07 Νοεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ - ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΟΤΑ Α´ ΒΑΘΜΟΥ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Μώλου - Αγίου Κων/νου ενημερώνει, ότι σε εφαρμογή του άρθρου 24 του Ν. 4304/2014 επαναφέρει σε ισχύ το άρθρο 51 του Ν. 4257/2014 (ΦΕΚ 93/14.04.2014 τεύχος Α΄) «Επείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών», προχωρεί σε ρύθμιση του συνόλου των βεβαιωμένων οφειλών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες με βάση τις διατάξεις του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ) έως τη δημοσίευση του παρόντος νόμου (31.10.2014) συμπεριλαμβανομένων των μισθωμάτων με τις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής, τόκους υπερημερίας ή τυχόν προβλεπόμενες λοιπές ρήτρες.

Συγκεκριμένα:
1. Ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους δήμους δύνανται να ρυθμίζονται και να
καταβάλλονται ως ακολούθως:
A. Όσες ληξιπρόθεσμες οφειλές έχουν βεβαιωθεί έως 31.12.2009 υπάγονται στις ρυθμίσεις των σχετικών διατάξεων του ν. 3801/2009.
B. Όσες ληξιπρόθεσμες οφειλές έχουν βεβαιωθεί από 1.1.2010 δύνανται να
ρυθμίζονται ως ακολούθως:
α) Εφάπαξ, με απαλλαγή κατά ποσοστό εκατό τοις εκατό (100%) από τις κατά ΚΕΔΕ προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής και των προστίμων.
β) Για οφειλές μέχρι 5.000,00 ευρώ σε εικοσιτέσσερις (24) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό ογδόντα τοις εκατό (80%) από τις κατά ΚΕΔΕ προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής και των προστίμων και υπό την προϋπόθεση ότι κάθε δόση δεν είναι μικρότερη των 100 ευρώ.
γ) για οφειλές από 5.000,01 ευρώ μέχρι 10.000,00 ευρώ σε σαράντα οκτώ (48) δόσεις με απαλλαγή κατά ποσοστό πενήντα τοις εκατό (50%) από τις κατά ΚΕΔΕ προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής και των προστίμων.
δ) για οφειλές από 10.000,01 ευρώ μέχρι 20.000,00 ευρώ σε εβδομήντα δύο (72) δόσεις με απαλλαγή κατά ποσοστό τριάντα τοις εκατό (30%) από τις κατά ΚΕΔΕ προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής και των προστίμων.
ε) για οφειλές από 20.000,01 ευρώ και πάνω σε εκατό (100) δόσεις με απαλλαγή κατά ποσοστό δέκα τοις εκατό (10%) από τις κατά ΚΕΔΕ προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής και των προστίμων.

Η προθεσμία υποβολής αίτησης για την υπαγωγή στη ρύθμιση ισχύει μέχρι 30.11.2014.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις ένταξης στην ρύθμιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου στα Καμ. Βούρλα ή στα τηλέφωνα 22353-50022 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι τουλάχιστον παράδοξο, για να μην το χαρακτηρίσω πονηρό, από πλευρά του δήμου γενικότερα και ειδικότερα, ότι πρώτα έρχεται το θέμα σε δημοτικό συμβούλιο για την αύξηση των ανταποδοτικών, προκειμένου να ισοσκελιστεί ο προϋπολογισμός, βάσει των εισπραχθέντων και όχι των βεβαιωθέντων και μετά βγάζουν ανακοίνωση για το πώς μπορούν να αποπληρώσουν οι δημότες τις οφειλές τους. Εάν αυτό γινόταν πρότερα του συμβουλίου, θα διέκρινα την καλοπροαίρετη στάση του δημάρχου και των συμβούλων του, απέναντι στους δημότες. Τώρα; Τώρα, πληρώστε παραπάνω και φέρτε κι αυτά που χρωστάτε. Ξεχνούν όμως ότι η επιπλέον εκούσια και ηθελημένη εισροή εσόδων από ανταποδοτικά, αποτελεί σοβαρό αδίκημα. Κάποια πράγματα δεν δικαιολογούνται ούτε συγχωρούνται. Δεν ξεκινήσατε απλά λάθος, από άγνοια κινδύνου. Μην θεωρείτε τους δημότες αφελείς.

Ανώνυμος είπε...

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.
Το δημοτικό συμβούλιο έγινε στις 20/10/2014.
Ο νόμος για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές ψηφίστικε 23/10/2014.
Για πες μας λοιπόν που το παράδοξο-πονηρό?

Ανώνυμος είπε...

Την ανομία μου εγω γιγνώσκω,και η αμαρτία μου εστί δια παντός.
Τάδε εφη ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος επί των τεχνικών του Δήμου Κ.Τσώμος

Ανώνυμος είπε...

