14 Αυγούστου 2024

Καμένα Βούρλα: Η παραδοσιακή λουτρόπολη της Φθιώτιδας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

53 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το εχω παρατηρησει και αλλη φορα. Οταν σχολιαστης αναφερεται στο ψυδωνυμο του μπλοκερ, αμεσως ο μπλοκερ κανει μια αλλη αναρτηση για να φυγει η συζητηση γυρω απο το ψευδωνυμο Κωστας Γιαννακουρος.
Γιατι ρε μπλοκερ δεν μας λες ποιος εισαι;

Ανώνυμος είπε...

Τα σιγουρα-διασταυρωμενα απο αστυνομια, ειναι
Το Κωστας Γιανακουρος ειναι ψευδωνυμο
Γαμπρος μολιωτη=ς δεν ειναι

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Το έχω ξαναπεί Το μπλοκ είναι φως και όποιος πολεμάει Το μπλοκ είναι ή δουλεύει για πολιτικά απόβλητα και θέλει να ρίξει σκοτάδι. Ο μπλοκερ λέει ότι λέγεται γιαννακουρος δεν μου έχει δώσει εντύπωση ανθρώπου που κάνει παιχνιδάκια στο σκοτάδι για να μην το πιστέψω. Εγώ ζητάω όνομα από ανθρώπους που γράφουν πολλά πράγματα και με το όνομα θα πάρουν μεγαλύτερη αξία αυτά που γράφουν και από ανθρώπους που είπαν ότι κάνουν νυχτερινή υπηρεσία πυρασφάλειας στο δημαρχείο. Ο άλλος δηλώνει φιλελεύθερος και λέει ότι φοβάται τα τρολς, η λέξη τρολς δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου, εγώ θα έγραφα στο μπλοκ επώνυμα ακόμα και αν ήμουν εντός δσ. Μόνο το σκοτάδι φοβάται τον δημόσιο διάλογο. Το μπλοκ στο τόπο έχει κάνει μόνο καλό. Ανοίγει τα μάτια σε τυφλούς. Τα αστεία και τα κοπλιμέντα ακόμα και σόκιν είναι καλοδεχουμενα.Οταν γράφετε απόψεις χωρίς αποδείξεις είναι στο βρόντο.

Κριτων είπε...

Τα Καμενα βουρλα απο ψηλα ειναι χωρις ψεγαδι.
Τα προβληματα ξεκινουν σε επιπεδο εδαφους.
Οι δημοτες της πολης αν και ποικοιλοχρωμοι και σε διαρκη πολιτικη αντιθεση εχουν ανεπτυγμενη αισθηση κριτικης και χιουμορ.
Ζητουμενα ετων ειναι μερικα σημαντικα ζητηματα που χρονιζουν οπως

Α. Επενδυση ιδιωτικου κεφαλαιου στρατηγικης σημασιας (Γαληνη,Καμπιγκ,Κονιαβιτη).
Β.Αναδιαταξη παραλιακου μετωπου
(Μελετη,εφαρμογη).
Γ.Εφαρμογη σχεδιου πολης
(Πραξεις αναλογισμου,διανοιξεις οδων)
Δ.Κτηριακα σχολειων
Ε. Μετατοπιση σταθμων λεωφορειων.
Ζ. Συγκοινωνιακη μελετη
(Μονοδρομησεις,παρκιγκ αυτοκινητων)
Η. Αναδειξη κτηριου Ασκληπιος
(Αρχιτεκτονικη παρκου εως την Γ.
Βασιλειαδη, με μετωπο Ασκληπιος).

Ζητειται λοιπον ευνοικο περιβαλον για πολιτικη συζητηση επι ολων αυτων και ενδεχομενως και αλλων.
Το παρον σαιτ μπορει να συμβαλλει στο διαλογο για τα ανωτερω, οχι ομως και να τα λυσει.
Ο Δημος εχει την δυνατοτητα να τα μοχλευσει.
Εως τοτε η πολη θα εξακολουθησει να δινει εισοδηματα στην περιοχη εστω και ετσι.
Ειδωμεν...

Ανώνυμος είπε...

Όσο είναι γαμπρός από τον Μώλο ο μπλόγκερ άλλο τόσο είναι ο Τραχανάς Αϊνστάιν

Ανώνυμος είπε...

τραχανα, ο μπλοκερ δεν λεγεται γιαννακουρος και κανει σκοτεινο παιχνιδακι.
Μιας και λες οτι εσυ εισαι το μπλοκ, ζητησε του να σου το επιβεβαιωσει.
Να πιεις ρε αδερφε ενα καφε μαζιτου, δεν θα το κανει.
Μην εισαι τοσο ευκολοπιστος.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα γιατί γλείφεις τον μπλόγκερ;; Σου έχει δώσει νόημα στη ζωούλα σου; Και ποιος είσαι εσύ που ζητάς ονόματα ενώ το μπλογκ έχει πολιτική ανώνυμου σχολίου! ; Τι είσαι εσυ που το απαιτείς ρε ψεκασμένε

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Κριτων μάλλον έχεις κάνει λάθος γράφεις μονοδρομησεις και εννοείς πεζοδρομησεις, σωστά? Δεν έχει σημασία ο μπλοκερ σημασία έχει το μπλοκ και αν δημοσιευονται όλα και όλες οι απόψεις. Δεν είμαι ευκολοπιστος και ποια σημασία έχει αν ο μπλογκερ είναι ξάδερφος του κουμπαρου του μεγαλοανηψιου του χαρυ κλυν ?και πες ότι λέγεται αμανατιδης τι αλλάζει? Δεν θέλει να αποκαλυφθεί και τι κακό γίνεται από αυτό? Να είστε ευχαριστημένοι που έχουμε ζωντανό μπλοκ, κοιτάξτε την Αταλάντη νέκρα το μπλοκ. Μας διαβάζει και η Λαμία γιατί το φιλέτο της Φθιώτιδας είναι εδώ και η αρκιτσα. Συμβουλή δίνω σε ανθρώπους όπως ο Τζώρτζ Ν να γράφουν όνομα για να ανέβει το επίπεδο του διαλόγου και καποιος άλλος έγραψε περνα από το δημαρχείο να μας τα πεις, λογικά δεν πρέπει να ζητήσω όνομα από σχολιαστή του δημαρχείου? Καμιά φορά μας ξεφεύγει η αλήθεια έστω και στο πληκτρολόγιο, αυτό έγινε εδώ για αυτό δεν απάντησε ούτε ανώνυμα. Από ανθρωπάκια σαν εσένα δεν απαιτώ τίποτα γιατί δε έχουν τίποτα να δώσουν, πάρε τώρα άλλα 5 εμβόλια που σου προσφέρει ο Μητσοτάκης για να μην σε πουν ψεκασμενο είναι απολύτως ασφαλή τρέχα.

Ανώνυμος είπε...

Αν για την αστυνομια δεν ειναι υπαρκτο προσωπο τοτε κατι δεν παει καλα
Για βαλτε το μυαλουδακι σας να δουλεψει...
Τι παιχνιδι παιζει και για ποιον το παιζει αυτος ο Κωστας Γιανακουρος;

Ανώνυμος είπε...

Και γιατι Τραχανα, ο Τζωρτζ Ν να γραψει το ονομα του και οχι ο μπλοκερ;
Τι λογικη ειναι αυτη;

Ανώνυμος είπε...

Εκεί δεν τον παίρνει δεν καταλαβαίνεις..
Αφήστε ως έχουν τα πράγματα
Τραχανά σου προτείνω κρύο ντουζ και χαπάκι πριν τον ύπνο για να επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Ένας Διαφορετικός Κρίτωνας, χωρις αμπελοσοφιες και ιδεολογικά στίγματα. αλλά με υπαρκτές προτάσεις που χρειάζεται η πόλη. Να ο ουσιαστικός διάλογος που θαπρεπε να βάζουμε εμείς οι σχολιαστές αλλά και εσύ μπλόγκερ.

Ανώνυμος είπε...

Ο τραχανάς διορθώνει τον Κρίτωνα που ζει και κυκλοφορεί στα καμ. Δηλαδή μας λεει , η Ερμού έγινε μονόδρομος και έχουμε πάρκινγκ αριστερα-δεξια , αυτόν να το κάνουμε πεζόδρομο? Στην αιχμή της σαιζόν είναι αναπόφευκτες οι μονοδρομησεις τέτοιων δρόμων και μας λείπουν οργανωμένοι χώροι στάθμευσης. Σωστά το εντοπίζεις Κρίτωνα.

