19 Απριλίου 2023

Καμένα Βούρλα - Ιστορικά δεδομένα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Οι πρόγονοί μου κατέβηκαν από την Καρυά το 1887. Είχε προηγηθεί η αγορά ενός νερόμυλου με την γύρω περιοχή η οποία συμπεριελάμβανε και την πηγή που σήμερα είναι γνωστή ως πηγή Βλάχα και βοηθά σήμερα στην ύδρευση της λουτρόπολης. Ολάκερη η περιοχή γνωστή τότε ως Παλαιοχώρι ανήκε σε έναν τσιφλικά από την Αταλάντη που έφτανε έως το Καινούριο στο οποίο διατηρούσε και εργοστάσιο ζαχάρεως (σχετικά συμβόλαια υπάρχουν στην κατοχή μου). Την ονομασία Καμένα Βούρλα την συναντώ σε ένα ενοικιαστήριο κτημάτων στο 1919.

Ο τόπος υγρός, γεμάτος έλη, βούρλα και κουνούπια, για να επιβιώσουν άνοιγαν σούδες για να κυλάνε τα νερά προς τη θάλασσα, μπαζώνανε τα εδάφη και φύτευαν δένδρα. Οι περισσότεροι πέθαναν από ελονοσία και φυματίωση μεταξύ αυτών και ο πατέρας μου σε ηλικία 29 ετών, ορφανός και ο ίδιος από τα οκτώ του χρόνια.
Κάπως έτσι κυλούσε η ζωή με πολύ λίγους κατοίκους έως την δεκαετία του 1930. Τότε εμφανίζεται (λεπτομέρειες δεν γνωρίζω) ο Γεράσιμος Βασιλειάδης και οραματίζεται μια σύγχρονη λουτρόπολη και την πραγματοποιεί δημιουργώντας δυο μεγάλα ξενοδοχεία, ένα υδροθεραπευτήριο, ένα εστιατόριο, πρωτόγνωρα όχι μόνο για το μικρό χωριό αλλά ακόμα και για την πρωτεύουσα. Θέσεις εργασίας πολλές, οι νέοι της Καρυάς και των γύρω χωριών βρήκαν δουλειά. Καταστήματα για να υποστηρίξουν τις ανάγκες των επισκεπτών δεν υπήρχαν, γι' αυτό δημιουργήθηκε το αγρόκτημα στη θέση του σημερινού camping που παρήγαγε λαχανικά, φρούτα και κτηνοτροφικά προϊόντα. Νέες θέσεις εργασίας, περισσότερες και οι ανάγκες, άρχισαν σιγά - σιγά να έρχονται από διάφορες πιο μακρινές περιοχές επαγγελματίες και να δημιουργούν εστιατόρια, καφενεία και διάφορά μικρά μαγαζάκια.

Με τον πόλεμο του 1940 που κράτησε μια δεκαετία και μετέπειτα ο Γερ. Βασιλειάδης δεν μπόρεσε να υποστηρίξει τα δάνεια που είχε λάβει με αποτέλεσμα να περιέλθουν όλα στην Εθνική Τράπεζα. Η οποία διάλεξε έναν ακόμη ικανό οραματιστή και καθηγητή πανεπιστημίου, τον Πέτρο Λάμπρου και τον τοποθέτησε διευθυντή στις ήδη υπάρχουσες δομές και με προτροπή να αναβιώσει και να αναπτύξει περαιτέρω τη λουτρόπολη.

Έτσι λοιπόν χτίστηκε το ξενοδοχείο Γαλήνη, όλος ο ακάλυπτος χώρος γίνεται πάρκο με αλαίες, φωτισμένα δρομάκια με δένδρα και πουλιά εξωτικά, φτιάχνεται η πλαζ με θαλάσσια ποδήλατα και κανώ, τα βράδια μουσική live από γνωστούς καλλιτέχνες και το αγρόκτημα μετατρέπεται στο ξενοδοχείο "Φλοίσβος" με εστιατόριο αθηναϊκών προδιαγραφών. Έτσι λοιπόν το μικρό χωριουδάκι μετατράπηκε σε μια σύγχρονη λουτρόπολη που τίποτε δεν είχε να ζηλέψει από άλλα γνωστά τουριστικά θέρετρα. Μαγαζιά φυτρώνουν κατά μήκος της παραλίας, πλήθος κόσμου επισκέπτονται τα νέα έργα, πολλοί εργάζονται και αγοράζουν οικόπεδα και επενδύουν τα χρήματα που κερδίζουν στον τόπο μας.

Τον Πέτρο Λάμπρου τον προτείνουν οι κάτοικοι για πρώτο δήμαρχο στη νεοσυσταθείσα δημαρχία - νομίζω το 1964 - και πράγματι εκλέγεται ως μοναδικός υποψήφιος. Όλα φαίνονταν τέλεια. Συνέβησαν όμως πολλά και ο νέος δήμαρχος παραιτήθηκε και αναχώρησε με το ταξί του πατέρα του Γιάννη Τσουκάρα και δεν ξαναγύρισε.
Πιστεύω πως κάποια μέρα ο αρχαιολόγος και ιστοριοδίφης κ. Πέτρος Κουνούκλας που ασχολείται με τα θέματα της πόλης μας θα μας δώσει τη χαρά και την τιμή να εκδώσει τη σειρά των γεγονότων όπως ακριβώς συνέβησαν. Στην πορεία του δήμου έγιναν έργα, όπως σχέδια πόλης, δρόμοι, ύδρευση, σχολεία, δημαρχείο, βιολογικός καθαρισμός, λιμάνι και άλλα που αυτή τη στιγμή μου διαφεύγουν.
Ο τόπος μας έχει ανάγκη ένα ακόμη φωτισμένο μυαλό να ηγηθεί και να δώσει ώθηση ξανά στον Δήμο μας με πρωτοποριακά πάλι έργα. Με ομόνοια, σύνεση, χωρίς εξάρσεις και χυδαιότητες εκατέρωθεν, να εκλεγεί ο καλύτερος.

Σχετικά με τη δωρεά της προτομής από τον συμπολίτη μας κ. Γιάννη Αργυρόπουλο έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που έκανε στον άνδρα που θυσίασε την περιουσία του σε έργα που τελικά βοήθησαν όχι τον ίδιο, αλλά τους κατοίκους και τους άλλους ανθρώπους που επέλεξαν να ζήσουν και να δημιουργήσουν στον τόπο μας.

Σούλα Κούκουνα

50 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ
Καμμένα Βούρλα: Φτου σας ρε ξεφτίλες !
Νίκος Μουρατίδης – 27.4.2022

Χρόνια είχα να σταματήσω στα Καμένα Βούρλα. Με τον καινούργιο δρόμο δεν χρειάζεται να μπει κανείς και να διασχίσει την γνωστή λουτρόπολη, που τα παλιά χρόνια ήταν υπέρκομψη και αρχόντισσα.
Τι το ήθελα και είπα να μπούμε μέσα για να τσιμπήσουμε σε ένα παραλιακό ταβερνάκι;
ΑΙΣΧΟΣ !
Οι κάτοικοι της πόλης και η τοπική αυτοδιοίκηση την έχουν αφήσει να ρημάξει. Η αισθητική ανύπαρκτη – μόνο ακαλαισθησία. Πλαστικό παντού. Από ταμπέλες και τέντες μέχρι καρέκλες και τραπεζομάντηλα. Τα ορεκτικά σερβιρισμένα σε τσίγκινα πιατάκια και το φαγητό ή κατεψυγμένο ή προχθεσινό ζεσταμένο στο φούρνο μικροκυμάτων. Αυτούς λοιπόν τους μαγαζάτορες επιτόπου τους κλείνεις και τους πας δικαστικώς ως ανθέλληνες. Δεν γίνεται ρε κύριε να είσαι στην Ελλάδα, δίπλα στην θάλασσα, να σου έχουμε δώσει άδεια εστιατορίου δίπλα στο κύμα και εσύ να σερβίρεις στον κόσμο σκουπίδια…
ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΕ ΤΑ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ !
Και μην τολμήσετε να επιχειρήσετε μια βόλτα στο όμορφο πάρκο των Καμένων Βούρλων. Μπορεί να είναι ένα από τα ομορφότερα πάρκα, απομεινάρι του αρχαίου πλατανοδάσους, αλλά είναι και από τα πιο παρατημένα. Σαν να μην υπάρχει στην περιοχή Δήμαρχος, τοπική αυτοδιοίκηση ή οργανωμένη κοινωνία να φροντίσει αυτό το πανέμορφο μέρος. Σαν οι ίδιοι οι κάτοικοι να σαμποτάρουν το μέρος τους.
Αν όμως τελικά πάτε, θα περάσετε μπροστά από το παλιό υδροθεραπευτήριο, που χτίστηκε την δεκαετία του 1930 επί δικτατορίας Ιωάννη Μεταξά, και θα φρικάρετε στην θέα των ξενοδοχείων ΡΑΔΙΟ και ΘΡΟΝΙΟ και των λουτρών που ρημάζουν. Θα σας πιάσει θλίψη με την εγκατάλειψη των υδροθεραπευτηρίων και των πάλαι ποτέ αρχοντικών ξενοδοχείων. Τα παλιά εγκαταλελειμμένα κτήρια, των οποίων ο σχεδιασμός μαρτυρά πεπερασμένα μεγαλεία, είναι ανατριχιαστικά. Στο υδροθεραπευτήριο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» οι πρώτοι που πάτησαν το πόδι τους ήταν οι χτίστες που το κατασκεύασαν το 1937 έκτοτε κάθε χρονιά που περνούσε αντί όλα να καλυτερεύουν…. ρήμαζαν! Ο αρχιτέκτονας αυτών των κτιρίων – που στην εποχή τους ήταν πρώιμα δείγματα Bauhaus – ο Γεράσιμος Μολφέσης – δεν θα πίστευε στα μάτια του αν τα αντίκριζε σήμερα.
ΥΣΤ
Τα Καμένα Βούρλα έγιναν ευρέως γνωστά κι άρχισαν να ακμάζουν τη δεκαετία του 1960, όταν τα επισκέπτονταν σημαντικά πρόσωπα της εποχής, όπως ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Ibn Saud, ο βασιλιάς της Λιβύης Idris, καθώς και ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Ανώνυμος είπε...

Για την αποψη του Μουρατιδη τι εχετε να πειτε κκ Αργυροπουλε και Κουκουνα ;
Εσεις παλιοι δημοτες δεν εχετε καμια ευθυνη ;
Η προτομη σας μαρανε !!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν λέω έχουμε σαν τόπος τα προβλήματα μας και ο δήμαρχος μας είναι σαπέρα λιβαδειές αλλά δεν θα σταθώ και πολύ στην άποψη του Μουτσινά. Ποιος είναι στην τελική ο Μουτσινάς? Ας τον αφήσουμε να χαρεί τον έρωτα του με το αγόρι του, και βέβαια να έχει και την άποψη του, αλλά η ιστορία του τόπου είναι κάτι διαφορετικό και κάτι μεγαλύτερο.

Ανώνυμος είπε...

# 1.19 κατα πρωτον λεγεται Μουρατιδης και οχι Μουτσινας και κατα δευτερον δεν ζεις με την ιστορια. Το αν ο δημαρχος ειναι σαπέρα λιβαδειές δεν φταιει αυτος αλλα εμεις που τον εκλεξαμε. Και αντι να κοιταμε ως κοινωνια να διορθωσουμε αυτα που λεει ο Μουρατιδης κοιταμε να στησουμε προτομες για να λεμε οτι αυτο ειναι εργο του δικηγορου Γιαννη Αργυροπουλου.


Ανώνυμος είπε...

Ο Μουρατίδης προφανώς βλέπει το σήμερα αντικειμενικά
Εκτός από τις ύβρεις που είναι ταλέντο να τις λες,θα έλεγα ότι ο δημοσιογραφος δεν μπορεί να το ανιχνευσει μόνο πολιτικα το πρόβλημα βάσει του οποίου έχουμε
μετεξελιχθει σε αστική περιοχη .
Προφανώς είναι κοινωνικό πρόβλημα και η αφετερια είναι ο σοσιαλισμός που επεβληθει με την ψήφο και των δημοτών κοινωνικοποίηση ΑΞΕΕ Αστήρ,ρημαδιο στο κρατικό κάμπινγκ ΕΟΤ κλπ.
Καθαρή ευθύνη όμως είναι η ανάδειξη της πορείας δημοκρατίας με την δημοτική ψήφο σε 'αναγωγους' πολιτικά ντόπιους αιρετούς λ. Χ.
Α. Αρνήθηκαν την έγκριση καταλληλότητας σε κλινική αποκατάστασης ασθενών , τροχαίων ,και λοιπών ατυχηματων λόγω αντίδρασης του χωριού Καινούριου.
Β. Δεν επέτρεψαν την ανέγερση νέου ξενοδοχείου νεφροπαθων (Μήτσης) για να μην θιχτεί η διατηρησιμοτητα του Ραδίου.
Γ. Επικράτηση της λογικής των ιδιοκτητών της παραλίας για επέκταση καταστημάτων καφέ κλπ στον δημόσιο χώρο της παραλίας,άρα και εξαφάνιση των ξενοδοχείων με τα κηπους και μαζί με αυτό και η παραθεριστική γραφή.
Το συγκοινωνιακό με την όχληση των αυτοκινήτων έφερε το μοτέλ λεβέντη εντός των ΚΒ με παρκιγκ μπροστά στον καθένα και με απαιτήσεις παράλογες(άρνηση υπόγειας διάβασης γαλήνης κλπ)
Δ. Εγκληματική αμέλεια η μη σύνδεση με την Παλιοβρυση μελογω κακής πληροφόρησης των μελετητών της εθνικής οδού.
Θα συνέχιζα αλλά δεν τελειώνουν όλα ,έτσι η απάντηση στον Μουρατίδη θα ήταν ότι αν ειμασταν Ελβετοί θα ήταν διαφορετικά.

Ανώνυμος είπε...

Εμεις δεν φταιμε πουθενα.
Οι αλλοι φταινε και ο σοσιαλισμος.
Ο μουρατιδης φταιει που εγραψε οτι εβλεπε.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε εσεις φταιτε και ο ημιτρελος πιθηκος των .... δυτικων προαστιων?

Σούλα Κούκουνα είπε...

Προς Ανώνυμο 12:03
Για τα γραφόμενα του κ. Μουρατίδη, δεν έχω να πω κάτι, διότι για ό,τι έγινε δεν ευθύνομαι εγώ ως απλός πολίτης. Αν εννοείτε λάθος το ότι το 1963 ανεγείραμε το ξενοδοχείο "Ωκεανίς" σύμφωνα με όλες τις πολεοδομικές διατάξεις αφήνοντας και πρασιά δώδεκα μέτρων, αν εννοείτε ότι δεν παρεμποδίσαμε την δημοτική αρχή να χαράξει τους δρόμους σύμφωνα με το εκπονηθέν σχέδιο πόλης χωρίς την παραμικρή παρέμβαση και δίχως αποζημίωση μέσα στα κτήματά μας κι αν εννοείτε πως ήταν λάθος που οι πρόγονοί μου, ελλείψει δομών, έθαψαν τους νεκρούς τους σε ένα κομμάτι των κτημάτων τους κι έκτισαν και το πρώτο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που μαζί με μία στενή λωρίδα γης, δωρεά προσφάτως από τον κ. Κώστα Λαμπρόπουλο, αποτελεί το σημερινό νεκροταφείο της πόλης μας, αν όλα αυτά ήταν λάθος, θα κατανοούσα το μένος σας.

Σούλα Κούκουνα

Ανώνυμος είπε...

Κα Σούλα Κούκουνα, ο Μουρατίδης λέει ‘’Οι κάτοικοι της πόλης και η τοπική αυτοδιοίκηση έχουν αφήσει τη πόλη να ρημάξει…’’ Πως δεν έχετε να πείτε κάτι ; Δεν είστε κάτοικος των κβ ;
Κα Κούκουνα, δεν σας ρώτησε κανείς για την ατομική σας περιουσία. Για την περιουσία της πόλης σας ρώτησε. Ναι αυτή που περιλαμβάνει το πάρκο, τα ξενοδοχεία, τα υδροθεραπευτήρια.
Εμείς δεν τα αφήσαμε και ρήμαξαν ;
Εγώ, εσύ, ο Αργυρόπουλος, και όλοι οι συμπολίτες μας, είμαστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι για την κατάντια μας.
Για αναρωτηθείτε ; Ποιοι συμπολίτες μας εκπροσωπούν στο δήμο ;
Και σας παρακαλώ μην εκλάβετε τα ανωτέρω ως ‘μένος’ εναντίον σας.
Φιλικά, ΜΚ

Ανώνυμος είπε...

Άδικα προσωποποιούνται οι ευθύνες.
Όλοι και κυρίως αυτοί που ζητούν απαντήσεις έχουν μερίδιο ευθύνης.
Η κατάπτωση είναι γενικό σύμπτωμα,μιας κοινωνίας και αφορά πολιτικές διεργασίες.
Δεν υπάρχει ατομική ευθυνη του ενός οι των δύο που κτίζουν στην άκρη του ρέματος Ξανεμια,αλλά γενικά όλων που το επιτρέπουν βάσει διαφόρων υπολογισμών.
Η κατάληψη της παραλίας αφορά όλους τους ιδιοκτήτες που το κάνουν για το συμφέρον αλλά και των άλλων που δεν αντιδρούν.
Η κ Κουκουνα θα έπρεπε να μιλάει γενικά και όχι ατομικά,διότι δεν είναι αναμάρτητη,όπως όλοι μας.
Βέβαια και σίγουρα την πτώχευση της γαλήνης και του κάμπινγκ την έφερε ο φανατισμός της πολιτικής όχι όλων,αλλά συνυπευθυνοτητα υπάρχει .
Εγώ προτείνω τον διαχωρισμό της πόλης με νοητή γραμμή την εκκλησία όπου να υπάρχει το "φυλάκιο Τσάρλυ,Βερολίνο 1949"που να θέτει διαφορετικές προταιρεοτητες αναγκών.
Αρκετά παίχτηκε το παιχνίδι της Βαρβακείου αγοράς στην Αττική για λογαριασμό των καταληψιών της θάλασσας από την κ. Κουκουνα και τους ομοίους της.

Ιωάννης Αργυροπουλος είπε...

Στις αναρτήσεις μου δεν ξεχώρισα τον εαυτό μου από τις ευθύνες για την κατάπτωση της λουτρόπολης όμως προτού ζητήσει κάποιος ευθύνες από εμένα να στραφεί κατά εκείνων που θεώρησαν ότι δεν ήμουν χρήσιμος και ψήφισαν τα σόγια τους με δημοτικούς συμ-βούλους οι οποίοι για λόγους που αυτοί ήξεραν περισφίγγονταν γύρω από κάθε Δήμαρχο και εμπόδιζαν κάποιον άλλο να εκφέρει αντίθετη άποψη. Βλέποντας τέτοια κατάσταση ποιος λογικός δημότης θα ασχολιόταν με τον Δήμο. Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και σήμερα
Η Δημαρχία των Καμ.Βούρλων που μόλις συστάθηκε εκδίωξε τον πρώτο Δήμαρχο της Πέτρο Λάμπρου την επομένη της εκλογής του -εκβιάζοντάς τον για προσωπικά θέματα - δεν έχει αποκτήσει άλλο Δήμαρχο της αξίας του. Ίσως είναι η τιμωρία της για την πράξη αυτή. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε δείξει τα προτερήματά του και κατά το κτίσιμο της ΓΑΛΗΝΗΣ και την κατασκευή του πάρκου, οι δημότες το είχαν εκτιμήσει και γι΄αυτό ήταν μόνος υποψήφιος ως Δήμαρχος και ψηφίστηκε. Σαφώς ο Κων/νος Μπασάνος που τον αντικατέστησε δεν ήταν ισάξιός του.
Μην αναρωτιέστε ποιοι συμπολίτες μας εκπροσωπούν. Αυτοί που ψηφίζουμε. Και ορισμένοι που από μας αντικειμενικά ψηφίζουμε τους καλλίτερους δεν είμαστε σε θέση να σταματήσουμε το χείμαρρο των ψήφων των σογιών που ψηφίζουν τους δικούς τους αποβλέποντας στα συμφέροντά τους
Αγαπητέ Ανώνυμε 1:19 μ.μ.19 Απριλίου
Αν εγώ μπόρεσα να φτιάξω για τον Δήμο μια απλή προτομή σου εύχομαι εσύ να κάνεις κάτι πολύ μεγαλύτερο ώστε περνώντας να λέμε ότι το έκανες εσύ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Κ Αργυροπουλε απορώ γιατί σας φάνηκε περίεργο που υποστηρίζω την δράση σας. Όπως έχω ξαναγράψει είμαι φανατικός υποστηρικτής του Βενιζέλου που μεγάλωσε την Ελλάδα και ευτυχώς που ο σχης Ν Ζορμπάς πήρε το ρίσκο στο γουδί και τον έφερε γιατί αλλιώς τώρα η Θεσσαλονίκη θα ήταν μια πανέμορφη βουλγαρική πόλη.Φυσικά αν δεν είχε δίπλα του ανθρώπους όπως ο Κουντουριώτης και ο Γ Βασιλειάδης δεν θα μπορούσε να υλοποιήσει τα μεγάλα του σχέδια και θα μιλάγαμε τώρα για κρατίδιο Ελλάδα και όχι κράτος. Ο Βασιλειάδης πρώτα υπήρξε ήρωας και μετά επενδυτής έχει τεράστια διαφορά. Πάντα λέω την γνώμη μου χωρίς φόβο και την τεκμηριωνω χωρίς να μπλέκω ανόμοια γεγονότα και ας θεωρηθω αιρετικος. Εχω δηλώσει υποστηρικτής της Ρωσίας. Θεωρώ τον Πλαστήρα μεγαλύτερο ήρωα από τον Κολοκοτρώνη. Διαφωνώ κάθετα μαζί σας που θέλετε να μην υπάρχουν τραπέζια στην παραλία αλλά στο θέμα αυτό του Γ Βασιλειάδη καλά κάνετε και πληρώνετε προτομή για να τοποθετηθεί σε δημόσιο χώρο. Του αξίζει όπως αξίζει να υπάρχει άγαλμα του λοχαγου Μανωλιδη στον Άγιο Κωνσταντίνο που έπεσε στο Λαχανα και υπάρχει προτομή του εκεί.,,,,,Η κυρία Κουκουνα μου θύμισε την θεία μου που μου ειχε πει ότι είχαν προτείνει στο παππού μου και τον αδερφό του να πουλήσει τα πρόβατα και να αγοράσει στα καμένα βουρλα οικόπεδο το 50 αλλά η ύπαρξη των κουνουπιών ήταν αποτρεπτική.,,,Ωραία ήρθε κάποιος της αντιπαραγωγικης και ξεφτυλισμενης σοουμπιζ και έπεσε σε λάθος μαγαζί που δεν ειχε καλά τρόφιμα, τι σημαίνει αυτό ότι όλα τα μαγαζιά είναι ακατάλληλα? Μην δίνετε αξία σε τύπους του τίποτα που είναι άσχετοι με την αυτοδιοίκηση και λένε μπούρδες χωρίς να ξέρουν για ταιπεδ κλπ.Και τι μπορεί να κάνει ένας δημότης να πει στον καταστηματαρχη άλλαξε το μενού?

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η σαλάτα «Τραχανά» δεν τρώγεται με τίποτα !
Βρε Tραχανά κόψε κάτι… βαρυστομαχιάσαμε !!!
Και… Βενιζέλος + Ζορμπάς + Γουδί + Θεσσαλονίκη + Βουλγαρία ++++ Βασιλειάδης !!!
Και… Ρωσία + Πλαστήρας ++++ Κολοκοτρώνης !!!-
Και… Προτομή Βασιλειάδη + Τραπέζια Παραλίας ++++ Λοχαγός Μανωλίδης !!!
Και… Κούκουνα + Θεία + Πρόβατα + Οικόπεδο ΚΒ ++++ Κουνούπια !!!
Και… Ξεφτιλισμένος σοουμπίζμαν + Τύποι άσχετοι με αυτοδιοίκηση + Ταιπεδ !!!

Βρε κάτι τύποι που υπάρχουν στα πέριξ και το παίζουν γκουρού της αυτοδιοίκησης ;;;
Και ύστερα ψάχνουμε να βρούμε "ΤΙ ΠΤΑΕΙ ;"

Ανώνυμος είπε...

Ρωσική σαλάτα.

Σούλα Κούκουνα είπε...

Προς Ανώνυμο 6:45 μ.μ.
Φιλικά προς προς Μ.Κ.

Εξακολουθώ να πιστεύω πως για την εγκατάλειψη των ξενοδοχείων και την άναρχη κατάληψη του αιγιαλού στα οποία κυρίως αναφέρεται ο κ. Μουρατίδης δεν φέρω καμιά ευθύνη και αυτό το στηρίζω στο γενονός ότι πρώτον, δεν είχα κανένα αξίωμα κυρίως στη δημοτική αρχή ή σε κάποιον άλλον δημόσιο φορέα και δεύτερον, δεν είχα μεγάλο σόι, όπως συνηθίζεται στην εκλογή των υποψηφίων, για λόγους που ανέφερα στο άρθρο μου, για να υπολογίζουν και να ακούσουν την γνώμη μου.
Έχετε την εντύπωση πως αν καλούσαν τους κατοίκους σε ομαδική ανοικτή διαμαρτυρία δεν θα ήταν άπαντες παρόντες;
Τώρα, για την κατάληψη της παραλίας από τους επαγγελματίες δεν ξέρω αν είναι λάθος γιατί οι επισκέπτες της λουτρόπολης έρχονται για να βρουν ένα κάθισμα ακριβώς σε αυτόν τον χώρο. Ίσως αν υπήρχε ένα σχέδιο πάλι με μελέτη ειδικών και με τη συναίνεση των ενδιαφερομένων να ήταν καλύτερα.

Σούλα Κούκουνα

Ανώνυμος είπε...

Σουλα , ........
Εαν καθισμα στην παραλια λεγεται η καταντια του Ασπρονεριου απο τον Πλατανια εως μεσα στη θαλασσα
Σουλα,....εαν θεα προς τη θαλασσα ειναι να κοβουμε δεντρα ετων διπλα σου και να μην μιλαει κανενας
Σουλα εαν διασκεδαση και απολαυση ειναι η καταληψη της παραλιας απο την Εκκλησια και κατω με νζαντρ τεντες και τραπεζοκαθισματα
Σουλα ....εαν εικονες παραθαλασιου θερετρου ειναι ,Οτι μας περισευει Μαγαζατορες το αποθηκευουμε στην Παραλια
Σουλα...Εαν η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ με Τραπεζοκαθισματα
Σουλα...Εαν Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ
Σουλα...ειναι Πολιτισμος!!!!
Και ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ...
Μια βολτα στα Απολιτιστα ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ, Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
Το βραδυ η παραλιες γεμιζουν τραπεζακια και απολαμβανουν οι Ανθρωποι ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ,ΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΟΠΑ ΚΑΤΩ...ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΑΙΓΙΑΛΟΣ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ: Η Επομενη Γενια((Με Απολυτη δικη μας Ευθυνη!!!!ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ!!!) ΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ
ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΝ! ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ...ΝΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ....ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ
ΕΜΕΙΣ...ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ....(!!!!!!!!)
Σουλα...να δεις...τι παιχνιδι θα κανουν τα Παρεακια...τελευταια στιγμη...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΙΑ...5 ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ...Ο ΠΙΠΙΛΑΣ...
ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΟ....

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά 9.37 πμ. Αλλά να δίνεις σημασια στην Γριέτζω είναι σαν να μιλάς με την ...Ελπινίκη

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

7,51 δεν μπορείς εσύ ανώνυμα να αλλοιώσεις αυτά που γράφω και να τα ανακατέψεις επειδή είσαι προκατηλειμενος απέναντι μου.Αν έχεις μυαλό θα αναλύσεις που διαφωνείς και θα σου αναλύσω την θέση που παίρνω

Ανώνυμος είπε...

Traxana δεν αλλιωσα τιποτα.
Εσυ μπερδεψες μπαγιατικα με φρεσκα και να το αποτελεσμα... δεν τρωγεται.