Προς 10:25. Ο νόμος δεν έχει ψηφιστεί ακόμη. Μάλλον θα αποσυρθεί. Και πάλι γνώριζαν για το νόμο (αναφέρθηκε και στο συμβούλιο από τον ίδιο το δήμαρχο). Αλλά κι έτσι να είναι, α) πρώτα προσπαθείς να εισπράξεις και μετά να επιβάλεις μέτρα και β) ας αποσύρουν την απόφαση για αύξηση των τελών. Γράψε κάτι καλύτερο. Μην με επιβεβαιώνεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο νόμος 4304/2014 ψηφίστηκε με ΦΕΚ Α 234/23-10-2014. Δες άρθρο 24. Ο προϋπολογισμός του δήμου για το 2015 γίνεται βάσει τον εισπραχθέντων του 2013. Αν ο δήμος με αυτό τον νόμο εισπράξει το 2015 100.000€ ληξιπρόθεσμα π.χ., αυτά θα ληφθούν υπόψη στην σύνταξη του προϋπολογισμού το 2017 και τότε μπορεί να μειωθούν τα τέλη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου απάντησες. Λέω ότι ο δήμαρχος γνώριζε ότι ψηφιζόταν ο νόμος στη βουλή (το αναφέρει στο συμβούλιο). Γιατί επιβάλει αύξηση τελών τη στιγμή που γνωρίζει για το νόμο περί ρύθμισης είσπραξης οφειλών; Κι όπως λες, αν ο δήμος καταφέρει και εισπράξει οφειλόμενα, αυτά θα συμπεριληφθούν στον επόμενο προϋπολογισμό για να ισοσκελιστεί (μηδενιστεί).Έτσι θα υπάρξει μείωση των ανταποδοτικών. Σύμφωνοι. Μόνον που αυτή η μείωση θα συμπεριλάβει όλους τους δημότες. Δεν θα αποδοθούν μόνον σε αυτούς που έχουν πληρώσει κανονικά. Θα αποδοθούν σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που όφειλαν ή συνεχίζουν να οφείλουν. Ο συνεχίζων να οφείλει θα απολαύσει τη μείωση των τελών, αφού κάποιοι φρόντισαν να πληρώσουν κανονικά. Και μια ερώτηση ακόμη. Αν ο δήμος εισπράξει όλα τα οφειλόμενα (αν δεν κάνω λάθος περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ), τί θα κάνει; Θα μηδενίσει πλήρως τα τέλη και θα αρχίσει να μοιράζει λεφτά στον κόσμο;

Ανώνυμος είπε...

ααααα

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε πρέπει να μάθουμε ,όλοι, ενεργοί πολίτες- δημοτικοί σύμβουλοι κλπ πώς λειτουργεί η Διοίκησή μας στον Δήμο, ιδιαίτερα στα οικονομικά θέματα. Αυτό είναι ευθύνη της Δημοτικής Αρχής συνολικά. Οφείλουν με δελτία τύπου να ενημερώνουν τους δημότες για την κατάσταση του Δήμου στα οικονομικά θέματα. Που το βρήκε ο 9.39, γραμμένο ,ότι (( η επι πλέον εκούσια και ηθελημένη εισροή εσόδων από ανταποδοτικά, αποτελεί ΣΟΒΑΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ )), ας μας το εξηγήσει. Οταν κάποιος πληρώνει καθυστερημένα, κατά 1 ή 2 χρόνια τα ανταποδοτικά τέλη με πρόστιμο, η ΕΙΣΠΡΑΞΗ αποτελεί αδίκημα (ποινικό ή πειθαρχικό) ;;;;;;;
ΑΥΤΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε πρέπει να μάθουμε ,όλοι, ενεργοί πολίτες- δημοτικοί σύμβουλοι κλπ πώς λειτουργεί η Διοίκησή μας στον Δήμο, ιδιαίτερα στα οικονομικά θέματα. Αυτό είναι ευθύνη της Δημοτικής Αρχής συνολικά. Οφείλουν με δελτία τύπου να ενημερώνουν τους δημότες για την κατάσταση του Δήμου στα οικονομικά θέματα. Που το βρήκε ο 9.39, γραμμένο ,ότι (( η επι πλέον εκούσια και ηθελημένη εισροή εσόδων από ανταποδοτικά, αποτελεί ΣΟΒΑΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ )), ας μας το εξηγήσει. Οταν κάποιος πληρώνει καθυστερημένα, κατά 1 ή 2 χρόνια τα ανταποδοτικά τέλη με πρόστιμο, η ΕΙΣΠΡΑΞΗ αποτελεί αδίκημα (ποινικό ή πειθαρχικό) ;;;;;;;
ΑΥΤΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ : Όταν τα οφειλόμενα τελη είναι βεβαιωμένα δεν διαγράφονται, ( εκτος εάν εχει πτωχεύσει, ή δεν έχει κανένα περιουσιακό ακίνητο ).Εάν με τον νέο νόμο, που είναι συνέχεια παλαιοτέρου, κάνει ρύθμιση αποπληρωμής των οφειλομένων, με καταβολή εφ άπαξ, πιθανόν να μην καταβάλει τα προβλεπόμενα πρόστιμα , εάν είναι με δόσεις πιθανόν να πληρώσει πρόστιμο αλλά σε μειωμένο ποσοστό, σε σχέση με τον κώδικα δημοσίων λογιστικών. Τα εσοδα αυτά πρέπει να μπούν στα τέλη π.χ ύδρευσης εάν είναι από υδρευση ή καθαριότητας εάν είναι καθαριότητα κ.λπ. ΑΔΙΚΗΜΑ πειθαρχικό είναι εάν η Τ.Α εισπράττει περισσότερα από αυτά που ξοδεύει στα ανταποδοτικά τέλη, ή ασκεί πολιτική τέτοια που οι εισπράξεις των ανταποδοτικών δεν ανταποκρίνονται στις δαπάνες.
Εστω ότι, ως δια μαγείας οι πολίτες βρούν 1.000.000 ευρώ που πιθανόν να χρωστούν στην υδρευση και τα εξοφλήσουν το 2014 , τοτε πρέπει η Τ.Α , τον επόμενο ή και τον μεθεπόμενο χρόνο , να μη χρεώσει τέλη στην ύδρευση, εάν το ποσό αυτό φτάνει για τα έξοδα της ύδρευσης.
Απλά είναι τα πράγματα, ας μην τα μπερδεύουμε.
Φέτος, όπως αναφέρθηκε στο Δ.Σ, εξ αιτίας των χρεών στον ΧΥΤΑ Λαμίας , της τάξης των 700.000 ευρω από παρελθόντα έτη, ενέκριναν αύξηση στην καθαριότητα, παρόλο που οι δημότες πληρώνουν την καθαριότητα, αφου είναι μέσω ΔΕΗ..
ΑΥΤΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε θαρρείς πως μιλάς σε ηλίθιους? Περιμένεις να πιστέψουμε ότι οι αυξήσεις πάρθηκαν λόγω υπόχρεους των 700.000 € προς τον ΧΥΤΑ Λαμίας?????

