20 Αυγούστου 2024

Γέμισαν με επισκέπτες τα Καμένα Βούρλα και ο Άγιος Κωνσταντίνος

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σε υψηλότερα ποσοστά σε σχέση με τον Δεκαπενταύγουστο του 2023, βρέθηκε φέτος η τουριστική κίνηση στα παραλιακά μέτωπα της Φθιώτιδας.

Επιχειρηματίες από τα Καμένα Βούρλα, μιλώντας στο Star τόνισαν, ότι ήταν μια πολύ καλή χρονιά για την περιοχή καθώς από τον χειμώνα μέχρι και τώρα η κίνηση στα καταστήματα ήταν μεγάλη, βοηθώντας τους επιχειρηματίες να ορθοποδήσουν σε μια δύσκολη περίοδο.

Στον Άγιο Κωνσταντίνο, το πλοίο για της Σποράδες φαίνεται πως έφερε μαζί του και την αύξηση της κίνηση στα καταστήματα της περιοχής με τους επιχειρηματίες να ζητούν το δρομολόγιο να συνεχιστεί και τους χειμερινούς μήνες.

tvstar.gr



23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Discover the new Mykonos at Kamena Vourla Greece
The most extreme night life in central Greece till morning
Sandy beach bars and clubs promissing new experience
Easy access by the National road from Athens and especially By E65 from Thessaly
The new entrance in Greece is Kamena Vourla and the rest of the villages
Wherelse ?
Kamena Vourla

Ανώνυμος είπε...

Θα έπρεπε πριν βγεις στην τηλεόραση για δηλώσεις να έχεις κάνει μια πρόβα ρε παιδί μου.. μμ εεε ααα εεε

Ανώνυμος είπε...

Καλα σταθηκαν και οι δυο επαγγελμστιες στα καμενα λιτοι χωρις υπερβολες αλλωστε δεν εκαναν διαλεξη περι τουρισμου.
Και η κοπελια στον Αγιο καλη ηταν !

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Αυτό το γελοίο κανάλι κάνει ερωτήσεις που απαντάει μόνο του. Όντως το καράβι έφερε πολύ κόσμο ο απερχόμενος τζημαρας δήλωσε ότι κατεβαίνουν 20 άνθρωποι και 6 αυτοκίνητα. Ναι ο σταικουρας πριν πεινάσουμε μαγείρεψε εγκαίρως. Τους έχει ρίξει αφιονι και λένε ότι τους λέει.

Ανώνυμος είπε...

Οπως και να εχει το πραγμα, ενα λιμανι με ενα μεγαλο πλοιο με πολυ προσωπικο που βγαινει για κανενα καφε με λιμενικο που να δικαιολογει τους μισθους του με δεκα αυτοκινητα που εξυπηρετει και πεντε ακομη απο καμενα να χαζεψουν και να πιουν κατι,δγμιουργειται μια κινησουλα.
Σε ολα αυτα ο πλοιοκτητης τι κερδιζει ενας Σταικουρας ξερει...... τα βαζει απο την τσεπη του δεν χωρει καμια αμφιβολια περι τουτου!

Ανώνυμος είπε...

Το πλοίο από που εφοδιάζεται νερό? Το πληρώνει?

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε τον Κύριο Σταικ τον μεγάλο ευεργέτη μας.

Ανώνυμος είπε...

5:02 😂😂😂😂

Ανώνυμος είπε...

Ε οχι και ευεργετης ο Χηστος.Εκανε καμια δωρεα στο χωριο απο την τσεπη του!.
Α ξεχασα εφερε καραβι για την Σκιαθο!
Ο Κιμ που δεν μπορεσε να το φερει οπως ο Λιαλιος που δεν μπορεσε να κρατησει την εθνικη τραπεζα στο χωριο τι ειναι αποκληροι της πολιτικης ζωης!
Ο Λαικισμος πρεπει να εχει ορια και κυριως να λεγονται τα πραγματα οπως ειναι.
Πρωτος ο Δημαρχος θα ηθελε να βοηθησει αλλα τι να κανει να δωσει επιδομα στην εταιρια που θα το πληρωνε ο μεσος δημοτης απο ενα αλλο χωριο για νσ δουλεψει ο "Μπικος" και να μην κλεισει.
Ο Σταικ. εχοντας "τα μεσα" τα βρηκε με τον εφοπλιστη,αλλα τα κοροιδα με τον φορο τους πληρωνουν και το πλοιο και την Λαρκο,καμια διαφορα.
Και τα δυο δεν βγαζουν τα εξοδα αλλα διατηρουνται γιατι ο καθε λαικιστης υπουργος, βουλευτης εχει πελατες ψηφοφορους.
Χρεωθηκε λοιπον η χωρα με τα τουτα και τα εκεινα και εμεις τρεχουμε με απαιτησεις εκτος πασης ηθικης πραγματικοτητος αρκει να βολευονται καποιοι αλλα να πληρωνουν οι πολλοι.
Για ποια λοιπον ευεργεσια μιλαμε μηπως για μια ακομη φαυλοτητα .
Οσο για τον Κιμ δεν επρεπε να παει στο λιμανι να μιλησει, ουτε στο Ρεγκινι στο ΣΑΜΕ,οχι για αλλο λογο αλλα γιατι ετσι υποτιμα τον ρολο του δημαρχου.
Ο δημαρχος πρεπει να κανει οτι το καλυτερο, αν δεν βγαινει ,δεν σημαινει οτι το επιδιωκει κιολας.
Τα μικροσυμφεροντα δεν πρεπει να ειναι οδηγος.
Ουτε η πισινα Κασελλακη στις Σπετσες να ονομαζεται "συπτικος" βοθρος.
Ουφ εσκασα ηταν πολυς ο.... Σανός!

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε επαγγελματιών Αγίου, έτσι θα έπρεπε να είναι όπως τα λες.... αλλά δεν είναι.
Το καράβι ήρθε και καλά έκανε, αλλά ο Άγιος είναι από μόνος του καράβι που βουλιάζει κάθε χρόνο και περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

7:34 έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα έγραψες ας μας πουν οι ψαράδες γιατί έδωσαν τιμητική πλακέτα στον Υπουργό ποιος ο λόγος

Ανώνυμος είπε...

Κώστα Τραχανά, το σχόλιο σου παρακαλώ

Α/Κ

Ανώνυμος είπε...

9:32 έμαθα πως το κοινό δεν έδειξε και ιδιαίτερο ενθουσιασμό απ την κίνηση αυτή

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Αυτή η αμετροεπης δουλοπρεπεια στο σταικουρα από όλους τους συλλόγους των βορλοβοκεφτεδων έχει γίνει πολύ εκνευριστική. Ειδικά ο συνδικαλισμος των επαγγελματιών ανάμεσα σε αντιπάλους που ο ένας προσπαθεί να πάρει τους πελάτες του άλλου ποτέ δεν το κατάλαβα, για αυτό δεν συμμετέχω, αν ήταν μέλος ο αδερφός μου που είναι έμπορος στο σύλλογο θα έπρεπε να δεχτώ όλες αυτές τις μπούρδες που είπε η Μαρία η πρόεδρος που την ξέρω οικογενειακως 45 χρόνια και την συμπαθώ αρκετά. Αμέσως θα διεγραφα τον αδερφό μου από το σύλλογο. Είπα στον τζημαρα το πρωί ότι το καράβι έφερε ανάπτυξη και γέλαγε. Ο τζημαρας μας χαιρετάει σε 40 μέρες, και πολύ καθησε,εγώ νόμιζα ότι τα τελευταία χρόνια δεν πλήρωνε ενοίκιο τον είχε η γιαγιά για παρέα και μόλις μου είπε 800 ευρώ ότι πληρώνει στους ανηψιους, του είπα κακώς καθόσουνα τόσο καιρό. Ο φουντας φεύγει και αυτός αυτό σημαίνει άλλα δύο σκοτάδια στην πλατεία σε μαγαζιά που δεν είναι σύγχρονα με το κλειδί στο χέρι όπως είναι του μπικου, αν κάποιος κάνει κίνηση θα χρειαστεί κεφάλαιο ανακαίνισης που σημαίνει μειονέκτημα. Οι ρακες αποτυχανε, ωραίο ντεκόρ άλλα κλειστό. Αυτό το καλοκαίρι ήταν χειρότερο στον Άγιο από πέρσι. Αυτή η βλακεια διαμαρτυρία για το καράβι το Ιούνιο διέδωσε την μιζέρια μας και ο κόσμος αντιδράει σαν πρόβατα όταν έχεις ανάγκη τότε σε πολεμάει περισσότερο. Καθόλου δεν γουστάρω όταν κάποιος δουλεύει σερβιτόρος σε άλλον και προσπαθεί να πάρει πελάτες και να τους τραβήξει σε δικό του μαγαζί που έχει σκοπό να ανοίξει. Επίσης το καφέ 22 δεν χρειαζόταν στον Άγιο ζημιά έκανε στην πλατεία. Οι ψαράδες τίμησαν το σταικουρα γιατί έφερε καράβι και γιατί είπε στο λιμενικό ταμείο να κάνει μελέτη για επέκταση καταφυγιου για βάρκες. Ναι οι 40 έξτρα ψαροβαρκες θα ανακάμψουν τον Άγιο, μπαγλαμαδες οι ακιτσαιοι ψαράδες είναι 100 χρόνια μπροστά από εσάς. Τον Άγιο θα τον σώσει μόνο άγιος Λογγος και η ανάπλαση πεο άλλα με καλυμα στα βραχάκια όπως στα ξενοδοχεία μπροστά .

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Και τα υδροπλάνα

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά έγραψες πάλι στο μόνο που διαφωνώ είναι για το 22 γιατί ούτως η άλλως τον κόσμο που μαζεύει εκεί δεν θα πήγαιναν πλατεία και θα έφευγαν για καμένα όποτε ας είναι να μένει οι νεολαία τουλάχιστον εδώ και ο καθένας να δουλεύει με την πελατεία του

Ανώνυμος είπε...

Όλοι έχουν φαγωθεί με το καράβι λες και τους αφήνει πολλά οκ δε λέω καλό είναι αλλά όχι και να κάνουμε και διαδηλώσει εδώ δεν κάνουμε για αλλά κ αλλά φέτος η πλατεία πέθανε ούτε μια εκδήλωση δεν έγινε να πάρει λίγο πάνω της

Ανώνυμος είπε...

Είναι κρίμα και δεν βλέπω να γίνεται τίποτα για τον Άγιο με αυτή την δημαρχία.. θα καταντήσει σαν ένα μικρό χωριό (βλέπε καινούργιο).. κρίμα

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός ότι την κατάντια του Αγίου την χρεώνετε και αυτή στον Κυρμανιδη πολύ δεν πάει?Τόσα χρόνια ο ντόπιος δικός σας δήμαρχος,δικό σας παιδί όπως λέγαμε όλες οιχαζοθειαδες τι έκανε?Έπινε τα ποτάκια του στον Μπικο που τον καλύπτε μιας και από ότι ακούγεται χρωστάει πολλά στον δημο,έκανε καλοκαιρινές εκδηλώσεις υπερχρεωμένες που πηγαίνανε οι βορλοβιτες και καμαρωνανε σαν γύφτικα σκεπαρνια,χτυπούσε φιλικά την πλάτη του κάθε ερμού και μετά απο πίσω τους σιχτιριζε (που μεταξύ μας καλά έκανε ...τέτοιους θέλετε)και από Σεπτέμβρη μαύρη μαυρίλα.Πειτε βρε ερμοι ένα έργο ,μια κίνηση που έκανε για να σας στηρίξει,να σας βοηθήσει να έχετε κίνητρο για να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά στον τόπο σας?Βγαίνει τώρα η ευνοιμενη πρόεδρος και μιλά και εξυμνεί.(άσχετο αλλά χαμηλό επίπεδο,επανάληψη των ίδιων εκφράσεων και πολύ νι και λι)Αν η ίδια πλήρωνε ενοίκιο στην επιχείρηση της θα ήταν βιώσιμη?Προσγειωθείτε λοιπόν και ψάξτε τρόπους ουσιαστικής ανάπτυξης σε εναλλακτικό τουρισμό,επιχειρηματικές δραστηριότητες αλλά και οι ήδη υπάρχοντες επαγγελματίες αλλάξτε νοοτροπία και φροντιστές τους χώρους σας,μην τα περιμένετε όλα από το δήμο η το κράτος.Καινοτομιστε....παραδειγματιστειτε από άλλα μέρη με λιγότερο φυσικό πλούτο αλλά πιο έξυπνους,δραστήριους και άξιους ανθρώπους

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα είπες!!

