04 Απριλίου 2023

Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός αποχέτευσης ακαθάρτων στον Άγιο Κωνσταντίνο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΣ)» εντάχθηκε η Πράξη «ΕΡΓΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ & Ε.Ε.Λ. ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ»» με Κωδικό ΟΠΣ 5062174 και συγκεκριμένα το έργο «Αποχέτευση ακαθάρτων οικισμού Αγίου Κωνσταντίνου Δήμου Καμένων Βούρλων», προϋπολογισμού 7.400.000 ευρώ, ο διαγωνισμός του οποίου είναι ήδη σε εξέλιξη.

Η παρούσα εργολαβία αφορά στην κατασκευή του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης στον οικισμό του Αγίου Κωνσταντίνου, καθώς και την κατασκευή των αναγκαίων αντλιοστασίων και αγωγών μεταφοράς από τον οικισμό προς την επιλεγείσα θέση της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) Αγίου Κωνσταντίνου, η οποία προβλέπεται στο αμέσως επόμενο διάστημα να δημοπρατηθεί ως ξεχωριστή εργολαβία.

Σκοπός του έργου είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση των λυμάτων του Αγίου Κωνσταντίου μέσω της κατασκευής πλήρους εσωτερικού δικτύου στην εντός σχεδίου περιοχή που διαθέτει υλοποιημένο ρυμοτομικό σχέδιο, το οποίο θα καταλήγει με φυσική ροή προς την παραλιακή ζώνη, όπου με τη βοήθεια κατάλληλων αντλιοστασίων και αγωγών μεταφοράς τα λύματα να οδηγηθούν προς την προβλεπόμενη νέα Ε.Ε.Λ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τοσο σοβαρο και κανενας τιποτα δεν λεει

Ανώνυμος είπε...

Ήταν ζητούμενο, μπαίνει στην τελική.
Άργησε γιατί κάποιοι έκαναν λάθος υπολογισμό ( μεταφορά λυμάτων). Αυτά έχει ο τοπικισμός μαζί με τον λαϊκισμό. Τούτος εδώ το έπιασε το νόημα αν και καθυστερούσε και αυτός να βρει θέση ΒΙΟΚΑ.
Ας ελπίσουμε σε τεχνική αρτιότητα που να μην χρειασθεί όπως στα Καμενα νέος αγωγός και νέα σκαψίματα.
Τέλος καλό όλα καλά και φυσικά πιστώνεται η ενέργεια σε κάποιον; Αυτό θα το βρείτε εσείς!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Καθυστέρησε αρκετά και ο συκιωτης γιατί δεν μπορεί διοικησει με πυγμή , πάντως σε σχέση με τους προηγούμενους ανίκανους έγινε πρόοδος .Έχει δρόμο μπροστά ακόμα αυτό το έργο. Ο βιοκα Αγίου από μόνος του δεν μπορεί να φέρει επενδύσεις, θέλει και το παραλιακό άγιος λογγος και αυτό κανείς δεν το ακουμπάει από φόβο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΧΑΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΑΙΟΠΕΡΙΒΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ;
ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Αν είχα θα το ήξερες γιατί θα είχα φτιάξει τουριστικό συγκρότημα έστω και με παραγκες και θα ερχόσουν αναγκαστικά να απολαύσεις το παράδεισο. Δεν θα καθόμουν να κάνω τσικ τσικ με το λουρο σε ελιές που δεν παράγουν κιόλας κανονικά λόγω που τις βαράει το αλάτι. Δεν έχω να κερδίσω προσωπικά κάτι αλλά όλος ο δήμος. Το μεγαλύτερο φιλέτο είναι εκεί αρέσει δεν αρέσει. Ο μητσης αποκλείεται να ρίξει λεφτά στα ερείπια για αυτό και ο Μητσοτάκης δεν πήγε εκεί με την κάμερα γιατί η εικόνα από μόνη της θα το διέψευδε.