14 Μαρτίου 2012

Τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου της 15ης Μαρτίου του δήμου μας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης.
2. Διαγραφή χρεώσεων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων.
(εισηγητής ο Πρόεδρος Δ.Σ).
3. Διαγραφή χρέωσης τελών ύδρευσης παιδικών κατασκηνώσεων Ασπρονερίου.
(εισηγητής ο Πρόεδρος Δ.Σ).
4. Ακύρωση των χρηματικών ενταλμάτων Νο 1-7/2012 οικονομικού έτους 2012.
(εισηγητής ο Πρόεδρος Δ.Σ).
5. Έγκριση εφαρμογής του προγράμματος δακοκτονίας 2012.
(εισηγητής ο Πρόεδρος Δ.Σ).
6. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 2012.
(εισηγητής ο Πρόεδρος Δ.Σ).
7. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 1.4476,00 για την παράθεση γεύματος σε δημοτικούς υπαλλήλους και συμβούλους κατά την κοπή της πίττας έτους 2012 του δήμου.
(εισηγητής ο Δήμαρχος).
8. Αποδοχή χρηματοδοτήσεων , αναμόρφωση – τροποποίηση προυπολογισμού και τεχνικού προγράμματος 2012. (εισηγητής ο αντιδήμαρχος Φακίρης Ταξιάρχης).
9. Πρώτη κατανομή ειδικευμένων πιστώσεων σε έργα και μελέτες έτους 2012. . (εισηγητής ο αντιδήμαρχος Φακίρης Ταξιάρχης).
10. Αποδοχή πρώτης επιχορήγησης 2012 για λειτουργικές δαπάνες σχολείων και πρώτη κατανομή επιχορήγησης έτους 2012 στις σχολικές επιτροπές του δήμου. (εισηγητής ο Πρόεδρος Δ.Σ).
11. Ορισμός εκπροσώπου του δήμου στην γενική συνέλευση του ΦΟ.Σ.Δ.Α Κεντρικής Φθιώτιδας Α.Ε, για την ανανέωση του διοικητικού του συμβουλίου. (εισηγητής ο Δήμαρχος).
12. Αποδοχή ένταξης της πράξης «Αποκατάσταση Χ.Α.Δ.Α. δήμου Μώλου - Α.Κωνσταντίνου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013». (εισηγητής ο αντιδήμαρχος Φακίρης Ταξιάρχης).
13. Έγκριση πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού με διαπραγμάτευση χωρίς δημοσίευση προκήρυξης, για την «Μεταφορά μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης δήμου Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου» έτους 2012.εισηγητής ο Πρόεδρος Δ.Σ).
14. Σύσταση επιτροπής διαχείρησης προσφορών δημοτών προς τους άπορους δημότες. (εισηγητής ο Πρόεδρος Δ.Σ).
15. Ανάκληση της υπ’αριθμόν 6/78/2011 προηγούμενης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου περί λύσης και εκκαθάρισης της ανώνυμης εταιρίας του πρώην δήμου Μώλου με την επωνυμία «Αναψυκτήριο μονομετοχική ανώνυμη εταιρία δήμου Μώλου», συνέχιση της λειτουργίας της και ορισμός εκπροσώπου του δήμου στη γενική συνέλευση. (εισηγητής ο Δήμαρχος).

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ : ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ / ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ , ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ...ΑΛΛΟΣ / ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΠΕΡΑ ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ / ΟΥΔΕΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ και συντομα πιστευουμε θα παρει τις αποφασεις του.

Ανώνυμος είπε...

1.500 ευρώ για μάσα?????????
1.500 ευρώ???

Ανώνυμος είπε...

Αριθμος θεματος ΝΟ 7.Απιστευτη αναλγησια και αλλοπροσαλλη διαχειρηση.Διαρρηγνυουν τα ιματια τους για να προστατεψουν το εισοδημα του Δημοτη μεσω της φθηνης πατατας,και απο την αλλη ξοδευουν για βεγγερα κοντα στις 500.000 δρχ για την κοπη της πιτας του Δημου.Εκτος και αν τα βαζουν απο τις αντιμισθιες ρεφενε.Εδω θελει το μπραβο σας κ.BLOKER οχι μονο για την πατατα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ [ΧΑΒΙΑΡΙ] ΦΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ???????????????

