10 Μαρτίου 2012

Καιρός – Βροχές μέχρι και Τρίτη

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

meteo.gr

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΓΑΖΑΝΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΑΝΕ ΣΤΟ INTERNET ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ [ Π.Χ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Κ.Λ.Π] ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΝΕ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΤΕ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΞΕ ΤΟΥΣ....ΒΛΑΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ??ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ?????Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΡΙΝΕ ΠΕΡΙΣΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΗΛΙΘΙΕ...ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΥΙΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ.................

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΙΛΕ 10.02 ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΣΚΟΤΛΑΝΤ ΓΙΑΡΝΤ Ε?...ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ...ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΟΜΩς ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ...ΒΡΗΚΕς 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΝΑ ΠΕΙς ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!!ΔΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ???ΟΤΙ ΛΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ?
ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!!!!!ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΛΕΩ ΒΛΑΚΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ?ΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΗΜΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
ΠΟΣΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΠΙΑ....??????

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΝ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΚΑΛΑΜΙΑ....ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ....!!!!
ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2010 ΤΙ ΗΘΟΣ,ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΕΣΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΑΡΑΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΗΡΧΕΤΟ ΜΙΑΝ ΚΡΙΣΗΝ,ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑ ΔΙΕΞΟΔΟΝ ΕΞ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ [Κεφαλας,Εξαρχος,Τσιτινης,Τριγκας],παρα πασαν επικλησην των δημοτων,ειχε περιαγαγει τον Δημον εις αδιεξοδον.Ουδεις εκ των πολιτικων αρχηγων αναλαμβανε να βοηθησει τον τελευταιον ανωτατο αρχοντα [Αντωνιου],ωστις ανεζητει λυσην εντος των συνταγματικων πλαισιων της ανευθυνοτητος των,δια να βγαλει τον Δημον απο το αδιεξοδον.Προ αυτης της καταστασεως,ο εθνικος στρατος των ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ η μονη ουδετεραν εις τον χωρον του πολιτικου σπαραγμου δυναμις η οποιαν υπηρχεν.Εκρινεν οτι οφειλε να παρεμβει δια να αποτρεψει τον δρομον προς τον κρημνον.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΦΡΑΣΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΙ Κ.Λ.Π ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ο ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙΣ,ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΙΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΩΛΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΜΑΞΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΥΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εχουν κουτουκιασει ολοι στα τσαρδακια τους,οι πιο ψημενοι εχουν αναψει στη ζουλα μια φουντανελα,οι αλλοι ψιλοπαιζουνε ζαρια φτιαγμενα απο πρασινο σαπουνι,να περαση η ωρα στην κλεψυδρα της ανιας,μεχρι να πλακωση μεσημερακι να βαρεσει συσσιτιο,να παρουνε το παλιοβοιδο με τη μανεστρα να καταυχαριστηθουνε λαστιχομασα.Ετσι ειναι στο πειθαρχειο.ΒΑΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝ'Η ΦΥΛΑΚΗ ΣΑΝ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΕΡΓΙΑΚΗ?