10 Αυγούστου 2024

Εκτροφείο κουνουπιών στα Καμένα Βούρλα και εστία μόλυνσης

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αγαπητοί αξιωματούχοι συγχωριανοί του Δήμου μας

Είναι γνωστό τις πάση, ότι τα κουνούπια αναπαράγονται σε στάσιμα νερά. (ελπίζω να το έχετε ακούσει αυτό).

Μάλιστα οι επισημάνσεις των επιστημόνων, κάνουν αναφορά για αναπαραγωγές κουνουπιών, ακόμα και στα στάσιμα νερά από τα πιατελάκια των γλαστρών.

Τέλος πάντων, για να μην μακρηγορώ, στην μέση στα Καμένα Βούρλα, υπάρχει μια υγειονομική βόμβα (θα τολμήσω να πω), που εκτός των άλλων κακών, τα κουνούπια αναπαράγονται κατά εκατομμύρια.

Αναφέρομαι στο ρέμα που υπάρχει μετά το λιμάνι, που τα νερά είναι στάσιμα / καταπράσινα, ζέχνει ο τόπος και είναι η χαρά του κουνουπιού που θέλει να αναπαραχθεί.

Δεν θα το έκανα θέμα, αλλά το παρακολουθώ πολλές βδομάδες τώρα (τα στάσιμα νερά), αλλά το βασικότερο είναι ότι και τα κουνούπια με έχουν κάνει κόσκινο.

Μήπως τώρα που ακούμε όλα αυτά για τα κουνούπια, και το πόσο επικίνδυνα έχουν γίνει να κάνετε κάτι? Και να λύσετε το πρόβλημα ρε αδερφέ?

Μήπως να στείλετε ένα από τα μηχανήματα που έχετε να κάνει μια διάνοιξη προς την θάλασσα, ή να καθαρίσετε την κοίτη με κάποιο τρόπο ή δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει? (συγνώμη, μηχανικός δεν είμαι, ούτε πανεπιστήμονας, αλλά ελπίζω εσείς με την εμπειρία σας και τις υπηρεσίες σας να βρείτε μια λύση).

Εντωμεταξύ, μου κάνει δύσκολο να μην έχετε περάσει από το σημείο, πράγμα που θεωρώ ότι η αδιαφορία σας μάλλον υπερτερεί από το δημόσιο καλό (με την ευρύτερη έννοια του όρου)

Τέλος πάντων, και πάλι για να μην το μακρηγορώ, σας παρακαλώ, επιληφθείτε με κάποιο τρόπο. (ήρεμα το λέω)

Φιλικά Κώστας Γιαννακούρος




103 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Blogger μα είναι δυνατόν να ζητάς από δήμαρχο να ασχοληθεί με τέτοια μικρά προβλήματα΄;
Όπου ναναι θα βρέξει και το πρόβλημα θα λυθεί...

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Σημαντικό πρόβλημα ένας γνωστός νέος και υγιής κόντεψε να πεθάνει από τσίμπημα. Δυστυχώς καμενοβουρλιωτες δεν έχετε Ρίτσαρντ γκιρ να λύσει το πρόβλημα αμέσως όπως ο άγιος. ,,,,,,,,,,,,Και για την σκούπα δεν έχει ο δήμος άνθρωπο με ειδικό δίπλωμα για αυτή όπως είπε ο κριτσι, στα μουλωχτά γίνεται η δουλειά αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει με όχημα στην κακιά την ώρα και σαν δημότης δεν απαιτώ να διακινδυνεψει ο άλλος γιατί μετά ο εισαγγελέας θα πει είχατε κύριε άδεια οδήγησης για την σκούπα, όχι, τότε ένοχος.,,,,,,,,,,,Δώστε μου την καλύτερη βίλα με πισίνες και λίμνη και συντριβάνια και υπηρέτες και να κάθομαι μόνο δεν μπορώ να μείνω στην μενδενιτσα πάνω από 5 ώρες, εδώ δεν μπορώ να μείνω στο καινούριο δίπλα στην θάλασσα. Για αυτό λέγεται φιλέτο μια περιοχή και έχει μεγαλύτερη αξία από την άλλη.

Ανώνυμος είπε...

Σωστα Κωστα αλλο το κλασιμο αλλο το βηξιμο,αλλο το ρεψιμο!

Ανώνυμος είπε...

Καθε τοπικη ενοτητα εχει τις καλες και τις κακες περιοχες.
Αλλο ομως πραγμα η ορεινη περιοχη και αλλο η παραθαλασσια .
Μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι.
Το Καινουριο ειναι χωριο πεδινο η Μενδενιτσα ορεινο καμια συγκριση.
Τα Καμενα διαφερουν απο τον Αγιο αλλα η αξια ειναι υποκειμενικη γνωμη
Ο Μωλος με τον Αγιο Σεραφειμ ομοιες περιοχες αλλα και τοσο διαφορετικες!
Ολες η περιοχες εχουν ομως ενα κοινο γνωρισμα απαρτιζουν τον δημο Καμ. Βουρλων και οχι τον δημο Μωλου-Αγιου Κωννου Και αυτο πιστωνεται αποκλειστικα στον Συκιωτη και οχι στον τοτε αντιπεριφεριαρχη Κυρμανιδη που τα "εξυνε" στην Λαμια!

Ανώνυμος είπε...

Ο Συκιωτης αμειφθηκε με την δεύτερη πενταετία, ενώ επί Τετριμιδα στο Δημ. Συμβούλιο έλεγε ότι το αίτημα για αλλαγή ονόματος ειναι # εγωιστικο#. Τα καλά και συμφέροντα του, μήπως το ίδιο δεν έγινε με τα λύματα, η αποχέτευση Αγίου Κων.νου θα είχε ολοκληρωθει

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε..... αστροπελεκι !
Πιανεις τις αρχικες τοποθετησεις του Συκιωτη και οχι τι τελικα επελεξε,αγωνιστηκε και υλοποιησε!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό λέω αστροπελέκι μου ότι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο ΣΚΤ, όπως τουβγαιναν οι περιστάσεις , άφηνε το χρόνο να κυλάει.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ο μπασκετμπολιστας δεν παρέλαβε διαλυμένο δήμο έλεος με το λαϊκισμό, φυσικά μεγάλη πληγή ο βιοκα μωλου άνευ μηχανήματα αλλά βιοκα Αγίου καμένων και παροχές μωλου δρομολογημενα. Σχολεία με αλουμίνια νέα και παιδικές χαρές έτοιμες. Εσύ φίλε που λες στο μπασκετμπολιστα να έχει πρότυπο το Βενιζέλο, πολύ καλό ανέκδοτο.Ο κάθε σύλλογος που δεν γουστάρει ένα δήμαρχο και δεν το καλεί όπως το ρεγγινι είναι δικαίωμα του και δεν έπρεπε να πάει ο μπασκετμπολιστας σαν απάντηση αλλά εκεί φαίνεται ο λαϊκισμός εγώ έρχομαι να σας χαϊδέψω γιατί θέλω και δεύτερη 5ετια. Έχω εμπιστοσύνη στο Δημήτρη υφαντή από σαμε καθόμασταν μαζί στην α λυκείου μωλου 9 μήνες 88,89 και ξέρει ότι το πασοκ βασιζόταν και στο βενιζελισμο. Το ρεγγινι επί συκιωτη είχε 2 χρόνια πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου αυτό είναι τιμή στους δημότες από ρεγγινι. Φυσικά μια περιοχή σαν την μενδενιτσα μπορεί να εκμεταλευτει την ασφαλτο και να γίνει χειμερινός προορισμός έστω και χωρίς μόνιμο χιόνι, αν οι κάτοικοι έχουν όραμα και όχι μόνο για τρακτέρ και αγροτιά.

Ανώνυμος είπε...

Κ.Τραχανα Μακρια την πενα απο την Μενδενιτσα
Για τον λογο οτι, τα γραφομενα ειναι ,ειτε κουταμαρες ειτε βρωμολοχιες
Σας παρακαλω ας εξαιρεθει απο ολο Αυτο το ομορφο χωριο με τους ομορφους Ανθρωπους με τον προκομενο καλο Ανθρωπο τον Προεδρο και την Γυναικα του με τον Ενεργο συλλογο που, σας παρακαλω πολυ ριξτε μια ματια για τα δρωμενα με Αξια που διαδραματιζονται..
Αποκριες στο υπεροχο Καστρο
Πρωτομαγια οπως παλια
Μην τα αγγιζετε Ολα
Μην ακυρωνετε την Αξια τους μονο για να περναει η αδεια σας ωρα.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά, μείνει στην παραλία Άγιος λόγγος, τι έγιναν τα μέιλ σου στην Πρόεδρο της Δημοκρατιαςκλπ. Δεν έχεις τα φόντα για όλους τους άλλους, αρκετά μας τα έχεις κάνει σπαραλια .

Ανώνυμος είπε...

Πάπυρος Λαρούς Μπριτάνικα όλα τα ξέρει όλα τα γνωρίζει έχει λύσεις για τα πάντα ιδέες κάνει υποδείξεις για καινούριο καμένα Βούρλα άγιο Κωνσταντίνο Μενδενίτσα κτλ κτλ φτάνει πια ρε φίλε φτάνει το έχεις τερματίσει δεν πάει άλλο η βλακεία σου

Ανώνυμος είπε...

Ομορφοι ανθρωποι απο το χωριο Μενδενιτσα που υποδεικνυουν να μην ασχολουνται μαζι τους οι ασχημοι ,κατι δειχνει !

Ανώνυμος είπε...

Α ρε καραγκιοζ του Α/Κ

Ανώνυμος είπε...

Κιμ ,αμα εχεις κοτσια ελα στο πανηγυρι στο Ρεγκινι, θα σε αναγγειλουμε αυτη τη φορα!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε κολοκυθοκεφτέδες ανωνυμουληδες, θα γράψω ότι γουστάρω γιατί ξέρω αρκετά ενώ οι περισσότεροι από εσάς θρασυδειλοι γράφετε ανώνυμα ενώ οι πατέρες σας μπορεί να σας δώσανε τιμημένο όνομα και εσείς δεν είστε ικανοί να το γράψετε λες και θα έρθω να σας βρω στα σπίτια σας. Όλοι εσείς που λέτε παπαρες σας τρώω κάθε πρωί με μέλι λουκουμάδες. Εσύ ρε 10,56 πας καλά μου ζητάς στο πληθυντικό να μην γράφω γιατί όλα είναι κουταμαρες και βωμολοχίες? Απόδειξέ το ρε ποιες είναι οι κουταμαρες, οι βωμολοχίες μερικές φορές απευθύνονται σε βρισιές.Εγω αυτούς που προσκυνάς τους έχω τρεψει σε φυγή πριν 24 χρόνια τονια τσωνη σταικουρα σαρακιωτηδες κλπ. Τζάμπα τα γράφετε δεν μπορείτε να με πτοησετε. Είστε μυρμήγκια μπροστά μου. Η γνώμη ενός ανωνυμουλη δεν μετράει γιατί είναι ανωνυμουλης γλυφτης θέλει να τα έχει με όλους καλά και με μπασκετμπολιστα και με συκιωτη και κασελοσαρακιωτη ακόμα και με μένα. Δεν έχω πρόβλημα με την μενδενιτσα και το πρόεδρο της που δεν το ξέρω απλά επειδή είναι γνωστό σαν μέρος από το κάστρο πρέπει να έχει ιδέες πως να αναπτυχθεί γενικώς ακόμα και με αναστήλωση του κάστρου από το υπουργείο. Φιλάκια κεφτέδες

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑ,ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ.καλημερ´ρα

George N είπε...

Εκτροφή κουνουπιών στα Καμένα Βούρλα....
Και τα καμένα μυαλά σας γράφουν ότι τους κατέβει...
Γι αυτό το Καμενοβουρλιστάν δεν έχει μέλλον.
Περασμένα Μεγαλεία Και Διηγώντας Τα... Να Κλαίς και… Να Γελάς !
Δυστυχώς !
George N

Ανώνυμος είπε...

Κώστα Τραχανά τα επίθετα που ταιριάζουν στην περίπτωσή σου είναι:
Πυροβολημένος – Σαλεμένος – Λασκαρισμένος – Σαλταρισμένος
Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω αυτά που γράφεις, αγωνιστή του πληκτρολογίου !
Σταχυολογώ:
… θα γράψω ότι γουστάρω γιατί ξέρω αρκετά ,
… όλοι εσείς που λέτε παπάρες σας τρώω κάθε πρωί με μέλι λουκουμάδες,
… Εγώ αυτούς που προσκυνάς τους έχω τρέψει σε φυγή πριν 24 χρόνια τονια τσωνη σταικουρα σαρακιωτηδες ,
… είστε μυρμήγκια μπροστά μου,

Πρέπει να σε δει επειγόντως ψυχίατρος, η κατάστασή σου βαίνει επιδεινούμενη.
Οι ‘’κοτσιλιές’’ σου το μόνο που καταφέρνουν είναι να βρωμίζουν το blog.
Δημήτρης Ετεροδημότης

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα σας!!
Θέλω να κάνω μια ερώτηση και γω για πρώτη φορά εδώ στο blog.
Όλοι οι δήμοι έχουν πολιτιστικές εκδηλώσεις το καλοκαίρι,συναυλίες,θεατρικές παραστάσεις,street food festival,μουσικές και πολλά άλλα.
Εδώ στον δήμο σας γιατί δεν κάνετε τίποτα;
Πηγαίνεις μια βόλτα και είναι όλα μουντά,πας για ένα καφέ ένα φαγητό και αυτό είναι όλο… δεν έχει κάτι να σε κρατήσει, να δεις κάτι διαφορετικό.

Ανώνυμος είπε...

Χαχχαχα να στρωσετε και δάφνες φίλε μην πατάει σκέτο τσιμέντο...
Τ. Γ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει λεφτά ο δήμος για τέτοια... Πήραν καρέκλες και γραφεία που ήταν πιο αναγκαία ίσως να πάρουν και αυτοκίνητο τεθορακισμενο με οδηγό ξέρεις ένα μεγάλο πρόσωπο δε μπορεί να έχει ότι και ότι ούτε να κάθετε σε καρέκλα που κάθονταν άλλοι πριν ... Ζούμε και θα ζήσουμε μεγαλεία ... Πρέπει να ζήσει το όνειρο του..
Τ. Γ.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα να ρωτήσω κάτι στον Άγιο Κων/νο στο απορριμματοφόρο τ είναι αυτά τα νερά που τρέχουν και βρωμοκοπαν οι δρόμοι δεν πιστεύω ν μην το έχετε δει είναι πάνω από 2 βδομαδες

Ανώνυμος είπε...

10:13 περασμένα μεγαλεία οι πολιτιστικές εκδηλώσεις

Ανώνυμος είπε...

Είναι ή βρωμιά τους που ξεχειλίζει

Ανώνυμος είπε...

Προς ψευτοσοσιαλιστες!
Τεθηκε το ζητημα παλαια περι "αρτου και θεαματος"!
Σημερα ενα ιδιο ερωτημα λογω οικονομικης κρισης τιθεται με το
διαζευκτικο ομως "η" αναμεσα στις λεξεις αρτον και θεαμα .
Φυσικα στους οικογενειακους προυπολογισμους ειναι συνεχης η παραλλαγη "εφοσον υπαρχει ο αρτος τοτε ναι και στο θεαμα.
Απορω λοιπον για τον ψευτοσοσιαλισμο που επικρατει σε καποιους περιεργους οτι δηλ το κοινο ταμειο του δημου-κρατους ειναι το αστειρευτο πηγαδι του "Πατισαχ"απο οπου μπορουμε να αντλουμε χρηματα για διασκεδαση.
Φυσικα γνωριζουν ως τζαμπα μαγκες του συστηματος, (καθομαι, με πληρωνουν, με διασκεδαζουν).
Οπως ειπε και ο Παγκαλος στο βιβλιο "Μαζι τα φαγαμε"-"Σας διορισαμε σε μια σχεση πελατειακη, περα απο καθε πολιτικη ηθικη"!
Ζητουν λοιπον εκδηλωσεις στον δημο "τυπου πλατειας χωριου" συμφωνα με το προτυπο Συκιωτη αλλα και της παραλιας συμφωνα με τα φαραωνικου φεστιβαλ
Παταργια της (υπερχρεωσης) στο δημο Μωλου.
Αν λοιπον πρεπει να γινονται πολιτιστικα δρωμενα πληρωμενα απο τους φορους μας ,τουλαχιστον αυτα να ειναι για την ευεξια και χαρα των παιδιων μεσω της συμμετοχης των και οχι των παρασιτικων για την μπυρα!




Ανώνυμος είπε...

11:29 😂😂😂😂😂

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΥΤΕΣΑΙ, ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ, ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΟΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΡΕ ΔΗΛ.ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΔΙΧΟΝΝΙΑ, ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΔΙΑΠΣΝΤΩΣ. ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

Τα χαπια τα παιρνεις πριν την προσευχη στον Σταλιν, η μετα!

Ανώνυμος είπε...

Ο 11:32 τ γράφει ο ίδιος τα καταλαβαίνει η έρχεται από άλλο πλανήτη 🙃🧐

Ανώνυμος είπε...

Ο 11,58 καλά τα λεει ποιος να τα ακουση; μερικοι που γραφουν ειναι ετοιμοι να παρουν τα οπλα και αφου δεν εχουν οπλα βριζουν γιατι οτι εχουν μεσα τους αυτα βγαζουν. Αφηστε το δημαρχο μηπως χωρις πιεση να κανει κανα καλο για τη πολη. Τωρα ψευτοεπανστασεις ρεγκινιωτων μονο κακο μπορει να κανει αυτος προεδρος ΣΑΜΕ το μερος του λογου ειναι; μηπως ειναι πασοκος ΟΦΑ ΓΙΑΤΙΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε καλε εσυ στη κουζίνα σου και άσε τις βλακείες..

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Α εσύ είσαι ο γνωστός Δημήτρη ετεροδημοτης σε έχω ακουστά, your legend precedes you, είσαι μεγάλος ανωνυμουλης, εγλυψες το πασοκ και έγινες δημ υπάλληλος, συνεχισες να γλειφεις να μην σε μεταθεσουν μετά εγλυφες γιατί μεγάλωσε ο γιος σου και ήθελες να μπει κάπου μετά γλυφατε όλοι μαζί να μην τον μεταθεσουν και τώρα γλειφετε γιατί μεγάλωσε και ο εγγονός σου και πρέπει να χωθεί κάπου. Ρε ντιμιτρι δεν βαρέθηκες 65 χρόνια να είσαι στα 4 ολόκληρη ζωή ,με σκυμμένο κεφάλι. Εσένα σου χρειάζεται γιατρός για την οσφυοκαμψια.Η μενδενιτσα ήτανε προορισμός ταβέρνα από το 80 που την θυμάμαι κάποια στιγμή ξένοι πρέπει και να διανυκτερευουν εκεί, σε σαλέ η σε ενοικιάζομενα δωμάτια. Το μωλο το θυμάμαι πάλι από το 80 αυτήν την πλατεία ρετρό κάποτε πρέπει να αλλάξει .

Ανώνυμος είπε...

.Ολα τα συστημικα κομματα εχουν ιδιο ιδεολογικο ΥΠΟΒΑΘΡΟ
(Βδελοπουλος, Μπλε Πασοκ,Πρασινο Πασοκ,Σφυριζα, ,Αντρογυναικα).
Ολα ειναι διαφορετικές αποχρωσεις και παραλλαγες του κρατισμου,δηλ του σοσιαλισμου!
Με αλλα λογια φοροι και διανομη με τελικο στοχο την αναδιανομη, εναν εξισωτισμο πανω στο μαρξιστικο σλογκαν -"Απο αυτον που παράγει ,σε αυτον με την αναγκη" στην ουσια δηλ αυτο που εκαναν παρανομα οι κατσαπλιαδες το 43-44 με την κοκκινη τρομοκρατια (πρωτος γυρος)στα χωριά,το κανουν τωρα νομιμα !
Ο Κιμ δεν διαφερει ,τον κρατισμο διαχειριζεται ουτε ειναι φιλελευθερος,-ουτε ο Πιπιλας ηταν-αλλα οταν καποιος δημαρχος μιλαει για εσοδα εξοδα και νοικοκυρεμα ουτε σοσιαλιστη τον λες!

Ανώνυμος είπε...

Με εσας κ.Τραχανα Ουτε καλα να τα εχω Ουτε Κακα
Ισως εανειχατε την ικανοτητα να διαβεσετε τι γραφετε
Ισως και παλι ισως να καταλαβαινατε τι σας καταμαρτηρουν.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Τραχανα εισαι λες 55 χρονων, αρα γεννηθηκες το '80.
Πως γινεται να θυμασαι τη Μενδενιτσα και τον Μωλο πως ηταν τοτε;
Μας εχει κουφανει...
Καλα σου λεει ο δημητρης ο ετοδημοτης...
Πανε σε κανα γιατρο γιατι η κατασταση σου επιδεινωνεται

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Τραχανά μεγάλε γκουρού των πάντων. Μου θυμίζεις τον καραγκιοζη στην παράσταση που έκανε όλα τα επαγγέλματα είχε γνώμη για τα πάντα αλλά στην τελική ήταν καραγκιοζης.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι αυτός ο Σπαθούλας Εμμανουήλ του Παναγιώτη που προσλήφθηκε ως Γενικός Γραμματέας του Δήμου σε αντικατάσταση της Φύκα που παραιτήθηκε ;

Ανώνυμος είπε...

Λόγιος της εποχής

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν επαιρνε τον #λόγιο# του μπλογκ;

Ανώνυμος είπε...

Ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καμένων Βούρλων είναι τσιράκι του ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΚ. Τον είχε φέρει στο Δήμο ως σύμβουλο του, πριν σηκωθεί και φύγει η κ. Φύκα αφού είδε ότι γινότανε ένα μπάχαλο στο Δήμο. Ο νέος Γενικός Γραμματέας στο Δήμο είναι ο μαζί τα φάγαμε με τον ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΚ στην Περιφέρεια. Αφού τους διώξανε κακήν κακώς από την Περιφέρεια, και λόγω κομματικού σωλήνα να μην ξεσπάσει κανένα σκάνδαλο, τους φορτωθήκαμε εμείς στο Δήμο. Τη συνέχεια πιστεύω την γνωρίζετε τη θα συμβεί στο Δήμο …… όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε …..

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε κεφτέ αν ήμουν 55 θα είχα γεννηθεί το 69.Το 74 είμαι 50 και θυμάμαι από 6 χρονών κάποιους που δουλεύανε στο πατέρα μου σχεδόν κάθε απόγευμα πήγαιναν μενδενιτσα να φάνε γουρουνοπουλα και μας φέρναν λουκάνικα. Στο μωλο είχαμε αντιπρόσωπο για τις ελιές το Πέτρο φαροπουλο με το μπακάλικο 100 μέτρα πάνω από την πλατεία προς πεο από το 80.Απο Άγιο έως γοργοποταμο ξέρω καλά τα χωριά όλα απο το εμπόριο ελιάς σε αυτά μεγάλωσα. Το ίδιο πρόβλημα που λέει ο γιαννακουρος με το ρέμα που έχει λίγα νερά στάσιμα έχω δει.....

Ανώνυμος είπε...

Άσε ρε Τραχανά 5 -6 ετών και σε ένοιαζε η μενδενιτσα και έχεις αναμνήσεις για να εκφράσεις άποψη. Ακόμα μπουσούλαγες. Μην γράφεις χαζομάρες εκτίθεσαι

Ανώνυμος είπε...

Προς 4:48 εσυ δεν ξέρεις πρόσθεση έχεις και άποψη να πας να κοιταχτείς 😃😂

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Στην Χαλκιδική όρμο Παναγιάς ανάμεσα στα πόδια μεσαίο και αγιο όρος στην παραλία τρανή αμμουδα υπάρχει ανάλογο ρέμα χείμαρρος όπως στα καμένα απλά εκεί είναι στην άλλη μεριά δεξί χέρι και αντί για τοιχίο λιμανιού εκεί έχει λόφο. Το κύμα κάθε μέρα το φραζει με άμμο και τα όποια νερά μένουν στάσιμα με αποτέλεσμα πολλά κουνούπια. Επειδή είναι τουριστική περιοχή τις εργάσιμες μέρες πάντα κάτι κάνουν, τραβάνε κάποια νερά με αντλία, ανοίγουν μπροστά όταν δεν έχει κύμα, ραντιζουν με εντομοκτόνα, ρίχνουν λίγο άμμο στα νερά που δεν αντλούνται, κόβουν τα χορταρια και τα καλαμια και τις καθημερινές είναι καλύτερα. Εντάξει Κυριακή βράδυ γίνεται χαμός από κουνούπια. Έχει εκεί θείος μου εξοχικό με γκαζόν και κοιμόμασταν έξω με κουνουπιερα. Εδώ δυστυχώς ο μπασκετμπολιστας το παράτησε έτσι και έχει δίκιο ο γιαννακουρος αν γίνει κάτι μοιραίο μετά που θα κρύβεται. Μήπως πάλι κάποιοι δεν πιστεύετε? ψάξτε το στο ερθ.Το κάστρο μενδενιτσας πρέπει να απαιτηθεί να αναστηλωθεί, εδώ βλέπετε το υπουργείο πολιτισμού παντού ρίχνει λεφτά για τέτοια έργα, το δικό μσς Ασκληπιείο είναι σχεδόν αναστηλωμενο που είναι στην μέση του πουθενά.

