16 Αυγούστου 2024

Γιορτή καραβίδας την Παρασκευή 16 Αυγούστου στον Άγιο Κωνσταντίνο!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ο Σύλλογος Αλιέων Αγ Κωνσταντίνου Φθιώτιδας «ΕΝΑΛΙΟΣ ΔΑΦΝΟΥΝΤΑΣ» σας προσκαλεί στη φετινή «ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Αυγούστου και ώρα 22:00μ.μ στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κωνσταντίνου.

Την φετινή μας εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Γιάννης Κατσίγιαννης ένας από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους του δημοτικού τραγουδιού συνοδευόμενος από πολλούς άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες. 

Στο κλαρίνο θα είναι μαζί μας ο υπέροχος Κωνσταντίνος Μπριάνας.

Είμαστε σίγουροι ότι η βραδιά θα σας μείνει αξέχαστη.

Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να παρευρεθείτε στην εκδήλωση του συλλόγου μας.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνδιοργάνωση με Περιφέρεια. Ο Δήμος ΟΧΙ;

Ανώνυμος είπε...

Αν τα εξοδα της εκδηλωσης για την αστακοκαραβιδα η δεν ξερω εγω τι αλλο ειδος γαριδας ,τα καλυπτει ο καθε παρευρισκομενος θεατης η χορευτης η πεινασμενος η ποτης δηλ ενεργα συμμετεχων με κινητριο την προσωπικη ευεξια του, τοτε καλη επιτυχια στην ...ηδονη!
Αν ομως δοθει χρημα μεσω του δημου, απο την φορολογια των αλλων για την διασκεδαση των αλλων τοτε η εκδηλωση πολιτικοποιειται, γινεται σοσιαλιστικη, φαυλη, αντιπαραγωγικη και
σπαταλη!
Ολες οι εκδηλωσεις του τυπου αυτου πρεπει να ειναι αυτονομες!
Μονο αυτες που συμμετεχουν παιδια ,σχολεια κλπ πρεπει να χρηματοδοτουνται.
Καλη επιτυχια με πολυ συμμετοχη!

ΓΑΡΙΔΟΦΑΓΟΣ ΜΕΝ ΣΑΝΟΦΑΓΟΣ ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

Περιφερεια ε'. Αλλη πληγη αυτη,μηπως ειναι υπερ της διαδοσης του εκλεκτου μεζε!
Αναπτυξιακη λογικη του κ Σπανου!

Ανώνυμος είπε...

Ο Τραχανας εχει δικιο,ο Βορλοβος δεν μπορει να αλλαξει.
Αντι να βγουν με Πανό για την αξιοποιηση της παραλιας μεχρι το Λογγο σπαταλουν ωρες για γιορτουλες ποτε σαρδελας ποτε γαριδας και ποτε καρχαρια.
Περιμενουν να πεσει η "πιτα" απο τον καθε Σπανο και τον καθε Κουλη γιατι απο τον Κιμ τον δηθεν φιλελευθερο δεν θα κολατσισουν πριμ για γιορτουλες.
Ρε, δε σας φτανουν τα Παζαρια ,οι λιτανειες απο την Παναγιτσα με τα εξαπτερυγα και τα Ρασα, θελετε και αραγμενο καραβι χωρις πελατες μονο και μονο να το βλεπετε?
Κσλα λεει ο Σταθης οτι το Ασκληπειο του Δαφνουντα οι αυτοχθονες ερυθροδερμοι ουτε ξερουν που βρισκεται,αλλα στο Τζηκα για το ποδοσφαιρο γινεται λαικο προσκυνημα!
Ερμε Μπικο τι ονειρο να εβλεπες!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Σε όλα έχω δίκιο εγώ φίλε, ότι έχω γράψει μαζί υπάρχουν και αποδείξεις και μιλάω μόνο για ότι ξέρω από κουβέντες με ειδικούς, είδες ποτέ να γράψω ότι το λιμάνι δεν έπρεπε να γίνει έτσι ή ο βιοκα έπρεπε να γίνει έτσι, αφού δεν ξέρω. Απλά μερικοί δεν ξέρουν τίποτα και τους φαίνομαι πολυξερος. Όλοι ξέρουν ότι έχω δίκιο στον Άγιο αλλά δεν θέλουν να πάνε κόντρα στο σύστημα που μας καταστρέφει.Το μαζί τα φάγαμε έχει γίνει ενεστώτας μαζί τα τρώμε από φόρους ειδικά φέτος από επιχειρήσεις που είναι κατεστραμενες και φοβούνται τον έλεγχο και πληρώνουν το χαράτσι, όχι ότι δεν υπάρχουν μικρές επιχειρήσεις φοροφυγάδες, η περιφέρεια αντί να καθαρίσει ποτάμια που θα έρθει το νερό μαζεμένο σίγουρα επιδοτεί πρώτης κλάσης τσιπουρομεζεδες, δεν θέλουμε γυπαρη Λυκούργο θέλουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανάς ο κριτων το φιλαράκι σου δεν απάντησε στις πεζοδρομησεις στα καμένα

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Δεν ξέρω ρε φίλε, μπορεί να εννοούσε όντως μονοδρομησεις αλλά αυτές έχουν γίνει πριν 30 χρόνια. Όποιος είναι εναντίον των πεζόδρομων και θέλει δίπλα από τα σουβλάκια του να βλέπει την λαμαρίνα του είναι οπισθοδρομικος. Στον Άγιο το 08 ήρθαν από το αριστοτέλειο και μας υπέδειξαν πεζόδρομους στην πλατεία και οι άλλοι κολοκυθοκεφτέδες πλην εμου τους έγραψαν κανονικά. Είδες την αξία που έχει η πλατεία μας με μόνο ένα πεζόδρομο ?Μηδέν. Έτσι είναι το πανεπιστήμιο της τρανης λακας του βορλοβου, βγάζει άκυρα άλλα πανεπιστήμια.

Ανώνυμος είπε...

Σπανέ, παρτο αλλιως,δεν βλεπεις τον Κιμ που βαζει τσξη στην σπαταλη του
Πιπιλα

Ανώνυμος είπε...

"Τρανή Λάκα Πανεπιστημιο Βορλοβου "
Αυτο κωστα αξιζει να περασει στα λαογραφικα του τοπου.
Χαχαχαχ!

Ανώνυμος είπε...

Φήμες λένε ότι η Δημαρχεία έκλεισε 1ο τραπέζι πίστα για 40 άτομα αλλά διαφωνούν στο πόση ώρα θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Αρε Σανιδά πάλι έγραψες.
Μπράβο Αντύπα.

Ανώνυμος είπε...

Φήμες ήταν τελικά αλλά και αυτοί που ήρθαν έφυγαν σαν βρεγμένες γάτες αφού δεν τους έδωσε και κανεις σημασία ήταν δεν ήταν το ίδιο και αυτό

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς βρε βλάκα σας απαξιωσαν.Αλλωστε το έλεγαν .Και αυτοί που ήρθαν -κακως βεβαια-σας έπεσαν πολυ.Οταν ο Πούλος κάνει μικρό πολιτική λογικό είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος άφησε τα "σεντόνια "για άλλον που νομίζει ότι κάνει και καλό στον τόπο.Ερμοι Βορλοβοι δεν αντιλαμβάνεστε το κακό που σας κάνει μαζί με τα τσιράκια του.