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 3.30 ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΕ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΧΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ [ΣΤΡΑΤΗΓΕ]
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ
ΑΥΤΟΤΡΑΠΕΖΟΝΕΣΤΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
Ν Τ Ρ Ο Π Η ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ένας ταλαιπωρημένος δημότης που ζορίζομαι να τα βγάλω πέρα και να πληρώσω τα δημοτικα τέλη. Εσείς πληρώσατε 1.500 ευρώ για μία βασιλόπιτα.
Πόσο κάνει η βασιλόπιτα και πόσο η ΜΙΖΑ. Εξ' άλλου δήμαρχε θήτευσες κοντά στον Ακη.
Αξιος ο μισθός σου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΕ ΔΗΜΟΤΗ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΙΣΧΡΟΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ,ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗς ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ...
ΤΟΛΜΑΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΟΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΨΙΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ?
ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ?ΤΟΛΜΑΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ...
ΤΟΛΜΑΤΕ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ,ΡΕ ΖΩΑ,ΣΑς ΕΚΛΕΒΑΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 1500 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ...
ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΔΝ ΣΑς ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙς...
ΝΑ ΖΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΑς ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΑ 1500 ΕΥΡΩ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ 70 ΑΤΟΜΑ,ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩς, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑς ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ,ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΘΕΛΕΤΕ!ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ !

Ανώνυμος είπε...

Η αληθεια ειναι μια μικροαστικη εμμονη.ΒΛΑΔΙΜΗΡ ΙΛΙΤΣ ΛΕΝΙΝ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΝΑΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ 8-10 "ΧΑΙΒΑΝΑΚΙΑ"...ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ!!
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ¨ΧΑΙΒΑΝΑΚΙΑ"ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΟΚΚΑΛΟΚΡΕΠΑΛΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΠΙΤΕς, ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΒΡΟΧΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΥΝΤΗ(ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ)SKAEI MYTH ΕΝΑΣ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΦΑΛΑΚΡΟΣ "ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΟ....ΕΕΕ.....ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!!!!
Ο ΚΟΝΤΟΣ ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ Η MHXANHMA ΑTM!!!!
MEΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΟΜΩΣ,ΤΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΑ...ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...!!!ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΕΣ "ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ" ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΑΝΑ, ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΛΠΗ,ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΩΜΕΝΟ ΜΟΤΙΒΟ..."ΜΙΖΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ"...ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΩ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΛΥΦΕ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ...ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ ...ΑΚΡΙΒΩς ...ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΟΥ....Ο ΨΕΥΤΗΣ ΒΟΣΚΟΣ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΨΕΥΤΗ...ΔΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ!!!

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ..................."ΑΡΧΟΝΤ-ΑΚΗΣ"!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΡΚΑ ΜΙΖΕΡΙΑ.ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝ,ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΡΑΒΗΧΤΗΤΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορει να είμαι ταλαιπωρημένος δημότης, σε καμμία περίπτωση όμως δεν χαμηλώνω το επίπεδό μου να διαμαρτύρομαι βρίζοντας.
Και τα προηγούμενα εκατομμυρια που φαγώθηκαν με πειράζουν και τα 1500 για την πίτα. ΕΣΎ δήμαρχε όμως εκπαιδευόμενος κοντά στον Ακη, τα 1500 τα θεωρείς ασήμαντα.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ λοιπόν και οι προηγούμενοι
και οι νυν και οι επόμενοι να σπαταλάτε τα χρήματα που δεν σας ανήκουν. Τα πληρώνουμε όλοι ΕΜΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

file 11.17 eisai megalos mal..............as me ton tropo pou ekfrazese ektos an trws kai sy kana kokalaki kai ayta pou les malon se antiprosopeuoun

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΕ ΔΗΜΟΤΗ...ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ...ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ 110 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΤΟΜΑ ΠΟΣΟ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ??????
ΔΕΥΤΕΡΟΝ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΑΤΑΛΗ ΒΡΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΕ?ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΓΙΑ ΣΠΑΤΑΛΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΛΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...
ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΚΗ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Τ ετριμιδας ΠΟΤΕ δν θητευσε στο γραφειο του Ακη...ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ!...Εχει δικιο το παραμυθι..θελουν να εξισωσουν τον ΤΕΤΡΙ με τα μουτρα τους για να πλυθουν οι λαμογιες τους...
Υ.Γ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ...ΑΝ Π.Χ. ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟς ΤΟΥ ΥΠ.Ε.ΧΩ.Δ.Ε. ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΛΙΩΤΗ...ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ...

Ανώνυμος είπε...

Χχαχαχαχαχαχαχαχαχ γελαω με το θρασσος σας....σας πειραξαν 1500 ευρω που χαλασαν για τραπεζι ολως των εργαζομενων του δημου!!!!!!χαααααααχαχαχαχαχαχαχαχ....σας πειραξαν !!εσεις που ειτε υποστηριξατε τον αντωνιου η το παταργια,πειραχτηκατε απο 1500 ευρω για το τραπεζι...πωπω σκανδαλο βρε παιδιααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ πηρε τρελλες μιζες απο αυτα τα 1500 ευρω!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Αφού ενδιαφέρεσαι γιά την μίζα που λές ότι πήρε ο Δήμαρχος από τα πρωτοχρονιάτικα έξοδα της γιορτής των υπαλλήλων του διευρυμένου Δήμου ποσού 1500 ευρώ, όπου ήταν μέλη των οικογενειών των και εκπρόσωποι άλλων υπηρεσιών της περιοχής μας,οπως γράφουν άλλοι δημότες που ενδεχομένως κάτι γνωρίζουν,που ήσουν τόσα χρόνια που ο Αντωνίου όλα σχεδόν τα έργα τα έσπασε και τα έδινε με απευθείας ανάθεση των 45.000 ευρώ στους ίδιους εργολάβους[όπως ό φωτισμός πολλών δρόμων].Αλήθεια με αφορμή την παραπομπή σε δίκη των αδελφών Ψωμιάδη στη Νομαρχία της Θεσ/νίκης γιά απευθείας αναθέσεις σε ποσά των 45.000 από κατατμήσεις έργων, στον πρώην Δήμο Καμένων Βούρλων τι γίνεται?Δεν έχουν γίνει επί δημαρχείας Αντωνίου παρόμοιες αναθέσεις?Τις έχετε κάνει γνωστές στον επίτροπο και στον εισαγγελέα?
Τι περιμένετε,αν είσθε καθαροί εσείς?

Ανώνυμος είπε...

Ε ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ....ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΠΟΥ Η ΕΝΝΟΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΟΛΗ ΜΑ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΑΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΑΡΦΕΙΑ...53 ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΠΥ ΗΤΑΝ ΚΛΗΡΩΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΝ ΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΜΙΚΡΟΥ ΔΗΜΟΥ...
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΟΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ...ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΣΕ 30 Η 40 45αρια...
ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΕΡΓΑ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!
ΟΧΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙ Ο ΤΕΤΡΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΟΣ ΚΑΡΑΜΑΖΙΩΤΗΣ. ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ 1] Ο ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ 2] ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙ ΚΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ 10 ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΗΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ, ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ Ο ΤΕΤΡΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΑ 1500 ΕΥΡΩ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο 11.17 ΑΣ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ [ ΠΟΙΟΝ ΛΥΚΟ ΘΑ ΕΒΑΖΕ Ο ΤΕΤΡΙ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ] ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ .

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΚΟΠΕΣ Π.Χ. ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ Κ.Λ.Π. ΝΑ ΒΡΑΣΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί από εσάς συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο το ποιός έφαγε τα περισσότερα. Μάθετε λοιπόν ό,τι όσοι έφαγαν από τα χρήματα των δημοτών είναι ΑΘΛΙΟΙ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.Και μην κόπτεστε να υποστηρίζετε τον σημερινό δήμαρχο για ίδια συμφέροντά σας. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από τα χρήματα των δημοτών όλοι σας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΛΟΥΡΙ ΜΕΣΑ, ΕΙΧΕ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΕΥΡΟ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΕΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ.......

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι, μην ολχαγωγείται, είναι πολιτιστική εκδήλωση,σχέσεις εργαζομένων -διοικούντων, με τα χρήματα των δημοτών. Ας είναι καλά το πολιτιστικό τέλος των 6 ευρώ ανά υδρόμετρο. Πρέπει να ξοδευτούν τα λεφτά για τον σκοπό που τα εισπράτουν.ΔΕν πρέπει να ζητάτε μείωση του τέλους, πάει για καλό σκοπό,φαγοπότια κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Ειστε πραγματικα γελοιοι και ΥΠΟΚΡΙΤΕς...ξΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...1440 ευρω για ενα τραπεζι σε ολους τους υπαλληλους-εργατες -δημοτικους συμβουλους και προεδρους των τοπικων κοινοτητων...το οποιο προφανως στοιχισε καμια 60αρια ευρω!!!!!!!!
Να μου χαθειτε ζωα,υποκριτες που η ανωνυμια του μπλογκ σας κανει να νομιζετε οτι κατι ειστε και κατι λετε!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ κ.ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ.ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ .KAI ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ .ΕΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ . ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΙΞΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ ΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΟΤΑΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΝΕΥΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΝΕΥΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΑΥΤΩΝ.ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ.ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ Η ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ''ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ'' ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΜΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΙΤΣΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΝΕΒΕΙΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.........

Ανώνυμος είπε...

EISTE TOSO ΜΑ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΓΑΛΗΝΗ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΤΕ...ΒΡΕ ΓΕΛΑΔΙΑ,ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΑΛΤΟΣ(ΜΟΥ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ)ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ...
ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ...ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ Π****Ο Ο ΜΑΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΞΥΓΚΙ ΑΠ ΤΗ ΜΥΓΑ...

Ανώνυμος είπε...

με ποιά απόφαση δημοτικού συμβουλίου έγινε ο "καθαρισμός" του πάρκου; Μήπως η καθαριότητα είναι συνώνυμο της "καταστροφής".
Πώς νομιμοποιείται η αυθαιρεσία του υπεύθυνου για την "καθαριότητα" του Πάρκου;
Ό υπεύθυνος "καθαριότητας" θα τοποθετήσει μια άλλη πινακίνα "Ελεύθερο Δημοτικό Πάρκιν" ΄΄οπως στην περίπτωση του ακάλυπτου του Ραδίου. Μήπως ο "καθαριστής" θα έπρεπε να αναλάβει το ρόλο του "παρκαδόρου";
Η λέξη εξωραισμός λέι κάτι στο υπεύθυνο "καθαριότητας". Ο πρώην δήμος καμ. Βούρλων από αστικού τύπου λουτρόπολη (ρυμοτομία από το '60) κατέληξε να είναι εξαιρετικό δείγμα αισθητικής παρακμιακής κωμόπολης. Κρίμα για όλους μας και για τις επιλογές σας.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα το πράσινο, χώρο για τα τουριστικά λεωφορεία κάνανε! Ευτυχώς βέβαια που το "καθάρισαν" όπως γράφει και ο άλλος σχολιαστής για να φαίνεται η παρακμή σε βάθος (πρώην λουτρά, ράδιο, θρόνιο, και ακάλυπτος χωματερή)
Το υβρολόγιο κατά των δημοτικών αρχών δεν αποδίδει κύριοι, παρά μόνο οι συλλογικές και αποφασιστικές κινήσεις: ΞΑΝΑΦΥΤΕΨΤΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ!!

Ανώνυμος είπε...

...ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΙΔΟΥ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΗ,ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ,ΠΟΙΚΙΛΟΧΡΩΜΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΤΗ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΑΣ ΨΕΛΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΔΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ πληρώνει τις αυθαιρεσίες της εξουσίας; Μέχρι πότε θα πρέπει να υποστούμε τις φιλοδοξίες των σφετεριστών;Το πάρκο και τα μπάζα φανερώνει το μέγεθος της μικροπολιτικής συμπεριφοράς. Ήθος και πολιτική είναι ασυμβίβαστα. Δεν σας φταίνε οι πολιτικοί αλλά οι επιλογές σας.
Αν τα καμένα βούρλα κατάντησαν όπως είναι δεν φταίει κανείς άλλος παρά οι δημότες που δεν αγαπούν τον τόπο τους. Ο δήμος ανήκει στους κατοίκους του. Γι αυτό κύριοι πάρτε πρωτοβουλίες..
ΞΑΝΑΦΥΤΕΨΤΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ και ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ!!