Ανώνυμος είπε...

είσαι σπουδαίος ντετέκτιβ. αδικείσαι....

Ανώνυμος είπε...

Κριτων πολυ τοπικιστης εισαι, ο δημος εχει 14 χωρια και ενα εξ αυτων ειναι τα κ/β.
Και αυτος ο τοπικισμος ειναι που δεν αφηνει τον δημο να παει μπροστα.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά 7.08, τα κ.β ήταν δεκαετίες πριν, Δημος , με τον μεγαλύτερο πληθυσμό κλπ τώρα με την συνένωση έγινε ....... χωριό!!! Δεν γυρνάμε στο πριν? Τι λες?

Ανώνυμος είπε...

Πανω απο ολα τα κ/β που ήταν δήμος; Και ο μ/ω ήταν και ο α/κ ήταν. Τι σημαινει αυτο;
Τωρα ειμαστε ενας δημος με 14 χωρια και θα πρεπει ο δημαρχος να κοιταει να ικανοποιει στο μετρο του δυνατου ολα τα χωρια και οχι μονο τα κ/β. Αυτο λεω και ο καθε καλοπιστος δημοτης βλεπει οτι ειναι δικιο και πρεπει να γινει πραξη. Νταξ 728 ;

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε σκατοβλαχε….

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ο Τζώρτζ Ν είναι καμενοβουρλιωτης και ήταν κόντρα στο συκιωτη, ψήφισε πλατανια και μετά μπασκετμπολιστα για αλλαγή και είδε την γλύκα. Έχει γράψει καλές ιδέες και σωστές τοποθετήσεις για πολλά θέματα, βέβαια σαν το κριτων μόνο για καμένα. Ο μπλοκερ εχει δηλώσει όνομα και θα σου πει ότι αυτό είναι το αληθινό και σπανίως παίρνει θέση για προβλήματα. Αν ήταν δημότης θα τον ξέρατε σίγουρα με αυτό το όνομα. Δεν έχω κάτι να κερδίσω από το μπλοκ. Τα κρύα ντουζάκια τα κάνω αφού ο Ρίτσαρντ γκιρ γεμίζει την δεξαμενή εσύ πάρε χαπάκια γιατί ήδη στον Άγιο μετράμε θύμα από τα εμβόλια ξάδερφος ήταν 48 υγιεστατος, 4 είχε κάνει ο πατέρας του μου το είπε. Στα καμένα η γερ Βασιλειάδη θα πεζοδρομηθει το 2095 που θα γίνει πυρηνικός πόλεμος, τώρα είναι εθνική οδός και δεν έχει αντικαταστατη. Οπότε πρέπει να πεζοδρομηθπυν κάποιοι κάθετοι όχι έως πάνω το πρώτο τμήμα από την Βασιλειάδη έως πρώτο σταυροδρόμι, ξεκινώντας ο πρώτος πεζόδρομος μπεκας σονια, ο επόμενος δρόμος ο μεθεπομενος πεζόδρομος σε αυτό το στυλ έως πέρα προς Λαμία. Στο νότιο τμήμα πεζόδρομος στο καφέ θρονιο και στο μεθεπομενο. Ο ένας κάθετος στην θάλασσα δίπλα στο ρέμα επίσης. Το χανι καλογήρου πρέπει να το αγοράσει ο δήμος για πάρκινγκ. Δεν χρειάζεται να ζεις σε ένα μέρος για να καταλάβεις ποιο κομμάτι πρέπει να πεζοδρομηθει, αρκεί να έχεις πάει σε μέρη με πεζόδρομους χαι προορισμούς. Στον Άγιο αυτοί που ζουν θα σου πουν ότι αυτό που γίνεται στην πάνω πλατεία είναι κανονικοτητα.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανάς: τρίπτυχο μέγα ψεκα
1) κατά των εμβολίων
2) θεωρίες συνομωσίας
3) ιδέες μεγαλείου (ότι θα μας σώσει)
Δεν σε σώζει φίλε το χαπάκι
Θες ένεση για ελέφαντα
Περαστικά απλά
Α/Κ

Ανώνυμος είπε...