Ζηλιαρογατα είπε...

50 τραχανουλη αλλά οι κοιλιακοι και τα μπράτσα στην τσίτα ούτε 20αρης να ήσουν, μην πεις και έμενα κεφτέ ❤️◇■♧●♤

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά πως γίνεται να είσαι κοντά στα 60 και τόσο γυμνασμένος;; Το μπλογκ θέλει να μάθει τρελό αγόρι

Ανώνυμος είπε...

Οποιον και να επιλεξει ο Κιμ, αρχοντας ειναι ,δικαιωμα εχει,νομιμο ειναι, γιατι να ειναι στοχος κριτικης.
Αν μετα την συμβαση του Γραμματεα δουμε οτι δεν απεδωσε οχι αυτος βεβαια,αλλα ο Κιμ,διοτι αυτον δεν μπορεις να τον κρινεις με γραφειοκρατικα κριτηρια.
Ας μην κοροιδευομαστε λοιπον ολα ξεκινουν και ολα τελειωνουν στο ορο Δημαρχοκεντρισμος.

Ανώνυμος είπε...

Ελλάδα 2.0!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ,ΠΡΟΕΔΡΟ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Κ Λ Π ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΘΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΩΣ Γ ΓΡ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ Η ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σπαθούλας έχει ένα προσόν που δεν το έχει κάποιος δημότης.
Υπήρξε συνεργάτης εξ απορρήτων του Δημάρχου όταν ήταν Αντιπεριφερειάρχης !

Ανώνυμος είπε...

Επειδη ο ΓΓ συντονιζει το εργο του δημου, ο μονος δημοτης που γνωριζει από αυτοδιοικηση και θα μπορουσε να καλυψει τη θεση θα ηταν ο κ Τραχανας.

Ανώνυμος είπε...

Προs 10:40 δηλαδή όπως λέει και η παροιμία το χαμε μεριά το κάναμε φόρτωμα ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ
Προφανως ο νομος ειναι αντικειμενικος,θεσμοθετει ειδικους Συνεργατες για να καλυφθουν δεξιοτητες που το οργανογραμμα δεν τις εχει ( βλεπε:δημοτικη γραφειοκρατεια).
Το λαθος ειναι οτι την επιλογη την δινει ως προνομιο στον δημαρχο.
Αν υπηρχε ανεξαρτητη επιτροπη αξιολογισης που να ηταν εισηγητικη στην Οικ. Επιτροπη και μετα προς εγκριση στο δημ. Συμβουλιο τοτε θα ειχαμε μια προσληψη (συμβασης συγκεκριμενης εργασιας) υπο συνθηκες διαυγειας.
Αυτο ομως δεν ειναι σφαλμα του δημαρχου ,αλλα του νομου.
Στο ερωτημα του 9.58 πμ -αν και μη πεφωτισμενος-θα απαντουσα οτι δεν υοαρχει αξιολογιση ειδικου συνεργατη στον δημο με βασει γεωγραφικα κριτηρια,αλλα μονο με βιογραφικα.
Επειδη οπως προανεφερα δεν υπαρχει αξιολογιση τοτε ο δημαρχος με τα δικα του κριτηρια πρασλαμβανει συνεργατη.
Αλλωστε αυτο ειναι διαχρονικα μια ακομη φαυλοτητα και γιατι οχι διαφθορα!
Ο Γεν. Γραματευς στο δημο μπορει να ειναι αριστος αλλα το σχολιο αφορα τον νόμο.
Προσωπικα θα ακολουθουσα μια μεση λυση βαζοντας συμμέτοχους και την αντιπολιτευση-αν τι ηθελε- με δυο τρια ονοματα επιλογη μου με (ατυπη) ψηφοφορια!
ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΡΟΣΟΝΤΟΥΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Απαντάς λες και είσαι ο Κιμ ή μήπως είσαι;...
Τ. Γ.

Ανώνυμος είπε...

Προς 1:17 γιατί ρωτάς αφού είναι φως φανάρι 😂

Ανώνυμος είπε...

Ας ξεκινησουμε με το Οταν ,νοικιαζεις ενα καταστημα σε Τουριστικη Περιοχη που Τζιρο κανει το Καλοκαιρι
15Αυγουστο Δημαρχε Δεν Παμε Διακοπες
Ισως ,εαν και εφ' οσον Ειχες καταφερει να μανατζαρεις την Επιχειρηση πολυ καλα!!
Συνεργατες ικανοι τις Θεσεις ευθυνης
Τον τεταρτο Χρονο ας πηγαινες να λιαστεις αλλου και οχι στη Λουτροπολη που για καποιο λογο??? Βρωμαει σ......α περα για περα
Δεν το γραφεις το γραμμα καλα Λιακο
Τα 5 χρονια περνανε γρηγορα
Παει ο Αυγουστος τελειωσε
Κριμα που σε πιστεψαμε
και μας προδωσες

Ανώνυμος είπε...

Ανεργε Προσοντουχε.
Αφου εισαι ο ΚΙΜ και γραφεις για εναλλακτικη προσληψη,
με αλλη διαδικασια, γιατι δεν την εκανες και με τον Σπαθουλα!
Μας δουλευεις ψιλο γαζι,
Εσυ μονο απο ΣΑΜΕ ρεγκινιου καταλαβαινεις,
Αντε αλλαξε την ταμπελλα στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΝ με αλλη που να γραφει
"ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΝ Η ΩΡΑΙΑ ΔΕΞΙΑ"

Ανώνυμος είπε...

Α ρε δήμαρχε.. σε πίστεψα
Μου είπες να πατήσω στη γη
Και να κοιτάξω ψηλά
Μάλλον για να μην δω τις κουρ..αδες
Και τα σκουπίδια που θα μαζευες

Ένας προδομένος άρχοντας της παραλίας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΠΑΘΟΥΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΤΩΤΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ , ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ. ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΜΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ(ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΕΣΤΕ,

Ανώνυμος είπε...

