03 Νοεμβρίου 2014

Το δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 3/11/2014

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Το μαγνητοσκοπημένο δημοτικό συμβούλιο της 3/11/2014.

Τα προ ημερησίας νομίζω είχαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα προγραμματισμένα θέματα.


13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν άρχισε το συμβούλιο να έχει ενδιαφέρον, με την παρουσίαση της μελέτης του αποχετευτικού Αγ. Κωνσταντίνου, από τον Μαρκαντωνάτο, έκλεισε η αναμετάδοση. Σημαίνει κάτι; Θέλουν ο δήμαρχος και κάποιοι άλλοι να μην ενημερωθούν οι δημότες των Καμένων και του Αγίου, προκειμένου να τους το φέρουν ως τετελεσμένο; Η αποσιωποίηση και η παραπληροφόρηση είναι πρακτικές του πολύ παλιού παρελθόντος. Δήμαρχε και λοιποί "σηκοχέρηδες" οι δημότες και θα ενημερωθούν σωστά και θα αντιδράσουν. Και η αντίδρασή τους θα είναι οργισμένη, γιατί εσείς την προκαλέσατε με τις σκοτεινές μεθόδους σας. Στο επανιδείν.

Ανώνυμος είπε...

Εαν πρόκειται με το ίδιο σενάριο να ξαναπαίξουν πάλι την μεταφορά των σκατών του Αγίου Κων\νου
με δήθεν τροποποιήσεις στην μελέτη Μαρκαντωνάκη,δηλ,πιο πέρα πιο δώθε αλλα πάλι δυτικά των
Καμένων Βούρλων τότε να περιμένουν χειρότερη αντίδραση απο τους κατοίκους .
Κυρίως οι αντιδράσεις θα εστιαστούν εναντίον των Δημοτικών συμβούλων απο τα Καμένα
που θα πάνε με τυχόν τέτοια απόφαση.

Ανώνυμος είπε...

1 – 2 από 2

Τραγουδάκι αφιερωμένο εξαιρετικά στο ‘’Μπροστινό’’, νάναι καλά αυτός και το ‘’επιλεκτικό’’ γινάτι του εναντίον του Χρήστου Νικολόπουλου.
‘’Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα το γινάτι μένει
Όλο νόμοι κι αστυνόμοι και σπανίως υπονόμοι
το κακό παραμονεύει και τη χώρα υπονομέυει

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η αγάπη (γινάτι) μένει
μας διοικεί μας τυραννά μας γονατίζει μας χαλά
κι αυτή μας ανασταίνει’’
‘’Μπροστινέ’’ ξεπέρνα το, χαλάρωσε λίγο κι άλλοι χάσανε αλλά δεν κάνουν έτσι !
Το ποιος θα πάρει το δαχτυλίδι αργεί ακόμη . Ο Κώστας δεν έχει ξοφλήσει ακόμα κι ο Ταξιάρχης έχει την (πολιτική) προίκα του αφάγωτη

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο δαχτυλιδη ονειρευεστε?
οσο ειναι ο Παταργιας ο πωην αντ' αυτου δεν τρωει. Επίσης οσο θα ειναι ο συκιωτης απεναντι δεν υπαρχει περιπτωση να χασει εκλογες μιλάει στην καρδια του απλου πολιτη επίσης ο μωλος βγαζει δημαρχο μονος του ....οποτε η επομενη μαχη θα ειναιι παταργιας που το εχει δηλωσ οτι θα κατεβει το 2019 και δεν ξερουμε εαν θα θελει συνεχισει ο συκιωτης εαν οχι .....ολα παιζονται...Ο αγιος αυτη τη φορα θα κρινει την εκλογη

Ανώνυμος είπε...

