14 Νοεμβρίου 2014

Μήνυμα του Δημάρχου Μώλου – Αγίου Κων/νου για την Επέτειο του Πολυτεχνείου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αγ. Παντελεήμονα 8
Email: kvourla@hol.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το μήνυμα του Πολυτεχνείου παραμένει διαχρονικό και επικαιροποιείται μπροστά στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα.

Σε μια εποχή κρίσης καλούμαστε όλοι μας, όπως και τότε, να συνθέσουμε τις όποιες διαφορές μπροστά συμφέρον του τόπου μας και να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι τα δύσκολα, ανοίγοντας και πάλι το δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.

Καλούμαστε και πάλι να προασπίσουμε τη Δημοκρατία μας από τις ακραίες και μισαλλόδοξες φωνές, που με αφορμή την κρίση, επιδιώκουν να γυρίσουν τον τόπο στις πιο σκοτεινές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του.

Με αναγνώριση και σεβασμό στον αγώνα της γενιάς εκείνης, πρέπει ενωμένοι, με υπευθυνότητα και πολύ δουλειά, να ανοίξουμε και πάλι το δρόμο της αισιοδοξίας και της προοπτικής, ανταποκρινόμενοι έτσι στις προσδοκίες του Ελληνικού λαού και στο πάθος της νέας γενιάς για να οικοδομήσουμε, όλοι μαζί, τη νέα Ελλάδα.

Καμένα Βούρλα, 14-11-2014
Ο Δήμαρχος
Συκιώτης Ιωάννης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μια παρατήρηση ως προς ένα ορθογραφικό λάθος: " πολλή δουλειά ", γράφεται με 2λάμδα και ήτα γιατί το ΠΟΛΛΗ είναι τύπος του επιθέτου πολύς-πολλή-πολύ και συνοδεύει ουσιαστικά.
Το ΠΟΛΥ είναι επίρρημα και συνοδεύει επίθετα, ρήματα και επιρρήματα:π.χ.Έκανες πολύ καλή δουλειά!