά.

Αναγνώστης

lamiareport.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ιδρωνει κανενος το αυτι.
Δεν ειναι τυχαιο λοιπον που τα Καμενα Βουρλα εγιναν
ΤΕΩΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Οπως στα λέγαμε ντοκτορ..ακυρωσε η αποκεντρωμένη την αρ. 9/76/2019 αποφαση Δημοτικού συμβουλίου για την αδυναμία αποκομιδής απορριμμάτων..καλοχωνευτο..

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ? Ο ΛΑΟΣ ΕΔΩΣΕ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ---- ΚΑΛΗ 9ΕΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ

Ανώνυμος είπε...

ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ (ΕΛΕΝΗ ΠΛΑΤΑΝΙΑ-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ Δηλαδη ΚΑΒΟΣ) ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝΕ..... Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΣΗ......
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ντροπη σου εαν φορας παντελονια γραψε το ονομα σου την αποφαση του συμβουλιου δεν την παιρνουν μοναχα 2 ατομα ο δημαρχος ειχε την απολυτη πλειοψηφια ολοκληρη την 5 ετια, ο ιδιωτης συνεχιζει να μαζευει τα σκουπιδια γιατι βρωμανε τα καμενα βουρλα?

Ανώνυμος είπε...

καποιοι ( Μακρηνιτσας κ.α.)ζουν ακομη με την ελπιδα να γινει ο ΔΗΜΟΣ αριστερο προτεκτοράτο με λαικιστικες κορωνες και ολα να ανηκουν στον ΔΗΜΟ. ετσι εχουν κατα καιρους τορπιλίσει ιδιωτικες επενδυσεις (βλεπε Ραδιο).
φαινεται πως ακομη δεν εχουν συνειδητοποιησει οτι ο ΔΗΜΟΣ δεν ειναι επιχειρηματιας.
δεν εχουν καταλαβει οτι ο ιδιωτης θα επενδυσει διοτι θελει το κερδος και οτι κοντα στο βασιλικο θα ποτιζονται και οι γλαστρες.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος 7:06
εσύ που φοράς παντελόνια γιατί δεν γράφεις το όνομά σου? Φίλε μου με το κρύβεστε όλοι σας πίσω απο την ανωνυμία μπορεί να λέτε οτι μαλακία θέλετε. Αυτοί που φοράνε παντελόνια [άνδρες και γυναίκες] καταθέτουν την άποψή τους με Όνομα και Επώνυμο. Μόνο έτσι πάνε οι κοινωνίες μπροστά. Γι' αυτό λοιπόν μην απορείτε που ένας 'πιπίλας' κάνει κουμάντο στο Δήμο.
Παραθεριστής - Μη Δημότης

Unknown είπε...

Καλησπέρα.θελω να ρωτήσω εάν οι ιαματικές πηγές του κουνιαβιτη θα πωληθούν;