30 Νοεμβρίου 2014

Ο δήμος θα πρέπει να στραφεί ενάντια στο ΤΑΙΠΕΔ ?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Κε αρχισυντάκτη

Το κείμενο της Ένωσης Ξενοδόχων των Καμένων Βούρλων προς τον νέο περιφερειάρχη και η παρουσία της Ένωσης στην έκθεση «Φιλοξενία» της Θεσσαλονίκης, αναδεικνύει ποια συμφέροντα εξυπηρετούνται στον τουρισμό, στις παρούσες συνθήκες. Οι μόνοι που έκλεισαν δουλειές είναι όσοι είχαν επαφή με τα πλαστικά βραχιολάκια, είναι αυτοί που πανελλαδικά νέμονται προγράμματα χρηματοδοτήσεων και επιχορήγησης, αλλά στρέφονται εναντίων οποιασδήποτε παροχής κοινωνικών προγραμμάτων που αφορούν τους μικροεπαγγελματίες του χώρου.

Οι ανάγκες όμως για τους εργαζόμενους κ’ τους μικροεπαγγελματίες στον τόπο μας είναι στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση. Για να λειτουργήσουν τα δεκάδες μικρά ξενοδοχεία και μικρές επιχειρήσεις εστίασης, ενοικιαζόμενα δωμάτια, για να διατηρηθούν αυτές οι λίγες θέσεις εργασίας, πέραν οποιασδήποτε διαφήμισης που είναι απαραίτητη, χρειάζεται καθαρή θάλασσα, δημόσιες και αναβαθμισμένες ιαματικές πηγές, καθαρό πάρκο και βουνό με προσβασιμότητα, φυσικά προϊόντα που θα πρέπει να είναι ανέξοδα για εμάς και τους φιλοξενούμενους μας. Δηλαδή, λαϊκό τουρισμό από την Ελλάδα και την Ευρώπη για την ξεκούραση των εργαζόμενων. Οι επιδιώξεις του δήμου μας θα πρέπει να είναι η στήριξη αυτής της οικονομίας και μέσω του τουρισμού και η αναζωογόνηση της οικονομίας στην ευρύτερη περιοχή.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, πρώην Δήμαρχος, αντιδήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος, εκπρόσωπος του δήμου στην Ένωση Ιαματικών Πηγών, πέρα των ευχαριστηρίων προς τον πρόεδρο της περιφερικής επιτροπής κ. Μπακογιάννη, φαντάζομαι ότι τον ενημέρωσε για το υπολειτουργόν και χωρίς αδεία λειτουργίας Κέντρο Υγείας, για τον πακτωλό χρημάτων που χρειάζεται ο επισκέπτης σε διόδια από βορά και νότο, για την αποχέτευση χωρίς άδεια, για τον παράνομο αποδέκτη της αποχέτευσης στο κάμπινγκ ΤΑΙΠΕΔ δίπλα στα ξενοδοχεία τους και εκεί που κάνουν μπάνιο άνθρωποι. Πρέπει να τον ενημέρωσε ότι οι ενοικιαστές των εκτάσεων του πρώην ΕΟΤ και νυν ΤΑΙΠΕΔ κατά χρήση και κυριότητα, δεν έχουν τηρήσει καμία από τις υποχρεώσεις ήταν υποχρεωμένοι στα 4 από τα 5 κτίρια και τον περιβάλλοντα χώρο του πάρκου. Η επιχείρηση που διευθύνεται τώρα από τον κ. Θεολόγου έκλεισε τα λαϊκά λουτρά (παλαιό υδροθεραπευτήριο), ενώ το «Ράδιο» και το «Θρόνιο» παραμένουν ερείπια και, παρά και την κήρυξη τους ως «νεότερα μνημεία», κανένας δεν υπέβαλε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Προσπαθούν τώρα να παραχωρήσουν την καθαριότητα του πάρκου στο δήμο και την πάγια υποχρέωση τους να την φορτωθούν οι πολίτες μέσω φορολόγησης (τα αρχικά ιδιωτικά συμφωνητικά υπάρχουν στην διάθεση όλων). Ο δήμος θα πρέπει να στραφεί ενάντια στο ΤΑΙΠΕΔ πλέον.

Τέλος, στο επόμενο διάστημα το δημοτικό συμβούλιο θα κληθεί να αποφασίσει για την μετατροπή του λιμανιού στα Καμένα Βούρλα από μαρίνα σε αλιευτικό καταφύγιο. Ανάλογα, έχουν αφεθεί στην τύχη τους πανελλαδικά, εκατοντάδες εγκαταστάσεις, ενώ το κόστος λειτουργίας θα φορτωθεί στους δημότες που ήδη ληστεύονται με την υπερφορολόγηση. Κατά την άποψη μου οι λιμενικές εγκαταστάσεις πρέπει να είναι δημόσιες και να έχει λόγο ο δήμος για την τύχη τους. Η ανάγκη παραμονής του δημόσιου χαρακτήρα των λιμανιών προκύπτει από τις μεταφορές που γίνονται και αφορούν και τον πρωτογενή τομέα παραγωγής, την αλιεία. Ο εναπομένων χώρος από το αγορασμένο οικόπεδο πρέπει να γίνει χώρος αναψυχής.

Ο Καλλικράτης, η μεταφορά αρμοδιοτήτων χωρίς πόρους, η άρνηση της κυβέρνησης να εφαρμόσει τους νομούς που ψήφισε για την χρηματοδότηση των ΟΤΑ, η μεταφορά της μισθοδοσίας των εργαζομένων των ΟΤΑ από τους ΚΑΠ στον κρατικό προϋπολογισμό είναι θέματα που πρέπει να συζητηθούν.

Γιάννης Φραγκούλης
Αυτοκινητιστής
Καμένα Βούρλα

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΕΣΥ???

Ανώνυμος είπε...

μπραβο, εισαι ατσιδας

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 1.20 ΤΑΚΤΙΚΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ, ΓΡΑΦΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΗΤΑΝ ΤΗΝ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ 40, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΜΒΑΖΕΙ.
Ο ΜΠΛΟΓΚΕΡ , ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΣΑΛΑΤΑ . ΑΝΑΚΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ-ΜΑΡΟΥΛΙΑ-ΚΑΡΟΤΑ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΧΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΣΚΟΡΔΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΩΝΕΥΤΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΠΟΛΙΚΗ ΝΤΟΜΑΤΑ , ΜΑ ΠΟΛΛΗ ΝΤΟΜΑΤΑ , ΚΑΤΑΚΌΚΚΙΝΗ (ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ)
ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΒΑΛΕ << πλαστικά βραχιολάκια, νέμονται προγράμματα χρηματοδοτήσεων και επιχορήγησης, λαϊκό τουρισμό από την Ελλάδα και την Ευρώπη, υπολειτουργόν και χωρίς αδεία λειτουργίας Κέντρο Υγείας, φυσικά προϊόντα που θα πρέπει να είναι ανέξοδα για εμάς και τους φιλοξενούμενους μας, λαϊκά λουτρά, αποχέτευση χωρίς άδεια, για τον παράνομο αποδέκτη της αποχέτευσης, ΤΑΙΠΕΔ κατά χρήση και κυριότητα, μαρίνα σε αλιευτικό καταφύγιο, η μεταφορά της μισθοδοσίας των εργαζομένων των ΟΤΑ από τους ΚΑΠ>> και τα λοιπά και τα λοιπά.
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ.
Η ΣΦΗΚΑ

Ανδρεας Θεολογου είπε...

εχω την αισθηση οτι ο κυριος Φραγκουλης κανει κριτικη και παιρνει θεσεις εκ του ασφαλους. ομως, αν θελει και αντεχει σε ανοιχτη δημοσια συζητηση, τοτε εγω προσωπικα προσφερομαι και ειμαι στη διαθεση του. θα ηθελα ομως να τον ρωτησω και να μου απαντησει ποτε συμμετειχε η εθεσε τον εαυτο του στην κριση και στην αναμετρηση/ψηφο της τοπικης κοινωνιας, ωστε να λειτουργησει εκ των εσω απο θεση ευθυνης.οσο για τα περι συμβατικων υποχρεωσεων της Γαληνη ΞΤΕΕ Α.Ε., αυτα να ερθει να του τα εξηγησω δημοσια, ωστε να παψει αυτη η καραμελλα που αναμασαει και ειναι κενη γευσης.

με πολυ πολυ αγαπη
Ανδρεας Θεολογου

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Φραγκούλη μήπως πρέπει να αναλάβεις χωρίς εκλογές,

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, για να βάζεις τα θέματα όπως θέλει το ΚΚΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο?

Τα ίδια και τα ίδια τα λες και τα ξαναλές , κάνοντας μια σαλάτα άγευστη και άοσμη ,

χωρίς να έχει η πρόταση σου ούτε αρχή ούτε τέλος.

Σε όλα τα ζητήματα αναφέρεσαι με ανακρίβειες και παραπληροφόρηση.

Τις θέσεις του ΚΚΕ μόνο δεν μας λες πάνω σε αυτά τα θέματα !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Κομαντάτε Φραγκούλης πράγματι δηλώνει αυτό που είναι,δηλ ψεκασμένος
και όπως παλιά για κάθε μετεωρολογικό πρόβλημα ,εστελναν έναν
Σταλινικό Ταγματάρχη ως ειδικό,έτσι και εδώ το ρόλο αυτό τον έχει πάρει
δικαιωματικά.
Πέρα ομως απο τα γραφικά ο σύντροφος έχει το ηθικό δικαίωμα να λέει τίς
οποιες ανακρίβειες,γιατί είναι δημότης και πονάει τον τόπο που γεννήθηκε
και κυρίως ποτέ δεν έκανε με πράξεις κακό.
Υπάρχουν όμως αρκετοί που ανέλαβαν να πάνε την Λουτρόπολη πιό μπροστά και
την πήγαν πίσω,να θυμήσω ενέργειες και όχι πρόσωπα.

Α]ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΩΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΡΑΔΙΟΥ.
Β]ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ [ΘΕΣΗ ΓΠΣ ΦΛΟΙΣΒΟΣ]
Γ]ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ
Δ]ΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΒΡΥΣΗ-ΠΗΓΕΣ ΡΑΔΙΟΥΧΩΝ
Ε]ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ[ΝΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩΝ ΒΑΡΚΩΝ]
Ζ]ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ [ΘΕΣΗ ΚΑΜΠΙΓΚ ΕΟΤ ]
Η]ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΞΕΝ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Θ]ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΗΤSIS HOTELS.
Ι]ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΞΕΝ. ΣΙΣΣΥ.
Κ]ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΛΊΑ [ΑΠΟ ΡΕΜΑ ΠΕΤΡΙΝΟ ΕΩΣ ΑΝΤΛΕΙΟΣΤΑΣΙΟ]
Λ]ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.
Μ]ΚΑΛΩΔΙΟ-ΦΡΕΑΤΙΑ VODAFON [ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΓΕΡ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ]

Θα μπορούσα να γεμίσω σελίδες με λεπτομερειες ,ονόματα ,μίζες,πελατειακές
σχέσεις και διαπλοκές αλλά είναι δώρον άδωρον πλέον όταν εχουν όλα αυτά
γίνει και τίποτε δεν αλλάζει.
Αλλά όμως το να βγαίνει με υπογραφή ο περαστικός υπάλληλος για να
δικαιολογήσει τα......, ασυμάζευτα αυτό το λιγώτερο λέγεται θράσος,και
αν όπως είπε θέλει δημόσιο διάλογο ας υποβάλει στον Δήμο BUSINESS PLAN
που να ορίζει πότε θα επαναφέρει τήν Λαγογαμήστρα του πάλαι ποτέ αστικού
πάρκου σε κατάσταση αξιοπρεπή.
Ας αφήσει λοιπόν τις συμβουλές προς Εφεσίους διότι το αφεντικό του είναι
"...πολύ σκληρό για να πεθάνει",αυτός θα φύγει και εμείς εδώ θα κλαίμε την
μοίρα μας γιατί δεν τον αφήσαμε και αυτόν να ξεδιπλώσει το ταλεντο του.

Ανδρεας Θεολογου είπε...

για να κλεισουμε εδω το θεμα που σας καιει τωρα εδω και 10ετιες, διοτι και με τον ΑΣΤΕΡΑ ειχατε τα ιδια κακομοιριστηκα προβληματα. εγω προσφερθηκα ως απλος εργατης να συνδραμω στην οποια προσπαθεια γινεται για την ανασταση αυτου του τοπου. παντα αντιστεκομουνα στα συμβολαια με τα βραχιολακια, ομως φαινεται πως αποζητατε αλλες συμπεριφορες, γιατι δεν εισαστε αμοιροι ευθυνων για την καταντια αυτου. δεν παρασυρονται ομως οι λογικοι ανθρωποι απο κατι τετοιους, βγαλε λοιπον την προσωπιδα του ανωνυμου και ελα στην αρενα επωνυμα για να εχεις και εσυ ΘΡΑΣΟΣ να μιλας.
ετσι εχετε μαθει ομως, εκ του μακροθεν κακοβουλη κριτικη και μπολικη τοπικιστικη μαγκια αλλα πισω απο την κουρτινα.
κατεβα στο στιβο της παραγωγης και θα σε θεωρησω ισοτιμο μελος, αλλως θα απολαμβανεις την γοητεια του τρεχατε ποδαρακια μου να μη .......
δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σας, οποτε μπορειτε να γραψετε οτι θελετε. δικο σας το γηπεδο.
Α.Θ.

Ανώνυμος είπε...

Πριν από κάποιες 10ετίες , έναν διευθυντή της ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ, τον εκλέξαμε ΔΗΜΑΡΧΟ, δεν άντεξε ο άνθρωπος, την μιζέρια κάποιων και μας εγκατέλειψε μετά από λίγους μήνες. Φαίνεται ότι η μιζέρια είναι κληρονομική και έχει μεταφερθεί στους κάποιους νεότερους. ΤΟ ΕΓΩ TOYS, ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΤΟ 1964 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΜΙΖΕΡΙΑΣ,ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ,ΟΠΩΣ
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΚΟ…..ΤΩΝ, ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ Γ.Φ ,
<> ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Β ΜΠΛΟΓΚ, ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο Γ.Φ ΜΕ ΤΟ ΛΑΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ. ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΥΔΡΟΘΕΡΑΘΕΥΤΗΡΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ;; ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΕΜΠΑΙΝΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΝΟΜΗΣΑ ΑΠ ΕΞΩ Ή ΔΙΠΛΑ , ΕΛΕΓΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΔΟΞΑΖΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΧΟΤΑΝΕ ;;;
ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΛΑΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΝΙΑΒΙΤΗ , ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ.
Η ΣΦΗΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Μα ο κ. Φραγκούλης έχει θέσει τον εαυτό του στην κρίση των δημοτών των Καμένων Βούρλων,

ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον δεξιό υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κεφάλα και πήρε 17 ή 18 ψήφους αν θυμάμαι καλά.

Δεν τον ψήφισαν δυστυχώς ούτε οι σύντροφοι του από το ΚΚΕ !!!!

Αυτή είναι η εκτίμηση που έχουν οι δημότες των Καμένων Βούρλων στο πρόσωπο του κ. Φραγκούλη.

Επομένως δεν αξίζει να παίρνει κανείς στα σοβαρά, αυτά που λέει ο κ. Φραγκούλης και το κόμμα του το ΚΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

12.54 ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΣ , ΩΡΑΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΔΙΝΕΙΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΥΞΙΔΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ρε τι σούργελα είναι αυτοί οι ενεργοί κοπρίτες?? έχω ακούσει να κλέβουν άρθρα και να τα βάζουν στο μπλόγκ τους αλλά να κλέβουν και σχόλια αναγνωστών αυτό είναι ανήκουστο, πόσο μάλλον όταν αυτά τα σχόλια είναι και επώνυμα. θέλουν να είναι μπλόγκερς με το στανιό ρε.

Ανώνυμος είπε...

Η ουσία του διαλόγου πρέπει να αφορά την τουριστική αγορά και της προοπτικές ανάπτυξης της πόλης των Καμένων Βούρλων και της περιοχής του Δήμου ευρύτερα.
Πρώτα απ΄όλα πρέπει να καταγράψουμε και να κατηγοριοποιήσουμε το κτιριακό απόθεμα και τις υποδομές μας, να συνειδητοποιήσουμε τι δυνατότητες έχουμε και σε ποιους πελάτες απευθυνόμαστε.
Ακολούθως να προσδιορίσουμε τους λόγους για τους οποίους κάποιος θα διαλέξει τα Καμένα Βούρλα και την περιοχή μας για περάσει τις διακοπές του, το τριήμερο του ή το Σαββατόβραδο του.

Να σταματήσει πια η κακομοιριά και η φαγωμάρα αλλά και οι ελιτίστικες τσαχπινιές γιατί όλα αυτά οδήγησαν τον τόπο μας στην σημερινή κατάσταση.

Θα παρακαλούσαμε τον συντοπίτη μας που αναφέρεται στο λαϊκό τουρισμό, να οργανώσει στην πόλη μας ένα φόρουμ, ένα φεστιβάλ με σχετική θεματολογία, αξίες και προτάσεις.Θα είναι χαρά μας αλλά και πολλαπλό όφελος για την πόλη μας και τους επαγγελματίες.

Επίσης ένα από καλύτερα ονόματα στην τουριστική επιχειρηματικότητα, τον θέλουμε μάνατζερ και όχι απλό εργάτη όπως δηλώνει. Πρέπει να καταθέσει προτάσεις και ιδέες και όχι να εμπλέκεται σε αντιπαραθέσεις αδιέξοδες.
Με ποδοσφαιρικούς όρους είπες "δικό σας το γήπεδο" Λοιπόν
Ανδρέα δεν είσαι προπονητάκος του τοπικού πρωταθλήματος, αλλά πολύ καλός μάνατζερ Α΄Εθνικής.Βάλε φόρμα κι έλα στο γήπεδο του τουριστικού σχεδιασμού να βοηθήσεις όσο μπορείς τον τόπο μας.
Με σεβασμό

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΗΜΩΝ ΕΜΠΙΠΡΑΜΕΝΩΝ ΗΜΕΙΣ ΑΔΩΜΕΝ

Ποιός διάλογος και για ποιό αντικείμενο;Απο ποιόν και για ποιόν;
Με ποίαν αφετηριακή θέση και εις ποίαν καταληκτική βάση;

Μήπως ενοείτε ψυχιατρικό συνέδριο με κύριο θέμα"ο Πολιτικός Αυτισμός στα Καμένα Βούρλα ως Ενδημικό φαινόμενο";

Δεν δύναμαι να εμβαθύνω περαιτέρω στην εννοιολογική διαλεκτική που
αναπτύσετε ως διαφορετική άποψη επι καθαρών πολιτικών ζητημάτων με
διακριτό στόχο την επίτευξη ανάπτυξης,ως αφαιρετική διάσταση.

Βέβαια για τους θιασώτες του διαλεκτικού υλισμού[κ.Φραγκούλη],ότι
δεν υπακούει στην λογική του κεντρικού σχεδιασμού αφορίζεται,
αλλά ομως οι αλλοι γιατί δεν καθορίζουν επακριβώς ότι ανάπτυξη
είναι η λελογισμένη αυξηση εισοδήματος και μάλιστα διαχεόμενη.

Φυσικά δεν αφορά αυτό ως γνώση ολους τους Δημότες του τόπου μας,οι οποίοι απαλλάσονται δια του καθήκοντος της ψήφου,αφορά όμως τους Αυτοδιοικητικούς,τους επενδυτάς,τους διάφορους παρόχους τουριστικών
ή άλλων υπηρεσιών.

Εχουμε λοιπόν ένα πλήθος άμεσα ενδιαφερομένων εδω που το συμφέρον τους θα έπρεπε να τους ωθεί προς μία Αριστοτελικη επαγωγη.

Η ΡΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ 1
ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΕΧΟΥΝ ΙΑΜΑΤΙΚΑ 2
Η ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ 3

Εφόσον το 1 και 2 έχουν θάλασσα τότε ομοιάζουν με το 3 αρα και και μεταξύ των? Είναι έτσι ή όχι;

Με το ανωτέρω παράδειγμα προσπαθώ να πώ οτι πρέπει να ζητηθεί το ευρος της δυνατότητας του τόπου σε μακροπρόθεσμη προοπτική μέσω
επιλογών του σήμερα για το αύριο.

Αν λειτουργούμε αυτιστικά λόγω πολών αιτιών [κύρια ατομισμός]τότε θα
συνεχίσουμε να προσωποποιούμε τις λέξεις στο επίπεδο του ποδοσφαίρου.


κριτων

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΕΣΚΙΣΕΣ. ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ. ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ Η ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ??????

Ανώνυμος είπε...

<>.
ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΣΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΛΕΕΙ, ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ ΒΈΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΔΕΙΝΕ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ , ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ, ΕΠΙ ΜΈΡΕΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ή (κ……..ς),
ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΣ 3/12/2014- 10.02 μμ.
Προς την συντακτική ομάδα των ενεργών πολιτών Καμένων Βούρλων.
ΦΙΛΟΙ,
Να το δεχθώ ότι ο Γ.Φ έστειλε και σε σας το κείμενό του, το κάνει πάντα.
Σας έστειλε την φράση με τα κόκκινα γράμματα, ( έχει αυτή την δυνατότητα;;;;;), ή ήταν επιλογή δική σας ;;;;;
Σας έστειλε, μήπως και την επικεφαλίδα που βάλατε, χωρίς το εντός παρένθεσης (παλαιό υδροθεραπευτήριο) ( με θαλασσί γράμματα) , στοχοποιώντας την επιχείρηση και τον διευθυντή της;;;;;;;
Η φωτογραφία που βάλατε (πισίνα Γαλήνης) είναι τα << λαικά λουτρά που έκλεισαν >>;;;;;;;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ , ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΑΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ.
AYTA EN OΛΙΓΟΙΣ