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίει ο Πιπίλας ,αυτός βρήκε μια κοινωνία ανερμάτιστη και θα επικρατεί όσο οι δημότες δεν θα καταλάβουν ότι δεν μπορούν να προσποιούνται συνεχώς ότι ψηφίζουν πρόσωπα με ορατά μειονεκτήματα επειδή ένας συγγενής έκλεισε μια θέση αιρετού μαζί του με υποσχόμενη αντιμισθια.

Ανώνυμος είπε...

Θα αποκτησει Πολιτισμο ο τοπος ετουτος , Οταν Ξαερθει απλα ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!
Σεβασμος προς Ολα Ξεκινωντας απο τον ΣΥΝ-ΑΝΘΡΩΠΟ!
Καλα κανει η κ. Κουκουνα και αρθρογραφει
Δεν εχει σημασια η ηλικια της!
Εχει το Θαρρος να Εχει Αποψη ως ΚΑΜΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΙΣΑ.
Που Ειναι οι Γυναικες οι Νεοτερες και Οι Μεγαλυτερες?
Που ειναι σας Παρακαλω πολυ να παρουν ΘΕΣΗ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥΣ?
Πολυ θα σας παρακαλεσω ,εαν το θελησετε και μπορεσετε να ζητησετε Συγγνωμη απο την κ. Κουκουνα για τον Χαρακτηρισμο
Διοτι ο Καθε Χαρακτηρισμος σκιαγραφει τον Δικο μας Χαρακτηρα
Που ως Ενηλικες ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
Οσο για την Ελπινικη ας της Επιτρεψουμε να αναπαυεται εκει πιυ ειναι.
Την θυμαμαι σαν μια Σεβασμια Κυρια που δεν εκανε κακο σε κανεναν.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είμαστε μπροστά σε εκλογές καλό θα ήταν να αρχίσουμε να προσέχουμε ποιους στέλνουμε να μας εκπροσωπήσουν στον Δήμο. Δόξα τω θεώ, μικρή κοινωνία, γνωριζόμαστε μεταξύ μας και εύκολα και γρήγορα μπορούμε να έχουμε πληροφόρηση για το ποιος είναι αυτός που βρίσκεται στη λίστα του ψηφοδελτίου που επιλέγουμε.
Έχει δουλέψει; Έχει κολλήσει ένσημα; Έχει μοχθήσει και έχει πετύχει κάτι στη ζωή του;
Έχει διακριθεί σε κάποιον τομέα;
Η διάκρισή του αυτή αποτελεί πραγματικό εφόδιο για να προσφέρει με την κρίση και την πολιτική του σκέψη στην κοινωνία;
Ο καθένας με τα δικά του κριτήριά ας κάνει τις επιλογές του.
Ας επιλέξει, όμως, με πραγματικά κριτήρια και όχι μόνο με το… σόι !!!

Ανώνυμος είπε...

## 4.39 ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ. ΠΡΟΣΕΞΕ. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Τα ,,,,,,, δεν τα βλέπεις? Σημαίνει ότι αλλάζουμε θέμα! 3 διαφορετικά θέματα η προτομή του Βασιλειάδη, η αναφορά στο παρελθόν των καμένων βουρλων από την κ κουκουνα και η κριτική του μουρατιδη. Τα δύο πρώτα δεν χρειάζονται ανάλυση. Διαφωνείς ότι η σοουμπιζ είναι κάτι αντιπαραγωγικο που την ταιζουμε εμείς μέσα από την αγορά προϊόντων που κάνουν διαφήμιση? Μήπως δεν είναι ξεφτυλισμενη? με τις ηλιθιες εκπομπές που η ποιότητα είναι-200?Ας ασχοληθεί ο κάθε μουρατιδης με τα χάλια του κλάδου του πρώτα. Βλέπει την περιουσία του ταιπεδ παρατημένη και κάνει κριτική στο Δήμο αντί να κάνει κριτική στους γείτονες του στην Αθήνα πρωθυπουργός και υπουργοί που την διοικουσαν τόσα χρόνια. Κάθε τόπος έχει μαγαζιά α και β ποιότητας τροφίμων, ας ρώταγε δύο περαστικούς ποιο είναι το καλύτερο μαγαζί ή ας έψαχνε κριτικές στο ίντερνετ. Πάντως ο Αριστοτέλης όταν δίδασκε φιλοσοφία δεν φανταζόταν ότι το μέλλον της Ελλάδας θα περιλάμβανε τα ηλιθια ταλεντ σόου του τηλεκριτη.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω πολυ

Ανώνυμος είπε...

Traxana ξυπνα. Δεν φταει ο καθε Μουρατιδης αλλα εμεις και στη συγκεκριμενη περιπτωση οι καμεβουρλιωτες.Αυτη ειναι η αληθεια.
Αστο με τον Αριστοτελη δεν τοχεις.
Το αλλο μου αρεσε, στη 1η αναρτηση σου. "Θεωρώ τον Πλαστήρα μεγαλύτερο ήρωα από τον Κολοκοτρώνη". Βρε αν δεν υπηρχε ο Κολοκοτρώνης θασουνα γιουσουφακι.
Και σε παρακαλω σταματα να σερβιρεις "σαλατες" και φερε το κυριως πιατο.
Αυτοδιοικητικα σκετα-νετα χωρις αναφορες στο παρελθόν.
Δεν σου φταινε τιποτα οι "προγονοι" μας, αφησε τους στην ησυχια τους.
Μην κανεις το ιδιο λαθος με τον αλλον τον "φιλοσοφο" που ντρεπεται να γραψει το ονομα του και υπογραφει στα ακαταλαβιστικα σχολια του ως ΚΡΙΤΩΝ.
Συγνωμη για την ανωνυμια μου. Φοβαμαι τα πιρανχας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ. ΓΙΑ ΤΟ Π . ΛΑΜΠΡΟΥ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΑΝΘΩΠΟΣ ΕΦΥΓΕ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΕΡΌΠΟΡΙΚΩΣ. ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ;

Ανώνυμος είπε...

Για τις 'δυσκοιλιες γαιδάρες' τα ειπατε, για τους ενεργούς 'κοπριτες' με ποια ένσταση γραπτή αντιμετωπισαν τα τοιχία της αποχέτευσης ;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε μου ήρωες ήταν και οι δύο απλά ο Πλαστήρας ήταν ισχυρότερη προσωπικότητα λόγω και σπουδών ,έστησε στο γουδί τους προδότες, έσωσε πολλούς Έλληνες το 22 ,είχε πολιτική ορθή σκέψη είπε στο Βενιζέλο το 33 να κάνουν κίνημα για καλό και αυτός το έκανε αργά το 35 και δεν καθησε να τον ατιμασουν με φυλακή και εκτέλεση. Για αυτό έγινε και πρωθυπουργός. Ο γέρος του μορια ήταν ψυχούλα και έπεσε σε όλες τις παγίδες των βρωμοπολιτικων της εποχής μετά το ένδοξο 21 και αυτή είναι η μέγιστη ντροπή της Ελλάδας, φυλάκιση στον ήρωα. Λαός που ξεχνα δεν έχει τύχη. Τα καμένα και να αντιδρουσαν στην εγκατάλειψη των λουτρών και ξενοδοχείων δεν θα είχαν αποτέλεσμα λόγω ότι η Φθιώτιδα βγάζει και έβγαζε ανίκανους βουλευτές , φαίνεται από τα χάλια της Λαμίας που έχει πληθυσμό, τα καμένα δεν έχουν πολλούς ψηφοφόρους.Δεν υπάρχει κυρίως πιάτο αυτοδιοικητκο τώρα γιατί υπάρχουν βουλευτικές εκλογές, από το αποτέλεσμα θα κριθεί και η διεκδίκηση του δήμου. Αν κερδίσει η νδ και πάμε σε δεύτερες εκλογές και σχηματιστεί αναγκαστικά κυβέρνηση συνεργασίας με το πασοκ θα κατέβουν αρκετοί πασοκοι με το συκιωτη και θα ξαναβγεί έστω και δύσκολα. Αν βγει αυτοδύναμη νδ θα βγει άνετα πάλι. Αν γίνει αλλαγή

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Αν γίνει αλλαγή και συνεργασία σύριζα πασοκ είτε στις πρώτες εκλογές είτε στις δευτερες τότε σίγουρα θα κατέβει κάποιος από το πασοκ για δήμαρχος με υποστήριξη σύριζα και θα έχει πολλές πιθανότητες να εκλεγεί έναντι του συκιωτη.Με κυβέρνηση σύριζα πασοκ ο κυρμανιδης δεν θα βρει ανθρώπους να κατέβει και ο συκιωτης δύσκολα θα συμπληρώσει. Ο πλατανιάς σε καμία περίπτωση δεν βλέπω να κατέβει. Ο κυρμανιδης σε νίκη της νδ θα συμπληρώσει από σύριζα πασοκ αλλά θα βρεθεί κόντρα στην αγαπημένη του νδ που θα τον πολεμήσει με όλα τα μέσα. Κάποια έργα ευτυχώς γινονται τώρα ας τα απολαύσουμε, δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι για το νερό στον Άγιο Χαράλαμπο έχει ξεχαστεί. Άσφαλτος στον Άγιο Κωνσταντίνο μάλλον δεν θα πέσει αφού θα πρέπει να σκαφτεί για αποχέτευση και θα είναι κρίμα να την κόψουμε .Τωρα όσον αφορά τα φρεατια του αγωγού στην παραλιακή το λέει η μελέτη πως πρέπει να γίνουν με τσιμέντα και λοιπά, το βασικό είναι να γίνουν γερά για 50 χρόνια δεν γίνεται έργο ομορφιάς αλλά βρωμικων λυμάτων. Υπομονή ως τις εκλογές μπορεί και τις δεύτερες. Γιορτή και παζάρι με εκλογές 21 Μαΐου δεν έχουμε ξανακάνει

Ανώνυμος είπε...

Χριστος Ανεστη

Ανώνυμος είπε...

Ρεπορταζ . Τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού που ετοιμάζεται. Επιτέλους.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά ο Μητσοτάκης πέρασε από το λιμάνι και το γαλήνη, ο τσιπρας γιατί δεν πέρασε?

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου το βγαζεται απο το μυαλο οτι, ο Συνδιασμος....Πλατανια με τους Αποστατες Καραμανωλη και Μπεζατη...ειναι Μουφα
Απλα πιανουν το χωρο!!!
Στα...ξεμποστανιασματα, θυμηθητετο!
Θα κανουν Κοινο..πραξια!!
Και ο Πιπιλας Παλι Επανω
Διασπαση δηθενιες
Ειναι ποοοολλα τα Λεφτα!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι μπουρδες ειναι αυτες?
Τσιρκουλο!!!
Κι αν περασε
Τι εγινε...απαξια ψευτιλικι...

Ανώνυμος είπε...

Κυρμανιδης ότι κ να γίνει είναι δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες αναφέρουν πως και τέταρτος συνδυασμός θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα,με γνωστό άτομο από την περιοχή του Μώλου. Όπως αναφέρετε σήμερα υπήρξε συνάντηση και έκλεισε η υποψηφιότητα του.Αναμένουμε εξελίξεις.

Ανώνυμος είπε...

