28 Απριλίου 2023

ENA ΕΡΩΤΗΜΑ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Το απόγευμα της Πέμπτης 27 Απριλίου 2023 παραβρέθηκα -λόγω των ισχυρών και άρρηκτων δεσμών μου με την Ανατολική Φθιώτιδα- στο κτίριο του ΟΣΚ της Στυλίδας όπου ο Υπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νομό μας Χρήστος Σταϊκούρας ενημέρωσε τους αγρότες της Ανατολικής Φθιώτιδας για τα έργα που υλοποιούνται ή δρομολογήθηκαν στη Φθιώτιδα και αφορούν τον αγροτικό κλάδο, κυρίως έργα οδοποιίας, ύδρευσης και άρδευσης. 

Εκεί διαπίστωσα ότι όλοι οι Δήμοι της Φθιώτιδας :Λαμίας, Στυλίδας, Αμφίκλειας, Λοκρών, Μακρακώμης Δομοκού έλαβαν σοβαρά ποσά -εκατομμύρια ευρώ- από διάφορες πηγές (Ταμείο Ανάκαμψης ,Φιλόδημο, Αντώνης Τρίτσης κ.λ.π.) για να κατασκευάσουν έργα αγροτικής οδοποιίας όλοι εκτός από τον Δήμο μας. 

Και με βασανίζει το ερώτημα εμείς έχουμε τακτοποιήσει την αγροτική οδοποιία μας ή απλώς ,θεωρώντας τους εαυτούς μας « αστούς » δεν μας απασχόλησε το θέμα ;

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα,
με όλη την αγάπη μου σε σένα και την οικογένεια σου, ξέρεις τι σημαίνει εργα αγροτικής οδοποίιας; = ρουσφέτια σε εργολάβους και τρακτεριτζηδες και ισοπέδωση πλαγιών σε ιπποκόμος και κολλητους. Δήθεν παρεμβάσεις που δεν γίνονται ποτέ και γυρνάνε όλα ανεκτελεστα. Παρ' όλα αυτά, Αν μπεις σε σάιτ περιφέρειας, υπουργειου ή δεις αποφάσεις ΔΣ , θα δεις και για τα ΚΒ.
με σεβασμο

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κ Αργυροπούλε δεν κάνετε επίσημα την ερώτηση αυτή στον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους του?Φυσικά η απάντηση είναι λόγω ελλιπούς φακέλου....γελαγανε στο υπουργείο εσωτερικών με εμάς και την κατάντια μας...Μήπως εσείς όμως μπορείτε να μου απαντήσετε εάν όλη αυτό

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια στο προηγούμενο σχόλιο ..Εάν όλη αυτή η παρακμή της περιοχής μας ωφειλετε σε εγκληματική αμέλεια και ασχετοσυνη η εάν γίνεται εσκεμμένα για άλλους λογους

Ανώνυμος είπε...

Οπως και να γινεται
Για οποιον Λογο και να Γινονται
Σκατα τα Τα Συκα Λενε στο Χωριο μου
Οσο ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ....?
( υπαρχει απαντηση ,για τον κατω απο αυτον:
(Υποχειρια, πως η πονηρο..ημιμαθεια ...εως αμαθεια θα του επετρεπε να συνεργαστει!!!
Να αντιμετωπισει και να ..προχωρησει Εργα στην Επιχειρηση ΔΗΜΟΣ??)
ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ...ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ..
ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΕΛΙΞΕΙ...ΩΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ...
ΤΟ ΠΟΙΟΣ Ο ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΣ?
Ε' ΒΡΕΣΤΕ ΤΟ!!
Τις προαλες πρωην Δημοτικος του Συμβουλος , μου αφηγηθηκε αναλογο Περιστατικο...
Στην Αμφικλεια παλι ο Σταικουρας κατι εδενε( ξυπνιος!!!)
Και ο Δικος μας Δημος ...τιποτα..
Και οταν ο Δημοτικος Συμβουλος πηενοντας στο Γραφειο του Υπουργου να δια μαρτυρηθει :Γιατι Εμεις Οχι?
Πηρε την απαντηση:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ!!!!
Βεβαια ας αναρωτηθουμε...
Και ο Δημοτικος Συμβουλος?
Σε ποιο Λιβαδι εβοσκε?
και τωρα με αλλο συνδιασμο...
Ζηταει την...ψηφο μας?
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ Ν ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ!!@

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη Αργυρόπουλε συνεχίζω να απορώ με το όψιμο ενδιαφέρον σου για τα δημοτικά δρώμενα. Καλό μεν... αλλά γιατί τώρα ;;;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ βρίσκεται στην ανάρτηση του blogger στις 25/8/22 με τίτλο "Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα – Πάλι ουραγός (τελευταίος) ο Δήμος Καμένων Βούρλων στα δημόσια έργα!"" και στο σχόλιο ενός ανώνυμου.
Βλεπε http://kamena-voyrla-news.blogspot.com/2022/08/blog-post_65.html

Έγραφε ο blogger...
Το ότι ο Δήμος Καμένων Βούρλων είναι πρωταθλητής στο να μην διεκδικεί χρηματοδοτήσεις για να παίρνει έργα, δηλαδή δεν εκμεταλλεύεται τα δεκάδες προγράμματα που τρέχουν (συγκριτικά με άλλους δήμους) είναι γεγονός και ηλίου φαεινότερο .
Θέλω να πω, ότι δεν είναι απαραίτητο να το γράψω εγώ, αποτελεί αυταπόδεικτο στοιχείο.
Στα τόσα κακά λοιπόν που έχει ο δήμος μας, αυτό είναι από τα βασικά, γιατί με ιδία μέσα … δεν το νομίζω (άδεια ταμεία), ο μόνος τρόπος να κάνεις έργα και υποδομές σε αυτόν τον έρμο τόπο είναι τα προγράμματα και οι χρηματοδοτήσεις από το κράτος.
Προφανώς, κατ εμέ, αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο δήμαρχος κύριος Συκιώτης, μιας και έχει το γενικό πρόσταγμα, και του χρεώνουμε και αυτή την αδυναμία εκτέλεσης των προβλεπόμενων καθηκόντων του, που εκτός των άλλων είναι και να εκσυγχρονίσει – καλλωπίσει - καλυτερέψει τον τόπο μας, έστω φτιάχνοντας την αγροτική οδοποιία.
Αρκετά το γκρίνιαζα το θέμα, άλλωστε η άποψη μας ότι ο Συκιώτης δεν είναι καλός δήμαρχος είναι γνωστή, γιατί τον θεωρούμε αναποτελεσματικό στο να επιλύσει τα βασικά προβλήματα του τόπου.
Αιτία αυτού του άρθρου, είναι τα αντανακλαστικά και η αποτελεσματικότητα όμορου δήμου (Στυλίδας) που εκμεταλλεύτηκε το πρόγραμμα ‘Αντώνης Τρίτσης’ που τρέχει, και εξασφάλισε παρακαλώ πάνω από 1,5 δισ για αγροτική οδοποιία. click εδώ να δοαβάσετε ...
Άσχημα είναι? Μια χαρά τα πήγε η δήμαρχος Στυλίδας παρακαλώ και μπράβο της....
Να σας πω πόσα εξασφάλισε ο δικός μας φωστήρας από αυτό το πρόγραμμα? ΜΗΔΕΝ – κουλούρι, ούτε σεντσ. Γιατί ??? έλα μου ντε!!?? Ξαναψηφίστε ντε!!
Η δήμαρχος Στυλίδας καλά τα πήγε, εμείς εδώ με τα στουρνάρια που μπλέξαμε δεν ξέρω πως θα ξεμπλέξουμε.
Φιλικά ο Blogger

Έγραφε ο ανώνυμος σχολιαστής 27/8/22 – 9.51 πμ είπε...
Blogger διαφωνώ μαζί σου. ‘’Στουρνάρια’’ δεν είναι αυτοί που μας διοικούν (αυτοί τη βόλεψή τους κοιτάνε) αλλά αυτοί που τους ψηφίζουν (56%) !!!
Χθες βράδυ, στο Ρεγγίνι στην εκδήλωση για την επέτειο της ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ, ένα κατ’ εξοχήν αγροτικό χωριό, ντόπιοι ‘’γνωστικοί’’ αγροτο-κτηνοτρόφοι που σπάνε τα μηχανήματά τους στους ανύπαρκτους αγροτικούς δρόμους… διασκέδαζαν με αυτούς που μας διοικούν και η σαμπάνια έρρεεεεε…
Κάποιος, που δεν άντεχε το θέαμα, ζήτησε από την ορχήστρα να παίξουν για να χορέψει το ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΤΡΕΛΑΔΙΚΑ… αλλά δεν ήταν στο ρεπερτόριό τους…
Ας το θυμηθούμε…
Ανοίχτε τα τρελάδικα να βγει ο κόσμος έξω
Την τρέλα πια των γνωστικών δε γίνεται ν' αντέξω
Να δω αν είναι πιο τρελοί οι μέσα απ' τους απ' έξω
Βαρέθηκα κουράστηκα και πόνεσα, τα νιάτα μου στη λογική τα ξόδεψα….
κλπ


Ανώνυμος είπε...

έκλεισε?, Σκούφιας με Ηλία?

Ανώνυμος είπε...

Έ οχι και Σκούφιας με τον Ηλία; Αυτοί οι 2 δεν μπορεί να είναι μαζί.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ κ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ
Ο Κασιδιάρης έχει καταδικαστεί, πρωτόδικα ως μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αλλά δεν του έχουν αφαιρεθεί τα πολιτικά δικαιώματα, του ΕΚΛΕΓΕΙΝ και του ΕΚΛΕΓΕΣΘΕ… επειδή ισχύει το “τεκμήριο της αθωότητας” για έναν πρωτοδίκως καταδικασθέντα!
Παρά ταύτα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έφερε στη Βουλή 3 τροπολογίες και ζητά από τον Άρειο Πάγο να αποκλείσει το κόμμα του ‘ΕΛΛΗΝΕΣ’’ από τις εκλογές της 21/5/2023.
Το ερώτημα
Δεν υπάρχει παραβίαση του Συντάγματος και του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος εκ μέρους της ΝΔ ;
Γιατί μου στερούν το δικαίωμά μου να ψηφίσω όποιο κόμμα εγώ θέλω ;
Παρακαλώ για την απάντησή σας.
Και μην μου δώσετε ‘’πολιτική’ αλλά νομική απάντηση.
Ευχαριστώ

Ιωάννης Αργυροπουλος είπε...


Απάντηση στον 5:37 μ.μ., Απριλίου 29, 2023

Σύμφωνα με το άρθρο 51 του Συντάγματος «…ο νόμος δεν μπορεί να περιορίσει το εκλογικό δικαίωμα παρά μόνο αν δεν έχει συμπληρωθεί κατώτατο όριο ηλικίας ή για ανικανότητα δικαιοπραξίας ή ως συνέπεια αμετάκλητης ποινικής καταδίκης για ορισμένα εγκλήματα…».
Η στέρηση του εκλογικού δικαιώματος πρέπει να προκύπτει ως παρεπόμενη ποινή από την δικαστική απόφαση. Σε κάθε περίπτωση το ζήτημα δεν μπορεί να εκφύγει του ΠΚ και της απόφασης του ποινικού δικαστηρίου.
Ο κοινός εκλογικός νομοθέτης δεν μπορεί να προβλέψει την στέρηση του εκλογικού δικαιώματος .Στην περίπτωση της νομοθετικής ρύθμισης από τον κοινό εκλογικό νομοθέτη προς την ανωτέρω κατεύθυνση, ένα τέτοιο μέτρο θα ισοδυναμούσε με εκλογικό κώλυμα για την περίπτωση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι. Κωλύματα όμως δεν μπορεί να θέτει ο κοινός εκλογικός νομοθέτης αλλά μόνο ο συνταγματικός νομοθέτης, όπως έχει πράξει στο άρθρο 56 Σ. Τα κωλύματα αυτά συνιστούν εξαιρέσεις από την άσκηση πολιτικού δικαιώματος ως απόρροιας της δημοκρατικής αρχής και της αρχής της λαϊκής κυριαρχίας (πρβλ. άρθρα 1 και 110 παρ. 1 Σ). .
Ακόμη και αν θεωρηθεί ότι η στέρηση του εκλογικού δικαιώματος που επιβάλλεται από τον κοινό νομοθέτη δεν ενεργεί ως κώλυμα εκλογιμότητας αλλά ως διοικητική κύρωση θα έπρεπε να έχει προβλεφτεί και το αρμόδιο διοικητικό όργανο που θα την επιβάλει, έστω με την έκδοση διαπιστωτικής διοικητικής πράξης, υποκείμενης, όμως, σε αίτηση ακυρώσεως κάτι που δεν συμβαινει. Η άποψη αυτή ανταποκρίνεται και στο δικαίωμα δικαστικής προστασίας και της δίκαιης δίκης (άρθρα 20 παρ. 1 Σ, 6 παρ. 1 ΕΣΔΑ) ως επιμέρους έκφανσης της γενικής συνταγματικής αρχής του Κράτους Δικαίου (άρθρο 25 παρ. 1 εδ. α΄ Σ).
Σε ένα Κράτος Δικαίου δεν χωρεί το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» ούτε η τήρηση των κανόνων του επέρχεται ανάλογα με την ιδεολογία ή/και την πρακτική των αποδεκτών του, όσο απεχθείς και εάν είναι αυτές. Σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι άτομα που ανήκουν στην ακροδεξιά τρομοκρατία, χθες ήταν άτομα που ανήκαν στην ακροαριστερή τρομοκρατία, αύριο κάποιοι άλλοι που θα ανήκουν κάπου αλλού σε κάποιας άλλης μορφής ίσως τρομοκρατία. Για άπαντες ισχύουν οι συνταγματικοί, διεθνοδικαιικοί και νομοθετικοί κανόνες.
Κατά συνέπεια, εφόσον η αρχική προς κατάθεση τροπολογία προέβλεπε την πλήρη αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής, η σχετική διάταξη θα κατέπεφτε ως αντισυνταγματική.
Έτσι και η νέα τροπολογία που προβλέπει μερική αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων για τους μη καταδικασμένους αμετάκλητα πρώην βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής (δεν θα μπορούν επίσης να είναι υποψήφιοι στις εκλογές ως αρχηγοί κόμματος, διατηρούν πάντως το δικαίωμα να είναι υποψήφιοι ως απλοί βουλευτές σε κάποιο κόμμα, ο αρχηγός του οποίου ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει καταδικαστεί ) κατά την γνώμη μου είναι επίσης αντισυνταγματική.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Απο αυτά τα λές εγώ κατάλαβα οτι το Σύνταγμα το παραβιάζει η Κυβέρνηση Μητσοτακη.
Σωστά ;

Ιωάννης Αργυροπουλος είπε...

Απάντηση στον ανώνυμο 12:01 μ.μ., Απριλίου 29, 2023
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε απασχολεί το τωρινό μου ενδιαφέρον για τα δημοτικά δρώμενα. Δεν είναι δικαίωμά μου να πράττω ότι θέλω και όποτε θέλω; Έχει κανείς δικαίωμα να με ελέγχει ;Και εσύ που ασχολιόσουν πρωτύτερα από μένα με τα δημοτικά τι έχεις κάνει; Ποίες ήταν οι αναρτήσεις σου ;Ποιες ήταν οι ανησυχίες σου; Θα σου έκανε καλό να περιοριστείς στον εαυτό σου και στις πράξεις σου.
Σαφώς και δεν έχω υποχρέωση να γνωρίζω τι είχε ανεβεί στο blog τον Αύγουστο του 20222.Εγώ μιλάω για πρόσφατο γεγονός που έπεσε στην αντίληψή μου στις 27-4-2023.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Κατατέθηκε προσφυγή της εθνικής Δημιουργίας κατά του ΚΚΕ για την συμμετοχή στις εκλογές ως εγκληματική οργάνωση.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Καλά καταγγελεις τον Μητσοτάκη ότι προσπαθει να σου κόψει το δημοκρατικό σου δικαίωμα να ψηφίσεις τον λαμογιοτρελο κασιδιαρη? Έλεος. Σου φαίνεται ότι αυτός ο μανιακός έχει πολιτική θέση στην βουλή? Είχαν την ευκαιρία τους μπήκαν στην βουλή πήραν λεφτά οργανώθηκαν και αυτοί σκότωσαν έναν αθώο ραπερ και πήγανε φυλακή, τόσο βλακες. Έχουν μπερδέψει την χιτλερικη με την ελληνική δικτατορία.,,,,Καλά έκανε και δημοσίευσε το θέμα των αγροτικών δρόμων γιατί είναι πολύ σοβαρό και ο αγρότης δεν έχει λεφτά για λάστιχα και ζημιές στα αυτοκίνητα και τρακτέρ. Να το δει ο δήμος και να πατήσει γκάζι σε μελέτες να πάρουμε και εμείς λεφτά.

Ανώνυμος είπε...

Μια απλή ερωτηση προς αυτούς που νομίζουν ότι η οικονομία σε μια ελεύθερη αγορά(εν προκειμένω αγροτικοκτηνοτροφοι) είναι ναι αποτέλεσμα καλών αγροτικών δρόμων.
Ο ειδικός φόρος καυσίμων,λιπασμάτων ,φυτοφαρμάκων κλπ δεν σπρωξαν την φυγή από το επάγγελμα;
Άρα οι αγροτικοί δρόμοι ποτε δεν ήταν πρόβλημα για τα τρακτέρ αλλά το αναγκαστικό παρκάρισμα είναι.
Όσο λοιπόν οι διάφοροι συστημικοί κάνουν αναφορες για το καλό μιας επαγγελματικής τάξης είναι το λιγωτερο προσχηματικοι.
Σιγά μην τους ενδιαφέρει γιατί το κόστος ενός αγροτικού προϊόντος είναι ασύμφορο.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Αυτονόητο είναι ότι το χειρότερο είναι η αύξηση κόστους παραγωγής ακριβά καύσιμα, λιπάσματα, ζωοτροφές, φάρμακα και εργαλεία σκυλοτροφες με 24% φπα .Αλλά και οι κακοί χωματοδρομοι έξτρα προβλήματα φέρνουν στον αγροκτηνοτροφο, χαλάνε πιο γρήγορα τα λάστιχα και τα συστήματα ανάρτησης και οι μηχανές από την σκόνη. Δηλαδή τι προτείνεις να αφήσουμε αυτά που δικαιούμαστε στους άλλους δήμους? Επιπλέον υπάρχουν ασχημοι δρόμοι που οδηγούν και σε χωράφια και σε παραλίες .

Ανώνυμος είπε...


Πάντως προτιμώ να μετανιώνω για κάτι που λεω παρά για κάτι που δεν είπα;
Η προτεραιότητα θα έπρεπε να είναι αυτή που και εσυ παραδέχεσαι και όχι αυτό που σερβίρει το σύστημα.
Οι αγροτική οδοποιία πάντα λόγω βροχών είναι προς διόρθωση.
Τα ελαστικά των μηχανημάτων ομως δεν φθείρονται πλέον από τους δρόμους αλλά από τον ήλιο λόγω ακινησίας.
Η πρωτογενής παραγωγή είναι υπό συνεχή διωγμο,τα πάντα εισαγωνται ως φθηνότερα και έτσι είναι.
Την αιτία την ξερετε.
.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ κ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ
Κε Αργυρόπουλε γιατί εσείς ένας πετυχημένος δικηγόρος δεν βάζετε υποψηφιότητα για δήμαρχος, ώστε με τις γνώσεις και την πείρα σας να "αναστήσετε" τα ΚΒ ;

Ανώνυμος είπε...

Πρόλαβαν και έβαλαν οι ομαδάρχες.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Όταν μιλάμε για αγροτική οδοποιία εννοούμε ασφαλτο που δεν χαλάει από την βροχή, δηλαδή λύνεται το πρόβλημα για 25 χρόνια για αυτό το θέμα είναι σοβαρό. Έχει ξαναπέσει αγροτική άσφαλτος πριν 10 χρόνια με το πρόγραμμα μπαλτατζης.Φαντασου ένας κατσικοδρομος να γίνεται αεροδρόμιο. Τον αγροκτηνοτροφο θα έπρεπε να τον βοηθάει περισσότερο το κράτος πχ να μην γίνεται το ηλιθιο τοκισμα σε οφειλές του εφκα, να δίνεται σοβαρό επίδομα πετρελαίου και όχι ψίχουλα, να πέσουν τα αγροτικά εργαλεία στο 6%,να αυξηθεί το πλαφόν τζίρου στα 22000 για ένταξη στο καθεστώς βιβλίων και λογιστή κλπ. Παντως και οι αγρότες πιάνονται κορόιδα ενώ θα μπορούσαν να ανεβάζουν κυβερνήσεις ενωμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Άρα κ.Τραχανα ο μόνος κλάδος που πρέπει να έχει τόσες ενισχύσεις και παροχές είναι ο αγροτοκτηνοτροφικος.μηπως χωρίς να εργάζονται να τους πληρώνουμε καλύτερα?Δεν μου λέτε ποιος άλλος επαγγελματικος τομεας έχει τόσες ενισχύσεις? Κανείς!

Ανώνυμος είπε...

Καλό μήνα,καλό μυαλό.
Ενα ερώτημα που τέθηκε για επώνυμο δημότη στις 30/4 -8.21 μμ χρήζει ανάλυσης:
Πρώτα αν το Αξίωμα του Δημάρχου είναι ίσης αξιολογικής σταθμης με αυτό ενός άλλου αυτοδιοικητικού πόστου.
Αν υποθέσουμε ότι διαφέρει τότε και τα προσόντα διαφέρουν.
Επάνω σε αυτή την θεώρηση μπορούμε να δούμε ποιος και γιατί δεν είναι κατάλληλος αλλά και γιατι
δεν υπάρχει εναλλακτικη στην 'γραμμή εκκινησης' .
Προφανώς όλοι θα θέλαμε το Αξίωμα του πρώτου πολίτη του Δήμου.
Άραγε τι μεσολαβεί από την επιθυμία έως την ανακοίνωση.
Έχω την εμπειρία να πω με σιγουριά ότι είναι ο 'Λούμπεν. Πυρηνας' που επιδιώκει προσωπικά οφέλη.
Έτσι κάποιος που υπό συνθήκες αντικειμενικές θα ήταν ικανός μέχρι την επιτροπή διαβούλευσης ,αναγορεύεται ως υποψήφιος με μια απλή ανακοίνωση 'καλής θελησης'.
Φυσικά κατά τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζεται ισοσταθμικα από τις άλλες ομάδες.
Τελικά ο αξιόλογος που αναφέρθηκε ποιο επάνω γνωρίζει ότι αν έθετε το ζήτημα παρουσίας του δεν θα μπορούσε να περιμένει 'αυτομολησεις' από τις ήδη συγκροτηθησεις ομάδες,αλλά κυρίως οι 'ουδετεροι' οι οποίοι είναι οι πλειοψηφία πάσχουν σταθερά από την νόσο της 'ποδαγρας'(αυξημένο ουρικό οξύ).
Συνεπώς την κύρια ευθύνη την έχουν οι έχοντες αποφασίσει να αποτελούν τον αρχικό πυρήνα και όχι κατά ανάγκην ο επικεφαλής ο οποίος ενδεχόμενα θα έμενε στην οικία του και στην εργασία του.
Άρα τελικά οι γνωστοι-αγνωστοι ενασχολουντες (φράξιες)με τις κινήσεις τους ανά περίοδο(περιδίνηση) είναι η αρχική αιτία του προβλήματος .

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε μου για αυτό λέγεται πρωτογενής τομέας, γιατί είναι ο πρώτος, όλοι οι άλλοι έπονται, από αυτόν ξεκινάνε όλα, τα τρόφιμα μας που είναι ζωτικής σημασίας, από αγροκτηνοτροφους και ψαράδες. Το λαπτοπ δεν τρώγεται ούτε το κινητό και το αυτοκίνητο. Οι ενισχύσεις που παίρνουν δεν φτάνουν για να ζήσουν ειδικά οι μικρομεσαιοι αγρότες γιατί πολεμούν με τα στοιχεία της φύσης .

Ανώνυμος είπε...

ΟΨΙΜΟ ΕΝΔΙΕΦΕΡΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΕΙΛΙΑ Η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον σημαίνει απωθημένο!

Ανώνυμος είπε...

Χάσαμε το κυρμανιδη στον Άγιο. Κάνει εκλογικό αγώνα για τον οικονομου?

Ανώνυμος είπε...

Ο πιπιλας ψάχνει υποψήφιους, έμεινε μόνος

Ανώνυμος είπε...

Ο πλατανιάς τέλος?

Ανώνυμος είπε...

Η μεγάλη συνάντηση πήρε σάρκα κ οστά. Το πουλόβερ του Λια άρχισε να ξηλώνεται από τη βάση του. Τα Καμενα Βουρλα. Τα καλύτερα γλυκά απο τον Φλοίσβο πλεον κ στα ράφια του Bloom. Αρχίζει να ζεσταίνεται η καλύτερη υποψηφιότητα των Καμένων. Πάμε γερά με Γιαννη Πλατάνια

Ανώνυμος είπε...

Όλο παραπληροφόρηση κ ανοησία επόμενος Δημηρχος ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Εχει τον Σκεπαρνακο!!! Να συμπεριλαβει και τον Παπαναγιωτου.....ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!

avanti είπε...

Μόνο με πραξικόπημα, δήμαρχος ο Κυρμανίδης!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί όχι κ αυτό θα γίνει εάν χρειαστεί πρέπει να μπει μια τάξη στον δήμο κ είναι ο μόνος που μπορεί

Ανώνυμος είπε...

Είναι ο μόνος που μπορεί να τα ......... όλα και όλους, έχει εμπειρία σε αυτό!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μεταξύ όλων των υποψηφίων ο καταλληλότερος βάσει ηθικής συγκρότησης είναι ο Σκουφιας.
Έχει σταθερή άποψη δεν (αυτό)ταλανίζεται,δεν παιδιακιζει,δεν κομματιζει,δεν ειναι αρριβιστας και κυρίως δεν ζει απόχρωση ένδειξη ότι ιδιωτικοποιει προς όφελος του το κοινό χρήμα. Έχει και κοσουρι είναι εμμονικος.
Εδώ που φτάσαμε, δηλ ο Δήμος να είναι το πρώτο μαγαζί γωνία ο Σκουφιας θα ήταν τηρουμένων των αναλογιών αρκετά επιδραστικος.
Το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ομάδα γύρω του εκτός της Παπαευσταθιου.Αν όμως έκανε μια αρχική συγκέντρωση θα υπήρχε ροή δημοτών.Στο κάτω κάτω σε αρχικό στάδιο(διερευνητική) δεν υπάρχει ζημιά.

Ανώνυμος είπε...

Είναι μια καλή πρόταση… ας το αποφασίσει ο Γιάννης και η Βούλα και θα ακολουθήσουν πολλοί….πάρα πολλοί.
Άντε μπας και ξεβρωμίσουμε…

Ανώνυμος είπε...

Ηλιας ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ είναι ο επόμενος με τον Σκουφια κοντά

Ανώνυμος είπε...

Ρε Πασχ@@η κούρασες μ’αυτη την καραμέλα…
Ή είσαι βλάκας ή βλάκας ένα από τα δυο…

Ανώνυμος είπε...

Στο καζάνι τα πράγματα βράζουν με τον δικό τους ρυθμό.
Μετά της βουλευτικές εκλογές τα σπουδαία.

Ανώνυμος είπε...

‘Όταν βράσουν, κάποιοι από τους διοικούντες θα χάσουν τον ύπνο τους και κάποιοι θα ξυπνήσουν !

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