@ 7.08μμ. Θα πρεπει νσ καθορισεις την λεξη Τοπικιστης.
,Η ενεργη ενασχοληση με τα κοινα ,η εντιμη προταση,η αξιολογητικη ικανοτητα ,η σταθερη πορεια σκεψης για αναπτυξη και το γνωστικο επιπεδο ,διαμορφωνουν θετικη προοπτικη για ενα τοπο.
Αυτο δεν μπορει να το ονομασεις τοπικισμο.
Αν ομως ζητας κατι που ειναι υπερβολη, δεν συναδει με τις δυνατοτητες τις γεωγραφικες,ειναι εκτος τοπικης οικονομιας,και εκβιαζεις λυσεις μαξιμαλιστικες τοτε ναι αυτο ειναι τοπικικισμος.
Στην περιπτωση των Καμ. Βουρλων ως
Οργανωμενος τουριστικος πολος, δυναμικος χωρος επενδυσης κεφαλαιων, περιοχη παροχης μισθωτων υπηρεσιων εργασιας και ως γεωγραφικο κεντρο του δημου δεν ειναι συγκρισιμο με αλλες δημοτικες περιοχες.
Συνεπως οτι υπηρεσιες ανταποδοτικες λαμβανει η πολη πρεπει να λαμβανουν και τα χωρια,αλλα μεχρι εκει τελειωνει η ΙΣΟΤΙΜΙΑ και ξεκινα πλεον η ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε κεφτέ εσύ είσαι κονσπιρασιονιστας, ποιος είναι ο γιαννακουρος τι ρόλο παίζει μήπως είναι μια εβραιοσιωνομασωνιστικη συνομωσια από πίσω κλπ τέτοιες βλακειες, τι κρύβεται από πίσω. Εύχομαι εσύ να μην πάθεις τίποτα από τα εμβόλια όπως έπαθαν οι συνάδελφοι σου και να είσαι εδώ για χρόνια να σου κάνω μαθήματα. Να ακούς την μπακογιάννη πως το λέει ψεκασμενοι φιλορωσοι αντιεμβολιαστες, αυτή θέλει το καλό σου θα σε βάλει στο γαλαξία να λες στο κόσμο ξέρω ότι το 50ευρω είναι γνήσιο αλλά λείπει ένα κομματάκι στην άκρη ή είναι σκισμένο και το κολλήσατε με ζελοτειπ και δεν μπορώ να το δεχτώ. Παντως το ΑΤΜ το δέχεται κανονικά.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά και λοιποί αναγνώστες του μπλοκ,
εγώ ξέρω όταν κάνεις μια καταγγελία και της δίνεις δημοσιότητα, πρέπει να υπογράφεις με το πραγματικό σου όνομα. Ο kamena voyrla blogger με το άρθρο του ‘’Εκτροφείο κουνουπιών στα Καμένα Βούρλα και εστία μόλυνσης’’ κατάγγελλε την Δημοτική Αρχή ότι αδιαφορεί για κάτι που έχει να κάνει με την υγεία μας. Σωστά έπραξε..
Γιατί όμως υπογράφει με το ψευδώνυμο Κώστας Γιαννακούρος;
Λέει ψέματα; ΟΧΙ. Αλήθειες καταγράφει;
Εμείς οι δημότες δεν πρέπει να ξέρουμε ποιος είναι αυτός ο συνδημότης μας που δείχνει να ενδιαφέρεται για τα κακώς κείμενα του Δήμου μας;
Γιατί δεν υπογράφει με το πραγματικό του όνομα;
Φοβάται κάτι;
Γιατί κρύβεται;
Δεν πρέπει να ξέρουμε ποιος είναι αυτός ο Κώστας Γιαννακούρος που εδώ και 20 χρόνια παίζει καθοριστικό ρόλο, στα δημοτικά δρώμενα;

Άντε, βρε, σας έβαλα δύσκολα μέρα που είναι.
Καλή Παναγιά σε όλους σας από την καπνισμένη Αθήνα
ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Και συ ποιος είσαι που ρωτάει και θελεις να μάθεις κιολας;
Δεν πας καλά.

Ανώνυμος είπε...

Και αν πουμε ,οτι ο Γιανακουρος ειναι ο ...Κριτων και το κανει χρηση οποτε θελει ,ποιος εισαι εσυ για να τον ακυρωσεις;

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι βλακειες γραφεις ,μπορει ο μπλοκερ με οποιο ονομα θες ,να γραψει σαν τον Κριτωνα ,δεν θα φανει αμεσως;

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά σε όλους.
εδώ και 1 εβδομάδα κάποιοι υποκινούμενοι, ζητούν - ουσιαστικά - να σταματήσει η λειτουργία του μπλογκ. ποιος είναι ο μπλόγκερ, ποιος είναι ο ένας, ποιος είναι ο άλλος, είναι γυμνασμενος ο Κ Τρχνας κλπ., ότι δεν μπορεί να υπάρχει ανώνυμη καταγγελια, ότι μπορεί να πίνουμε άφοβα νερό από πλαστική δεξαμενή, ότι τα ποντίκια θα κανουν.παρτι σε υδραγωγείο, ότι δεν χρειάζεται καμία εκδήλωση, ότι μπορεί ένας στο ΔΣ να μιλάει επί ώρες χωρίς να απαντά σε τίποτα, ότι σε κάθε μάζωξη πρέπει να παίρνουν ππες για να αισθάνεται ΨΗΛΟΣ ότι... εν τέλει να ασπαστουμε την άποψη ότι για όλα φταίει ο Συκιώτης, ο Καραμανλής, ο Κολοκοτρώνης... Που και που ζητείται πίστωση χρόνου, λες και είπαμε ότι μετά τις εκλογές θα δοθεί 3ετης πιστωση και θα κρίνουμε μόνο τον τελευταίο μήνα, τότε που θα πεθάνει στο ψέμα και στην υπόσχεση όσους δεν τον ξέρουν από παλιά.
Βρε κατακαημμένοι, τόσο πολυΧαμηλά?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΗΜΟ; ΘΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΙΟΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ, ΒΡΕ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ, ΕΣΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΦΑΝΤΑΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΞΝ ΕΠΟΧΗ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Και εσύ ετεροδημοτη που το ξέρεις ότι είναι ψεύτικο?επειδή δεν υπάρχει δημότης με αυτό το όνομα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει γιαννακουρος Κώστας στα Σούρμενα που μένει και σε διαμέρισμα περιστασιακά εδώ που είναι στο πατρικό όνομα της γυναίκας του. Και αυτό ότι τον έψαξε η αστυνομία με εντολή εισαγγελέα δεν ξέρουμε αν είναι αληθινό,ένας ανώνυμους το έγραψε. Γιατί να πιστέψω αυτόν και όχι τον άλλο ανώνυμους που λέει ότι είναι γαμπρός στο μωλο? Πρόσεξε το μπλοκ παίζει καθοριστικό ρόλο στα δημοτικά όχι ο μπλοκερ, η δημοκρατία υπάρχει στο μπλοκ ακούγονται όλες οι απόψεις. Ο συκιωτης έπεσε γιατί κάθε μέρα κοίταγε 10 φορές τις δημοσιεύσεις του μπλοκ αλλά δεν τις "έβλεπε".Χρόνια πολλά με άφθονο νερό στον Άγιο φρόντισε ο Ρίτσαρντ γκιρ και για σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

11:33 μη λες παπαριες γιατί εχθές ήμασταν χωρίς νερό το απόγευμα και όπως φαίνεται πάλι έτσι θα είναι και σήμερα απορώ φέτος τ ρόλο παίζει η Υδροφόρα άδεια πάει για πες εσυ που μιλάς με τον Ρίτσαρντ τ σου έχει πει γιατ συμβαίνει αυτό το κουλό

Ανώνυμος είπε...

Αν ρωτάς τον βλάκα τον τραχανά γιατί δεν έχουμε νερό στον Άγιο σωθηκες .κανέναν πιο χαζό δεν ρωταγες.

Ανώνυμος είπε...

Τον ρωτάω γιατί αυτός λέει ότι μιλάει με τον Ριτσαρντ να μας εξηγεί το λόγο πως το κατάφεραν αυτό

Ανώνυμος είπε...

Μπλοκερ βγες μονος σου και πες μας ποιος εισαι γιατι ο ΚΙΜ και ειδικα η αντιδημαρχος τα εχουν παει στο κρανιω με αυτα που γραφουν γι αυτους και θα ζητησουν επισημα ως δημοτικη αρχη την ταυτοτητα του μπλοκ μιας και ο Γακης τους εδωσε εγγραφο της εισαγγελιας οτι το ΑΤ τη διαβεβαιωσε οτι τετοιο ονομα δημοτη δεν υπαρχει. Δικηγοροι και οι δυο θα σε ξεσκεπασουν γιατι τους το ζητουν επιμονα και ψηφοφοροι τους

Ανώνυμος είπε...