Αι σα πέρα ρε..

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 7.02,
ΠΡΩΤΟΝ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ , ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ , ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. Ο.Κ
ΔΕΥΤΕΡΟΝ : ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΟΜΩΣ, ΕΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ .Π.Χ 100%- 50%-20% ΑΓΝΩΣΤΟΝ
ΤΡΙΤΟΝ : ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΕΙ ΤΑ ΤΕΛΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ . ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ, ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΠΡΆΓΜΑΤΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ.
ΤΕΤΑΡΤΟΝ : ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΧΥΤΑ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ;;;;;; ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ;;;;
Η ΣΦΗΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 12.04
ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ , ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ.
ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΕ ΟΤΙ, ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 2013 ΣΥΝΟΛΟ 950.000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ , ΜΕ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ 100.000 ΕΥΡΩ.
ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΧΥΤΑ ΛΑΜΙΑΣ, ΓΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥ 2013 ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 580.000 ΕΥΡΩ.
Εγω θα πάω < Αι σα πέρα ρε..> εσύ μάλλον μένεις στην ίδια τάξη τ……-λο.
AYTA EN ΟΛΙΓΟΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι δε μου απαντάς... Ξαναρωτάω λοιπόν...
. Τις αυξήσεις η δημοτική αρχή της πήρε λόγω των χρεών προς τον ΧΥΤΑ Λαμίας ύψους 700.000 €????

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤ/ΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΙΣ ΕΡΩΡΟΥΗΣΕΙΣ ΣΟΥ?
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΟΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑΣ .....!
ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΛΙ?
Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΛΕΟΩΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ....ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙ....
ΗΡΕΜΙΑ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΟ Δ.Σ, ΟΤΙ :
ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΕΤΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ (από Φακίρη) ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΛΟΓΩ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ( ΠΡΕΣΑ –ΦΟΡΤΗΓΟ) ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.
ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ : ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ, 800.000 ΜΤ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΕΠΙ 1 ΕΥΡΩ = 800.000 ΕΥΡΩ, ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ 200.000 ΤΜ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΠ ΕΠΙ 1.45 ΕΥΡΩ= 440.000 ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΟ ΑΥΤΑ 1.090.000 ΕΥΡΩ ( ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΘEΝΤΑ 950.000 + 100.000 ΧΡΕΗ ΔΗΜΟΤΩΝ )
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΆΞΟΥΝ : 800.000 ΜΤ ΕΠΙ 1.2 ΕΥΡΩ = 960.000 ΕΥΡΩ, ΜΕ ΤΑ 200.000 ΤΜ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΠ ΕΠΙ 2.20 ΕΥΡΩ = 440.000 ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ 1.400.000 ΕΥΡΩ. ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ME ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, ΕΑΝ Ο ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ , ΤΟΤΕΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΤΑ ΛΑΜΙΑΣ ;; ΤΙ ΕΞΟΔΑ ΕΙΧΑΝ ;; ΕΑΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.
ΦΙΛΕ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟ.
ΠΟΛΛΑ ΕΓΡΑΨΑ-ΤΕΛΟΣ- ΡΩΤΑΤΕ- ΨΑΞΤΕ-ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΑΥΤΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΗ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΚΙΩΤΗ ΜΕ ΤΑ 900.000,00 ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ Κ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΝΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ-ΦΩΤΙΣΜΟΥ -ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΛΠ.
ΛΟΓΩ ΜΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΕΙΧΑΝ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΗ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΜΣΟΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.
ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ .......