11 Απριλίου 2023

ΦΤΑΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ;

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη
Είναι 45 χρόνια από τότε που από δημότης Πειραιά έγινα δημότης Καμ.Βούρλων. 
Όλα αυτά τα χρόνια έβλεπα τα Καμ. Βούρλα από χρόνο σε χρόνο να υποβαθμίζονται. Δεν έφταιγαν μόνο οι δήμαρχοι που εκλέγονταν με κριτήριο την ακαδημαϊκή τους μόρφωση, εφόδιο που κατά τεκμήριο εξασφά-λιζε την επαγγελματική τους επιτυχία και όχι την καταλληλότητα τους για την ανάδειξή τους σε πρώτο πολίτη. Το πτυχίο δεν εγγυάται ούτε την αντίληψη του κατόχου του ούτε την ικανότητά του να δώσει λύση σε διάφορα προβλήματα. Τα Καμένα Βούρλα δεν είχαν ανάγκη από ένα δήμαρχο που να εκτελεί τα καθήκοντά του ως δημόσιος υπάλληλος- με ότι σημαίνει αυτό - αλλά από ένα δήμαρχο που να εμπνέει, να έχει όραμα και παραστάσεις , ιδιαίτερα από το εξωτερικό, τις οποίες να προσπαθούσε να εφαρμόσει στον τόπο του όπως π.χ. την μεταφορά των τραπεζοκαθισμάτων των κατά-στημάτων και απελευθέρωση της παραλιακής ζώνης και την απόδοσή της στους κατοίκους και παραθεριστές. Ένα δήμαρχο έτοιμο να συγκρουστεί με το κατεστημένο όταν χρειαζόταν χωρίς να είναι υποχρεωμένος, επειδή είχε εκλεγεί ζητώντας την ψήφο των δημοτών ,να ανέχεται κατεστημένο επιζήμιο για την πόλη. Έτσι η λουτρόπολη δεν θα καταντούσε απλή πόλη και τα καταστήματα δεν θα καταλάμβαναν την παραλιακή ζώνη δυσκολεύοντας τα θαλάσσια μπάνια. Ας αναλογιστούμε πόσοι από τους διατελέσαντες δημάρχους συγκέντρωναν αυτά τα γνωρίσματα.

Από την άλλη τους δημοτικούς συμβούλους ,που συνήθως στερούνταν προσόντων, τους έκλεγαν τα σόγια και μάλιστα χωρίς κανένα ενδοιασμό για την καταλληλότητά τους με μόνο κριτήριο συνήθως την εξυπηρέτηση των μικροσυμφερόντων τους. Το γεγονός αυτό δρούσε ανασταλτικά στους πραγματικά άξιους να ασχοληθούν με τον Δήμο.

Οι δημότες άλλωστε πέρα από την ευθύνη της ψήφους τους ,τα αποτελέσματα της οποίας « εισέπρατταν» , είχαν και απευθείας ευθύνη γιά τον μαρασμό των Καμ,Βούρλων είτε ήταν ξενοδόχοι είτε απλοί κάτοικοι. Οι μεν ξενοδόχοι περίμεναν από την δημοτική αρχή να τους λύσει όλα τα προβλήματα όταν οι ίδιοι δεν επένδυαν ευρώ στα καταλύματά τους διατηρώντας τα ως καταλύματα τριτοκοσμικής χώρας ,με άθλιες επιπλώσεις του 60 ,γελοία καρέ και δαντέλες με βελονάκι ,μαξιλαράκια με λουλούδια και λοιπές διακοσμήσεις αναφερόμενες σε παρωχημένες δεκαετίες. Οι δε κάτοικοι με τα κάγκελα και τις προσόψεις των σπιτιών τους άβαφες ακόμη και ασοβάτιστες, λουλούδια σε ντενεκέδες, αυλές ακάθαρτες και ανακατωμένες. Όλα εκπέμπουν κακομοιριά, οπισθοδρόμηση, πρωτόγονο επίπεδο διαβίωσης στοιχεία που διώχνουν τους παραθεριστές τουλάχιστον αυτής της ποιότητας της οποίας θέλαμε να έχουμε.

Αν τα Καμ.Βούρλα που είναι η πρωτεύουσα του Δήμου μας είναι σε αυτή την κατάσταση μπορεί να φαντασθεί ο καθένας πως είναι οι υπόλοιπες τοπικές κοινότητες που αποτελούν τον Δήμο μας .

Θα πρέπει λοιπόν ο καθένας μας να αναλογιστεί ποια είναι η συμ-μετοχή του στην οπισθοδρόμηση των Καμ.Βούρλων και του Δήμου μας γενικότερα και να προσπαθήσουμε να αποτινάξουμε τα κακά που έχουμε οι ίδιοι επισωρεύσει σε αυτόν.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

91 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε Γιαννη καπως αποτομα τελειωσες τον λογο σου; Τι ακριβως θελεις να μας πεις;

Ανώνυμος είπε...

Αργυρόπουλε αυτά τα ξέρουμε και εμείς. Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς, φταίνε κι οι άλλοι, ναι, φταίει κι ο Χατζηπετρής»...
Ποια είναι η άποψή σου για τους 3 υποψηφίου, Συκιώτη / Κυρμανίδη / Πλατανιά / σχετικά με αυτά που γράφεις για τους προηγούμενους δημάρχους ;
Μπορεί κάποιος από τους 3 να αλλάξει τη νοσούσα κατάσταση ;
Έχεις άλλη πρόταση ;

Ανώνυμος είπε...

Μόνο η Κυρία Αργυροπουλου είναι η ελπίδα για τα Καμενα Βουρλα νέα , Δικηγορος , διορατική κ με γνωριμίες. Η ελπίδα του τόπου …. !!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή τοποθέτηση αν και με χρονική υστεριση(έπρεπε να είχε γίνει αρκετά νωρίς,τώρα είναι αργά)
Πάντως το πρόβλημα είναι σύνθετο,δεν αφορά μόνο τους αυτοδιοικητικούς αλλά κυρίως τους δημότες..εδώ το πολιτικό κόστος μεταλλάσσεται σε φόβο για τυχόν προσωπικές συνέπειες (συγγενικές, κομματικές ,φιλικες
Οι παραλιακοί είναι χαμηλού επιπέδου και υψηλου συμφέροντος.
Οι Αλβανοί κράτος ιδιαιτερο- βλέπε χρονικό όριο πλήρωσης της χωματερής κονιαβιτη-.
Ένας βρέθηκε να διαφοροποιείται -Σκουφιας- και τον βγάλανε ιδιόρρυθμο.
Την λύση δεν μπορεί να την φέρει ένας αλλά οι πολλοί,οι οποίοι δεν υπάρχουν
Προτιμώ την ημέρα των δημ εκλογών ημερήσια εκδρομή ,τουλάχιστον θα γλιτώσω την 'τυραννία' της οπτικής επαφης .

Ανώνυμος είπε...

Κυρια Αργυροπουλου μακάρι να σας αλλάξουμε απόφαση είναι όφελος για όλους μας. Μόνο εσείς μπορείτε να ενώσεται να συνθεσεται και να αλλάξουμε τον τόπο μας Τα ιστορικά Καμενα Βουρλα. Είμαστε μαζί σας. Σας περιμένουμε

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Είναι περίεργο που τα καμενα βουρλα έχουν ένα τουριστικό υπεροπλο να τρως και να πίνεις δίπλα στο κύμα και κάποιοι θέλουν να το χαλάσουν έτσι γιατί νομίζουν ότι είναι κουλτουριαρηδες .Ξέρετε πόσοι στον Άγιο το ζηλεύουν αυτό και λένε πότε θα γίνει η ανάπλαση της πεο για να επιχειρήσουν κάτι δίπλα στο κύμα?Πολύ καλά κάνουν οι παραλιακοι και εκμεταλευονται το κύμα δίνοντας δουλειά σε κόσμο και ελκυστικοτητα στα καμένα και κακώς που δεν πληρώνουν κάποιοι στο Δήμο αυτά που πρέπει. Έχω γυρίσει όλη την ηπειρωτική τουριστική Ελλάδα Χαλκιδική Πιερία κλπ και μαύρη θάλασσα, παντού ο κόσμος10 έως 90 χρονών θέλει να βρίσκεται κοντά στο κύμα όταν τρώει και πίνει. Εδώ θέλετε κάποιοι να το χαλασετε χωρίς να υπάρχει χώρος απέναντι να εστιάσεις και το περίεργο είναι ότι είναι στόχος του συκιωτη. Πιστεύω ότι έχετε γεράσει και ξεχάσατε ότι ο τουρισμός έχει κακά (θόρυβο σκουπίδια κλπ)και καλά (έσοδα για το πικρό χειμώνα).Τα παραμελημένα σπίτια και γειτονιές σίγουρα είναι απωθητικα για το τουρίστα.

Ανώνυμος είπε...

Κωστα πιστεύω ότι κ εσυ συμφωνείς ότι ο μόνος που μπορεί να το πραγματοποιήσει αυτο ύστερα κ από τη θητεία Συκιώτη εάν δεν ανανεωθεί είναι η Κυρια Αργυροπουλου. Οι υπόλοιποι δεν υπάρχουν στον χάρτη

Ανώνυμος είπε...

Κ. Αργυρόπουλε είστε έγκριτος Νομικός.Το ποστ που αναρτήσατε όμως δεν στηρίζεται στην Νομική επιστήμη αλλά στην ηθική προσταγή.
Κ. Τραχανά ξεχνάτε ένα βασικό ζήτημα της Λουτρόπολης που είναι η διαμονή πέραν της μίας ημέρας.
Τα ξενοδοχεια-καταλυματα μαζί και το συγκρότημα της ΑΞΕΕ Αστήρ διαμόρφωσαν την φήμη των Καμ. Βουρλων,πριν εμφανιστούν οι επιχειρήσεις της παραλίας.
Σήμερα είναι ανασταλτικός παραγοντας της ισσοροπης ανάπτυξης,κάνοντας κατάχρηση του δημόσιου χώρου.
Νομικά λοιπόν θα έπρεπε να υπήρχε από καιρό διοικητική αποβολή σε θέσεις ανεκτές για όλους.
Είναι το ίδιο με την ακτογραμμή από τον Άγιο Κωννο μέχρι Λόγγο που συχνά αναφέρεσται.
Δήμαρχος λοιπόν που θα επαναφέρει τον ορθολογισμό στην παραλία χωρίς να ζημιώνει και τις επιχειρήσεις αλλά και τους ξενοδόχους δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

The blues brother band

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Δεν την ξέρω την κ Αργυροπουλου, τι εννοείς είναι η μόνη που μπορεί κάνει? Να διώξει τα τραπεζοκαθισματα από την παραλία? Είμαι αντίθετος κάθετα σε αυτό. Να ξέρεις ο δήμαρχος πρέπει να δουλεύει και να μένει εντός δήμου για να ξέρει τι γίνεται στο τόπο του και τις ανάγκες που έχει. Όχι σε πολιτευτες του σαββατοκύριακου .,,,12,15 το ξέρω ότι η γαλήνη έφερε την φήμη στα καμένα αλλά στις μέρες μας έχουν βοηθήσει και τα πολλά μαγαζιά να εδραιωθουν σαν προορισμός ημερήσιος και για διαμονή τριήμερο έως δεκαήμερο. Ξέρει ο τουρίστας ότι θα βρει αρκετά μαγαζιά για εστίαση πάνω στο κύμα στην κάψα Ιουλίου Αυγούστου να δροσιστεί. Στον Άγιο μόνο το καροπλεση έχουμε. Μην συγκρίνεις την αυθαίρετη κατάληψη και πρακτικά ιδιωτικοποιηση αιγιαλού που γίνεται σε ερημικα μέρη απο εξοχικά στο άγιος- λογγος με την χρήση που κάνουν οι επαγγελματίες της παραλιακής στο σχέδιο πόλης καμένων που έχουν ενοικιαστηριο και χρεώνονται πόσα στο αφμ τους. Πχ το ρουαγιαλ έκλεισε και ο χώρος προβολος απέναντι έμεινε ελεύθερος στο κοινό. Ο παραλος άνοιξε το 95 ο μύθος το 97 αλλά ο δεύτερος σηκώθηκε ψηλά γιατί έχει παραλία απέναντι με δέντρα οργανωμένη με καθίσματα ενώ ο παραλος έχει ένα απλό χώρο μόνο για βράδυ. Αν αφαιρέσεις την παραλία από το μύθο θα τον τσακισεις

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο 12.53 πμ, και οι δύο συνυποψήφιοι Συκιωτης, Κυρμανιδης θυμίζουν τους μπλου μπραδερς σε δράση¡!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, προσμένετε κάποιον σωτήρα!
Από ποια ; Από τη κόρη του Αργυρόπουλου ; Εδώ γελάνε…
Η πραγματικότητα είναι…
Οι υποψήφιοι είναι αυτοί οι 3 – Συκιώτης,Κυρμανίδης,Πλατανιάς - είτε μας αρέσει είτε όχι.
Δύσκολο να κάνουν και οι 3 συνδυασμό λόγω εκλογικού νόμου.
Όσοι, από εσάς ενδιαφέρεστε για τον τόπο και έχετε τις γνώσεις να προσφέρετε, πλαισιώστε τους.

Ανώνυμος είπε...

Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν μονοσήμαντες λύσεις και ονόματα.
Φυσικά υπάρχουν "λύσεις" και για το Δήμο Καμένων Βούρλων, λύσεις όμως που μπορεί να μην έλκουν την καταγωγή τους από τη δημοτική κοινότητα των Καμένων Βούρλων!
Πρέπει να αποφασίσουμε όμως ποιο είναι το ζητούμενο, αναπτυξιακή πορεία γιατί το Δήμο ή δήμαρχος μόνο από τα Καμένα Βούρλα??
ΘΡΑΣΎΒΟΥΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Είδη η κίνηση γίνεται Πισλη Αργυροπουλου Ζατσης κ άλλοι ενεργοί νέοι δημότες προχωράνε μπροστά. Μετά τις εθνικές εκλογές θα σας ενημερώσουμε για τα καλύτερα

Ανώνυμος είπε...

Ρε σταματηστε να γραφετε οτι κατεβαζει η κουτρα σας.
Η Αργυροπουλου κατεβαινει με τον Πανουργια για το δημο Λαμιας.

Ανώνυμος είπε...

Πανουργιάς Παπαϊωάνου δήμαρχος Λαμίας για την επόμενη πενταετία με την Εμυ Αργυροπούλου αυτοδιοικητική συνεργάτιδα!
Εδώ οι ,Blue brother θα δουλέψουν με τους κλαρινογαμπρούς

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ήτανε μέχρι πριν λίγο καιρό όπου οι γυναίκες του Δήμου δεν το είχανε βάλει στο μυαλό τους τα πράγματα με τη σύνθεση κ την κίνηση που δημιουργείται από τον μωλο. Οψόμεθα για τα καλύτερα

Ανώνυμος είπε...

Αληθευει οτι ενας-ενας φευγουν απο τον Κυρμανιδη;

Ανώνυμος είπε...

Σε φάλαγγα κατ' άνδρα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα καλά θα τρίβετε τα μάτια σας… απόβαση από του Κυρμανιδικους έγινε στον μωλο

Ανώνυμος είπε...

Πισλη ,Ζατσης,Αργυροπούλου....σιγά μην σκίσουν κανένα καλσόν.

Ανώνυμος είπε...

Καλα καλά θα τρίβετε τα μάτια σας

Ανώνυμος είπε...

Βρε αυτό το κορίτσι η Έμυ όπου έχει κατέβει έχει πατώσει. Κατέβηκε υποψήφια Βουλευτίνα με την Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογές που η Ν.Δ. έβγαλε 4 Βουλευτές και πάτωσε. Στη συνέχεια κατέβηκε υποψήφια στις Περιφερειακές εκλογές και πάτωσε. Τώρα λέγετε ότι έφυγε από την Νέα Δημοκρατία και κατεβαίνει υποψήφια με τον Πανουργιά στο Δήμο Λαμίας (που της έχει υποσχεθεί ότι αν ποτέ εκλεγεί θα της δώσει την θέση του Προέδρου του Δ.Σ ή της Αντιδημάρχου).

Ανώνυμος είπε...

Όποιος έχει το θάρρος να θέσει εαυτόν στη κρίση του λαού, ξέρει ότι παίρνει και το ρίσκο μιας μη εκλογής. Αυτό από μόνο του δεν συνιστά κατ' ανάγκη γενικευμένη αποτυχία, αλλά ένα συγκυριακό και υπό συνθήκες αποτέλεσμα>
Μπράβο σε όσους έχουν το θάρρος να θέσουν εαυτό στην κρίση του λαού για οποιαδήποτε πολιτικό επίπεδο. Δεν αποτυγχάνουν μόνο όσοι δεν κάνουν τίποτε και κρίνουν εκ του ασφαλούς από τον καναπέ τους.
Οπότε ας είμαστε φειδωλοί με την εκ του ασφαλούς αβασάνιστη κριτική μας, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Συνεπώς και ευθυγραμμισμένος με τον θρασυβουλα ας δούμε τα αποτελέσματα σαν εντολή και όχι σαν αποτυχία εκείνων που λαμβάνουν μέρος.δηλ ο Τρικούπης στην Αιτωλοακαρνανία έχασε από τον Γουλιμη,
Ήταν πολιτικη εντολή (συσχετισμών) όχι αξιολογική του Τρικούπη .

Ανώνυμος είπε...

Η Εμυ όσο αφορά τις βουλευτικές εκλογές μέσα σε 18 ημέρες συγκέντρωσε 5.000 σταυρούς σε ψηφοδέλτιο που υπήρχε ένας Υπουργός(κ.Σταικούρας) ένας υποψήφιος που κατέβαινε για τρίτη φορά (κ.Οικονόμου),ένας δήμαρχος Λαμίας για 17 χρόνια (κ.Κοτρωνιάς) και ένας γιός Βουλευτή και Νομάρχη (κ.Χειμάρας) οι οποίοι γνώριζαν την υποψηφιότητά τους πολύ καιρό νωρίτερα .
Όσο αφορά τις εκλογές της Περιφέρειας έλαβε την 6η θέση( πρώτη αναπληρωματική) αφήνοντας πίσω της τόσους άνδρες αξιόλογους υποψήφιους. Ηδη από τον καλοκαίρι του 2022 είναι περιφερειακή σύμβουλος. Όποτε την παραπάνω κρίση ότι δήθεν "πάτωσε" μόνο ένας ανόητος θα μπορούσε να την κάνει. Δυστυχώς δεν έχει βρεθεί το βλακόμετρο ώστε να αποκλείονται από τα κοινά οι βλάκες.
Οσο αφορά τους τρεις υποψηφίους Δημάρχους αυτούς θα τους κρίνουν οι δημότες. Εγώ ήθελα με το δημοσίευμά μου να τονίσω ότι θα πρέπει πέρα από τη δημοτική αρχή να ενεργοποιηθούμε όλοι οι πολίτες και να μην περιμένουμε μόνο από αυτή να μας λύσει τα προβλήματα.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (i)

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Γιαννη …. Είναι η ελπίδα για τα Καμενα μίλησα με Πανουργιά κ μου είπε πως εάν ο τόπος την καλέσει δεν θα σταθεί εμπόδιο ούτε η πορεία μέχρι τώρα μαζί του ούτε θέλει να στερήσει τον τόπο από την αγαπημένη μας Εμυ αλλά αυτό μόνο εάν ο τωρινός δεν θα είναι υποψήφιος. Ελπίζω η Εμυ να αναλάβει τις τύχες μας κ το μέλλον των παιδιών μας

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα καλέσει κανένας τόπος κανέναν.Οποιος θέλει και μπορεί ας κάνει την πρόταση του και την προσπάθειά του!
Ο ρόλος του ηγέτη επικεφαλή είναι σύνθετος και απαιτητικός.....!!!
ΘΡΑΣΎΒΟΥΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε όπως διαπιστωσες στο ρεγγινι τον καφετζη-συμβουλο σου δεν τον παει κανενας και είναι πολλοι αυτοι που ενώ θελουν να σε ψηφισουν εξαιτιας αυτου θα ψηφισουν αλλον συνδυασμο. Βρες τροπο και απομακρυνε τον μπας και διορθωθει καπως το πραμα.
Ενας φιλος που ειμαστε παρεα στου εβανς αλλα δεν βρηκα τον τροπο να σου τα πω κατά μονας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Θρασυβουλα θες κ τα λες ; Τον Ηλία ποιος τον κάλεσε για να έρθει ; Από μόνος του πήρε αυτήν την απόφαση ; Στη συνέντευξη ήταν ξεκάθαρο. Ηλία ελα πρέπει να διοικήσεις τον Δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Η Εμυ καλά έκανε και δεν ασχοληθηκε με τα των Κ.Β.
Εδώ σε τρώει η πλεμπα.
Πρώτος και καλύτερος ο Πλατανιάς (θείος) .
Όταν τον πλησίασαν για να βάλει υποψήφιος γιατί δεν την προτεινε ;
Ο Κυρμανιδης πριν το αποφασίσει τι έκανε;
Για τον Συκιωτη δεν λέω γιατί δεν
Θα άφηνε τον θώκο ούτε για την μακαρίτισσα την μάνα του!
Καλά έκανε και συζήτησε με τον μεγαλοεργολάβο στην Λαμία,τουλάχιστον να έχει και ένα όφελος.
Ας φάει τώρα η πλεμπα των Καμένων στη μάπα για άλλη μια θητεία ,γιατί μην έχετε αυταπάτες την θητεία στον Συκιωτη την δίνει η ανοησία .

Ανώνυμος είπε...

Ωρέ που πάμε ρε,που πάμε?
Μα είναι δυνατόν να θεωρείται η Έμυ… σωτήρας των ΚΒ επειδή ο μπαμπάς έγραψε το ’’ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ’’ βγάζοντας τον εαυτό του από το κάδρο τον ευθυνών;
Με τέτοια μυαλά ο Συκιώτης θα κάνει περίπατο, αρκεί να προσέξει κάποιες μικρές λεπτομέρειες που του κόβουν ψήφους πχ σαν αυτή που αναφέρει ο 6:59 μ.μ., Απριλίου 13, 2023.

Ανώνυμος είπε...

Σαφώς και δεν βγάζω τον εαυτό μου από το κάδρο των ευθυνών άλλα το 1986 που είχαμε εκτεθεί στις δημοτικές εκλογές είχα πάρει εγώ 19 ψήφους και ο Μιχάλης ο Βλάντης 17 με πλειοψήφισαντα σύμβουλο όλων των συνδυασμών τον Θανάση τον Τσάρα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ(i)

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη σήμερα είμαστε στο 2023 και το 1986 ήταν πριν 37 χρόνια.
Αυτά τα 37 χρόνια τι έκανες για τα ΚΒ εκτός απο τις δικηγορικές υπηρεσίες σου προς συγχωριανούς μας, επ’ αμοιβή, βεβαίως-βεβαίως ! Τώρα θυμήθηκες τα ΚΒ;

Ανώνυμος είπε...

Με τις παθογένειες που έχει το εκλογικό σώμα του Δήμου μας και το γεγονός ότι με τα σχέδια Καποδίστρια και Καλλικράτη ο Δήμος δεν καταφέραμε μέχρι σήμερα καμία σύγκλιση, αντιθέτως διευρύνθηκαν οι διαφορές και οι ανισότητες μεταξύ των πρώην τριών Δήμων που συνενώθηκαν, δεν υπάρχει καμία ελπίδα παρά μόνο ο Πιπίλας.
Δεν αφήνετε, πόσο μάλλον να στηρίξετε, καμία υγιή και σοβαρή δημοτική προσπάθεια να αναπτυχθεί.
Οι τρείς υπάρχοντες διεκδικητές του δημαρχικού θώκου αποδεικνύεται εκ του μέχρι σήμερα αποτελέσματος ότι δεν μπορούν να κλείσουν ψηφοδέλτιο, πόσο μάλλον σοβαρό και αξιόπιστο ψηφοδέλτιο.....!!!!!!!!!!...................
Άρα πάλι θα πάρετε ένα ανεπαρκές δημοτικό συμβούλιο και αναλόγως Δήμαρχο, δηλαδή άλλα πέντε χρόνια χαμένα.
ΧΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ

Ιωάννης Αργυροπουλος είπε...

Πάντα θυμάμαι τα Καμ.Βούρλα. Πέρα από τα τελευταία 24 εκατομμύρια ευρώ που εξασφάλισα για τους συντοπίτες μου και σώθηκαν τόσα ακίνητα και το Νεκροταφείο σουλούπωσα όταν ο Δήμος δεν έκανε τίποτα και τους φοίνικες που μπήκαν πίσω από την εκκλησία, μπροστά στην παραλία, στα Φαλαρέικα και στα Πλατανεικα έβαλα και τα κλαδεύω πληρώντας τον κηπουρό και γλυπτά για τον Δήμο έχω για τα οποία δεν έδωσαν σημασία. Εσύ που ρωτάς ανωνύμα τι διέθεσες για τον Δήμο;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ(i)

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμή το σημείωμα του προσφιλέστατου δικηγόρου Γιάννη Αργυρόπουλου, με αγωνία επισημαίνω τα ακόλουθα:
Αν αφήσουμε την κατάσταση όπως εξελίσσεται, δυστυχώς ο Δήμος χάνεται! Ο Κυρμανίδης δεν ανακόπτεται ούτε με βρισιές ούτε με αναθέματα. Πρέπει να ενεργήσουμε άμεσα και δυναμικά. Δεν ξέρω ποιοι είναι εκείνοι οι ικανοί που θα πάρουν πρωτοβουλίες, αλλά πρέπει να γίνουν τα εξής:
1. Να πειστεί ο νυν δήμαρχος ότι με το ψηφοδέλτιο των μισθοφόρων που πάει να φτιάξει δεν έχει τύχη.
2. Να αποδεχθεί ο Γιάννης Πλατανιάς ότι η απόπειρά του έχει ναυαγήσει. Ο ίδιος δεν έχει αναγνωρισιμότητα. Η Μπεζάτη, ο Καραμανώλης και ο Γλυκός, αντί να φέρουν κόσμο διώχνουν. Δυστυχώς αποτελούν βαρίδια. Με ποιον θα κερδίσουμε τις εκλογές; Με τη σύζυγο του Δαδαλιάρη και τον Μαϊστράλη στα Καμένα, τον Τάκο και τον Ξεβράκωτο στο Καινούργιο και τον Άγγελο τον κομμωτή στο Μώλο; Να είμαστε σοβαροί. Ένας Γκόλφης Ξυδιάς έχει μείνει να δίνει μάχες αλλά δεν φτάνει.
Γνωρίζω ότι σας στενοχωρώ αλλά αυτές είναι οι αλήθειες και πρέπει να βρούμε το θάρρος να τις δούμε αν δεν θέλουμε να μας καθίσει στο σβέρκο ο ακατανόμαστος… Μέχρι προχθές Πλατανιάς και Συκιώτης είχαν αράξει και ψυχανεμίζονταν ότι το σύστημα Μητσοτάκη - Μπακογιάννη θα κρατήσει τον Κυρμανίδη στην Περιφέρεια. Φρούδες ελπίδες.. Πείτε μου. Είναι τυχαίο ότι ο Κυρμανίδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα δυο μέρες μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη; Σας διαβεβαιώνω ότι μόνο τυχαίο δεν είναι…. Κι έχω κι άλλα δυστυχώς. Το μεσημέρι που ο Μητσοτάκης ήταν στη Λαμία, ο Κυρμανίδης συνέφαγε με όλο το επιτελείο του Μαξίμου στον Τεμπέλη στο Γοργοπόταμο. Μου το μετέφερε φίλος μου δημοσιογράφος από τη Λαμία. Λίγες μέρες μετά ο ακατανόμαστος γευμάτιζε στον Κάβο στα Καμένα Βούρλα με τον Σταυριανουδάκη. Τι εστί αυτός; Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών. Τα αυτιά και τα μάτια του Μητσοτάκη στο πιο νευραλγικό για τις Δημοτικές Εκλογές υπουργείο…. Τρεις μέρες μετά ο Μπακογιάννης πήγε στη Λαμία να μιλήσει στο σταρ. Με ποιον έφαγε μετά; Μπίνγκο! Οικονόμου, Καραΐσκο, Σανίδα και φυσικά Κυρμανίδη…. Θέλετε κι άλλα για να ξυπνήσετε; Το Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ (τρομάρα τους) υπόγεια στηρίζει Κυρμανίδη. Και δυστυχώς όχι στα λόγια. Με υποψηφίους. Μπεζάτης και Μακρυγιάννης στον Άγιο Κωνσταντίνο, Γκολφομήτσος, Γουλιώτη, Τρίγκας και μάλλον Μπαλτάς και Μπασάνου στα Καμένα Βούρλα, Παντράς, Τετριμίδας και Κριαράς στο Μώλο….
Προτείνω να συσταθεί μια επιτροπή με ανθρώπους με κύρος πχ Γιάννης Πλατανιάς (ο πρώην δήμαρχος) Μαρία Μπασάνου, Παντελής Πολύζος, Βασίλης Ντάνος, Γιώργος Παταργιάς, Βασίλης Δαλαμάγκας κλπ και να συζητήσουν με Συκιώτη και Πλατανιά. Να τους βοηθήσουν να δουν ψύχραιμα και νηφάλια. Να παραμερίσουν τους εγωισμούς τους μπροστά στον επερχόμενο όλεθρο. Ο ένα Γιάννης έκανε δυο θητείες κι ο άλλος μπορεί κάλλιστα να γίνει πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο. Να ενώσουμε τις δυνάμεις. Να πείσουμε την κυρία Έμυ Αργυροπούλου να ηγηθεί. Να βάλουμε δίπλα της και την κυρία Γεωργία Πισλή από το Μώλο και το Νίκο Παπαγρηγορίου και τον Κώστα Σκεπαρνάκο και τη Μαριτίνα Ξυδιά. Μόνο έτσι ανατρέπεται το σκηνικό. Με νέους και χωρίς παρελθόν. Όσοι ενδιαφερόμαστε πραγματικά να αποτρέψουμε τη λαίλαπα Κυρμανίδη πρέπει να βάλουμε τα Εγώ μας στην άκρη και να λειτουργήσουμε με ρεαλισμό. Αλλιώς μας πήρε και μας σήκωσε. Μόνο όλοι μαζί νικάμε Κυρμανίδη. Ας αποδείξουμε ότι το θέλουμε πραγματικά και το κάνουμε πράξη.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ, 1:37 μ.μ., Απριλίου 14, 2023, ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥΔΑΣ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ.
ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΆΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΆΛΛΑ ..!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΧΙΣΗΣ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΜΕΝΟ..
ΣΙΓΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΖΟΥΞΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑ ΣΤΟ ΜΥΘΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΎ ΤΟΥΣ, ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΙΓΥΡΙ....
ΕΛΕΟΣ. ΜΕ ΤΑ ΑΧΡΩΜΑ, ΑΟΣΜΑ ΚΑΙ ΑΓΕΥΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΆΝΤΙΔΕΣ ΔΗΘΕΝ ΣΤΕΛΕΧΗ!!!!! ΔΕΝ ΣΩΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ!
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το δοβλετι δεν αλλάζει ούτε χάνετε.