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΠΑΛΙ...ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟ? Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.
ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ, 20 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ.
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΣ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΟΠΑΔΙΛΙΚΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ,ΔΗΛ ΣΑΣ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Ο ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ [ΔΡ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΥΓΕΙΟΝΟΛΟΓΟΣ]
ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 286.944,24 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ [ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ-ΦΑΚΙΡΗΣ -ΦΛΩΡΑΚΗΣ],ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ\ΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΕΛ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ[ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΑΤΩΝ].
ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ[[ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΕΝΤΟΛΗ; ]ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ 139,853,08 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΕΔΩ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ[ΣΥΚΙΩΤΗΣ-ΚΑΚΑΡΗΣ-ΤΣΩΜΟΣ].
ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ.......
ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ [ΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ]ΔΕΝ ΤΟ
ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΑΦΡΟ ΛΑΜΙΑΣ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ
ΚΑΙ Ο ΚΟΤΖΑΚ.
ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ\ΝΟΥ ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ [ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ]ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ,ΕΔΩ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ
ΚΑΜΕΝΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΙΧΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΟ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΤΡΑΠΕΙ
ΣΕ ΜΠΟΡΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΣ [ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΕΥΣΤΟ],ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΝΕΑ
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΩΛΗΝΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ.
ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ....... Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ.
ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ, ΜΕ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ.
Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ( ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΜΕ ΔΥΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ. ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΡΙΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ .
ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ. ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΙ ΜΟΝΟ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ.
Ο ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΚΑΤΗΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΣ . ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
Ο ΠΑΤΑΓΡΙΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙΜΗΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΠΟΣΟΣΤΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΡΕΘΗΚΕ.
ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΤΡΙΟ ΤΗΜ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ασε κυριε Κακαρη μάθαμε το μετριοπαθές τεχνοκρατικό στύλ της βιτρίνα σου
και το εγωπαθές τοπικίστικο "αλά φλωράκη" υπόβαθρο στο σκληρό δίσκο του μυαλού σου.
Είσαι στόχος πλέον,για την παρότρυνση που κάνεις στον 'Ολίγιστο' να ειδοποιηθεί ο
Μαρκαντωνάτος να προτείνει προσθετικά δήθεν βελτιώσεις επάνω στην ΑΠΕΝΤΑΓΜΕΝΗ απο το Υπουργείο υπόθεση τις μεταφοράς των λυμάτων 20 χιλόμετρα μακριά,απο τον Αγιο Κων\νο.
Ο ενοποιημένος Δήμος κύριε Τεχνοκρατη δεν είναι μία αστική πόλη των 15.000 κατοίκων αλλα περιοχες που απέχουν χιλιόμετρα με διαφορετικές ανάγκες και νοοτροπίες και τους συνδέει μόνο μία τυπική και χαλαρή Υπηρεσία δημοσίων υπαλλήλων υπο την καθοδήγηση διάττοντων Αιρετών,που μετά την ζημιά που προκαλούν με την παρουσία τους ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.
Αν νομίζεις κύριε Λογγανίτη οτι τα Καμένα βούρλα είναι αναλώσιμα και του χεριού σας
εσένα και του κάθε Νικολόπουλου που έκανε ενα παραθεριστικό σπίτι και οτι μπορεί να
καθορίζετε και την Δημόσια υγιεινή αλλα και το κόστος χρήσης του αποχετευτικού στον
Αγιο κων\νο τότε λανθάνεις οικτρά.
Οσο γιά την ειδοποιημένη από το εργολαβικό κύκλωμα Τσώμου και Σία ιδιοκτησία Τζιλαλή,Γκρέκα γία τον προτεινόμενο χώρο ανατολικά της μάντρας Παπαγεωργίου Ανάντι της ΠΑΘΕ ας προσέξουν, διότι μάλλον θα βγεί άνθρακας ο ......θησαυρός.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.... ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ, Ο ΦΑΚΙΡΗΣ, Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ,Ο ΚΑΚΑΡΗΣ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΏΡΑΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ.... ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ), Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ.
ΚΥΡΙΟΙ,ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ; Ο ΤΟΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΤΛ.ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ....
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΕΙ ...

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν; Δεν το πιστεύω αυτό που άκουγα. Εδώ κανονικά επεμβαίνει εισαγγελέας. Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. Τριανταφύλλης και ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ κ. Βούλγαρης υπερασπίζονταν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ που έχουν να κάνουν με τον αιγιαλό; Μάλιστα ο κ. Βούλγαρης τη χαρακτήριζε "μια μικρή αυθαιρεσία". Και ο κ. Τριανταφύλλης έλεγε ότι αυτός ο τόπος θα πάει μπροστά, όπως και νάχει. Αντιδήμαρχε, θα πάει μπροστά με αυθαιρεσίες και καταπατήσεις των νόμων και του Συντάγματος των Ελλήνων; Γιατί το άκουσα κι αυτό. Ότι ο κ. Νικολόπουλος δεν είναι ένας απλός πολίτης. Είναι κάτι παραπάνω όπως είπε και ο κ. Βούλγαρης, αν δεν κάνω λάθος. Δυστυχώς για σας κύριοι βάσει του Συντάγματος όλοι οι πολίτες αυτής της ρημαδοχώρας είναι ΙΣΟΙ. Δεν μπορείτε, δεν σας επιτρέπεται, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, κύριοι σύμβουλοι να υπερασπίζεστε παρανομίες. Είστε δημόσια πρόσωπα, ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ να υπηρετείτε και να υπερασπίζεστε το ΚΟΙΝΟ όφελος, τους νόμους, και τους θεσμούς. Θεσμούς σαν κι αυτούς που είστε τώρα και σεις. Και ο δήμαρχος δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Γνωρίζει γι αυτές τις "μικρές αυθαιρεσίες". Κι αν δεν γνώριζε, ήταν υποχρεωμένος, αφού ενημερώθηκε, να επέμβει και να προστατέψει και το θεσμό του συμβουλίου, αλλά και τους συμβούλους του από τη, συγνώμη για την έκφραση, αλλά έτσι είναι, γελοιοποίησή τους.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
ΠΡΙΝ Ο ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΙΣ.

Πράγματι έδρασε η Πέμπτη φάλαγγα των "κυρίων" Αυτοδιοικητικών απο τα Καμένα βούρλα,
επιστρέφοντας στον "τόπο του εγκλήματος"δηλ λίγο πιό πέρα απο τα Λουτρά του Κουνιαβίτη
κοντύτερα στο Καινούριο πλέον.

Ότι δεν το πρόλαβε η ομάδα Τετριμίδα-Φακίρη-Φλωράκη θα το τελειώσει η άλλη αμάδα
Συκιώτη-Μακρινίτσα- Κάκαρη επαναφέροντας το Απενταγμένο προτζεκτ της μεταφοράς των
λυμάτων του Αγίου Κων\νου στην περιοχή του ΕΟΤ στα Καμένα βούρλα.

Προβάροντας το "νέο κουστούμι" με το σύνθημα ενοποίηση αποχετευτικών συστημάτων και με
οικονομοτεχνική μελέτη σκοπιμότητος που δεν υπήρχε μεχρι σήμερα,απο το Πολυτεχνείο παρακαλώ,
μεθοδεύουν τρόπους ξεπεράσματος των αντιστάσεων .

Ομως οι Δημότες δεν είναι χωρίς μνήμη γιά τις ρητές προεκλογικές υποσχέσεις περί μή επαναφοράς
του θέματος αυτού μετά την θυελλώδη κοινωνική πίεση της Λουτρόπολης ενάντια στην πολιτική
της διοίκησης Τετριμίδα.

Υπ'όψιν οτι υπάρχει η συγκριτική οικονομοτεχνική μελέτη Μπενσανσόν με άκρως επιβαρυντικά
στοιχεία απο πλευράς κόστους χρήσης για την μεταφορά των λυμάτων,που την έχουν σε μόνιμη
αχρηστία οι διοικούντες λές και δεν την πλήρωσαν οι δημότες.

Πρέπει να γνωρίζουν οι Πεμπτοφαλλαγίτες των Καμένων Βούρλων ότι θα πάρουν την απάντηση και
μέσα στο Δημ. Συμβούλιο αλλα και στις αιθουσες των Δικαστηρίων,αλλα κυρίως στο πεζοδρόμιο.

Οσο γιά τα "δολώματα" που εντέχνως και δολίως διασπείρουν για [Μεμβράνες,Νατούρες και
τεχνικές βελτιώσεις]τους τα επιστρέφουμε για να τα θέσουν αν έχουν λίγο "τσίπα" επάνω τους
στους συνδημότες του Αγίου κων\νου -Λογγού.
9 Νοεμβρίου 2014 - 9:34 μ.μ.
- See more at: http://energoipoliteskv.blogspot.gr/2014/11/1.html?showComment=1415565253102#comment-c1428456276342493242

Ανώνυμος είπε...

Φταίει ο ΟΤΕ