14 Αυγούστου 2024

Δεκαπενταύγουστος: Αυξημένη η τουριστική κίνηση στα Καμένα Βούρλα / Πολλές επιλογές για τους επισκέπτες

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καμένων Βούρλων, Γιώργος Λιακόπουλος, τόνισε στον Lamia Polis 87,7 και την εκπομπή "Πάμε Πλατεία", πως υπάρχει αυξημένη κίνηση κυρίως λόγω καλοκαιριού και όχι λόγω των ιαματικών πηγών.

Αυξημένη η κίνηση σε όλα τα χωριά και τις παραλίες της Φθιώτιδας από τους εκδρομείς, αλλά και τους επισκέπτες.

Πληρότητα 100% παρουσιάζουν τα καταλύματα στα Καμένα Βούρλα, ενώ φέτος είναι ασφυκτικά γεμάτα.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καμένων Βούρλων, Γιώργος Λιακόπουλος, τόνισε στον Lamia Polis 87,7 και την εκπομπή “Πάμε Πλατεία”, πως υπάρχει αυξημένη κίνηση κυρίως λόγω καλοκαιριού και όχι λόγω των ιαματικών πηγών.

“Ο ιαματικός τουρισμός έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα”, τόνισε, ενώ όπως είπε υπάρχει αυξημένη κίνηση με την κυκλοφορία στον Ε65 από την Θεσσαλία. Οι επιχειρηματίες έχουν συγκρατήσει τις τιμές και ο επισκέπτης διαθέτει πολλές επιλογές για διασκέδαση.


13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο παλικάρι αν και δεν το γνωρίζω προσωπικά έχω ακούσει τα καλύτερα αυτή εδώ η θκια μας στο Άγιο άμα βγει τ θα πει η ερμη που περπατάει και φοβάται τον ίσκιο τς νερό να πλυθουμε δεν έχουμε και η πλατεία είναι λες κ έχει περάσει ο εξολοθρευτής

Ανώνυμος είπε...

Προεδρε,οταν σε ρωταει η Ασχετη δημοσιογραφισκα...-"Μηπως δεν ειναι λουτροπολη τα ΚΒ πλεον και πρεπει να την πω θαλασσοπολη(?) πρεπει να δινεις σωστη απαντηση και να μην εισαι ιδιος με αυτην.
Μαθε λοιπον οτι Λουτρα ειναι και τα θαλασσια μπανια οχι μονο τα ζεστα. Αρα οταν λεμε Λουτροπολη εννουμε και την θαλασσα οχι μονο τις θερμες πηγες.
Αν ομως σε ρωτουσε για τα ιαματικα ξεχωρα, τοτε θα απαντουσες μονο για εκεινα. Τα ΚΒ εξακολουθουν να εχουν δυο ειδη λουτροθεραπειας τα θερμα και τα κρυα!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως φίλοι, λουτροπόλεις λέμε τα λουτρά σε ιαματικές πηγές π.χ Αιδηψός, Λουτράκι, Καϊάφα, Ύπατη, Καμ Βούρλα κ.α

Ανώνυμος είπε...

σεζόν 2 εβδομάδων? άντε ήρθαν λίγο και τον Ιούνιο απο το Ε65 και κόψανε πέρα μετά. Εάν αυτό λέγεται καλοκαιρινή σεζόν άστα.
το 90% τον καταλυμάτων είναι απο συνταξιούχους που κάθονται στην βεράντα όλη μέρα. Φέτος πρώτη φορά είδα τις Ταβέρνες τόσο άδειες.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, Σ´ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρης Λιακόπουλος όχι Γιώργος διορθώστε το κείμενο

Ανώνυμος είπε...

Εκεί στον Άγιο Κωνσταντίνο γιατί βρομάνε όλοι; Δεν κάνετε μπανιο ρε σεις;

Ανώνυμος είπε...

Πως να κάνουμε ρε φίλε αφού δεν έχουμε νερό 😂😂😂😂

Ανώνυμος είπε...

πολύς ο κόσμος σήμερα, υπερτουρισμός, λεωφόρεία μέχρι τον λογγό έχουν παρκάρει, σε λίγο ο Κίμ θα βγάλει ανακοίνωση οι ντόποιοι να μέινουν σπίτι. :-)

Ανώνυμος είπε...

Δεν θελουμε μαζικο τουρισμο ,ευκολο να το λες δυσκολο να το πραξεις.
Σημερα 15 αυγουστου ο Καρακικες στην κλειστη αιθουσα μου θυμισε τραπεζαρια Ορφανοτροφιου !

Ανώνυμος είπε...

Χρονια Πολλα Γκρινιαριδες
Και του Χρονου με Υγεια
Και για Οποιον Επιθυμει Αλλαγη
Οπλο του η Δραση.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε το Οκτώβρη προσωπική εργασία να επισκευάσουμε τις πλάκες της Γ.Β και αλλού που σκοντάφτουμε. Τι λέτε θα μας δώσει τα υλικά ο ΚΙΜ, εκτός και εάν βγούμε για έρανο. Κάντε τον κόμπο να τις εντοπίσουμε πχ ανω πεζοδρόμιο στη περιοχή καφετέριας *ΠΡΟΒΑ*, περίπτερο.

Ανώνυμος είπε...

Γελοιοτητες
Δημιουργια εντυπωσεων πανω στην βρωμια σε ολα τα στενα των ΚΒ