Zatsi πάνε γερά

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός είναι ότι μέχρι σήμερα διαφαίνεται να μην υπάρχει η αναμενόμενη αποδοχή στις υπάρχουσες υποψηφιότητες και ειδικά στους επικεφαλής αυτών, για ξεχωριστούς λόγους για τον καθένα από αυτούς!
Αυτή τους η αδυναμία τόσο να επιβάλλουν τον εαυτό τους ως επικεφαλής συνδυασμού όσο και και να προσεγγίσουν ικανά και αξιόπιστα στελέχη από το σύνολο των δημοτικών διαμερισμάτων και κοινοτήτων του Δήμου μας δημιουργεί ένα μεγάλο πολιτικό( δημοτικά) κενό και κοινωνικά ερωτηματικά για την πορεία του δήμου και της διακυβέρνησης αυτού.
Αυτό από μόνο του μοχλεύει την κοινωνία του Δήμου μας και τους ενεργούς δημότες που αναζητούν νέους ηγέτες και σχήματα που να μπορούν να έχουν θετικό πρόσημο, κοινωνική αποδοχή και στόχο την ορθολογική και αναλογική ανάπτυξη όλου του Δήμου.
Το δικαίωμα του εκλέγεσθαι δεν είναι ούτε κληρονομικό ούτε αφορά μόνο του επαγγελματίες πολιτικούς ούτε τους "επώνυμους" ή τους έχοντες μεγάλο σόι.......
Οι όποιες καινούργιες προθέσεις -προσπάθειες έκφρασης στα δημοτικά δρώμενα θα πρέπει σε αποτυπωθεί άμεσα η αποδοχή ή μη που θα τύχουν!
Μπράβο σε όλους αυτούς τους ενεργούς δημότες που μοχλεύουν τέτοιες εξελίξεις - προσπάθειες!
καλή δύναμη και καλή πορεία!!
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ο Μητσοτάκης είναι πονηρός και ήρθε να αρπάξει φηφους πανελλαδικά από το λιμάνι Αγίου γιατί είχε κανάλια μαζί και το είδε όλη η Ελλάδα. Πολύς κόσμος πάει Σκιάθο Σκόπελο Αλόννησο από άγιο και τους λέει ότι τώρα θα μπαίνετε και θα βγαίνετε πιο άνετα. Δεν είναι ακριβό έργο αλλά τηλεοπτικά έχει όγκο. Φυσικά δεν είπε ότι το έργο πληρώθηκε από συριζανελ από τα αχρείαστα πλεονάσματα που έλεγε ο ίδιος. Δεν ξέρω αν το πρόγραμμα τσιπρα το βγάζει η Αθήνα ή μαζί με τους βλακες ανίκανους λαμιωτες του σύριζα. Παντως επικοινωνιακα το λιμάνι το έκανε δώρο στην νδ . Επρεπε την άλλη μέρα να έρθει και να αναδείξει ότι ο σύριζα πλήρωσε το λιμάνι. Να κλείσει συνάντηση με τον Μήτση και αν πραγματικά έχει τρελαθεί και σκέφτεται να επισκευάσει τα ράδιο θρονιο να τον συγχαρει και να τον προτείνει για μετάλλιο. Μετά να περάσει και από το κέντρο υγείας. Αλλά ποιος να του τα πει αυτά ο σαρακιωτης? Πολλές γκάφες ο τσιπρας λόγω κνε.

Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωσε ο Πισλης υποψηφιότητα;Έτσι λένε στον Μώλο.Αν κάποιος έχει νεότερα ας μας ενημερώσει.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί δημότες έχουμε μπλέξει…
Και οι 3 είναι ολίγιστοι μπροστά στις προκλήσεις της επόμενης 5ετίας…
Ο Συκιώτης δεν καταλαβαίνει οτι 2 θητείες είναι αρκετές και πρέπει να αποχωρήσει…
Ο Κυρμανίδης δεν έχει επάγγελμα και πρέπει να ζήσει…
Ο Πλατανιάς του είπαν ότι κάνει για δήμαρχος και το πίστεψε…
Και δεν υπάρχει τρόπος να ξεμπλέξουμε…
Ή μήπως υπάρχει ;;;

Ανώνυμος είπε...

Τι εστί Πισλής ;;;
Ενα μικρο βιογραφικό ;

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο ερώτημα το έθεσες και στους άλλους 3;;Απλά άφθαρτος!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι βρε φιλε, άφθαρτος, αλλά, τι δουλειά κάνει, τι ηλικία έχει, κλπ
Λογικές ερωτήσεις θέτω. Δεν πρέπει να ξέρουμε κάτι γι αυτόν ;

Ανώνυμος είπε...

Κωστα Τραχανα δεν ξεκινας επαφες για δημιουργια νεας προοδευτικης αυτοδιοικητικης παραταξης ; Μπροστα σου και οι 3 ειναι για τα μπαζα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε ένα νέο άνθρωπο -δημότη, επαγγελματία και οικογενειάρχη που εκφράζει έμπρακτα την απογοήτευσή του για τα μέχρι σήμερα δρώμενα στο δήμο και την αγωνία του για το μέλλον του δήμου μας.
Τάσο-ΖΑΤΣΙ, μπράβο σου, προχώρα και δώσε τη μάχη σου!

Ανώνυμος είπε...

Δεν εννοώ να δώσω με την ψήφο μου άσυλο εις την ανομία.

Ανώνυμος είπε...

Η Ελληνική εταιρία Υπνολογίας έστειλε μυνημα σε όλους τους συλλόγους στα Καμ. Βουρλα που τους ενημέρωνε για την θετική επίδραση του ύπνου!!!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε μου έτσι χωρίς πολιτικό υπόβαθρο από πίσω δεν σε ακολουθεί κανείς. Αν γίνει κάτι από πασοκ να το υποστηρίξω, ο σύριζα εδώ δεν υπάρχει. Και οι δημότες άλλα λένε άλλα κάνουν. Το βλέπω ότι και οι 3 είναι ανεπαρκείς, ευχαριστώ για τα καλά λόγια.