Άσε ρε χλαπατσα

Ανώνυμος είπε...


«Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί»
Ζητάτε απο την αιρετη διοίκηση διαφανεια σε αυτά που κάνει αλλά το μέσον που σας δίνει βήμα να εκθέσετε τις απόψεις σας για τα δημοτικά πράγματα… δεν σας ενδιαφέρει ποιος κρύβεται από πίσω . Και όποιον θέτει το θέμα πέφτετε σαν τα κοράκια να τον φάτε….
Ρε καλά σας έκανε ο Συκιώτης και τώρα ο Κυρμανίδης και σας γράφουν στα @@@χιδια τους.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Γιατί ρε κεφτέδες του βορλοβου η υδροφόρα σταματάει 6 ώρα το απόγευμα, τέτοια συμφωνία έκανε ο μπασκετμπολιστας. Άφησε τα καμένα με τα κουνούπια και την βρωμιά μια γυναίκα στο πόστο να νομίζει ότι είναι δήμαρχος και βάζει φωτογραφίες στο ινσταγκραμ από Αστυπάλαια. Έχει απλώσει το τεράστιο κορμί του στην πολυτελή ξαπλώστρα πήρε το μισθό που του δώσατε και σας λέει καλό Σεπτέμβρη κορόιδα. Τώρα Ρίτσαρντ γκιρ αντιδήμαρχος Αγίου αλλιώς φρίκη και παράνοια. Σας χάζεψε η εκκλησία η τσαμπα τα κλαρίνα και τα τσίπουρα. Δεν προβλεψατε να έχετε και ένα wc στο ισόγειο με ντους θέλατε penthouse χωρίς δεξαμενη νερού και μοτέρ. Με τον Μιλόσεβιτς η υδροφόρα δούλευε νύχτα μέρα, ο Ρίτσαρντ γκιρ δεν μπορεί να γίνει και Ιησούς χωρίς οφιτσιο.

Ανώνυμος είπε...

Χρονιαρα Μέρα, στοχοποιησατε το μπλόγκερ. Άντε να δούμε σε μια εβδομάδα με ποιον θα τα βάλετε. Θα έλεγα με ποιον αλλά ......

Ανώνυμος είπε...

Ρε Τραχανά πολύ σε βλέπω να ζορίζεσαι με το που είναι ο δήμαρχος και ιδιαίτερα με το πως είναι.. βρε μπας και ήθελες να είσαι δίπλα στο τεράστιο κορμί του όπως λες στην ξαπλώστρα;; Χαλάρωσε λίγο οκ;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε μεγάλε πας καλά ρε?Αυτά είναι κερδοσκοπικά σαιτ με αρδακια που το πάνε το γράμμα με το κάθε highest paider και reclama molto. Το μπλοκ δεν τα παίρνει από κανένα.

Ανώνυμος είπε...

Δλδ Τραχανά κατά τα λεγόμενα τα δικά σου φταίει ο μπασκετμπολίστας όπως λες και οι άλλοι τ ρόλο Βαράνε τ τους έχουμε για μόστρα δεν μπορούν ούτε αυτό να κουμαντάρουν ωραια έτσι θα πάμε από δω και πέρα να απαιτήσουν δεν ξέρουν η μήπως φοβούνται ;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΙΜ δηλωσε ή θα εμφανιστει ο μπλοκερ ή θα το κλεισει.
Τραχανα τοτε τι θα κανεις;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν έχω καταλάβει, τον μπλοκερ γιατί τον θέλουμε? Αφού τα σχόλια τα γράφουν ο πρώην δήμαρχος και τα τσιράκια του και ο νυν με τα τσιράκια του καθώς μερικοί δημότες.

Ανώνυμος είπε...