Αν ημουν δημαρχος θα εβγαζα δελτιο τυπου στην οποια θα παροτρυνα εγγραφες ερωτησεις απο δημοτες,πρωτοκολλημενες με ορο το βιογραφικο εργασιας,και μετα θα απαντουσα εγγραφως με την προσφωνηση-" Κυριε ταδε...απαντω στην ερωτηση σας ως οφειλω!
Ετσι θα απεκλεια τον καθε παρασιτικο τεμπελη σε σχεση με τον ενεργο δημοτη!
Αν αυτο ειναι μη δημοκρατικο, ακριβως για αυτο ειμαι Κιμ!

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος καίγεται και τα ..........
δανείζονται.

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνεται σαν να λειτουργεί καλλίτερα ο Δήμος με την αντ΄ αυτού κ. Μπήτα τώρα που απουσιάζει σε διακοπές, στο ΠΙΚ της τουριστικής περιόδου, ο ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΚ. Μήπως θα έπρεπε να συνεχίσει τις διακοπές του ο ΚΙΜ μέχρι νεοτέρας !!!!

Ανώνυμος είπε...

Κτισανε μέσα στα δάση, ιδιαίτερα τα ξύλινα σπίτια, βλέπεις σπίτι ωραίο και ακριβό και η στεγη να είναι ξύλινη καιγομενη. Κανείς δεν σκέπτεται μέτρα πυροπροστασίας, ακαθάριστα οικόπεδα, πεύκα ακουμπούν τα σπιτια. κ.α. Ελλάδαρα, κρατος-πολιτες και αντίστροφα πολιτες-κρατος,. ενα μάτσο χάλια ειμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΠΗΤΑ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΕΦΑΛΑΣ...Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ?Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ.Ο ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΜΑ.Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΠΝΙΓΕΤΕ ΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ.ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΡΟΣΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΦΑ....ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ....

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τις παπαριές από τον πρώτο οκτάμηνο, αυτά τα έκαναν το παρελθόν, όταν κουράσει ο ΚΙΜ, (αν κουράσει ποτέ). Εχει αντοχές, αν στρώσει τον δήμο και αλλάξει την αλλάζονικη του συμπεριφορά θα έχει μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

Ποια ...Κερία... ρε μαστορα,εδω δεν μπορει η ανδροκρατια ,θα μπορεσει γεναικα.

Ανώνυμος είπε...

«Ο Λύκος την τρίχα αλλάζει το χούι δεν το αλλάζει» Αυτό ισχύει για τον ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΚΕΡ .

Ανώνυμος είπε...

Κάθε πέρσι καη καλύτερα θα λέτε. Τέτοια εποχή πέρσι είχαμε φεστιβάλ, Ζήνα συναυλία και άλλα πολλά. Ο κόσμος παίρναγε καλα. Τώρα;; Έτσι για να βάλετε μιαλο μερικοί

Ανώνυμος είπε...

Είναι βέβαια λάθος της που στις τελευταίες εκλογές η Κ. Μπήτα σύρθηκε πίσω από τον ΚΙΜ . Αν είχε κατέβει στις εκλογές θα σάρωνε από την πρώτη Κυριακή και όχι σαν τον ΚΙΜ που πήρε οριακά τις εκλογές την δεύτερη Κυριακή .

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ7,36 ΑΝΑΞΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ.ΑΝ ΠΑΛΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟ ΕΦΕΡΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΥΧΗ.ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Έχετε για βρυσούλες (δίχως νερό).
Λοιπόν,για πάμε: Κάποιοι έβαλαν την όπισθεν στο κιβώτιο ταχυτήτων,και δεν έχει καταλάβει ο οδηγός γιατί όλα απομακρύνονται από το οπτικό τού πεδίο, πατώντας το ποδογκαζο.Μπροστα κοιτάζει ακόμη.Και να ήταν μόνο αυτός;
Οι
υπόλοιποι μέσα χαζεύουν από τά παράθυρα δεξιά καί αριστερά καί δεν νιώθουν ακόμη τίποτα έχοντας την εντύπωση ότι ο οδηγός ξέρει τι κάνει.Για λεωφορείο μιλάμε, όχι για συμβατικό αυτοκίνητο, είναι και γεμάτο απο ανθρώπους, έχει και όρθιους ακόμη.
Αυτό ακριβώς ζεις.
Ότι αξίζει ο καθένας περνει.Ουτε πάνω ούτε κάτω.Ακριβως.
Κλάψε ή γελα όσο θες.
Ακριβώς όμως.

Κάποιες φορές ο χρόνος χάνει την αξία του, άλλες πάλι υπερθετικός εμφανίζεται.
Θα μπορούσαμε να σας πάρουμε όλους εσάς εδώ μέσα που γράφετε και να σας δώσουμε, σωτήρες και κριτές,τον έλεγχο τής καταστάσεως.
Νομίζετε ότι θα τά φτιάχνατε όλα καλύτερα;
Άφησε τις οποίες φιλοδοξίες, αφήστε τά κηρύγματα, αφήστε οτιδήποτε στην άκρη!!
Άμα μπορείτε.
Έχετε συνηθίσει στην μετριότητα.Γινατε πλέον ίδιοι με αυτήν.
Ο καθένας ζει το όνειρο του, αυτό τον ενδιαφέρει , τίποτα άλλο.
Είναι έτσι χτισμένο το ανθρώπινο είδος που δεν μπορεί να δει τον εαυτό του.Χρειαζεται τον παρατηρητή του.
Άρα εκεί σπαταλάει την ενέργεια του.
Κοίτα γύρω σου και θα δεις κούραση ολουθε.
Φόβο και δούλους.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι διαφέρεις ;
Ξέρεις...
Θα αφήσουμε και θα δώσουμε ότι μπορούμε, ακριβώς, όλοι.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι διαφέρεις;

Τά υπόλοιπα λίγο πολύ τα συζητάτε μεταξύ σάς εδώ και έξω στην κοινωνία.
Τις ίδιες εικόνες βλέπουμε όλοι κάθε μέρα.Μεταξυ μας κουτουλαμε.
Θα κλείσω με μια πρόταση προς τους ψηφισμένους.
Πάρτε αυτόν τον έρμο που καθαρίζει όλα τά Καμένα Βούρλα σχεδόν μόνος εδώ και χρόνια, αυτόν ντε με τό μηχανάκι.
Φτιάξτε τού το καλύτερο γραφείο μέσα στην δημαρχεία καί βάλτε τον εκεί να κάθεται!!!
Δώστε του καί 10 ανθρώπους να έχει εκεί έξω, παιδιά ντόπια να φάνε και ψωμί και μια εντολή: κάνε ότι θες έχεις τό ελεύθερο.Μονο καθάρισε μας από την βρώμα γύρω μας!!! Ξέρει αυτός μετά!!! Μήν τον ξανά ενοχλήσει κανείς.Α, όποτε θελήσει θα σας βρει αυτός.Για να δούμε το έχετε αυτό?
Μπαλτάς Δημήτριος του Παναγιώτη





Ανώνυμος είπε...

Μιλάς με γρίφους γέροντα ;) ωραίος όμως

Ανώνυμος είπε...

Ωχ τι μας βρήκε πάλι

Ανώνυμος είπε...

@7.36 /12-8.Ποιος δημαρχος θα μπορουσε να χωρισει τους κηφηνες απο τους εργαζομενους, ακομη και για μια απαντηση...κανενας... γιατι;
Μα ειναι αυτονοητο το 90 % αυτων που βρισκονται στα καφε ειναι αντιπαραγωγικοι κρατικοδιαιτοι που ομως τον ψηφιζουν!

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας αρεσε που η αξιολογιση θα γινει με βαση τον εργασιακο βιο ,ε!
Εμ βεβαια θιγονται οι τεμπεληδες της ευφορης κοιλσδας..μη χεσω.

Ανώνυμος είπε...

Εγω απο τις φωτο του μπλοκερ , βλεπω διπλα στην τουριστικη μαρινα, να εξελισεται ενα γεωλογικο φαινομενο να αναβλυζει πηγη ποσιμου νερου...ο Αχεροντας!

Ανώνυμος είπε...

Πόσιμου ή λυμάτων? Εμένα κάτι μου μυρίζει άσχημα που πέρασα από εκεί. Άλλωστε με τόση ξηρασία λες ο υδροφόρος ορίζοντας να είναι τόσο απάνω που ξεχειλίζει? Ρε για μαλάκες μας περνάς? Είναι βρομιά και πρέπει να καθαρίσει, και απορώ γιατί δεν στείλανε ένα μηχάνημα για μισή ώρα να κάνει διάνοιξη.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα που ο ΚΙΜ , διακοπαρει , η Αντιδημαρχος ας το ρυθμισει αυτη, οσο για αν εισαι αυνανιστης εσυ ξερεις καλυτερα.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε μπασκετμπολιστα πότε κουράστηκες σε 7 μήνες και θες διακοπές αλλού? Ο τόπος σου έχει ανάγκη και εσύ αλλού τρως αλλού πίνεις και αλλού πας και τα ακουμπάς. Γυπαρη που θες!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε Τραχανά με την λογική σου δεν θα βγαίναμε από τα Καμένα να δούμε άλλο τόπο ή θα παίρναμε την άδεια σου να πάμε διακοπές.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος σε τουριστικό τόπο, κάνει διακοπές Αύγουστο, είναι σαν να λέμε ξενοδόχος κάνει διακοπές στην αιχμή της τουριστικής περιοδου. Όλα Καλά, Ολα Μια Χαρά. ΞΑΝΑ ΨΗΛΑ

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Άλλο εγώ κι εσύ πάμε όποτε θέλουμε και όπου θέλουμε, είναι η πρώτη χρονιά του σαν δήμαρχος, έκανε πατάτες και αντί να κάτσει να διορθώσει κάτι είπε, Μύκονοοοοοο .Μην πας να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα όπως και εγώ παραδέχτηκα όλες τις μαλακιες του Σέρβου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έρχεσαι από το δημαρχείο να μας τα πεις ρε παλικάρι;;; Βαράμε βάρδιες βραδινές για να σας προσέχουμε από φωτιές και θα μας πεις για πατάτες. Ρε άντε από εκεί

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε κεφτέ γράψε το όνομα σου το ρόλο σου στο δημαρχείο και πες ποια ώρα θες να έρθω να σου τα πω. Αν είσαι κάτι ή είσαι απλά ένας υποστηρικτής και γράφεις μαλακιες.

Ανώνυμος είπε...

Ηρεμα παιδιά .
Ο Κιμ ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει, την ευθυνη ετσι και αλλιως την εχει, ειτε ειναι στο γραφειο
η στα Κουφονήσια!
Η Αντιδημαρχος ειναι αρκετα εμπειρη και η υπηρεσια δουλευει.
Στο κατω κατω τον θελουμε υγιη εχει την πενταετια να βγαλει περα.
Επιτελους εχει και την ξανθια να βγαλει περα!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Και ποιο είναι το σχέδιο που έχει η πολυπειρη αντιδήμαρχος για να χαλάσει το κουνουποτροφειο στο ρέμα άμεσα?

Ανώνυμος είπε...

Έλα καυτό αγόρι του Αγίου άσε την γεροντοκορη και πες μας πως συντηρείς αυτό το θεϊκό σώμα στα 50!Κώστα σε πάμε πολύ μας ερεθιζεις. Τόπλες. Μήπως έχεις πουλήσει την ψυχή σου? Μια θαυμάστρια σου ♧♡□

Ανώνυμος είπε...

11:34 γελάσαμε πρωί πρωί ειδικά με την τελευταία σειρά 😂😂😂😂😂

Ανώνυμος είπε...

Αστους Κώστα κρύβονται πίσω απ την ανωνυμία γιατί είναι κλανοπατατες 😂😂😂😂

Ανώνυμος είπε...

Εσυ 3:15 πρέπει να είσαι ο ΑΡΧΗΜΑΛΑΚΑΣ εδώ μέσα δεν χωράει αμφιβολία απ τα γραφόμενας

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητοί αναγνώστες
Η ανωνυμία στα blog είναι δικαίωμα και επιλογή, (τηρουμένων των άγραφων και εγγράφων νόμων σχετικά με την κοσμιότητα στις τοποθετήσεις που γίνονται).
Θα παρακαλέσω να ΜΗΝ, επαναλαμβανόμενα και υποτιμητικά, προτρέπετε του σχολιαστές να γράψουν το όνομα τους. (έγινε μια, έγινε δυο, έγινε εκατό, φτάνει)
Όσοι θέλετε να γράφετε το όνομα σας, είναι δικαίωμα σας, όπως είναι και δικαίωμα όσων ΔΕΝ θέλουν να το γράψουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος με την αντ’ αυτού Κ. Μπήτα δουλεύει ρολόι . Η απουσία του ΚΙΜ δεν είναι αισθητή μπορώ να πω ότι είναι και απαραίτητη . Ας επιστρέψει πέρα τον χειμώνα Ο ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΚ φέροντας μαζί του στα μπαγάζια του και την ανάπτυξη από τις διακοπές του .0

Ανώνυμος είπε...

