19 Αυγούστου 2019

Τα λύματα του βιολογικού καθαρισμού βγήκαν στο δρόμο και έφτασαν στη θάλασσα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Δυσάρεστη και επικίνδυνη για την υγεία έκπληξη χθες το απόγευμα για κατοίκους και παραθεριστές των Καμένων Βούρλων.

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνωστών του tvstar.gr το απόγευμα της Κυριακής υπερχείλισε ο βιολογικός καθαρισμός στον οδό Παντελεήμονος με αποτέλεσμα τα λύματα να σκεπάσουν μέρος του δρόμου.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι περίοικοι δεν μπορούσαν να αντέξουν την δυσοσμία, ενώ στο σημείο βρέθηκαν υπάλληλοι και αρμόδιοι του δήμου που με νερό καθάρισαν τον δρόμο από τα λύματα.

Μέρος από αυτά όμως κατέληξαν στην παραλία και την θάλασσα.

Η καταγγελία πάντως αναφέρει πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα πάντως με τον δήμαρχο Γιάννη Συκιώτη το πρόβλημα με τον βιολογικό καθαρισμό αποκαταστάθηκε αμέσως και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και διαβάστε όλο το άρθρο στο tvstar.gr

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φρακαρισε ή εσπασε στο σημειο εκεινο ο αγωγος η ενα φρεατιο λυματων που οδηγουσε τα λυματα στο αντλιοστασιο απο οπου θα εφθαναν στο κεντρικο συλλεκτηριο αγωγο της Γ, βασιλειαδηαπο οπου με φυσικη ροη θα εφθαναν στο κεντρικο αντλειοστασιο πλατανιά και απο εκει στον ΒΙΟΚΑ.
Με την παρεμβαση του δημου διορθωθηκε και επανηλθε η κανονικοτητα.
Η αριστερη πεμπτη φαλαγγα ομως ειδε ανυπαρξια και αδυναμια της διοικησης οπως σε ολα.
Μαρξιστικη προπαγανδα,επαναστατικη γυμναστικη ή αδυναμια σκεψης;
Οτι και να ειναι ο λαος εβγαλε ΦΕΤΧΑ στις εκλογες και απερριψε τους ΝΤΑΛΤΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Ρε τις σπατάλες που κάνατε για το αντλιοστάσιο δεν τις σκέφτεσαι; τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη συντήρηση και παρ όλα αυτά υπέστη βλάβη με αποτέλεσμα τα λύματα να κυκλοφορούν ελεύθερα στον δρόμο δεν σκέφτεσαι ; Τα χρήματα που πληρώνουμε σε δημοτικά τέλη και δεν πιάνουν τόπο δεν τα σκέφτεσαι; Μοναδικό σου μέλημά οι νταλτον είναι ; τόση εμπάθεια πια; εσυ τι λες ; δεν γνωριζαν οτι θα ηταν στο δευτερο σκαλί;Πόσο αφελής πρέπει να είσαι; Δουλέψτε με υπευθυνότητα και ανιδιοτέλεια και όλοι θα είναι μαζί σας. Σεβασμός στον δημότη κ το δημόσιο χρήμα. Τα υπόλοιπα είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Θύματα,νεκροί,δεν αναφέρθηκαν....

Ανώνυμος είπε...

Θεός φυλάξει!αλλά όλα καλά στα Καμένα.,στο Μώλο τι γίνεται ρε παιδιά?ακέφαλος είναι?βρώμα και μπιχλα παντού.ουτε τα βασικά!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο Δήμος δεν πλήρωσε την ΔΕΗ και έκοψαν το ρεύμα;

Ανώνυμος είπε...

Με τον αντιδήμαρχο που έχετε στον Μώλο φίλε 7.50 μην περιμένεις πολλά , αυτός μόνο για τσίπουρα είναι!!!

anonhmos είπε...

Ποιον τον παταργια! Δήμαρχος θα είναι όχι αντιδήμαρχος!πιπίλες!

Ανώνυμος είπε...

Α ρε κλάσε σα περα που θα γίνει δήμαρχος π παταργιας? Δήμαρχος είναι ο συκιωτης ο τρομερός με τον Καραμανώλη τον μηχανικό που έχει σύμβουλο Καλό την ξανθούλα το μωρό!