Ανώνυμος είπε...

@2.27 πρωινη ζωνη
Ως αναλυση καλη,ως προτροπη καλη ως αιτιο μηδεν.
Ο Αγιος Κωννος εχει κατ αρχην χριστιανικο ονομα που το εχουν αλλοι πενηντα στην χωρα.
Για να τον προσδιορισεις γεωγραφικα πρεπει να πεις ή φθιωτιδος η λοκριδος η Καμ. Βουρλων.
Δαφνουντας η βορλοβος εχει μεγαλυτερο brabe name τουριστικα.
Ενα δευτερο η αναπτυξη που ακολουθηθηκε στηριχτηκε στην καρασκευη διαμερισματων,ακτοπλοια,και γεωργικα.
Τα καταστηματα δεν ειναι αναπτυξη αλλα καταναλωση της υπεραξιας της σναπτυξης.
Οταν αυτα επεσαν για τους γνωστους λογους ,εμειναν τα σταθερα εισοδηματα των συνταξιουχων των κρατικοδιαιτων κλπ.
Αυτα δεν επαρκουν διοτι δεν δημιουργουν ταχυτητα του χρηματος(κυκλοφορια)και μαζι με την φορολογια δημιουργουν το σημερα.
Ετσι βλεπουμε μετατοπιση του προβληματισμου προς τον δημο ως καταλυτη εξελιξεων.
Λ.χ. η αποχετευση ,το ποσιμο, η εργολαβια στο λιμενα κλπ να οριζουν δηθεν την αναπτυξη.
Βεβαια αυτο ειναι το ενα σκελος ,το αλλο που εχει να κανει με την πραγματικη οικονομια (εποχη χρηματος ,λιγωτερη παρεμβαση,ελευθερια στο επιχειρειν κλπ) δεν μπαινει στην εξισωση.
Ετσι λοιπον η αυτοδιοικητικος του χωριου παιζει τον ιδιο ρολο που παιζει ο παπας, δηλ την εγκαρτεριση και εχει ο θεος!
Παραλληλα ανεβαινει ο φθονος για τον αλλον και το συνδρομο της κατσικας του γειτονα .
Τελικα αν κατι επρεπε να ειπωθει αναπτυξιακα για τον Αγιο αυτο θσ επρεπε να ειναι ρηξικελευθες προτασεις οπως του Τραχανα για την διανοιξη.
Την αποκοπη(νοητικα) του χωριου ως χωρος διαβιωσης (οικιες), απο το παραλιακο μετωπο και την πλατεια ως χωρος προστιθεμενης αξιας (τυπου Καμ βουρλα).
Και τελος ενασχολιση με τα κοινα μονο απο νεους του ιδιωτικου χωρου. .
Κρατιστες, παπαδες κομμουνιστες συνταξιουχοι εκτος, αλλιως ο Αγιος κωννος θα διαμαρτυρεται στο διανεκες με μπροσταριδες καποιους λαικιστες.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά τα λες. Στον Άγιο διαχρονικά νομίζουμε ότι είμαστε καλύτεροι απ'όλους και οι συγκυρίες μας έχουν φέρει στο χάλι που βρισκόμαστε. Την ιδιωτική πρωτοβουλία την ξορκίζουμε και μόνιμα ζητάμε από το κράτος,λες και ζούμε σε σοσιαλιστικό καθεστώς το '80. Τα τελευταία χρόνια μόνο άχρηστοι δήμαρχοι πέρασαν και τώρα τα ρίχνουν όλα στον Κιμ που είναι όσο άχρηστος όσο κι αυτοί

Ανώνυμος είπε...

Έλα βγάλε την πιπίλα από το στόμα τώρα μπέμπη