02 Απριλίου 2023

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων στο «STAR FORUM 2023»

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Στη θεματική «Τα οφέλη του αθλητικού τουρισμού για τις τοπικές κοινωνίες» του «STAR FORUM 2023» συμμετείχε την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Γιάννης Συκιώτης.

Τη συζήτηση συντόνιζε ο Προϊστάμενος του Αθλητικού Τμήματος του «STAR Κεντρικής Ελλάδας», Θανάσης Περιβολιώτης, και σ’ αυτή συμμετείχαν επίσης η Προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, Στέλλα Κορμικιάρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, Άρης Τασιός, και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Ηλίας Μπουρμάς..



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιλάει για τον αθλητικό τουρισμό ο άνθρωπος που εδω και 8 χρόνια ορίζει τις τύχες του δήμου μας και το κλειστό γυμναστήριο των Καμένων Βούρλων είναι υπο κατάρρευση. Αλλά που χάθηκε η ντροπή για να την βρει ο λαοπλάνος χαβαλές Γιάννης Συκιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Ειπώθηκαν τόσα ψέματα που ντράπηκαν τα ίδια μιας και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα είπαν.Μ.Λουντεμης

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνάτε όλοι σας ότι όλοι στο Πάνελ είναι διαχειριστές χρήματος που δεν το βάζουν από την τσέπη τους. Τα ψέματα η όχι είναι μια διαδικασία αποπροσανατολισμού προς τους δημότες Έτσι αντί να βλέπει ο μέσος δημοτης την πραγματικότητα που είναι ο παρασιτισμός της γραφειοκρατιας, μαζί με αυτοδιοικητικούς που στο νου τους είναι το κονδύλι για να τα "πάρουν" και αυτοι,πιστεύουν ότι αν μιλούσαν διαφορετικά θα άλλαζε κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είπε και κάποιο όνομα καινούργιο που θα είναι μαζί του στις εκλογές ..?Σταθερές αξίες Παπαγεωργίου,ΜπατσογιαννηςΠενταλιος,Σουσωνης,Κριτσοβας.Αν και ο τελευταίος λέει ότι έκανε μια δήλωση στα social πως δεν θα ξαναπολιτευτει.. Πρωταπριλιάτικο αστείο συνδημότες μαθαίνω πως έκανε . Φοβήθηκα μήπως χάσουμε τέτοιον ικανο αυτοδιοίκητικο,που σε απόσταση μέτρου σε παίρνει μια οσμή -κυριολεκτικα και μεταφορικα-

Νικος είπε...

Ο Συμεων ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?