Ανώνυμος είπε...

Η Καρυά θα βγάλει δήμαρχο Αργυροπουλε ξύπνα!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλτατε 1:37 είπα να γράψω αλλά το τερμάτισες άκου τώρα την λογική σειρά των γεγονότων ο Ηλιας ανακοίνωσε 2 ημέρες μετά διότι το σύστημα τον άφησε έξω από παντού. Η μόνη επιλογή αυτού κ των λίγων κολλημένων υποστηρικτών του πχ όπως Μπητα , Τριγκας ένας απ όλους (μειοψηφικος φάνηκε κ με τον τσομο) κουκούλι , Μακρυγιαννης , Τσομος , Μαντρας που κατεβαίνει για να είναι απέναντι στον Κριτσοβα - ο λόγος γνωστός να μην το πλατιάζούμε , ο αστυνόμος από τον μωλο νομίζω Παπαβασιλείου ως αντίβαρο του Παπαγρηγορίου , Κριαραςκλπ - ύστερα κ από το γεύμα με το επιτελείο που ήσαν αυτός οντας αντιπεριφερειάρχης εκείνη την εποχή άρα θεσμικά βρισκόταν στο τραπέζι σημείωση κ βρισκόταν επίσης κ πλήθος ανώνυμου κόσμου φίλων κ υποστηρικτών του κόμματος , παρόλα αυτά ο ίδιος προσπαθεί να καρπωθεί ποιο ; Την επερχόμενη ήττα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις αυτουνού που τον άδειασε. Ο Γενικός Γραμματεας μπορεί να γευμάτισε στον κάβο αλλά παράλληλα την ίδια μέρα επισκέφτηκε κ τον Δήμαρχο στον Θώκο του , δεν ενθυμούμαι εάν ήταν πριν η μετά του γεύματος. Στο φαγητό μετά την ομιλία του για το φόρουμ του σταρ του Μικρού κ το γεύμα στο κλειδί όντως θεσμικά παραβρέθηκε κ ο δικός μας λόγω του αξιώματος του στη περιφέρεια από το οποίο κ παραιτήθηκε πρόσφατα. Ο Σανιδας τον γαμπρό του που τον έχει ; Ο Μητσοτάκης ποιον τίμησε με την επίσκεψη του στα δυο εμβληματικά έργα του Λιμανιού του Αγίου Κωνσταντίνου κ στην ιδιωτικοποίηση των εκτάσεων στα Καμενα ; Για πέστε ; Συκιώτη Ιωάννη Δήμαρχο Καμένων Βούρλων. Ποιος από τους υποψήφιους Δημάρχους βρισκόταν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΠΑΣΟΚ ; Άρα ποιος στηρίζει έμπρακτα κ δέχεται τη γνώμη τους ως ισότιμους δημότες ; Συκιωτης Γιαννης . Για πια λέλαπα αναφέρεσαι και πια απόβαση στον Μωλο ευαγγελίζεσαι όταν δεν υπήρχαν μετρημένοι πάνω από 5 μωλιωτες ; Θες κ ονόματα ; Μπορώ να σου τα αναφέρω αλλά πέντε ήσαν μαζί με τον μαγαζάτορα. Τώρα για το ποιος θα μπει μπροστά; Δεν χρειάζεται σκέψη είναι είδη στο τιμόνι του Δήμου. Βεβαιώ κ θα πρέπει να γίνουν βελτιώσεις , προσθήκες κ αλλαγές όπως κ απομακρύνσεις βαριδίων που για το ότι δεν τους επετράπη να έχουν ίδιο όφελος άλλαξαν καράβι για να το αποκτήσουν. Οι συμφωνίες είναι πλέον γνωστές όπως κ το μοίρασμα των θέσεων. Να δω οι υπόλοιποι απλή υποψήφιοι για ποιον θα τραβήξουν κουπί. Λίγος ρεαλισμός δεν βλάπτει. Αυτά τα ολιγα.

Ανώνυμος είπε...

και η σχεδόν ατιμωτική αποκαθήλωση από αντιπεριφερεια Φθιώτιδας, είναι κι αυτή στήριξη Μπακογιάννη; χα,χα,χα

Ιωάννης Αργυροπουλος είπε...

Θέλω να μάθω ποιος υποψήφιος Δήμαρχος είναι από ην Καρυά.; Ο Συκιώτης είναι από τον Άγιο Κωνσταντίνο, Ο Ηλίας έχει παππού από τον πατέρα του Πόντιο όπως εγώ με τον δε Γιάννη Πλατανιά είμαστε από την ίδια οικογένεια
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ(i)

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΕ ΤΑ ΜΑΣΑΣ ! ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ; Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ; Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ; ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ! ΑΣΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη, η Καρυά είναι με τον Κοντό,εδώ φτιάξανε τις απόκριες Τσιγαριθρες στην άκρη στο κύμα για να χορέψει τσάμικο. Τι σόι από τον Πόντο και την μικρά Ασία μου λες;

Ανώνυμος είπε...

Μετά την καλή εμφάνιση και παρουσίαση του Κυρμανίδη Ηλία στο STAR της Φθιώτιδας, και μετά το γεύμα του Κυρμανίδη με τον Μπακογιάννη στη Λαμία, βλέποντας ΤΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ ότι οι Δημοτικές εκλογές χάνονται στα Κ.Β., όπως όλα δείχνουν συζητά την απόσυρση του Συκιώτη και Πλατανιά γιατί όλα δείχνουν ότι δεν τραβάνε , αντικαθιστώντας τους με την τ. υποψήφια Βουλευτίνα Αργυροπούλου της Νέας Δημοκρατίας, όπου λέγεται στη Λαμία ότι τώρα είναι με τον ανεξάρτητο Υποψήφιο Δήμαρχο Λαμιέων κ. Πανουργιά ………

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα κονκλαβιο η εγωιστική έκθεση ιδεών. Όπου στο κάδρο υπήρχε μόνο το εγώ. Δεν γνωρίζει από ηγεσία κ γι αυτό δεν είναι παρεξηγήσιμο. Γεύμα Λαμια Σανιδας , Καραισκος κ Ηλιας κ οι άλλοι δυο έχει την εντύπωση ότι είναι μαζί του ; Χαχαχα το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ; Ανακοίνωσε Αντύπα τωρα …. Αλλιώς σιώπασε κ πες τα με τους δικούς σου

Ανώνυμος είπε...