Εμένα πάλι ο 3:15 μου φαίνεται πως είναι ένας μαλακας μπάτσος τ περιοχής που συνήθως κάνει κρύα αστεία και πειράγματα

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι Κουφονησια.
Βλεπω το απεραντο γαλαζιο. Μυριζω την αυρα της, νιωθω την δροσια της, ακουω το θροισμα των μαλλιων της.
Ειμαι αραγε ενας επιγειος θεος? Μαλλον θα παρατεινω τις διακοπες μου!

Ανώνυμος είπε...

Βρε kamena voyrla blogger επιμένεις ότι η ανωνυμία είναι δικαίωμα.
Γι αυτό και εσύ χρησιμοποιείς το ψευδώνυμο Κώστας Γιαννακούρος ?
Και μην μου πεις ότι δεν είναι ψευδώνυμο γιατί γνωρίζω ότι σε εισαγγελική διαταγή, η Αστυνομία, κατόπιν έρευνας, απάντησε ότι δεν υπάρχει στο Δήμο μας πολίτης με αυτό το όνομα.
Blogger το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει …
Έτσι δίνεις το δικαίωμα στον κάθε ανεγκέφαλο -εγκάθετο να γράφει ότι του κατέβει, ρίχνοντας λάσπη σε επώνυμους δημότες, σε αιρετούς και σε αυτόν ακόμα τον δήμαρχο που είναι εκλεγμένος με δημοκρατικές διαδικασίες.
Εγώ, αν ήμουν δήμαρχος, για το καλό της τοπικής κοινωνίας, θα ζητούσα από την Αστυνομία να κάνει τα αδύνατα-δυνατά να σε εντοπίσει, να σε ξεσκεπάσει… γιατί το blog σου με την ανοχή σου στην ανωνυμία κάνει κακό στο τόπο… προσφέρει κάκιστες υπηρεσίες.
Οι τοπικές κοινωνίες πάνε μπροστά με επώνυμους πολίτες που καταθέτουν απόψεις και με τον διάλογο .
Δεν βάζω όνομα γιατί φοβάμαι τις επιθέσεις των trolls που καιροφυλαχτούν …
Όταν αλλάξουν τα δεδομένα, και νομίζω ότι θα αλλάξουν σύντομα, θα ήθελα να συμμετάσχω σε εποικοδομητικούς διαλόγους για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων του τόπου μας.
Πρέπει να σου θυμίσω ότι του δικαιώματος προηγείται πάντα η υποχρέωση .
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Φιλελευθερε πολιτη μονον τετοιος δεν εισαι! Αν η φαιδρη δικαιολογια να μην βαζεις το ονομα σου λογω των τρολ,πως το ζητας απο τους αλλους.Αυτοι πρεπει να το υποστουν!
Για την ουσια τα κοινωνικα μεσα διαδικτυωσης παγκοσμιως λειτουργουν ετσι.
Μονο στα ανελευθερα κρατη ισχυουν οι απαγορευσεις.
Προφανως η ανωνυμια βοηθα την ανοησια .
Εσυ λοιπον που δεν εισαι γιατι διαβαζεις εναν ανοητο ή γιατι δινεις σημασια,προσπερασε τον!
Αλλα να επιτιθεσαι στον μπλοκερ λες και αυτος γραφει , δειχνει ελλειψη ψυχραιμιας,λαθος επικεντρωση και μειωνενη αντιληψη.
Φιλελευθερος δεν εισαι σου λειπει το μετρο της σχετικοτητος ,ακραιος
ομως εισαι εισαι!

Ανώνυμος είπε...

φίλοι μου ας σταθούμε σε αυτά που γράφουν οι δημότες. αδιάφορο το ποιος είναι. αν ένα δημότης γράφει ότι βρωμάει το ρέμα τότε κάποιος δεν κάνει καλά την δουλειά του. αν ένα άλλος δημότης γράφει ότι υπάρχουν παντού σκουπίδια και ισχύει, τι να το κάνω το όνομα αυτού που γράφει? νομίζω ότι στο περιβάλλον του δημάρχου δεν αρέσει καθόλου που υπάρχει ελεύθερη φωνή μέσα από το μπλοκ και γράφουμε την άποψη μας. εγώ νομίζω ότι η άποψη είναι δικαίωμα. έχει κάποιος αντίρρηση?? τα άπλυτα όλα στην φόρα γιατί έτσι μόνο βάζετε μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

Ο φιλελευθερος λεει και κατι που ειναι σοβαρο. το ονομα γιανακουρος ειναι ψευτικο; ποιο ειναι το πραγματικο του ονομα; δεν πρεπει να ξερουμε το ονομα του; εσυ τραχανα που ζητας ο αλλους το ονομα τους γιατι δεν ζητας και απο αυτον;

Ανώνυμος είπε...

το εχω γραψει παλι, ο γιαννακουρος είναι γαμπρος από τον μωλο

Ανώνυμος είπε...

τα λύσαμε τα προβλήματα του δήμου και πιάσαμε τον μπλοκερ. ρε στον άγιο δεν έχουν νερό και όσο έχουν πίνουν αμίαντο. στα καμένα βρμάει από άκρη σε άκρη. στα χωριά οι δρόμοι σπάνε τα αμορτισερ. μελέτες δεν βλέπω να γίνονται. καράβι στον άγιο χαριστικά μας δώσανε για 20 μέρες. ειμστε το απολυτο μπουρδέλο και εσείς σφυράτε κλέφτικα;

Ανώνυμος είπε...

Νερό δεν έχετε, ο αμίαντος σας μάρανε. Για ψαξτο λίγο παραπάνω για τον αμίαντο πότε είναι επιβλαβής.. μήπως όταν κάνουμε εργασίες κοπής του? Πάντως σωστά τον κατήργησαν στην ύδρευση, στα φύλλα επικάλυψης κλπ. Καρκινογονος είναι εισπνεόμενος.

Ανώνυμος είπε...

12:59 ακριβώς έτσι καρκινογόνος είναι μόνο όταν τον εισπνεύσεις αλλά βγάζεις άκρη με όλους τους ξερόλες το ότι είναι χωρίς νερό σχεδόν καθε απόγευμα είναι φυσιολογικό για κάποιους (φέτος) 🙃😉

Ανώνυμος είπε...

Γιατροί χωρίς πτυχίο όλοι σας.Αδικηθηκατε