Μπλοκερ αφού το ήξερες από τις 2/8 γιατι δεν το ανεβασες σαν αρθρο για να το μαθουν και αυτοι που δεν εχουν φεισμπουκ; Τι ρολο παιζεις μωρέ;
Ο χρήστης Giannis Sykiotis είναι στην πόλη Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας.
2 Αυγούστου στις 4:45 μ.μ. •
Απαντώντας στο δελτίο τύπου της παρούσας δημοτικής αρχής έχουμε να αναφέρουμε τα εξής:
Στα εννέα χρόνια διοίκησης μας ως δημοτική αρχή
1) Δεν προσβάλαμε-εξυβρίσαμε ποτέ δημότη
2) Δεν χειροδίκησαμε
3) Δεν είχαμε κλειστές τις πόρτες των γραφείων μας, αντιθέτως ήταν ορθάνοιχτες στο κοινό όλες τις ώρες λειτουργίας του Δημαρχειου( εσείς απ ότι πληροφορούμαστε ακόμη και τους στενούς σας συνεργάτες δέχεστε μόνο κατόπιν ραντεβού!!)
4) Δεν δηλητηριάζαμε τα υδραγωγεία με τρωκτικά και υπολείμματα φυτοφαρμάκων καθώς και εντεροκοκκκους από τις πλαστικές υδροφόρες, που είναι τοποθετημένες σε φορτηγά ,τα οποία μέχρι πρότινος χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά σκουπιδιών και αδρανών υλικών!!!!!!!!!
(Στο υδραγωγείου Μώλου, βρέθηκαν τη Δευτέρα , ποντίκια!!!!!ο πρόεδρος του Μώλου είχε υποβάλει αίτημα για καθαρισμό του υδραγωγείου από το Μάιο, χωρίς φυσικά να γίνει η παραμικρή ενέργεια από πλευράς του αρμόδιου αντιδημάρχου )
5) Τα δημοτικά συμβούλια δε γινόντουσαν ( όπως και πουθενά άλλου στην Ελλάδα) πρωινές ώρες, ώρες εργάσιμες για τους δημοτικούς συμβούλους καθώς και για τους δημότες που μπορεί να θέλαν να το παρακολούθησουν ζωντανά. Κατά τη διάρκεια των συμβουλίων δε μονολογούσαμε επι ώρες ούτε αφαιρούσαμε το λόγο από τους δημοτικούς συμβούλους. Αυτή είναι δίκη σας τακτική. Ατελείωτος, κουραστικός εριστικός μονόλογος με σκοπό να αποπροσανατολίσετε τους ακροατές.
Η λίστα μπορεί να γίνει ατελείωτη
αν και είστε μόνο λίγους μήνες ,όπως συχνά τονίζετε ,η νέα δημοτική αρχή.
6) Στο Θέμα της υδροδότησης του Αγίου Κωσταντίνου• Στη λαϊκή συνέλευση που έγινε πέρσι το καλοκαίρι στην πλατεία του Αγίου Κωσταντίνου και από την οποία ήσασταν επιδεικτικά απών, αναφέραμε ότι έχουμε καταθέσει μελέτη από 2021 στο υπουργείο εσωτερικών. Μελέτη που αφορά την υδροδότηση κυρίως του Αγίου Κωσταντίνου αλλά και του Καινουρίου, ύψους 1.800.000€. Ένα ποσό που εύλογα μπορεί κανεις να συμπεράνει ότι δεν καλύπτεται από ιδίους πόρους και για να το εξασφαλίσουμε οι οχλήσεις μας και η φυσική μας παρουσία στο αρμόδιο υπουργείο ήταν συνεχείς. Το θέμα ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ είναι υψίστης σημασίας και απαιτεί σοβαρότητα, υπευθυνότητα και οριστική λύση. Όχι πλαστικές δεξαμενές, όχι ποντίκια που κολυμπούν στο υδραγωγείο , όχι πηγές με ίχνη φυτοφαρμάκων, όχι φορτηγά σκουπιδιών απουσία οδηγών του δήμου. (Ο Δήμος δεν έχει οδηγό για απορριμματοφόρα ,όμως φροντίσατε στο ιδιωτικό σας αυτοκίνητο να έχετε τον προσωπικό σας οδηγό που πληρώνουν οι δημότες. )
Για μια ακόμη φορά ξεχνάτε ότι εσείς είστε πλέον στο τιμόνι του Δήμου και πως πρέπει τώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να βρείτε λύσεις στα σοβαρά καθημερινά προβλήματα των δημοτών. Αφήστε καταμέρος τις εξύβρισεις, απειλές, δημαγωγικές σας τακτικές και σταθείτε επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων.
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΧΑΜΗΛΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η δουλεια του bloker δεν ειναι να σχολιαζει η να κανει κριτικη ,αλλα να διατηρει σε λειτουργια το σαιτ,με τις προδιαγραφες του νομου για τα κοινωνικα δυκτια.
Ειναι ενας" μαγαζατορας" υπο μιαν εννοια που διαθετει "μολυβι" και "χαρτι" τζαμπα και ελευθερα για οποιον θελει κατι να γραψει με την υποχρεωση {του bloker} να το διατηρει στην κοινη θεαση.
Με αλλα λογια ειναι διεκπαιρεωτης μιας διαδυκτιακης εφημεριδας για τα τοπικα κοινα, για αυτο και την ονομασε BLOC KAMENA BOYRLA.
Φυσικα δεν υποχρεουται κανεις να συμμετεχει σε αυτο,οπως ομως δεν μπορει και κανεις να το απαγορεψει
λογω αντιθεσης.
Για τον Δημο ειναι ενα ακομη ΜΜΕ που μπορει να προβληθει το εργο που παραγεται και μεσω απο μια λελογισμενη και θεμιτη "αντιδραση" καποιων να γινεται ενδεχομενα αλλαγη στην πολιτικη κατευθυνση μιας ενεργειας προς το θετικο.
Προς το παρον ενα ευγε στον διαχειριστη που υπομενει πολλες φορες την ανοησια καποιων.

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ ΚΑΜ, ΒΟΥΡΛΩΝ


kamena voyrla blogger είπε...

Φίλε αναγνώστη 18:36, δεν το γνώριζα. Δεν παρακολουθώ τα προσωπικά social media των αιρετών (δεν έχω καν facebook). Αναρωτιέμαι, από πού προερχόμενος, λες ότι το γνώριζα από 2/8.
Νομίζω πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση.

Αν γνωρίζετε κάτι για τον τόπο και θέλετε να γραφτεί στο blog, γράψτε άρθρο (λίγα λογάκια) και στείλτε το με email να το ανεβάσω (1-2 φωτογραφίες θα βοηθούσαν).

Αν σας ενοχλεί ανάρτηση ή σχόλιο που έχει γραφτεί, στείλτε μου email να το ελέγξω.

Εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος, ούτε έμμισθος, ούτε έχω τον άπλετο χρόνο. Αδυνατώ να διαβάσω ακόμα και το σύνολο των σχολιασμών (δυστυχώς είμαι βάρδια ακόμα και σήμερα χρονιάρα μέρα).
Επίσης πολλά από τα σχόλια δεν τα καταβαίνω τι εννοείτε εσείς που τα γράφετε, έτσι όπως τα γράφετε.

Για τους υπολοίπους φίλους που κάνουν αναφορές στο όνομα μου (Κώστας Γιαννακούρος) ... δεν ιδρώνει το αυτί μου.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά ο αρχηγός σου μίλησε.. τρέχα να τον υποστηρίξεις σαν πιστός υπηρέτης

Ανώνυμος είπε...

Γιαννακούρε εύγε. Είσαι άνθρωπος με ήθος.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα που ο Κιμ διακοπάρει στο Αιγαιο,τον δημο τον διοικει..... το ξανθο φιγουρινι!

Ανώνυμος είπε...

Βρε παραθεριστή κάνε κανα μπανιο και ασε εμας να κρινουμε το μπλοκ και τον μπλοκερ.
Μπλοκερ θα ιδρώσει το αυτί σου, νασαι σιγουρος.
Με εισαγγελική εντολή θα αποκαλυφθεί το πραγματικό σου όνομα.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα ο ΚΙΜ δεν έλειπε, εδώ είναι.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ, Κρίτωνα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Έκανες μια σωστή τοποθέτηση για το τόπο μας, βλέπεις ότι ......αγνοήθηκε. Θα τοποθετηθω και εγώ
.....προσεχως. ΔΚΒ

Ανώνυμος είπε...

@ΔΚΒ .Στην υγεια σου και εσενα ,περιμενω και την δικη σου αποψη!

Ανώνυμος είπε...

Χαλια προορισμος
Αποδιοργανωση στα παντα