Βρε Αργυροπουλε η κορη σου δεν ξερει γραφη και αναγνωση ;
7Γιατι μιλας εσυ για αυτή ;

Ανώνυμος είπε...

Για την υποψηφιοτητα ΠΑΣΟΚ+ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλης πρωην δημαρχο καποδιστριακου δημου δεν βλεπω να γινεται κουβεντα. Δεν σας νοιαζει; Τρωγεστε μεταξυ σας και θα σας την παρει τη δημαρχια χωρις να καταλαβετε;

Ανώνυμος είπε...

Αφου όπως ανακοινώθηκε κ από τον Ηλία κ ο ΤετρΙμιδας είναι μαζί του. Τα υπόλοιπα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας για ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ κλπ

Ανώνυμος είπε...

Μονο ο μωλος ειναι ; ο αι κωνσταντινος ;

Ιωάννης Αργυροπουλος είπε...

Από ένα άρθρο που ανέβασα πιστέψατε ότι θέλω να ασχοληθώ με την ΔΗΜΑΡΧΊΑ ;Τα Καμ.Βούρλα έχουν τρεις υποψηφίους Δημάρχους και θα διαλέξουν ένα από αυτούς.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ(i)

Ανώνυμος είπε...

Έκτακτο νέο! Η Καιλή είπε,-' τώρα με το βραχιολακι σκέφτομαι να ασχοληθώ με τα δημοτικά στα ΚΒ γιατί θα φέρω Άραβες επενδυτές!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συνδιασμός από Καρυά με σήμα τις τσιγαρίθρες ?????
Μεγάλα γέλια!!!!
Όπως και πως όλο το πολιτικό παιχνίδι παίζεται για το Δήμο Καμένων Βούρλων!!!!!
Το έχετε κάψει εντελώς, προσέξτε μην κάψετε και το αρνί!!!
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!!
ΘΡΑΣΎΒΟΥΛΑΣ

Κριτων είπε...

Ένα σημαντικό είναι ότι αυτά που γράφονται για τις δημ. Εκλογές προέρχονται κατά βάση από συστημικούς κρατιστες .
Φυσικά υπό τον μανδύα κάποιας άλλης απασχόλησης ίσως .
Ένα δεύτερο είναι ότι περισσοτεροι πιστεύουν στην αναδιανομή του πλούτου μέσω του θεσμού των ΟΤΑ( έργα ,έξοδα παράστασης,δώρα εργολάβων).
Ένα τρίτο είναι η προσήλωση σε ονόματα μέσω βιογραφικού κυρίως πτυχίου και άσχετου άλλης αξιολογητικης αναφοράς.
Πραγματική κατάσταση σε αυτό το πλαίσιο δεν μπορεί να διορθώσει προς το καλύτερο διότι εξ αρχής έχει να κάνει με εικονικοτητα.
Αυτή είναι αποτέλεσμα φυλετικων καταβολών,αγνωσιας και μικροσυμφεροντων των διαφόρων περίεργων συνεργατών που κινούνται σαν εκκρεμές από τον έναν υποψήφιο στον άλλον .
Το πρόγραμμα δράσης έρχεται τελευταίο αντί πρώτο με έντονο το στοιχείο του "θα" δηλ φαύλο και μη πιστευτό.
Αν λοιπόν όλο αυτό το σκηνικό είναι η επιτομή της δημοκρατικής έκφρασης τότε μια επιλογή από μια επιτροπή νοικοκυραίων θα ήταν προτιμωτερη ως διαδικασία.
Πάντως η εξαναγκαστική άποψη εδώ στο bloc υπέρ η κατά κάποιων είναι αναχρονισμός και συναίσθημα και όχι πολιτική ανάλυση.
Καλές γιορτές με υγεία.

ασκητης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ασκητης είπε...

Σάν Δεν ντεπεστε

ασκητης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

εσυ Αργυροπουλε τι πρεσβευεις;

Ανώνυμος είπε...

Κριτωνα ο κοσμος ευχεται ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. Αντίχριστος είσαι ;

Ανώνυμος είπε...

Επικεντρώσου στο σύνολον του επιτυμβιου μνημείου της 'Κοιμωμένης,," του Χαλεπα και όχι στα επιμέρους.

Ανώνυμος είπε...

Τραγούδησαν στο πιπίλα κάτι γυφτοπουλα ,Στο καραφλο σου το μαλλί κάθεται μια ψείρα και λαλεί!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλη Ανασταση σε Ολους μας
Ευχομαι απο καρδιας η Δευτερα του Πασχα να μας βρει με καρδιες και ματια καθαρα
Με ευθυνη απεναντι στον Εαυτο μας και τα κοινα ,που μας αφορουν
Ας φωτιστουμε να συνομιλησουμε χωρις φοβο και χωρις παθη, με τα ομορφα Ονοματεπωνυμα μας.
Ευχομαι υγεια , και οπως μου ειπε σημερα ενας αξιος ανθρωπος , το κερδος της Ζωης μας, ειναι Τα Χρονια!!!
Ας φροντισουμε ως κερδισμενοι να τα διαχειριστουμε οσο καλλιτερα και με σεβασμο Μπορουμε.
Με εκτιμηση
Βουλα Γ. Παπαευσταθιου

Ανώνυμος είπε...

Το κορίτσι δεν το έχει γενικά με την πολιτική , αφού δεν μπορεί να μιλάει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και δεν αρθρογραφεί, ας ασχοληθεί με κάτι άλλο πιο ευχάριστο που μπορεί να το κάνει κάπως πιο καλά. Αν περιμένει από τον συνταξιούχο πατέρα να την προωθήσει τότε σώθηκε , βλέπεις ο πατέρας έχει να προωθήσει άλλα πιο σοβαρά θέματα ….. Καλή Ανάσταση ……

Ανώνυμος είπε...

Ζορίζεστε διότι έχει παράσταση Νίκης … δεν πειράζει πάλι θα είναι ΕΦ όσον της ζητηθεί Δήμαρχος όλων. Καλη Ανάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Ο κυρμανιδης με τα ανόητα ομαδικά μηνύματα, πολιτικαντης του χθες

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Αργυρόπουλος άναψε φωτιά χωρίς να το θέλει.
Αλλά εμείς έχουμε τρεις υποψηφίους συν και τον κομμουνιστή
τέσσερις ,ζωή να έχουν.
Επί σαράντα έχουμε εκατον εξήντα
ανοματαιους για να ασχοληθούν με την δημαρχία ,ποιος την χάρη μας.

Ανώνυμος είπε...

Μεχρι τώρα … ύστερα από τις εκλογές ένας θεός ξέρει . Ειδικά δε εάν οι δημότες καλέσουν την Εμυ της καρδιάς μας τα δεδομένα θα ανατραπούν. Θα δούμε συγχωνεύσεις κ ανακατατάξεις ένα σενάριο είναι Πλατανιάς Συκιωτης κ Ηλιας να πλαισιώσει την Εμυ με αντάλλαγμα θέση Ατνι ως έχει γίνει με τον Νίκο από το Καινουργιο.. Καλη Ανάσταση για την ώρα τα υπόλοιπα μετά

Ανώνυμος είπε...