Ανώνυμος είπε...

Την ανθουλα το μωρό!

anonhmos είπε...

Παταργιας για δήμαρχος! Εσύ πιπίλα θα πας στην κούνια σε λίγο!μια εβδομάδα υπομονή και θα τη θέση θα εινε ο παταργιας ανταφτου!για αρχή και μετά δήμαρχος!!

Ανώνυμος είπε...

Τόσο κοντοί τόσο λίγοι. Πιπίλας και πάσης Ελλάδος. Πιπίλας κυρίαρχος του παιχνιδιού. Αν του κουνηθεί κανένας, θα τον φάει λάχανο. Δεν πειράζει και αν είναι κουμπάρος,ξάδελφος,φίλος,γείτονας. Είναι Μον_αρχης.

Ανώνυμος είπε...

Αφού λοιπόν δεν είναι ικανός γιατί πήρε τόσους σταυρούς?ο ένας πίνει,ο άλλος λαμόγιο ,ο τρίτος αλαζόνας...βρε μήπως καλύτερα να είχαμε δημοτικούς συμβούλους από την μαγική αυλή?κλάψε δημότη τα χάλια μας

Ανώνυμος είπε...

ικανότατος.. δε προλαβαίνουν να ακυρώνουν αποφάσεις δ.σ. στην αποκεντρωμένη.. άκυρη η απόφαση για τους όρους του δανείου από το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων (9/79/2019)..

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι ο Τσωμος είναι παντού. Οι κοντοί παντού! Κάψτε τους στην πυρά.

Ανώνυμος είπε...

γατακια εχετε δικαιωμα στην οποια διαμαρτυρια ακομη και να μη πατε σε κοινη ορκομωσια στην πλαζ ιζαμπελλα,ομως θα τον φατε στη μαπα θελοντας και μη για τα επομενα χρονια και επειδη δεν βαζατε μυαλο το συστημα θα ξαναβγαλει αν οχι τον ιδιο ενα παρομοιο Χιλιαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπάμε γιατρό κ μόνο γιατρό

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνα με πληροφοριες στη φιεστα στη πλαζ μετα την ορκωμοσια θα γινουν τιμες σε υπουργο της κυβερνησης θα του δωσουν το χρυσο κλειδι και το τιτλο του επιτιμου δημοτη την προσφωνηση θα κανει ο καινουργιος αντιδημαρχος στα καμενα καφεντζης στο επαγγελμα.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι στη ορκομωσια . Είναι ανοικτή συνάντηση, φιέστα. Οι νέοι και νέες έχουν την τιμητική τους

anonhmos είπε...

γνωριζει κανεις για το ειδυλιο καμ βουρλα και μωλου ...........να ζησουν ευτιχισμενοι,,,,

Ανώνυμος είπε...

Έχει να γίνει φωτογραφήσει και αναρτήσεις του καλού καιρού.Γι αυτά είμαστε καλοι.,αλλά για έργα το απόλυτο μηδέν.Φιεστες και εφημερη προβολη

Ανώνυμος είπε...

Για δώσε λεπτομέρειες

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΈΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΈΡΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ.ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΓΙΑΤΊ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΊΝΕΙ ΤΟΥ ΚΑΨΕΡΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν οι νταλτον του μώλου τέλος. Η σαρωτική νίκη του Φαλακρού ηγέτη εξολοθρευσε κ την κοντοοικογενεια εξαφανισμενοι όλοι τους. Ρουφιξτε τα μπαλάκια μας τώρα. Ρε ουστ τσογλάνια ε τσογλάνια.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν 7 αμαρτήματα στον Κόσμο: Πλούτος χωρίς κόπο, Ευχαρίστιση χωρίς συνείδηση, Γνώση χωρίς χαρακτήρα, Εμπόριο χωρίς ηθική, Επιστήμη χωρίς ανθρωπισμό , Λατρεία χωρίς θυσία και Πολιτική χωρίς αρχές....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε λες κ βλέπω τον συκιωτη. Εύγε!!