Πάντως οποίος και να βγει δημαρχος εγώ το πήρα απόφαση θα φύγω μετανάστης για την ... Βραζιλία!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους τελείωσαν τα εθιμικά.
Βουρ για εργασία και χαρά.
Στο μοναστήρι θα γίνει από το υπουργείο πολιτισμού χρηματοδότηση για να αναδειχθεί η εκκλησία και τα καταλληματα στο αρχονταρίκι αφού απομακρυνθεί όλη η αναρχια με κτίσματα κάθε παρέμβασης .
Το ίδιο άκουσα θα γίνει στον Άγιο Παντελεήμονα με τις γύρω - γύρω γυψοσανίδες που έβαλε ο ρασοφορος.
Οι υποψήφιοι δήμαρχοι τι λένε για την διαχρονική αυτή κατάσταση,ας τοποθετηθούν.
Η θρησκευτική εξουσία δεν είναι υπεράνω των νόμων

Ανώνυμος είπε...

Από ποιον περιμένεις 9.21 πμ να παει κόντρα στον 'ρασοφορο Καίσαρα 'των ορατών και αοράτων ,αφού όλοι είναι κολητταρια με το συστημα.
Καλά κάνω και έγινα μάρτυρας του Ιεχωβά,τουλάχιστον δεν τρώω παπάρες από κανέναν.

Σούλα Κούκουνα είπε...

Αφού παραβλέψω τα προσωπικά σχόλια, ιδίως τα ανώνυμα, που δεν τιμούν βεβαίως τους υπογράφοντες αυτά, θα εστιάσω στο κείμενο του εξαίρετου συμπολίτη μας που μας τιμά όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία του. Ο κ. Αργυρόπουλος έχει κάθε δικαίωμα να κατακρίνει τα κακως έχοντα της πόλης μας, καθώς έχει συμβάλει τα μέγιστα στην διατήρηση του επιπεδου της "λουτρόπολης" μας: τα κτίρια που έχει επιμεληθεί είναι κομψοτεχνήματα, οι υπηρεσίες που έχει προσφέρει ως δικηγόρος είναι αμεμπτες, ως οικογενειάρχης στυλοβάτης και ως συλλέκτης έργων τέχνης γνωστός στους σχετικους χωρους, αλλά βεβαίως όχι στον τόπο του.
Η κα Έμμυ Αργυροπούλου, εξέχουσα πολιτευόμενη, έλαβε σχεδόν 5 χιλιάδες ψήφους σε συντμημένη προεκλογική περίοδο για εκείνη, με συνυποψήφιους υψηλοτάτου πολιτικού διαμετρήματος, ποιος θα μπορούσε να μιλήσει για ήττα λοιπόν; Έλαμψε και μαζί της έλαμψε όλος ο τόπος, ο τόσο παραμελημένος...
Ο κ. Αργυρόπουλος μην έχοντας να φοβηθεί τίποτα - καθώς μόνη πηγή της υποστάσεώς του είναι οι πανθομολογουμενες ικανοτητες του- θέλησε να φέρει τον αναγνώστη του κειμένου του προ των ευθυνών του.
Οι ευθύνες του πολίτη είναι πολλές και κυρίως πηγάζουν από τα βιώματά του και την παιδεία του. Δύσκολο πράγμα ο πολιτισμός.

Σούλα Κούκουνα

Ανώνυμος είπε...

κ.Κουκουνα είστε υπερβολική....μιλάτε για τον κύριο ο οποίος είναι γνωστός κυρίως στο φιλικό του περιβάλλον και στα καμενα Βούρλα..Η υπόλοιπη περιοχή και ο ευρύτερος δήμος δεν τον γνωρίζουν . Συγχαρητήρια για την επαγγελματική του πορεία,πολλά μπράβο ως οικογενειάρχης αλλά ως εκεί..όλα τα έκανε για ίδιον όφελος.παμε τώρα για την προσφορά του στον δήμο.πιοα είναι?κάνατε αναφορά στα κτήρια ..σας το τονίζω ξανά ...για ίδιον όφελος.Αν τόσα χρόνια έχει αυτό το μεγάλο ενδιαφέρον για την λουτρόπολη και τον δήμο Καμένων βούρλων γιατί δεν έκανε κάτι ριζοσπαστικό ώστε να βοηθήσει?Γιατί με τις γνώσεις του όπως λέτε και με τις τόσες γνωριμίες του δεν χτύπησε το χέρι στο τραπέζι στον κατά τα άλλα ελλειπή δήμαρχο?Ο μόνος συμπολίτης μας που τον κοντραρισε και του φώναξε δυνατά την πραγματικότητα είναι ένας Γιάννης Σκουφιάς.Για λοιπόν αφήστε την κυρία στην Λαμία μιας και δεν χρειαζόμαστε αλεξιπτωτιστες και εάν ο πατέρας της θέλει ας βοηθήσει τον τόπο ουσιαστικά και όχι πάλι για ίδιον όφελος...

Ανώνυμος είπε...

Εχεις Δικιο μονο για ιδιον οφελος, καλα τα παλατια που εχτισε για τις κορες ,καλο το σπιτι του Νιονιου που το συντηρει ως νοικοκυρης, κατα τα αλλα ?
Κονομισε ως δικηγορος και με τις αποζημιωσεις του Δρομου
Για τα κοινα?
Μαχες χωρις Πολεμιστες δεν υπαρχουν και οσο δεν Μαχομαστε Οι Εφιαλτες οι Καιροσκοποι και Οι Μπαχαλακιδες θα Σουλατσαρουν
Απ' Ακρη σε ακρη στο Δημο.

Ιωάννης Αργυροπουλος είπε...

'Οπως προανέφερα η εμπειρία μου με τα Δημοτικά ήταν τραυματική. Απέδειξε ότι η κοινωνία των Καμ.Βούρλων δεν θέλει ελεύθερα σκεπτόμενους ,οι δε υποψήφιοι δήμαρχοι θέλουν συμβούλους που να τους ελέγχουν και να θεωρούν ότι δε κινδυνεύουν από αυτούς. Από ο 1986 μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτε και τα σόγια καθορίζουν την τύχη του Δήμου εκ των ενόντων. Πιστεύετε ότι θα ψηφιζόμουν ως υποψήφιος. Οπότε μην με κατηγορείτε ότι δεν μετέχω σε μάχες και τακτοποιώ μόνο τα ιδιωτικά μου.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Βρε Γιαννη αφου δεν μετεχεις σε μαχες και κοιτας να τακτοποιεις μονο τα ιδιωτικα σου, ποιο το κινητρο σου για τη δημοσιευση των 2 αρθρων σου ;
Μας κουρασαν οι συμβουλατορες, πολεμιστες θελουμε.
Στο τοπο μας περισσευουν οι "Κωλετηδες και Μαυροκορδάτοι" και εμεις ζηταμε "Κολοκοτρώνηδες και Νικηταραδες" για να στειλουν στον αγυριστο τους "νεότουρκους" που βαζουν μπροστά το δικό τους συμφέρον και μετά το κοινό συμφέρον.

Ιωάννης Αργυροπουλος είπε...

Οι «Κολοκοτρώνηδες και οι Νικηταράδες» δεν πολεμούσαν μόνοι τους αλλά είχαν αγωνιστές που τους στήριζαν. Εσείς έχετε τέτοια διάθεση να αγωνιστείτε μαζί τους ή μόλις σας τάξουν κάτι παραδίνεστε στους «νεότουρκους».
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιαννη υπάρχουν «Κολοκοτρώνηδες και οι Νικηταράδες» στο τοπο μας και εγω δεν τους ξερω ; Σε παρακαλω πες μας ποιοι ειναι για να αγωνιστω μαζι τους;

Ιωάννης Αργυροπουλος είπε...

Έλα μαζί μου να γίνουμε εμείς Κολοκοτρώνηδες και Νικηταράδες να μην αφήνουμε τίποτε στην τύχη του . Άσχετα και ανεξάρτητα βέβαια από τις Δημοτικές Αρχές. Να δούμε πλέον αν διατηρηθεί αυτή η κατάσταση στον Δήμο.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ναρθω μαζι σου που ; Τι υπονοεις ¨ασχετα και ανεξαρτητα απο ις Δημοτικες Αρχες" ;

Ανώνυμος είπε...

κ.Αργυροπουλε με όλο τον σεβασμό αλλά περίσσευετε.. ασχοληθείτε με την συντήρηση των ιδιοκτησιών σας,με την οικογένεια σας και αφήστε τα κοινά για αυτούς που μπορούν να αγωνιστούν για το κοινό καλό και όχι για την τσέπη τους

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Γιαννη αμην κ ποτέ να δει άσπρη μέρα ο τόπος η Εμυ είναι το φως

Ανώνυμος είπε...

Η επανάσταση του '21 τελείωσε. Η τωρινή ιστορική στιγμή δεν <> όψιμους ήρωες με παντόφλες και με μόνο όραμα το πάλαι ποτέ ένδοξο παρελθόν.
Αφήστε τον κ. Αργυρόπουλο στην δική του διάσταση και ασχοληθείτε με τίποτε ποιο ουσιαστικό και επίκαιρο που να αφορά σύγχρονο μέλλον του Δήμου μας.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ

Ιωάννης Αργυροπουλος είπε...

Kύριε 12:31 μ.μ., Απριλίου 18, 2023
Νομίζω ότι δεν είστε σε θέση να καθορίζετε ποιος περισσεύει και ποιος όχι
Σαφώς και αυτοί που εκλέγονται πέρα από τα καθήκοντά τους στον Δήμο εξακολουθούν να ασχολούνται με την οικογένειά τους και να συντηρούν τις ιδιοκτησίες τους εκτός αν κάτι τέτοιο δεν έχει πέσει μέχρι σήμερα στην αντίληψή σας
Θα ήθελα δε να μου αναφέρετε ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να αγωνιστούν για το κοινό καλό γιατί όλοι αυτοί που έχουν εκδηλωθεί ως υποψήφιοι (εκτός κάποιων νεοφερμένων) έρχονται από παρελθούσες χρήσεις και έχουν ήδη ασχοληθεί με τα κοινά με το απογοητευτικό αποτέλεσμα που όλοι μας αντιμετωπίζουμε.
Κύριε ΘΡΑΣΎΒΟΥΛΑ
Από τις αναρτήσεις σας που έπεσαν στην αντίληψή μου σαφώς αντιλήφθηκα ότι δεν ασχολείστε με τίποτε ποιο ουσιαστικό και επίκαιρο που να αφορά σύγχρονο μέλλον του Δήμου μας.
Θα ήθελα να γνώριζα την ηλικία σας ,γιατί το όνομα που χρησιμοποιείτε δεν δηλώνει άνθρωπο που έχει διάθεση να ασχοληθεί με κάτι σοβαρά.
Να είστε σίγουρος ότι είμαι πιο δραστήριος και πιο έμπειρος από σας παρά το ότι σας φαντάζω μαθουσάλας.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη μη συνεχίζεις έχεις απέναντι σου ταξικά αντίθετους ,με κύριο όπλο τον φθόνο.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας και πάλι μπράβο.
Τώρα το μόνο που μένει είναι να ανακοινώσετε υποψηφιότητα είτε ως επικεφαλής είτε ως υποψήφιος σε κάποιο συνδυασμό.
Κάθε θετικά ενεργή υποψηφιότητα θα είναι προς όφελος του Δήμου.
Τέλος θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, ως ενεργός εργαζόμενος και όχι συνταξιούχος , όπως μάλλον εσείς, οπότε εσείς έχετε κάνει την βασική διαδρομή σας και τώρα ως έξυπνος και σοβαρός άνθρωπος και γονιός θα πρέπει να δώσετε την ευκαιρία και στη νέα γενιά και είστε τουλάχιστον ένα βήμα πιο πίσω , δεν νομίζετε???
Με εκτίμηση
ΘΡΑΣΎΒΟΥΛΑΣ

Ιωάννης Αργυροπουλος είπε...

Κύριε ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑ
Ανεξάρτητα τα όσα λέτε για δήθεν εμπλοκή μου στα δημοτικά σας γνωρίζω ότι είμαι εν ενεργεία και όχι συνταξιούχος και μάλιστα εκπροσωπώ πολύ νεότερους συναδέλφους μου στον Άρειο Πάγο.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν είχα καμία πρόθεση να θίξω κανέναν και σας ζητάω συγνώμη εάν ειπώθηκε κάτι παραπάνω!!
Οι επιλογές του καθενός είναι αυστηρά προσωπικές και όταν αφορούν δημόσιο βίο και αξιώματα κρίνονται συνεχώς από του πολιτες- δημότες.
Καλό βράδυ.
ΘΡΑΣΎΒΟΥΛΑΣ

Κρίτων είπε...

Ευτυχώς που υπάρχει και η συγνωμην,δείγμα αυτοκριτικής.
Η φυσική επιλογή σύμφωνα με την 'εξέλιξη των ειδών' του φίλου μου Κάρολου Δαρβινου, 'ξεσκαρταρει' τα είδη που δεν προσαρμόζονται .
Έτσι και πολιτικά ως μέρος της ζωής 'αποβάλει' τους δογματικους η τους απομονώνει μέχρι να εκφυλιστουν.
Αυτό ως γενική αρχή της φύσης.
Όταν λοιπόν μιλούμε για θετική ενέργεια( φιλοσοφικά θετικισμός) εννοούμε κάτι το πραγματικό από όπου μπορεί να προκύψει ωφέλεια.
Εδώ στα Περιβοαγρια και Λοκρικα σύμφωνα με τον συγγραφέα Δ. Αδαμ, συμβαίνει να επικρατεί η επιθυμία ως καταναγκαστική κατεύθυνση (φιλοσοφικά Βολονταρισμος) .
Έτσι προκύπτει η αντίθεση όχι σαν αποτέλεσμα ορθολογισμού αλλά μόνο λογικής.
Συνεπώς θα δικαιώσω τον Νομικό στην Λουτροπολη ως προς την εκτέλεση του ηθικού καθήκοντος σε σχέση με την προτομή, ως αυτόνομο γεγονός και σκέψης του συστήματος Β.( Ώριμη σκέψη-Αργη)
Θα διαχωρισω την προσπαθεια σύνδεσης με έτερα ζητηματα ως απόρροια σκέψης του συστήματος Α.(αντανακλαστική σκεψη-γρηγορη) .

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω ΤΙΠΟΤΑ !!!
!!! Εσύ έχεις καταλάβει???????????????.??

Ανώνυμος είπε...

Αι καλα....
Παλα τα παιξες...ντιπ
Μαζεψου....να βρει η κορη Γιατρος ,ψυχιατρο....επειγοντος
Ετοιμος να κοψεις...καπιστρι....